Találatok a következő kifejezésre: Második babámat 14. hetet (4 db)

Második babával éreztem már magzatmozgásokat a 14. héten. Utána sem folyamatosan, csak néha-néha. Most a 16. héten vagyok és alig érzem. Ez baj?

Legjobb válasz: Ez így normális, még pici és rengeteg helye van. Majd olyan 2-22 héttõl érezni fogod minden nap.

Ez így normális, még pici és rengeteg helye van. Majd olyan 2-22 héttõl érezni fogod minden nap.
20-22 (akartam mondani)
Szia!Nem korai, biztos õt érzed, minél több babád van, annál korábban érzed a mozgolódását!Gratula a picúrkádhoz.24 hetes kismama
Nem, egyáltalán nem korai. A baba kb 9 hetes kora óta mozog, a nagy átlag a 14. hét környékén érzi meg elõször.
Szerintem sem, mert én is a 15. héten éreztem elõször.Van, aki késõbb érzi csak meg.Vagyis érzi õ is, csak nem tudja, h ez a baba. (Bár, édesanyám váltig állítja, h korai, és szerintem most májusig azt fogom hallgatni, h ikreim lesznek, mert túl korai, h érezzem a mocorgást.) 19 hetes kismama
A kicsik egyfolytában mozognak, ahogy nõnek, egyre jobban érezni õket. Te már tapasztalt Anyuka vagy, így tudtad, hogy mire kell figyelni, mi is az a mozgás, ezért már jó korán megérezted a babát. Sok boldogságot!
Szia! Én is a második babánál a 14. héten éreztem elõször a mozgását. Kellemes babavárást !! 33 hetes kismama
Épphogy a vékony testalkatúak érzik meg hamarabb állítólag. De ez is változó, hiszen én nem vagyok egy törékeny alkat és már a 13-14 hét környékén éreztem õt, ráadásul az elsõ babámat várom.. :)

Szerintetek lehetséges, hogy második babámat már most, a 14. héten éreztem mozogni?

Szinte biztos vagyok benne, hogy Õ volt, de mégis kicsit korainak tartom.

Legjobb válasz: Igen, lehet.

Igen, lehet.
Nekem elsõ baba, 14 hetesen éreztem valamit, de nem voltam benne biztos, hogy õ az. Most 16 hetesen bizonyosodtam meg róla, hogy tuti õt érzem, mivel erõsödik a mozgás. Igaz nem mindig érzem, de nagyon boldog vagyok miatta. Úgyhogy szerintem mivel te meg tudod mit kell figyelni, így biztos õ az! Boldog babavárást! :)
Én elsõt éreztem 14 hetesen!most a másodikkal 11 hetes vagyok, és már alig várom hogy érezzem õt is:)
Lehetséges, igen! Én is most 14 hetesen éreztem a picit, biztos voltam benne, mert már a 3. babánk. Jó egészséget Nektek!
Igen, lehetséges!Másodikat én is 15 hetesen éreztem! Most, a harmadikat már gyengéden, de a 10.héten! Félve is mondtam a védõnõmnek, de azt mondta, lehet, mert vékony vagyok és testalkattól is függ, ki mikor érzi elõször!
Szia, szerintem is lehetséges, én az elsõ babámat a 15. hét óta érzem! Boldog babavárást mindenkinek! :-)


lehet ma van pé-d. akkor és amikor jól esik
Nekem is a szurkálás jelezte a peteérést, de én használtam utána ovu tesztet és tényleg amiatt szurkált.Akkor legyetek együtt, amikor jól esik, de ha picit rá akarsz segíteni, utána pár percre állj gyertyába, mondjuk amíg a párod zuhanyozik.Ez általában be szokott válni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!