Találatok a következő kifejezésre: Másnak is félelmei, hogy (7 db)

Más is fél hogy összenyomja a picit? Más is fél, hogy a félelmei fognak bajt okozni? 30hetes vagyok. Félek már lefeküdni is. Egyszerűen alig birok a nagy hasam miatt leülni, lefeküdni, majd felülni. Nehezen mozgok. A baba is alig mozog.

ha a hátamon fekszem ugy fáj,ha az odalamon kényelmetlen. és ez a félelem hogy ráfekszem elég rossz érzés.ma pl kicsúszott alólam a gurulos szék és úgyan talpra estem de a 2 combom a hasamat megnyomta.nem fájt csak nem esett jól. az aggodalmam pedig csak n?tt hogy az arcán vagy valahól valamilyen sérülést okozok neki, vagy hogy nem lesz egészséges valami miatt.

Legjobb válasz: Ismerek olyat,aki aki azt állította,hogy a hasán aludt mág a végén is. Nem tudom,mennyire igaz,csak a végeredményt láttam: erõss,egészséges,okos kiskúlányt! Nekem az elsõ volt olyan,hogy a 20. héttõl mozgott rendesen,a 24. héttõl apát szórakoztatta esténként, majd egyszer csak napi 2 átlag volt amikor éreztem mozgolódni odabent. Egészséges,nyugodt,szótfogadó gyerek lett,aki amint betöltötte a 2-t,szoba és ágytiszta lett,2.5 évesen verset mondott,tudta,melyik testrésze hol van... Ha nagyon aggódsz,keresd fel az orvosod, meséld el,mi történt, csináljon 1 uh-t,ami amúgy is esedékes a 28-32. hét közt. BOLDOG BABAVÁRÁST!!

