Találatok a következő kifejezésre: Második babámmal terhes (46 db)

Ha a második babámmal terhes leszek az előbb fogom érezni?

Mármint úgy gondolom hogy a nemvárt el?tt.

Legjobb válasz: Minden terhesség más általában elõbb mozog második vagy késõbb

Minden terhesség más általában elõbb mozog második vagy késõbb
Ez jó: vagy elõbb vagy késõbb...:D
nem biztos elsõ babám 15 hetesen éreztem, a második babám csak 18 hetesen
nemvárt elõtt!!!!!! volt a kérdés én másodikat várom és az elsõt éreztem már abeágyazódáskor most meg semmi:) ) csak a teszt mutatta

Második babával vagyok terhes! Mikor kezd el nőni a hasam? Tudom hogy mindenkinél más de ugy kb? Második trimeszterbe? Vagy még az elsőbe?

Legjobb válasz: Állítólag többedik terhességnél hamarabb látszik a pocak, nekem mondjuk inkább az volt hogy ugrásszerûen nõtt tehát második baba úgy 14 hétig alig látszott (max. minimális puffadás) aztn 16 hetes koromra akkorát nõtt hogy akkora lett, mint az elsõ gyereknél 20 hetesen...és késõbb is tartotta ezt hogy egy egy hét alatt nõtt ugrásszerûen sokat. És pár héttel nagyobbnak is tûnt, a végére ez a különbség mondjuk eltünt mert nem fordult be fejvégûbe hanem faros maradt így összességében ugyanúgy 112 cm mel mentem a kórházba mint az elsõ babával.

Állítólag többedik terhességnél hamarabb látszik a pocak, nekem mondjuk inkább az volt hogy ugrásszerûen nõtt tehát második baba úgy 14 hétig alig látszott (max. minimális puffadás) aztn 16 hetes koromra akkorát nõtt hogy akkora lett, mint az elsõ gyereknél 20 hetesen...és késõbb is tartotta ezt hogy egy egy hét alatt nõtt ugrásszerûen sokat. És pár héttel nagyobbnak is tûnt, a végére ez a különbség mondjuk eltünt mert nem fordult be fejvégûbe hanem faros maradt így összességében ugyanúgy 112 cm mel mentem a kórházba mint az elsõ babával.
Nekem a 14.héttõl volt már pocakom.
11 hetesen kezdett látszani.
13 hetesen kezdett el nõni puffadás szerû aztán 18 hétõl rohamosan kezdett el nõni . 28+3 hkm :)
Nekem másodiknál a házidoki csak nézett 12 hetesen, hogy ekkora pocakkal még csak annyi...
Szia!Nekem is a második terhességemnél már a 9.hét magasságában többen gratuláltak, mert hogy nyár volt, és rendesen látszott a pocak..nem csak puffadás volt.:-)

A második babámmal vagyok terhes és az 5. hetet töltöttem be 2 napja, de semmilyen terhességi tünetem nincsen, míg az előző babámmal elég intenzíven volt. Ez nagy gond?

Esetleg másnak is volt így

Legjobb válasz: Szia, Én fordítva voltam a rosszullétekkel az elsõ terhességemnél a 12.hétig semmi tünetem nem volt, senkinek nem tünt fel, hogy babás vagyok, a második picit, ha akartam volna se tudtam volna eltitkolni a nagyvilág elõl.... Ahány terhesség annyi variáció, még egy nõre lebontva is:) Semmi baj, ha a második picurral semmi bajod sincs. Inkább örülj, hogy esetleg egy nagyobbacska picike mellé nem társulnak a rosszullétek...

