Találatok a következő kifejezésre: Másnak is a GYÁS (3 db)

Másnak is késik a GYÁS?

Én ebben a hónapban még nem kaptam se családi pótlékot, se GYÁS-t. Én vagyok az egyetlen?

Legjobb válasz: Én rendes idõben megkaptam /Szeged/

Én rendes idõben megkaptam /Szeged/
Debrecenben is idõben küldték
Hatvanban is idõben érkezett.
Én 6. helyett 9-én kaptam meg 3 nap késés volt. (Budapest)
Én se kaptam, mondjuk én ettõl a hónaptól kezdve kapok gyed-et, a múlt hónapban mindig 6-án kaptam gyás, de a mai napig még semmi nem jött, pedig megigényeltem! Dia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ma megpróbáltunk utánajárni, a TB elküldte, a postán meg nem tudnak róla. Vicces, nem?

T-gyás alatt eltűnt a munkáltató! Járt már így más is?

T-gyás még elintézték, a gyed-et már nem! Nem küldték be a foglalkoztatói igazolást, ennek már 4 hónapja és most az OEP elutasította a gyed iránti kérelmemet azzal, hogy nincs meg a ledolgozott időm, pedig a mai napig munkaviszonyban vagyok! Járt már így más is? Mit tudok ilyenkor tenni? Kihez fordulhatok?

Legjobb válasz: én még megy nem de hasonlóan igen el küldtek szabadra és eltûnt a cég ahol dolgoztam mentem vissza dolgozni a megbeszélte idõbe és üres volt a helység. a Munka ügyi bíróság tud segíteni neked kellenek hozzá a munkálattól kapót papírok kicsit hosszadalmas eljárás de megéri mert olyan pert akasztasz a nyakukba hogy azt is megemlegetik hogy világra jöttek

én még megy nem de hasonlóan igen el küldtek szabadra és eltûnt a cég ahol dolgoztam mentem vissza dolgozni a megbeszélte idõbe és üres volt a helység. a Munka ügyi bíróság tud segíteni neked kellenek hozzá a munkálattól kapót papírok kicsit hosszadalmas eljárás de megéri mert olyan pert akasztasz a nyakukba hogy azt is megemlegetik hogy világra jöttek
Ahova az anya kéri, oda utalják.
Arra utalják, amit igényléskor te megadsz.
Oda utaltatod ahová te szeretnéd, csak a számlaszám legyen pontos!Ha meggondolnád magad pár hónap elteltével akkor is az új számlaszámra kell kérni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Engem felhívtak, hogy az én nevemen an e a számlaszám vagy van e társtulajdonosi jogom. A férjem számlaszámát adtam meg, de ez se volt jó így nyitnom kellett egy saját számlát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az infót. most akkó mitévõ legyek????? :-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!