Ismerek olyat, aki aki azt állította, hogy a hasán aludt mág a végén is. Nem tudom, mennyire igaz, csak a végeredményt láttam: erõss, egészséges, okos kiskúlányt! Nekem az elsõ volt olyan, hogy a 20. héttõl mozgott rendesen, a 24. héttõl apát szórakoztatta esténként, majd egyszer csak napi 2 átlag volt amikor éreztem mozgolódni odabent. Egészséges, nyugodt, szótfogadó gyerek lett, aki amint betöltötte a 2-t, szoba és ágytiszta lett, 2.5 évesen verset mondott, tudta, melyik testrésze hol van... Ha nagyon aggódsz, keresd fel az orvosod, meséld el, mi történt, csináljon 1 uh-t, ami amúgy is esedékes a 28-32. hét közt. BOLDOG BABAVÁRÁST!!
Ne félj, a magzatvíz, hasfal, háj, méhfal, esetleg ha mellsõ fali a lepény, megvédi, ezek együtt kb5-15cm vastagok szoktak lenni, nem lsz semmi baja a babádnak. én is megkérdeztem ezt a dokitól, Õ mondta, és még "viccesen" azt is, hogy max szúrószerszámmal lehet bántani. Én is be szoktam ütni a hasam, meg biztos más is. Jó egészséget!
A picid teljesen biztonságban van, foroghatsz nyugodtan. Odabent úgy képzeld el , mint egy halacskát egy vízzel teli nejlonzacskóban, ami ugyan össze van csomózva, de rugalmas a fala. Na azt nyomogathatod te 30szor is az asztalnak akkor sem lesz semmi baja a halacskának. Erre való a magzatvíz+ a méhet tartó szalagok. A nyomásról meg csak annyit, hogy ha nem érzel utána fájdalmat, akkor nem lehet nagy baj. Én a gyúródeszka szélét nyomtam hozzá a hasamhoz 35 hetesen. Még szerencse hogy anyám itt volt, mert ha õ nem nyugtat le, akkor biztos h a mentõket hívom a semmiért.... Szóval al tudom milyen érzés, de ezeken késõbb jót fogsz nevetni :) Figyeld a baba mozgását, ha mozog nincs semmi gond. Egyébként a nyomódás nem látszik meg a babán, nyugi :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást.Én egyszerûen nem tudom elképzelni hogy tudtok a hasatokon aludni.érdekes régen mielött terhes lettem az elsõ terhességemnél , én is hason aludtam, de utána már ahogy nõtt a hasam már nem.késõbb sem tudtam rá visszaszokni"pedig szülés után lehet még hasznos is a visszahúzódások miatt.jól gondolom? mert ha igen majd megprobálom!
A skizofrenia=tudathasadas. Inkabb tul aggodo szorongo tipus vagy.
semmi najotok nem lesz, én is volt, hogy arra ébredtem, hogy hason alszom és a babám keltett fel a mocorgásával. Én ezt pozitív dolognak éltem meg, hogy milyen nagyszerû bébim van, szól, ha neki kényelmetlen valami. :) Egy barátnõm pedig konkrétan télen esett orra az utcán és szintén nem lett baja a babának és neki sem. Nagyon jól véd a hasfal, zsír, izom, méhfal, magzatburok, folyadék... Gondolj csak bele hány rétegben "párnázott" Szkizofrén biztosan nem vagy, de ha ilyen erõsek a félelmeid, akkor jó lenne, ha felkeresnél egy pszichológust, aki tudna egy kicsit enyhíteni rajta. Vannak kismama klubbok is, azok is nagyon jók lehetnek erre a célra!
Ne aggódj, lesz még ennél nagyobb parád is:) ) Félre a tréfát, én megértem, hogy aggódsz, de ha megnyugtat, én is hason aludtam, mert mindketten úgy éreztük jól magunkat. a 39. hét végétõl nem, mert már sehogy nem volt jó, de elõtte végig hason! És a fiam gyönyörû, egészséges gyerek, nem nyomtam össze:)
A kérdező hozzászólása: köszi! aranyos vagy
Elsõ vagyok! Atyavilág, skizó...dehogy vagy Te az, csak egy aggódó kismama vagy, aki félti a születendõ gyerkõcét! Nehogy már ilyeneket gondolj magadról! Minden rendben lesz! Amúgy az elején Én is agyon aggódtam magam, és Nekem is eszembe jutott, hogy ezzel, hogy mindig erre gondolok, elõ is idézem a bajt, így tudatosan próbáltam magam nyugtatgatni, hogy minden okés lesz! szióka:-)
A kérdező hozzászólása: olyan jó , hogy ilyen kedvesek vagytok! Amikor már nagyon parázok , akkor szoktam magamnak mondani fél hangosan persze , más nem szokta hallani, hogy én vagyok a beteg nem a gyerek , hogy ilyeneket gondolok. Erre elnevetem magam , mert szerintem igaz is. asszem erre a betegségre mondják azt , hogy skizofrénia. más tüneteim is voltak már. igyekszem kezelni , de igy terhesen nehezebb. És amikor meggyõzöm magam nem lesz sem, mi baj , akkor meg ez jön elõ , hogy ezek a gondolatok fognak bajt okozni , mert a félelmeim fogják elõidézni. alig várom , hogy meglegyen.
Be fogsz golyózni, ez lesz a vége és a gyereket is majd burokban fogod nevelni annyira félsz...ejnye ejnye és ezt most a legjobb szándékkal mondtam:) Most tényleg nem viccbõl mondom, de párnázd körbe a hasad...vegyél szivacsot csinálj belõle hasvédõt(varrd be egy anyagba) és kösd magadra.Meglásd meg fog nyugtatni (ruha felé tedd ne izzadj be)
Én is aggódtam emiatt, de nem kellett volna! Ha úgy feküdtem, hogy az nem tetszett a babámnak egybõl kirúgta az oldalamat! :)

Másnak is vannak félelmei, hogy milyen lesz a babás lét?

