Találatok a következő kifejezésre: Második clostit ma (4 db)

Második clostit szedem ma veszem be az utolso szemet. de szurkál a hasam. lehet peteérésem van? csűt megyek orvoshoz

Legjobb válasz: menj el a patikába, s kérj egy úgynevzett LH tesztet. ha peteérésed van, akkor pozitiv lesz a teszt! Sok sikert!

menj el a patikába, s kérj egy úgynevzett LH tesztet. ha peteérésed van, akkor pozitiv lesz a teszt! Sok sikert!
Nem hinném h. peteérésed lenne mert a clostytól a ciklusod 13-14-15.napján lehet kb.Olyan hamar még nem.
Szia! Nekem a Clostytól a 10.napon volt pé-em, úgyhogy csatlakozom az elsõ hozzászólóhoz: Vegyél Lh tesztet, az 99%-os biztonsággal kimutatja, ha valóban pé-ed van! Sok sikert és kitartást!

Clostit kezdtem szedni, tegnap az első tabit, ma a második, stb., de nem merem bevenni, mivel az éjjel 3 órán át csak hasmenésem volt, és ma is egy kevés reggel! Okozhatta ez?

A másik dolog meg muszaj bevennem, mert pénteken megyek dokihoz, megnézni a peteérést, de rossz hogy kinoz a hasmenés is! Nem tudom mi okozta a hasmenést! Lehetett a closti? Akik szedték irják le a véleményüket,és el?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia énis szedtem a clostilt elég sokáig is de ijet nem tapasztaltam szerintem sem a gyógyszer okozza a hasmenésedet.Szerintem attól nyugottan szedheted.

Szia énis szedtem a clostilt elég sokáig is de ijet nem tapasztaltam szerintem sem a gyógyszer okozza a hasmenésedet.Szerintem attól nyugottan szedheted.
Én ugyanígy voltam mint te. Kb. a 2. closti nap olyan hasmenésem volt, hogy el kellett halasztanunk egy programot, mert órákig ültem a ..., tudod hol .... Viszont másnap minden ok volt és utána ilyen már nem fordult elõ, pedig 3 hónapon túl vagyok, sajnos eredménytelenül. )))o:
Szia! Én csak azt tudom leírni hogy én is szedtem clostit és nem volt tõle ilyen panaszom, ettõl függetlenül nem tudom hogy okoz e hasmenést, nézd meg a papírját, ott írhatják mellékhatásként:) de nem hiszem hogy hatással lenne a gyomorra.
szió! én is clostis voltam, de nem volt hasonló tapasztalatom! DE ez nem jelenti azt, hogy nem lehetett attól, nezd meg a betegtajekoztatót. érdekes, hogy sok kismama a szekrekedesre panaszkodik, szerintem vedd be, és jelezd a dokinak, h volt ilyened.

Ma voltam orvosnál és a 10 cn-on 15mm-es tüszőt látott a petefészekben. Clostit szedek, ez a második hónap. Jó ez a méret?

Doki azt mondta jó, mert még n?ni fog. Múlt hónapban a 19-ik napon volt tüsz?repedésem. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat!! :) Akkor megnyugodtam. Már volt inszemed a múlt hónapban is? Drukkolok Neked! Mikor derül ki, hogy sikerült-e?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :) Akkor megnyugodtam. Már volt inszemed a múlt hónapban is? Drukkolok Neked! Mikor derül ki, hogy sikerült-e?
A kérdező hozzászólása: 16-ik napon kell újból mennem uh-ra. Remélem sikerül ebben a hónapban :( De már nem merek reménykedni. Olyan rossz, hogy ilyen nehéz, soha nem gondoltam volna, hogy "megszenvedek" a babáért :(
10 mm es méhnyálkahártya?kiváló! a tüszõ meg nõlni fog .
Szia! Szerintem jó a méret, pláne, ha a pé-d késõbb szokott lenni, mint mondjuk 14.nap. Én is Clostit szedtem, nekem a múlt hónapban volt 13.nap 15 mm-es, és 16.nap volt PÉ. Most 10.nap volt a bal petefészekben 3 12mm-es, és a jobban egy 12mm-es, és a doki jónak találta. 13.nap kaptam a tüszõrepesztõ szúrit, és 15.nap volt az inszeminációm.a méhnyálkahártya is fontos természetesen, mert sajna a Closti hajlamos elvékonyítani. remélem tudtam segíteni.
Szia! Persze, hogy jó a méret. Nekem a 12. napon volt egy 10x12 mm-es, ami a 18. napra 21x24mm-es lett és aznap meg is repedt. Most várom az eredményt! Ja, és én Clostit szedtem.


Április 9.-én jött meg, a 7. napon kellett elkezdeni a második adag clostit és ma reggelre az ovulációs teszt kimutatta hogy van ovulációm. Lehet ilyen korán már a peteérésem?

két napja szédülök, émelygek, a hasam alja fel van fújodva ez szerintem a clostitól van.

Legjobb válasz: Igen, a closty nálam is a 17. nap helyett 13. napra hozta a peteérést. Amúgy nekem is ugyanilyen tüneteim voltak, és nem akarlak ijesztgetni (tényleg) egy 5 cm-es cystám nõtt..:( (nem jól reagál a szervezetem a stimulálásra)

Igen, a closty nálam is a 17. nap helyett 13. napra hozta a peteérést. Amúgy nekem is ugyanilyen tüneteim voltak, és nem akarlak ijesztgetni (tényleg) egy 5 cm-es cystám nõtt..:( (nem jól reagál a szervezetem a stimulálásra)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!