Szia, Én fordítva voltam a rosszullétekkel az elsõ terhességemnél a 12.hétig semmi tünetem nem volt, senkinek nem tünt fel, hogy babás vagyok, a második picit, ha akartam volna se tudtam volna eltitkolni a nagyvilág elõl.... Ahány terhesség annyi variáció, még egy nõre lebontva is:) Semmi baj, ha a második picurral semmi bajod sincs. Inkább örülj, hogy esetleg egy nagyobbacska picike mellé nem társulnak a rosszullétek...
Örülj hogy nem vagy rosszul:-) Nincs jelentõsége hogy van-e tünet vagy nincs.
Én is a másodikkal vagyok terhes, de mint tapasztalt kismama sem vettem észre semmi tünetet az elején azon kívül, hogy elmaradt a menszeszem. Az elsõnél sem volt sok tünet, de akkor annak ellenére észrevehetõek voltak, hogy tapasztalatom sem volt, mit kellene figyelni.
Nekem is így volt. Az elsõvel 2 hónapig hánytam(még fogytam is), a másodikkal csak kicsit émelyegtem. Az elsõ lány, a második fiú, de lehet, hogy nincs összefüggés:)
A kérdező hozzászólása: akkor nem en vagyok az egyeduli..tovabbi jo babavarast!!koszi
Nekem a 2. babánk 17+2 hetesen mozdult meg, de egészen más érzés volt, mint az elsõvel, így csak másnap jöttem rá, hogy Õ az! :) A pocakom nemrég kezdett el látszani, 28 hetes vagyok, úgyhogy nyugi, ez egyáltalán nem baj. Eddig 2 kilót híztam. Minden jót!
Én 17 hetes vagyok, szintén második babával! A 13. héten meg mertem volna esküdni hogy a babát éreztem, de utána hosszú ideig semmi. Múlt hét hétvége óta érzem és tudom biztosan hogy most õt érzem. A pocak miatt ne aggódj, én eddig 5kgot fogytam és semmi de semmi nem látszik. Jó babavárást!

Második babámmal vagyok terhes, 11 hetes. Az elsőnél semmi bajom sem volt, most minden bajom van. Mindenki váltig állítja, hogy fiú lesz (az első csajszi). Nálatok hogy volt? Valóban más nemű lett?

Tudom, hogy tudományosan nem megalapozott :), de kíváncsi vagyok. Egyáltalán nem hiszek a megérzésekben, de 100%-ig biztos voltam, hogy terhes vagyok akkor, amikor negatív volt még a tesztem, és most úgy érzem fiú lesz:)

Legjobb válasz: Szia, elsõ gyermekem fiú, nem hánytam egyszer sem, talán kétszer émelyegtem és kész, nem volt semmi bajom, könnyû terhességem volt. Második gyermekemmel ugyan ez , egyszer sem hánytam, nem voltam rosszul , könnyû terhesség és bizony lányom lesz, ja és mindkét gyereknél csak csípõset, fûszereset kívántam, kívánom.

