Találatok a következő kifejezésre: Máshogy érzem ízeket (2 db)

Máshogy érzem az ízeket utalhat arra, hogy terhes vagyok?

Kenyeret ettem és olyan íze volt mindha mosószer íze lenne.Friss kenyér! Lehet arra utalni,hogy terhes vagyok és ezért érzem máshogy az ízeket?

Legjobb válasz: Szerintem lehet. meg ha ételekre vagy szagokra az addig megszokottól eltérõen reagálsz. ÉN pl. sose ittam a sima tejet. Terhesen viszont kimondottan jól esett. A kutyatáp szagától viszont fizikai rosszullét vett elõ.

Szerintem lehet. meg ha ételekre vagy szagokra az addig megszokottól eltérõen reagálsz. ÉN pl. sose ittam a sima tejet. Terhesen viszont kimondottan jól esett. A kutyatáp szagától viszont fizikai rosszullét vett elõ.

Hétvére nem várom. Lehet babás tünet, hogy tegnap este óta savanyú szájízem van illetve sokszor érzek olyan izt, mintha véres lenne a szám belül, de nem (máshogy nem tudom leírni az izt)?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinném, hogy ez babás tünet lenne, még túl korai! Lehet hogy elkaptál valamilyen fertõzást, menj el a szájsebészetre. Ott többet tudnak mondani! A rossz szájíz ellenére, remélem babás vagy. Sok szerencsét!

Szia! Nem hinném, hogy ez babás tünet lenne, még túl korai! Lehet hogy elkaptál valamilyen fertõzást, menj el a szájsebészetre. Ott többet tudnak mondani! A rossz szájíz ellenére, remélem babás vagy. Sok szerencsét!
Nem lehet, hogy inkább fémes ízt éreztél? Hasonlít arra, amikor elharapod a szádat és vérzik egy kicsit. Mert a fémes íz lehet egy jel, de egy kicsit talán még korai lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg a 2.válaszadónak.
Véríz a szájban babás tünet, mivel a vér vasat tartalmaz. Ezért kevered össze a vasízt a vérízével. Szerintem nem korai a tünet, mert valaki ilyen "idõsen" már sokkal több tünetet produkál. Szorítok, hogy baba legyen a dologban!!:-))
Én 6 hetes vagyok, és nálam most a napokban jelentkezett ez a fémes szájíz.És igen, hasonlít a vér ízére, ahogy már elõttem is írták. Nem vagyunk egyformák, ki tudja...lehetséges, hogy te már most érzed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!