Találatok a következő kifejezésre: Másnak is gondja a UPC-vel (1 db)

Másnak is van gondja a UPC-vel?

Legjobb válasz: 3 hónap levelezés és sok sok telefonálgatás és várakoztatás után sikerült végre felbontanom a szerzõdést velük. Amíg potenciális vásárlót látnak benend addig jó vagy, ha már nem akkor szopatnap orrba szájba! Fujjj jupisi!!!

ÉS korlátozzák a p2p kapcsolatot!! 600kb/s-es csomagom van, de a torrent 10kb/s-nél gyorsabban csak nagyon ritkán jön.
3 hónap levelezés és sok sok telefonálgatás és várakoztatás után sikerült végre felbontanom a szerzõdést velük. Amíg potenciális vásárlót látnak benend addig jó vagy, ha már nem akkor szopatnap orrba szájba! Fujjj jupisi!!!
Mi az hogy!!!!dögivel!!!7 napból 3-mat nincs net, telefonvonal.nagyon hanyag egy cég.
Nekem sikerült felbontanom a szerzõdést. Sõt közöltem velük, hogy a DIGI-tõl sokkal kedvezõbb ajánlatot kaptam. Ezután már õk is jelentõs kedvezményt adtak volna, de már átszerzõdtem, és nem bántam meg.
NEM! NYUGI ÉN IS UTÁLOM :P jupisi másképp:P
Igen, 5 percbe telt mire megnyitotta ezt a kérdést....am. tényleg sokszor nicsn net vagy nagyon lassú, valamint az UPC-s telefon se jó. Szerintem az a gond, hogy olyan sokat reklámozták hogy nagyon sokan csatlakoztak, és nem bírja a rendszer.
Csatlakozom!
Teljesen jó, már két éve használom.
én most rendeltem meg a analóg kábeles tv-bronze-t ismerõsünknek is van, semmi panasz rá. és csak havi 2000-mert neten rendeltem :D
Egy nagy rakat szar a Júpíszí!!! Most pl valamiért nem hoz be egyetlen csatornát sem, ha pedig újraindítom, nem indítja el a keresést...
Nekem havonta 1x min 3 napra elmegy a net nekem is UPC Bronze csomagom van de ez egy rakás szar most akarom felbontan ia szerzõdézt ezekkel ...FÚJ!!!!!
Hát legyen egy pozitív hozzászólás is a upc mellett, én most hívtam õket, hogy a bronz díjcsomagomat lehet-e fiber 15-ös díjcsomagra módosítani, és azt mondták, ne módosítsam, mert novemberig mindenkinek átállnak rá, és még olcsóbb is, ha kivárom azt az 1-2 hónapot.
egy rakás szar!
igen nekem is van vele gondom.egy nagy [email protected]
nekem csak volt


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek megéri ez a laptop v túl drága? Hp pavilion g6 használt ( kb 2 éves 90ezer ft)

kb 2 éves 90 ezerért adják. a tulajdonságai a kövik:
Intel core ie3110
2.40 ghz( virtuálisan felhúzva 4 magosra)
4gb ram
vga: asszem 1gb
újonnan mennyi egy ilyen? ennyiért megéri használtan? v drága? jó minőség?.

3

Távirányítós garázskapunk önállósította magát, akkor emelkedik vagy ereszkedik amikor kedve van, általában két naponként! Mitől lehet? A távirányító leellenőrizve!

0

Milyen videokártyát vegyek az AMD FX 8350-es processzorhoz?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy milyen videokàrtyàt vegyek az AMD FX 8350-es processzorhoz?
AMD Radeon HD 7950-et, vagy NVIDIA GeForce GTX660-at?
Előre is köszi a vàlaszokat! :)

1

Ez a napelem halálos is lehet?

http://epitkezes-kert.vatera.hu/epitkezes_felujitas/epuletge..

Persze úgy értem, hogy süt a nap és lefogom a 2 végét.

7

Van 400 000 alatt valami gtx 670m/680m/ radeon 7970m - s nem túl rossz processzorú gamer laptopot?

1

A headseteknél mi a különbség a 2.1 és 2.2 -es hangzás között?

kecske

0

Micro SD kártya miért megy olyan hamar tönkre?

Rövid időn belül a második kártya, ami olvashatatlanná vált, már formázni se tudom, Windows, Linux, mp3 lejátszó, telefon, semmi nem tudja kezelni. Mi ért egy fabatkát (sem) az egész technológia szintjén?

2

Gaming Gila GX-egeren, hogyan lehet a makrót állítani?

A nagy problémám pedig az lenne, hogy az "M7" beprogramozható gombra szeretném betenni a NUM LOCKOT.
Egy ilyen nagyon egyszerű funkciót kihagytak ebből az egérből, nem lehet egérgombra billentyűgombot programozni, vagyis lehet, de makróként, azaz folyamatosan nyomkodja a numlockot, ami nekem nem jó, ugyanis TSen szeretnék beszélni az egérgomb segítségével mint ahogy eddig tettem a régi egeremmel.

A kiskapu már megvan: A makrókat el lehet menteni, majd importálni lehet őket.

A makrónál NEM LEHET megcsinálni, hogy csak lenyomja a num lockot, ha megpróbálod beprogramozni beleírja a felengedést is, ami azt eredményezi, hogy nyomogatja a numlockot = teamspeak beszédre nem alkalmas a makró.

Az ini fájl átszerkesztésével meg tudtam oldani, hogy csak a numlock lenyomását érzékelje az egér, de még így sem működik a dolog, mert így meg folyamatosan megy.

3

Otthonra szeretnék készíteni egy forgó kúpos fahasogató gépet, és az után érdeklődöm, hogy kb. mekkora villanymotort érdemes rárakni. Plusz a kúp méretei, anyaga, ára? Gyakorlatilag mindent róla.

Egy esztergályos, vagy olyan ember segítségét várom, akinek van ilyen gépe.

1

Milyen ládát építsek?

üdv! van egy hangszóróm a következő adatokkal:
fs:24hz, impedance:2*2 ohm, frequency range: 24hz-1khz, vas:225l, qts:0.33, sensitivity: 91dB/w/m, sinus power 500 w, 50 oz mágnes. ennek szeretnék egy L portos reflex ládát építeni... próbálkoztam winISD-vel de nem nagyon megy... mekkora ládát építsek neki és mekkora legyen a port??

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!