Szia, elsõ gyermekem fiú, nem hánytam egyszer sem, talán kétszer émelyegtem és kész, nem volt semmi bajom, könnyû terhességem volt. Második gyermekemmel ugyan ez , egyszer sem hánytam, nem voltam rosszul , könnyû terhesség és bizony lányom lesz, ja és mindkét gyereknél csak csípõset, fûszereset kívántam, kívánom.
1.baba: 6-14.hét folyamatos hányinger, hányás. Édeset kívántam. A végére +21 kg jött fel. Kislány lett. 2.baba: most vagyok 11 hetes, aránylag jól viselem, esténként kicsit émelygek, de egyszer sem hánytam (még). Most inkább a sósat és savanyút enném. Nem tudjuk még a baba nemét, de egy jósnõ fiút jósolt (volt lehetõség elmenni s elmentem), és a Párom szerint is fiú lesz.
Az elsõnél semmi bajom nem volt, viszonylag egyszerû várandósággal.14kg + semmit nem "kívántam" meg. fiú lett.most várom a másodikat, 7 év után, mindenféle tünettel, rosszullét , hányinger, szédülés, 80/60-as vérnyomás...görcsök stb. kislány lesz. megõrültem a csokiért 33.hétre + 14kg.én elképzelhetõnek tartom, hogy ugyanazon anyának a két nem kihordása különbözõ. 35 hetes km.
Bocsi, kicsit értelmetlen lett a vége. Szóval én a rosszullét alapján azt tippeltem, hogy megint lányom lesz de fiú lesz már tuti. 30 hetes vagyok most.
Én majdnem ugyanolyan rosszul voltam azzal a különbséggel, hogy a fiammal hánytam is és a szagokra nagyon érzékeny voltam. A lányommal csak nagyon rosszul voltam úgy zuzammen de nem hánytam meg nem volt ez a kifejezett szagundor mindenre és mindenkire (még saját magamat is nehezen bírtam elviselni). :D Szóval...ebbõl nem lehet következtetni bár én is szerettem volna. Azt tippeltem, hogy ez Õ a második is lány lesz de nem...fiú.
A kérdező hozzászólása: A lányomnál 12 hetes UH-n megmondták, hogy csajszi. A sablonos válasz: Mindegy, csak egészséges legyen. Igazából azt hiszem, lányt szeretnék. Talán...
12:07-es vagyok, bár nyílván még nem látják csak késõbb a nemét, de nagyon várom.Egyébként mit szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek genetikai Uh-ra, nagyon kíváncsi vagyok, remélem, meglátjuk, hogy mi lesz...
Nálunk is ugyanez a helyzet, de még van egy hét az uh-ig, én is kíváncsi leszek, hogy milyen nemû lesz a bébi!!!!
Mivel tényleg nem megalapozott, ezért én is csak annyit tudok mondani, hogy vagy fiú lesz vagy lány. Én ugyanolyan tüneteket produkáltam mindkettõvel. :)
A kérdező hozzászólása: A doki csajt tippelt nekünk:)

Terhes vagyok a második babával. Az előző szülésem óta 2év fog eltelni, sajnos az első baba császárral született. Kéne megint orvost fogadnom, vagy hagyjam és járja az éppen akkor rendelő dokihoz?

Lenne még egy kérdésem.Mostanság szült valaki Gy?rben dr Dúcz Renénél? Mi a véleményetek róla?Én jókat hallottam róla.de azt is mondták,hogy nála több a császár.

Legjobb válasz: Szia! Én 5 éve szültem nála az elsõt most fogom a napokban a másodikat. Én imádom mert nem az a paráztatós fajta. A császárról meg pont úgy tudom nála csak ha muszáj. Persze nem mindegy miért volt neked az elsõ császár. Nekem csomó ismerõsöm szült nála nagyon keveset császározott. Nekem szülés közben volt magas a vérnyomásom, de végig nem mondott semmi olyat amivel ijesztgetett volna csak bíztatót. Egyetlen "hibája" a szememben, hogy nagyon elfoglalt, pl nst-k után mindig csomót várok rá mire le tud jönni értékelni. De ez is azt jelzi hogy jó doki. Mondjuk ha te szájbarágós beszélgetõs dokira vágysz õ nem az a fajta, csak a lényeget mondja, de azt kedvesen.