Tervezett baba volt néha még is félek jó lesz e nekünk.Rossz anya leszek-e.

Legjobb válasz: Nyugodj meg,ez természetes,hogy aggódsz és néha elbizonytalanodsz.Megszületik a baba és azonnal tudni fogod mikor mit kell tenned.Észre sem veszed és olyan lesz mintha mindig is ezt csináltad volna:-).Nekem 4 gyermekem van,nekem is voltak ilyen félelmeim,sõt mikor a másodikat vártam,nemtudtam,hogy lehet egyszerre két gyermeket szeretni.Mára már a 4-et is megtanultam egyformán szeretni:-).

Nyugodj meg, ez természetes, hogy aggódsz és néha elbizonytalanodsz.Megszületik a baba és azonnal tudni fogod mikor mit kell tenned.Észre sem veszed és olyan lesz mintha mindig is ezt csináltad volna:-).Nekem 4 gyermekem van, nekem is voltak ilyen félelmeim, sõt mikor a másodikat vártam, nemtudtam, hogy lehet egyszerre két gyermeket szeretni.Mára már a 4-et is megtanultam egyformán szeretni:-).
phu...tudod ez hányszor felmerült bennem?!!rengetegszer.hidd el nagyon jó Anya leszel.egyet ne csinálj soha.ne üsd a gyereket, ért õ a szóbol is. a psziho könyvek szerint a lelkükre kell hatni, a testi fenyítés nem ér semmit.ez igy van mert engem anyu vert ha rossz voltam(pofon), és soha nem érte el nálam a verés célját.bekerültem fõiskolára(eübe)és ugyan abban a témban a pszichotanárom elmagyarázta és azt megértettem.ez az én véleményem. egy 28 hetes kismama ha szereted a gyermeket rossz anya nem lehetsz. még egy: ha megnõ ne hidd azt hogy akkor is a tied, persze a tied, de lesz neki családja, és akkor már távolról figyeld.ez is jó tanács képp, mert a párom az anyja miatt nem válalja a gyermekét, mert az anyja szeretné még birtokolni, de nem baj, megszületik párom fia, méltó ellenfele lesz a párom anyjának

Más is járt így, hogyan küzdöttétek le félelmeiteket?

Évek óta van jogosítványom,de pár hónapja vezetek rendszeresebben.A problémám,hogy rettent?en ideges leszek,mikor tudom,hogy kocsiba kell ülnöm.Van,hogy ez az idegesség elmúlik,amint elindulok,de van,hogy csak mégjobban fokozódik és alig várom,hogy kiszállhassak.Balesetem nem volt,sem vezet?ként,sem utasként tehát nem tudom miért ez a félelem.

Legjobb válasz: Gondolom magát az autót se szereted és nem is ismered /alkatrészek funkciói,mûködési elve stb./ Kicsit "barátkozni" kellene vele.Ez csak úgy sikerülhet,ha olyan közeg vesz körül ami erre inspirál,kezdetnek legalább 1 jó barát aki elmagyaráz neked dolgokat az autóról és autózásról és a legfõbb tanácsom,hogy vezess többet,mert gyakorlat nélkül nem is fog menni.Nekem már több mint 350!!!db autóm volt és még most is alig várom(52/F),hogy bele üljek és " csapassak" egy jót!

