Találatok a következő kifejezésre: Második terhesség hány (8 db)

Második terhesség esetén hány hetesen érezhetné az ember a baba mozgását?

Az igazság az hogy második babát szeretnénk férjemmel.Szept. óta próbálkozunk minden tünetem megvolt az elmúlt 2 és fél hónapban ám megjött mindegyik hó-ban igaz csak két két és fél napig de elég jól.A hányingerem kezdett abba hagyni, ám van itt valami fura, ha akkor estem volna teherbe mikortól a tüneteim vannak kb 13 hét körül járnék, kb egy hete úgy érzem mintha baba mozgást éreznék a hasmaban esténként.Az érdekelne 2. babánál mikortól érezhetném a mozgást( els?nél 20 hetesen), és hallotattok e már olyanról hogy valaki menstruáljon és úgy derüljön ki terhessége hogy már a baba is mozoghat?

Legjobb válasz: Hát a "nagyok" szerint a 14-16. hét körül már érezhetõ a bab, de ez attól is függ, milyen a kismama alkata, vagy mennyire tudja összevetni a két terhességet egymással. A terhesség alatti rövid mesni nem ritka, valakinek 9 hónapon át megvan. A te esetedben a teszt lenne a legjobb válasz, mert ha 13 hetes vagy, akkor a 2 csík már olyan erõs, hogy szinte leugrik. :-) (hétvégén is van nyitva patika) Remélem, örülhetsz!

Hát a "nagyok" szerint a 14-16. hét körül már érezhetõ a bab, de ez attól is függ, milyen a kismama alkata, vagy mennyire tudja összevetni a két terhességet egymással. A terhesség alatti rövid mesni nem ritka, valakinek 9 hónapon át megvan. A te esetedben a teszt lenne a legjobb válasz, mert ha 13 hetes vagy, akkor a 2 csík már olyan erõs, hogy szinte leugrik. :-) (hétvégén is van nyitva patika) Remélem, örülhetsz!
Hallottam már ilyen történetet, bár az 4. baba volt... menj orvoshoz!
Szia! Most várom a második babámat, én már a 14. héten éreztem hogy megmozdult / az elsõnél én is 20 hetesen/! A teszt biztosan kimutatná!! Ha baba, akkor gratulálok hozzá!! 30 hetes kismama
Én az elejétõl, más a 26. héttõl.
az elsõnél 20.héten a másodiknál, vagyis most már a 16.héten akkora mint az elsõnél 20.héten
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Most vagyok 7. hétben a második terhességemmel és már most rosszabb minden. Éjjel-nappal csak hányok és így persze majdnem minden kijön belőlem. Fogytam is. Javasolták a MagneB6-ot, kekszet. De nem vált be. Valakinek még van ötlete, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)

Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem valamelyik majd segít!
Második vagyok....visszajött a hányinger szinte semmit nem tudtam ma legyûrni, reggel egy deci narancslével kezdtem ami a vitaminnal együtt ki is jött. Pocsékul vagyok semmi erõm.
Nekem is hasonló volt mindegyik terhességem, 4dik héttõl hánytam , injekcióba kaptam a b6-ot, illetve deadalon kúpot kaptam. Kórház lett a vége és kiszáradás..Infuzió, injekció 16dik hétig, a 21dik hétre jöttem rendbe. A harmadiknál már okosabb voltam, ettem, ha kijött akkor is , vmi akkor is bent marad, ha nem eszel a gyomorsavtól még rosszabb lesz. K vitamint is lehetne pótolni (banán, kelkáposzta). Érdemes nézetni a vizeletben az acetont. Kitartás ! Folyadék hidegen és kortyokban.
2. vagyok. Találtam vmit amitõl nincs hányingerem! Jégkrém banánnal hú de jó! A 3. bögrével eszem és nincs tõle hányingerem, próbáld ki!

Aki az első terhességével sokat émelygett, hányt, annak hogy alakult a második terhessége?

És milyen nem?ek a gyerk?cök?

Legjobb válasz: rengeteget hanytam az elso babammal, nagyon nagyon rosszul voltam az elso 2.5 honapban. kislany lett. most amasodikat varom, csak emelygek neha, meg sem kozeliti amit akkor ateltem viszont mas problemam van, vrezgetek, korhazban voltam. 10 hetes, meg nem tudom a nemet.

rengeteget hanytam az elso babammal, nagyon nagyon rosszul voltam az elso 2.5 honapban. kislany lett. most amasodikat varom, csak emelygek neha, meg sem kozeliti amit akkor ateltem viszont mas problemam van, vrezgetek, korhazban voltam. 10 hetes, meg nem tudom a nemet.
elsõvel hánytam 3 hónapig, a másik kettõvel egyáltalán nem. Két lány és egy fiú.
Egyikkel se hánytam, de émelyegtem és minden babánál egyre erõsebb lett, és egyre tovább tartott. Harmadiknál a nap 24 órájában a 18. hétig. (Éjjel is arra ébredtem, hogy öklendezem). És nem "vágták el", fokozatosan javult, 4-5 nap alatt múlt el. Három lány (7 év alatt)
Az elsõ 2 terhességem ugyanolyan volt, 18 hétig hánytam, rengeteget fogytam, kórház...stb, mind a 2 fiú. Most "csak" a 12. hétig hánytam, kevesebbet fogytam és kevesebb ideig voltam kórházban is, kislány lesz. 28hkm
Én mindháromnál émelyegtem, hánytam. Az elsõnél kb a 6-7. hónapig, a másodiknál az 5.-ig a harmadiknál 3 hónapig. De mindegyiknél elõfordult, hogy egyszer-egyszer a 8-9 hónapban is hánytam gyomorsavat, epét. 1 lány, 2 fiú.
A kérdező hozzászólása: Én a 20. hétig hánytam, és kíváncsi voltam, másoknál hogy volt másodjára.
A kérdező hozzászólása: Kitartást, és biztos minden rendben lesz.