Szia! Én 5 éve szültem nála az elsõt most fogom a napokban a másodikat. Én imádom mert nem az a paráztatós fajta. A császárról meg pont úgy tudom nála csak ha muszáj. Persze nem mindegy miért volt neked az elsõ császár. Nekem csomó ismerõsöm szült nála nagyon keveset császározott. Nekem szülés közben volt magas a vérnyomásom, de végig nem mondott semmi olyat amivel ijesztgetett volna csak bíztatót. Egyetlen "hibája" a szememben, hogy nagyon elfoglalt, pl nst-k után mindig csomót várok rá mire le tud jönni értékelni. De ez is azt jelzi hogy jó doki. Mondjuk ha te szájbarágós beszélgetõs dokira vágysz õ nem az a fajta, csak a lényeget mondja, de azt kedvesen.
Ja amúgy ha a Lietzerbe mész ott is rendesek a dokik lelkes fiatalok, csak óriási ott a tömeg, én csak táppénzes papírért jártam oda, be sem mentem de mindig órákat kellett várni. A Dúczról még annyit, hogy van magánrendelése csanakon meg gyõrben is, de UH nincs nála (sztem nem is fontos mindig). A szülési tarifa pedig annyi amennyitt gondolsz nála.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Azért lett az elõzõ császár, mert nem tágultam semmit, szombaton már kezdõdtek a fájások, persze nem annyira intenzíven, aztán vasárnap már nagyon fájtak, és végül hétfõn délben sos császár, mert mint írtam nem tágultam semmit, és már a baba szívhangja is romlott.Igazából ezért.A terhesség alatt mondjuk eléggé vizesedtem, néha a vérnyomásom is felment, a végén meg már volt a vizeletemben is egy kis fehérje, de ez nem izgatott senkit.1hét túlhordás után pedig megcsászároztak. Azért még várom mások észrevételét is...:)
Én szülésem is császárral végzõdött, nagyon lassan tágultam, nagyon vizes is voltam stb...hosszú vajúdás után vittek a mûtõbe! 2év 3hónap lesz a két szülés között, orvost nem fogadtam, megint császár lesz, kivéve ha befordul a csontos medencébe(így mondta a védõnõ) akkor meg szokták próbálni a sima szülést az orvosok!
Szia! Nekem 21-22 hónap lesz a kettõ között, az én dokim szerint, ha rendben lesz a szívhang, nem vékonyodik el nagyon a heg, nem lesz túl méretes baba, akkor próbálkozhatunk a rendes szüléssel. Dúcz Renérõl én is pont az ellenkezõjét hallottam, hogy addig "húzza" amíg lehet, sõt sajnos hallottam olyat is, hogy pont azért lett állítólag oxigénhiányos a baba, mert túl sokat várt a császárra. De az az igazság, szerintem, hogy ilyenkor, ha szegény szülõnek ilyen problémával ne adja isten tragédiával kell szembesülnie, hajlamos mindenkit okolni, : orvost, szülésznõt... sajnos mindenkit, és nem tudhatjuk, hohy mi állt a probléma hátterében. Tapasztalatom szerint (mikor az elsõt szültem, pont a Dúcz René volt az osztályos fõkonzulens), egy nagyon kedves, körültekintõ, orvos. Állítólag a terhesgondozóban tényleg nagyon rendes, lelkiismeretes, fiatal orvosok vannak, nagyon dícsérik a Stummer Jánost, a Busznyák Csabát és a Horváth Zoltánt. Ha épp hozzájuk tartozol körzetileg, akkor nem érdemes szerintem fogadott orvoshoz járni, bár gondolom kisgyerek mellett Neked sincs sok idõd a terhesgondozóban ücsörögni. Én csak vérvételre megyek oda, de sokszor elszörnyülködöm, hogy mennyien vannak. Jó babavárást!
Szia! Csak gondoltam leírom épp ma voltam nst-n a Dúcznál, hát nem lett valami jó az Nst, utána elküldött uh-ra kiderült hogy kevés a magzatvíz, az uh-s doki azonnal paráztatni kezdett, hogy benn kell maradnom stb, de a Dúcz megnyugtatott hogy elég ha naponta megnéz ezután, tök rendi volt elkísért mindenhova és mindenben megnyugtatott, még anyum is aki tök ijedõs lenyugodott a szavaitól. Igaz én már mindenórás vagyok, de amit õ mondd az nekem szentírás. Remélem sikerült döntened kellemes babavárást kívánok

Második babámmal vagyok terhes és érdekelne, hogy a második szülés szerintetek könnyebb? Tapasztalatok? A 40. héten szültem és összvissz 3 óra alatt meglett a fiacskám, ugyhogy nincs okom panaszra csak jó lenne tudni kb mire számíthatok a másodiknál.

Lehet,hogy úgy van ez mint a terhesség:Nincs 2 egyforma!?Fájdalomcsillapító nélkül szültem.