Gondolom magát az autót se szereted és nem is ismered /alkatrészek funkciói, mûködési elve stb./ Kicsit "barátkozni" kellene vele.Ez csak úgy sikerülhet, ha olyan közeg vesz körül ami erre inspirál, kezdetnek legalább 1 jó barát aki elmagyaráz neked dolgokat az autóról és autózásról és a legfõbb tanácsom, hogy vezess többet, mert gyakorlat nélkül nem is fog menni.Nekem már több mint 350!!!db autóm volt és még most is alig várom(52/F), hogy bele üljek és " csapassak" egy jót!
Elnézve az utakon rohangáló idiótákat, van okod a félelemre!De ennek ellenére semmi értelme stresszelni!!!A vezetés egy csodálatos dolog!Egy 1.5tonnás jármûvet irányitani szerintem isteni érzés!Ne ugy tekints a kocsidra, mint egy4kerekû jószágra, ami elvisz A ból B be!Szeresd, foglalkozz vele, ismerd meg!Ne ugy ülj be, hogy negativan állsz hozzá!Én imádom a kocsimat, ez által szeretek vezetni, versenyezgetni, csak ugy elvinni"megsétáltatni"!Próbálj kicsit lazábban állni a kérdéshez!!
Nem bántani akarlak, de személyes tapasztalat, hogy pont azoknak nem kellene vezetni, akik ennyire félnek tõle. Elég sok bajt tudnak csinálni a stressz miatt. Amennyire csak lehet csökkentsd a vezetési alkalmakat!
Beatrix egy tragédia úgy ahogy van...
"Beatrix egy tragédia úgy ahogy van..." Miért? Szerintem nagyon jól fogja fel a dolgokat. Még csak másfél éve van jogsim, de a munka miatt elég sokat vezettem. Sok féle autóval mentem már (Kispoláktól a Renault Magnumig), de nagyon jó amikor tökéletesen érzed az autót. Nem csak a hosszúságáról és a szélességérõl van szó. Nem mindegy, hogy mikor váltasz, hogy váltasz, milyen stílusban használod.
Kapcsold be a rádiót, és énekelj kicsit.
én ugyanígy voltam nagyon sokáig, 19 éve van jogsim, de a mai napig ideges leszek, ha ismeretlen helyen kell nagyvárosban vezetnem. Pedig nagyon jó sofõr vagyok, és már nagy a rutinom is. Szerintem ez személyiség függõ én pl sosem azért félek mert magamban nem bízom, hanem mert a sok idiótában akik úgy vették a jogsijukat és borzalmas amit lerendeznek az utakon:S ja, az ilyenek vezetnek általában annyi gagyi szar autót, amin még index sincs...
A félelem oka az, hogy évek óta nem vezettél, és állandóan az van benned, hoyg mi lesz, ha valami hülyeséget csinálok és balesetet okozok. (Nekem 10 év szünet után volt igy) Ami igazán segit, ha egyrészt valakivel - vagy akár egyedül is - elmégy egy nem forgalmas helyre, és gyakorolod, hogy hol az autód oldala, mennyi hely kell a fékezésre, különféle beparkolásokat csinálsz. Utána ha már tudod, hogy merre mekkora az autód és hogy viselkedik pl. hirtelen fékezésnél, mennyire gyorsul, stb. akkorra meglesz a biztonságod. Ha végképp nem jössz egyenesbe a dologgal, akkor megéri egy jó autós iskolában néhány órát oktatóval vezetni.
nemlehet hogy volt valami ismerõsöd régen aki balesetet szenvedett? vagy egyszerüen rémképeket vetitesz magad elé. nekem csak február óta van jogsim, napi szinten vezetek. alig várom hogy beüljek, és roahdtul nemakarok kiszállni :D
"Nagy zene" a kocsiba és kizárni a külvilágot! Azért egy kis figyelem nem árthat... :)


Másnk is van ilyen félelme, hogy valami- elkapja a lábát sötétben?

Nem merek mezítláb este sötétben a padlóra lépni, mert olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban él?jöhetne valami a szekrény vagy az ágy alól.