Tapasztalatok? Első császármetszés után a második terhesség során hány miniméter lehet a heg, hogy természetesen születhessen a baba ne császárral.

Legjobb válasz: Az olvastam, hogy 4-5 mm körül kell lennie a hegvastagságnak. Nekem az elsõ szülésem császáros volt, a második sima hüvelyi szülés. A hegvastagságot soha nem nézték. 21 hónap van a gyerekek között.

Az olvastam, hogy 4-5 mm körül kell lennie a hegvastagságnak. Nekem az elsõ szülésem császáros volt, a második sima hüvelyi szülés. A hegvastagságot soha nem nézték. 21 hónap van a gyerekek között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A második szülésednél felsem merült hogy császár lesz én is "simán" szeretnék szülni!
Sziasztok! Én egy "esélyt nem kapok" jelenség vagyok. Két és fél éve szültem császárral, most a hegem 14mm (ha jól mértek), minden oké, de hallani sem akarnak arról az orvosok, h megpróbáljam a természetes szülést.Már "könyörögtem" is, de semmi.Hát ez van, nem kapok esélyt.Bár lehet jobb is így, de a hegre egyenlõre nem hivatkozhatnak, és kevesebb idõm van hátra, mint 3hét.... Üdv. 37+2 hkm
utolsó, ez melyik kórház? mire hivatkoznak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat lesz ami lesz az a lényeg , hogy minden rendben menjen! Tegnap 20:01 neked boldog baba várást kívánok!
Most szerdán szültem a második lányomat természetes úton (3750gr) és a heget elõtte 38.héten 5mm-re majd szülés elõtt pár nappal (40. hét) 9mm-re mérték, más-más doki. De megszültem, nem vált szét a heg, minden rendben ment. És 16 hónap a korkülönbség!

Mikortól számítják a második és mikortól a harmadik trimesztert hány hét a terhesség?

Legjobb válasz: második 14. hét, harmadik 28. hét és összesen 40 hét a terhesség

második 14. hét, harmadik 28. hét és összesen 40 hét a terhesség
40 hét a terhesség az elsõ trimeszter vége a 12. hét, aza onnan jön a 2. trimeszter a 3. pedig a 28. héttõl, de olvashatsz olyat hogy 26. tól
SZia! a http://www.pempers.hu-n sok érdekes dolgot találsz, többek között a kérdésedre is választ kapsz, sõt hétrõl hétre megnézheted mi történik a baba fejlõdése alatt:)

Menzes előtt vagyok 1 héttel. Már a második napja menzihez hasonsló, barnás pecsételésem van. Olvastam, hogy a terhesség elején valakinél van ilyen. Kérdésem, hogy akinél ilyen volt, az hány napig tartott? Lehet, hogy nekünk is sikerült volna?

Legjobb válasz: Nekem a 20-21. napon volt enyhe barna valamim. Aztán utolag kiderült, hogy a beágyazodás lehetett mert abban a hónapban nem jött meg és a teszt is kimutatta a terhességet.

Nekem a 20-21. napon volt enyhe barna valamim. Aztán utolag kiderült, hogy a beágyazodás lehetett mert abban a hónapban nem jött meg és a teszt is kimutatta a terhességet.

Hany hetes kortol varhatoak a terhessegi csikok? Habar ez mar a masodik babam, de mar elfelejtettem, hogy nagyjabol mikor "törnek" ram a csikok?

Valamint azt is kerdeznem, hogy a korabbi terhessegi csikokkal mar semmit nem tehetek, csak remenykedhetek, hogy a masodik babaval nem lesz olyan sok? Köszönöm a valaszokat!

Legjobb válasz: szia! Én is ugyan így vagyok,mint te. Nekem már vannak csíkjaim, meg azt vettem észre, hogy ami a kislánnyommal kijött 4 évvel ezelõtt, azok lettek erõsebbek. de ez van. kenegetem, de nem hiszem, hogy lehet szebb. majd elhalványodik, úgy, ahogy 4 éve. Most vagyok 30 hetes, de már elég régóta vannak csíkjaim, de szerintem még lesznek is, mert az utolsó idõszakban nõ a legnagyobbat a pocim...szerintem nincs konkrét hét mikor ki kell jönnie...:)))

szia! Én is ugyan így vagyok, mint te. Nekem már vannak csíkjaim, meg azt vettem észre, hogy ami a kislánnyommal kijött 4 évvel ezelõtt, azok lettek erõsebbek. de ez van. kenegetem, de nem hiszem, hogy lehet szebb. majd elhalványodik, úgy, ahogy 4 éve. Most vagyok 30 hetes, de már elég régóta vannak csíkjaim, de szerintem még lesznek is, mert az utolsó idõszakban nõ a legnagyobbat a pocim...szerintem nincs konkrét hét mikor ki kell jönnie...:) ))
hát, én 34 hetes vagyok és (még??) nincs, pedig elvileg hajlamos vagyok rá, mert a combomon pl van a kamaszkori növéstõl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!