Legjobb válasz: Nekem gyorsabb volt a 2.,kb 2 órával,mint az 1.És legalább tudtam mire számíthatok,így nem féltem annyira.Minden jót!!

Nekem gyorsabb volt a 2., kb 2 órával, mint az 1.És legalább tudtam mire számíthatok, így nem féltem annyira.Minden jót!!
anyum engem megszült pár óra alatt, rá 2 évre az öcsémet kb 2 nap alatt. Szóval változó:-)
Elsõ 4 óra volt, második 1, 5 óra és nem is volt annyirafájdalmas!
Az elsõt 4 óra alatt szültem 40+5 hétre, a 2. babámat bõ 2 óra alatt 37+3 hétre.Az elsõt EDA-val, a 2.babát fájd.csill.nélkül.Simán kibírható volt.
Ez is úgy van, mint a terhesség! Az elsõ babámat 20 óra vajúdás után szültem hüvelyi úton. 3 héten belül jön a második szülés. A doki azt mondta, nem lehet párhuzamot vonni 2 szülés között, de általában a második gyerek gyorsabban megszületik, de ez is csak általában.
Az elsõ kisfiamat 41+6 hétre 8 órára szültem, a második kisfiamat, rá 7 évre 37 hétre, 2 óra alatt lett meg. A második jobban fájt mint az elsõ. De mindkettõ ugyan olyan csodálatos volt.
Az elsõ 4 óra volt, a második és a harmadik 1, 5 óra, de ugyanolyan fájdalmas. Tehát gyorsabb, de nem könnyebb. Remélem, a negyedik mostmár tényleg könnyebb lesz! :-)
Elsõ 15 óra, második 1, 5-2 kb. Gyorsabb volt, de intenzívebb és fájdalmasabb. Viszont már nem volt ismeretlen a helyzet, ezért könnyebb. És szép volt mind a kettõ :)

27 hetes terhes vagyok második babám várom az elsö császár volt, van e valaki aki rendesen szülte a másodikat? Az baj ha a méhlepény pont a vágáson van?

Legjobb válasz: A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.

A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.
Az elsõ császár után is végezhetnek újra császárt ha az anyuka, vagy baba érdeke úgy kívánja, viszont ha minden ok, akkor azon lesznek hogy rendes úton szülj.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nagyon szeretnék rendesen szülni ha már az elsõ babával nem jött össze.

Aki már a második babát szeretné, az előbb észre veszi hogy terhes?

Vajdasági vagyok még tiz nap a menziszig de már teszt függ? lettem .

Legjobb válasz: SZERINTEM NEM,HACSAK NINCSEN BAROMI JÓ MEGÉRZÉSED. ÉN A HARMADIKAT VÁROM,DE CSAK A CIKLUSOM VÉGÉN TUDTAM BIZTOSRA HOGY TERHES VAGYOK.

SZERINTEM NEM, HACSAK NINCSEN BAROMI JÓ MEGÉRZÉSED. ÉN A HARMADIKAT VÁROM, DE CSAK A CIKLUSOM VÉGÉN TUDTAM BIZTOSRA HOGY TERHES VAGYOK.

A férjemmel szeretnénk második babát. A kislányom másfél éves, nem szedtem gyógyszert és rendesen megjött. Lehetek terhes és lehetnek már tünetek?

Utoljára augusztus 28-án jött meg.Mostanában nagyobb az étvágyam és látványosan feszül a hasam alja.

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz terhes. Most kellene megjönnie a havi vérzésednek, ha jól számolom! Várj egy pár napot és csináltass egy tesztet (lehetõleg a csepegtetõs) 3 napos tesztet. Judit

Elvileg lehetsz terhes. Most kellene megjönnie a havi vérzésednek, ha jól számolom! Várj egy pár napot és csináltass egy tesztet (lehetõleg a csepegtetõs) 3 napos tesztet. Judit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!