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen, ha egyedül vagyok. Állítólag Stephen King is mindig nagyon gondosan betakargatja a lábát éjszaka, hogy nehogy valami elkapja... :)

Nekem is van ilyen, ha egyedül vagyok. Állítólag Stephen King is mindig nagyon gondosan betakargatja a lábát éjszaka, hogy nehogy valami elkapja... :)
Nekem nincs, de amikor sötétben mászok fel az ágyamra (emeletes), mindig gyorsan felugrok, mert félek, hogy valami visszaránt. :D
00:28 evvel én is így voltam amikor emeletes ágyam volt:D
Hát ha valami lenne az ágyad alatt, ami erre képes lenne, akkor szerintem az ágyon se lennél biztonságban :D
Nekem gyerekkorom óta ez van. Akármilyen meleg van, a lábfejemnek legalább betakarva kell lennie. Érdekesség, hogy mióta a párommal élek, azóta - ha õ is mellettem alszik - nincs ez a félelem. Úgy érzem, õ megvédene, ha bármi elkapna.
Ne is mondd! Engem is gyötör ez, de még millió más dolog is: este nem merek tükrökbe nézni, ablakon kinézni (ha nem világít kint semmi). Ráadásul a cipõtárolóink kb. combközépig érõ polcok, elfüggönyözve, sorban egymás mellett és mindig attól parázok hogy onnan kimászik majd egyszer valami.
Igen nekem is van ilyen akkor magam alá gyûröm a takarót viszont este meg majd megfulladok olyan meleg van. És elég rosssz hogy ilyen érzései vannak
Nem tudom ez mennyire segít de elmondom nálam mi van. 5-6 éves koromban betörtek hozzánk éjszaka, nem történt semmi extra, bemásztak az ablakon, mi az egészet átaludtuk. Csak reggel láttam a rendõröket ahogy jegyzetelnek és ujjlenyomatokat vesznek. De bennem abban a szent pillanatban tudatosult hogy tulajdonképpen BÁRKI simán bejuthat a házba és akármikor lehet valaki idebent. Azóta borzalmasan félek attól hogy van itt valaki, mielõtt elalszok órákat bámulok a sötétbe, hogy biztos legyek benne hogy nincs ott senki, ha kimegyek akkor is az ajtó mögé állok és a folyosó villanyát kapcsolom fel, hogy ha van itt valaki nehogy észrevegyen. Ha egyedül vagyok és sötét van egyszerûen nem bírom kiverni a fejembõl hogy lehet itt még valaki. Minden pillanatban a környezetemet pásztázom idegenek után kutatva...
A kérdező hozzászólása: Most figyeltem meg hogy csak akkorr van ez, ha egyedül vagyok és teljesen sötét van.
Sztem OCD (angol rövidítés). Magyarul kényszerbetegség. Csekkold le a neten. Ha a többi is klappol, akkor sanszos, hogy ez a baj.
Nem hallottam még ilyen fóbiáról. Én inkább csak azért nem mezítlábaskodom sötétben, nehogy belelépjek valamibe, illetve csoszogok csak, hogy nehogy megtapossam a kutyákat.
Bizony, a macskám bármikor levadászhatná a lábam, de szerencsére nem szokta.
Nekem gyerekkoromban rengeteg hasonló félelmem volt, és hamar rájöttem a kiváltó okára is, történetesen, hogy engem nagyon sokat ijesztgettek nagyobb gyerekek -õk játékból, csak mert én voltam a fiatalabb- de sokszor felnõttek is meggondolatlanul, sokszor nevelési céllal. Az én idõmben még "divatban" volt a zsákos ember, aki elviszi a rossz gyerekeket és még számtalan hasonló hülyeség. Csakhogy minél fejlettebb fantáziája van egy gyereknek, annál mélyebben bevésõdnek ezek a lelkébe. Nálam még felnõtt koromban is megmaradt ilyen félelmek formájában. A fordulatot a gyermekem megszületése hozta, az anyai ösztön, hogy most már nekem kell õrá vigyáznom és megvédenem olyasmitõl is amitõl magam is félek, vagy tudván tudva én is gyenge, védtelen vagyok az adott dologgal szemben. Számomra is meglepõ módon szinte egyik pillanatról a másikra változtam meg. Például azóta nem félek a kutyáktól, a sötétben, stb.

