Találatok a következő kifejezésre: Másnak is gondja a UPC-vel (1 db)

Másnak is van gondja a UPC-vel?

Legjobb válasz: 3 hónap levelezés és sok sok telefonálgatás és várakoztatás után sikerült végre felbontanom a szerzõdést velük. Amíg potenciális vásárlót látnak benend addig jó vagy, ha már nem akkor szopatnap orrba szájba! Fujjj jupisi!!!

ÉS korlátozzák a p2p kapcsolatot!! 600kb/s-es csomagom van, de a torrent 10kb/s-nél gyorsabban csak nagyon ritkán jön.
3 hónap levelezés és sok sok telefonálgatás és várakoztatás után sikerült végre felbontanom a szerzõdést velük. Amíg potenciális vásárlót látnak benend addig jó vagy, ha már nem akkor szopatnap orrba szájba! Fujjj jupisi!!!
Mi az hogy!!!!dögivel!!!7 napból 3-mat nincs net, telefonvonal.nagyon hanyag egy cég.
Nekem sikerült felbontanom a szerzõdést. Sõt közöltem velük, hogy a DIGI-tõl sokkal kedvezõbb ajánlatot kaptam. Ezután már õk is jelentõs kedvezményt adtak volna, de már átszerzõdtem, és nem bántam meg.
NEM! NYUGI ÉN IS UTÁLOM :P jupisi másképp:P
Igen, 5 percbe telt mire megnyitotta ezt a kérdést....am. tényleg sokszor nicsn net vagy nagyon lassú, valamint az UPC-s telefon se jó. Szerintem az a gond, hogy olyan sokat reklámozták hogy nagyon sokan csatlakoztak, és nem bírja a rendszer.
Csatlakozom!
Teljesen jó, már két éve használom.
én most rendeltem meg a analóg kábeles tv-bronze-t ismerõsünknek is van, semmi panasz rá. és csak havi 2000-mert neten rendeltem :D
Egy nagy rakat szar a Júpíszí!!! Most pl valamiért nem hoz be egyetlen csatornát sem, ha pedig újraindítom, nem indítja el a keresést...
Nekem havonta 1x min 3 napra elmegy a net nekem is UPC Bronze csomagom van de ez egy rakás szar most akarom felbontan ia szerzõdézt ezekkel ...FÚJ!!!!!
Hát legyen egy pozitív hozzászólás is a upc mellett, én most hívtam õket, hogy a bronz díjcsomagomat lehet-e fiber 15-ös díjcsomagra módosítani, és azt mondták, ne módosítsam, mert novemberig mindenkinek átállnak rá, és még olcsóbb is, ha kivárom azt az 1-2 hónapot.
egy rakás szar!
igen nekem is van vele gondom.egy nagy [email protected]
nekem csak volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet letölteni játékot Huawei tabletre?

2

Mitől lehet lassú a gépem?

3-4 hónapos Samsung np370 típusú laptopom nagyon belassult. Ha 1nél több ablakot nyitok meg már akad és fagy. Mire ezt a 2 mondatot is leírtam nagyjából 3x fagyott be egy pár másodpercre. Mi lehet a baj? Köszönöm

2

Cyberlink PowerDVD 3D?

Van egy SMART TV-m,1080p 3D. Letöltök egy filmet Blu-Ray-ben 3D 1080p-ben.HDMI-vel PowerDVD-vel akarom a filmet lejátszani. Elég ha a TV-n bekapcsolnom a 3D-t, vagy a PowerDVD-n is ? Ha igen esetleg valaki elmondaná a beállításokat?

0

Mozgásérzékelős lámpa miért kapcsol ki-be magától, bárhogyan is állítom az érzékenységét?

2

Hol találhatók Sopronban a légvédelmi szirénák?

0

Mit tudok csinálni akkor, ha sokszor elrontottam a mintajelszót, és nem emlékszem a goggle belépő adataimra, mert csak azzal enged belépni?

Egy androidos tabletről van szó,és a húgon próbálkozott sokszor a mintával,elrontotta mindet és nem tudok semmit csinálni a tabletemen,amíg nem tudok belépni googlefiókomba...Ám atz elfelejtettem.

5

Milyen UTP kábel kell?

Nem elég hosszú a routerem UTP kábele, hogy elérjen a gépemhez, úgy hogy vennék egy 20 m-est, de nem tudom, hogy milyen fajta UTP kábelek vannak, vagy h mind ugyanolyan-e, nem nagyon értek hozzá, nem tudom, hogy nekem milyen kéne.

6

Melyik programmaal lehet videót felgyorsítani miközben játszok?

Ezt úgy értem hogy pl: nagyon gyorsan fusson

2

Samsung galaxy s3- a képernyőt hogy tudom lefotózni, milyen programmal?

2

Hogyan tudok USB-ről bootolni?

USB-ről készülök Windows-t telepíteni.
A pendrive-ot már alkalmassá tettem Windows telepítésére, úgy, ahogy kell, mindent megcsináltam. Csak annyit nem tudok, hogy hogyan vegyem rá a gépet, hogy USB-ről bootoljon.
Csak berakom a pendrive-ot és újraindítom? Ha nem, akkor hol kell beállítani (és utána hol kell visszacsinálni, ha kész)?
Köszönöm!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!