Találatok a következő kifejezésre: Másnak is gondja a UPC-vel (1 db)

Másnak is van gondja a UPC-vel?

Legjobb válasz: 3 hónap levelezés és sok sok telefonálgatás és várakoztatás után sikerült végre felbontanom a szerzõdést velük. Amíg potenciális vásárlót látnak benend addig jó vagy, ha már nem akkor szopatnap orrba szájba! Fujjj jupisi!!!

ÉS korlátozzák a p2p kapcsolatot!! 600kb/s-es csomagom van, de a torrent 10kb/s-nél gyorsabban csak nagyon ritkán jön.
3 hónap levelezés és sok sok telefonálgatás és várakoztatás után sikerült végre felbontanom a szerzõdést velük. Amíg potenciális vásárlót látnak benend addig jó vagy, ha már nem akkor szopatnap orrba szájba! Fujjj jupisi!!!
Mi az hogy!!!!dögivel!!!7 napból 3-mat nincs net, telefonvonal.nagyon hanyag egy cég.
Nekem sikerült felbontanom a szerzõdést. Sõt közöltem velük, hogy a DIGI-tõl sokkal kedvezõbb ajánlatot kaptam. Ezután már õk is jelentõs kedvezményt adtak volna, de már átszerzõdtem, és nem bántam meg.
NEM! NYUGI ÉN IS UTÁLOM :P jupisi másképp:P
Igen, 5 percbe telt mire megnyitotta ezt a kérdést....am. tényleg sokszor nicsn net vagy nagyon lassú, valamint az UPC-s telefon se jó. Szerintem az a gond, hogy olyan sokat reklámozták hogy nagyon sokan csatlakoztak, és nem bírja a rendszer.
Csatlakozom!
Teljesen jó, már két éve használom.
én most rendeltem meg a analóg kábeles tv-bronze-t ismerõsünknek is van, semmi panasz rá. és csak havi 2000-mert neten rendeltem :D
Egy nagy rakat szar a Júpíszí!!! Most pl valamiért nem hoz be egyetlen csatornát sem, ha pedig újraindítom, nem indítja el a keresést...
Nekem havonta 1x min 3 napra elmegy a net nekem is UPC Bronze csomagom van de ez egy rakás szar most akarom felbontan ia szerzõdézt ezekkel ...FÚJ!!!!!
Hát legyen egy pozitív hozzászólás is a upc mellett, én most hívtam õket, hogy a bronz díjcsomagomat lehet-e fiber 15-ös díjcsomagra módosítani, és azt mondták, ne módosítsam, mert novemberig mindenkinek átállnak rá, és még olcsóbb is, ha kivárom azt az 1-2 hónapot.
egy rakás szar!
igen nekem is van vele gondom.egy nagy [email protected]
nekem csak volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Help me! Egy vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót akarok venni az interneten keresztül. Olyat ami árban is jó és a minősége is rendben van! Szerintetek?

Ár: 10.000 és 20.000 Ft közötti!

0

6V-ról 4V-ra ellenállás?

6V-os zselés aksi (valószínűleg 1,2Ah-s lesz) feszültségét kéne leszabályozni 4V illetve 4,5V-ra a fogyasztók elé. Pontosabban: 6V-ból kellene egyszer 4V-ot, majd 4,5V-ot csinálni, s ide milyen ellenállások kellenek? Biciklire akarok első, hátsó helyzetjelzőket (mind 2 ledes, elől 4V, hátul 4,5V) és előre, hátra irányjelzőket (szintén 4,5V, ledes.) Tudom, a ledek elé párhuzamosán szokták pakolni az ellenállásokat, de én a fő áramszálra raknám, a ledek elé. Tehát mintha eleve 4V-os lenne az aksim.

6

Most haloweenkor van shakes & fidget-re kuponkód?

0

Valaki valami jó Halloweenes filmet küldene?

0

Wifi modem? Többi lent

Nem lett hozzányúlva a modemhez és egyik napról a másikra "elment" róla a wifi, amit nem tudom, hogy kell visszaállítani. Tudna segíteni valaki?

2

Hogyan működnek a sportpályákat körbevevő animált reklámtáblák?

Néhány közeli felvételen láttam, hogy pixel-orientált (kis négyzetek alkotják a képet), de úgy tűnik, fade effektre, színváltásra, és egyéb animációkra is képes. Nem hinném, hogy lámpa, LED vagy LCD alapú, mert láthatóan nem bocsát ki fényt, és napfényben is jól látható (és bármilyen szögből). Valami mechanikus megoldás lehet, de pontosan milyen?

2

Kémprogram, vagy megfigyelőprogram?

Ajánlanátok nekem olyan programot a gépemre,amivel visszamenőleg meg tudom nézni azt,hogy mikor,mire használták a pc-t?Már találkoztam ilyennel,de elfelejtettem a nevét.

7

Külföldi kapcsolattartáshoz milyen eszközt ajánlanátok leginkább?

Lehetőleg olyan írjon, aki volt külföldön és van ilyen téren tapasztalata.
Ne nézzetek hülyének légyszíves, nő létemre nem nagyon értek az elektronikus kütyükhöz.Lányom úgy néz ki menni fog külföldre kirándulni, meg majd szakmai gyakorlatra pár hónapra (sulis dolgok..)És nem nagyon tudunk dönteni,hogy mit vigyen, amivel gond nélkül tudnánk tartani a kapcsolatot.Mobiltelefon elég lenne?Vagy inkább laptopot, vagy mi lenne legjobb?És az is kérdés, hogy milyen díjcsomag lenne érdemes, vagy mobilinternet?T-mobilosok vagyunk, előfizetéses, de már lejáróban van...
Mit gondoltok, mi lenne a legjobb megoldás?
Egyébként Franciaországba és Írországba mennének, vagy Anglia.Tehát elég messze...

3

A Bud Spenser filmeket hogy forgatták úgy hogy senki ne sérüljön meg?

Mégis olyan mintha ütnék. Hogy tudtak úgy elhajolninaz utéstől hogy ne fájjon?

1

Ice watchoz hol tudnék neten új szíjat és bújtatót rendelni? (eredetit)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!