Van egy félelmem hogy ha a lányok meglátják a talpaimat akkor undorodnak majd, itt egy kép róla alul, szerintetek van mitől tartanom, vagy más fiúknak is ilyen színű egyes részeken?

http://kepfeltoltes.hu/view/120628/lab-Fejem_jfslakj_www.kep..

Legjobb válasz: Te is olyan vagy ám, mint én. Ha nincs bajod keresel magadnak... :D Randin szerinted ezt kéri a csaj megmutatni elõször és ha nem jó a színe akkor már nem is szeret beléd? :D Behalok... 21/N

Te is olyan vagy ám, mint én. Ha nincs bajod keresel magadnak... :D Randin szerinted ezt kéri a csaj megmutatni elõször és ha nem jó a színe akkor már nem is szeret beléd? :D Behalok... 21/N
A kérdező hozzászólása: 17F
nekem is ilyen színû még 1 pasi se szólt be érte 19/L
Ez az elsõ férfi talp, amit életemben látok, pedig láttam már karón varnyút. Még öttem is. Szóval ilyenek miatt ne aggódj, teljesen felesleges. 24/N
Semmi gond nincs a talpaddal, teljesen normális.:) Nem is tudom, miért találod gusztustalannak...
*neked
hát, nekem legalább nincs összenõve mind2 lábadon 2-2 ujj :D
A kérdező hozzászólása: normális dolog akkor hogy ilyen színû a sarkam meg az ujjaim alatt?
Semmi extra nincs rajta, még bõrkeményedést sem látok...
Semmi gond mincs a talpaddal :) 16/L
mint tarzan talpha... :D
nem túl nagy a kép de így ránézésre semmi kivetnivalót nem látok rajta F
Teljesen normális talpad van és a színével sincs semmi gond. Nállam nem számít a lábfej semmit csak ha körömgombája van. :)

Egyetem! Hogy győzhetném le a félelmem? Más is van így ezzel?

Szeptembert?l Pécsre fogok egyetemre járni,és kollégiumban fogok lakni(az ország másik feléb?l jövök),nem ismerek ott senkit,eddig egy faluban éltem,és egy kisebb városba jártam gimibe,most viszont egyedül kikerülök a nagyvilágba,vonz a szabadság és az önállóság,de félek hogy nem fogom tudni kezelni a helyzetet..

Legjobb válasz: Én nem sok dolgot tudok errõl, de szerintem ha odafigyelsz h mikor mit kell beadni meg mikor mit kell felvenni, akkor nem lesz gond, biztos tök jó lesz.

Én nem sok dolgot tudok errõl, de szerintem ha odafigyelsz h mikor mit kell beadni meg mikor mit kell felvenni, akkor nem lesz gond, biztos tök jó lesz.
Nem kell félni, mert majd lesz egy tájékoztató, ahol úgy a szátokba rágnak majd, hogy már a végén unni fogjátok. mindent el fognak részletesen magyarázni, hogyan kell felvenni órákat, kaptok órarendet, ott lesz rajta, milyen épületbe, melyik terembe kell menni, kik lesznek az oktatók.. stb. nyugi, a többiek is így lesznek ezzel, senki nem fog tudni semmit, és nagyon sokan lesznek hozzád hasonló elveszett kis bárányok, akik messzirõl érkeznek, kis településrõl. hamar össze fog rázódni a banda. nyugodtan megszólíthatsz embereket majd, örülni fognak neki, mert mások is ugyanilyen elveszettnek érzik majd magukat.
nem árt ha felveszed a kapcsolatot egy oda járó felsõbb évessel, pl a felvi.hu-n szokták írni felsõbb évesek hogy vegyétek fel õket msn-en, nagyon sokat tudnak segíteni :) amúgy ne félj, bele fogsz rázódni, csak ne ess át a ló túloldalára
Ahogy 14.00-ás is írta, nem kell aggódni, mert mindenki tapasztalat nélkül érkezik oda.Mindent elmagyaráznak majd, és az új környezethez is hozzá fogsz szokni.Órák felvétele nem bonyolultabb egy netes oldal regisztrációjánál!:) Használd ki a mostani nyarat, mert sok munka fog rád várni év közben!
Szia, én is Pécsre megyek, az ország másik felébõl (Debrecen), koliba. Ha gondolod, dumálhatunk, írok privit.
mindig az elsõ félév a nehéz. Amikor be kéne fejezd, akkor még maradnál legalább egy évet. Mindenki így érez egyetem elõtt.

Két pozitívat teszteltem az egyik halvány de jól látható lett. A másik igen erős. Mégis attól félek hogy nem is vagyok terhes. Van alapja a félelmemnek, vagy megnyugodhatok és várhatom a babát?

Nem jött meg már másodjára marad ki. Két pozitívat teszteltem melleim feszülnek, nagyon érzékenyek. Két kilót híztam. Nagyon fáradékony vagyok és rengeteget eszem. A hangulatom is szörnyen ingadozó. Pénteken megyek orvoshoz.

Legjobb válasz: A 2 csík az 2 csík, akár milyen halvány, vagy erõs is. És a 2 csík az terhességre utal. Hcg hormon csak terhesen termelõdik a szervezetedben, úgyhogy nyugi! Gratulálok! :)))

A 2 csík az 2 csík, akár milyen halvány, vagy erõs is. És a 2 csík az terhességre utal. Hcg hormon csak terhesen termelõdik a szervezetedben, úgyhogy nyugi! Gratulálok! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
17:13-as vagyok. GRATULÁLOK! :) És boldog babavárást kívánok!
Utolsó vagyok! Nagyon gratulálok!!! :-) Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Tényleg ott a baba! Nagyon boldog vagyok!
Mintha magamat látnám.:-) Nekem is halvány volt, és nem hittem a szememnek. Mondtam magamban egy teszt nem teszt, második sem megvettem a harmadikat is, :D, a párom csak nevetett, (Õ látta rajtam a változást) a harmadiknál szinten u.a. az eredmény! Najó, gondoltam másnap doki, én tuttira megyek! Megerõsítette hogy terhes vagyok, azt a boldogságot nem tudom leírni, elsõre sikerült nekünk! Írjál mit mondott a doki, nagyon szorítok neked! 12 hónapos csajszi anyukája.
Szerintem tuti terhes vagy, amikor én terhes lettem a lányommal nekem is halvány volt a terhességi teszt, ezért gyorsan vettem egy másik fajta tesztet, na ezen már erõsen látszódott a csík, így megnyugodtam.:) Amúgy 15 hónapos már a kislányom:)
Akkor szokj hozzá a gondolathoz, mert a 2 + teszt és a tünetek együtt elég biztosan azt mutatják, hogy pocaklakód van! :D Gratulálok! Írj, hogy mi volt pénteken! :) :) :)
"Nem jött meg már másodjára marad ki. Két pozitívat teszteltem..." Mi itt a kérdés? A napnál is világosabb, hogy babát vársz! Hát már éppen itt az ideje meglátogatnod az orvost, így kb. 8-9 hetesen! Azért gratula! :)
Gratulálok!Én is igy voltam vele, nehezen akartam elhinni amikor a 2 csikot megláttam(3 évi probálkozás után jött össze természetes uton).A tüneteket esetleg "produkálhatod", de a két csikot nem.Egy 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Lehet hogy hülyeség volt feltenni ezt a kérdést de sajna alapból nagyon parázós vagyok és úgy szeretném ezt a babát. Nem akarok csalódni.
17:58-as vagyok! Szívbõl gratulálok!!!!!! Vigyázz magatokra! Sok boldogságot és jó egészséget Nektek! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!