Találatok a következő kifejezésre: Másfél hete abba (10 db)

A missed ab. műtét után mennyi idő múlva kellene megjönnie az első menzinek? Nekem másfél hétre jött meg, igaz nagyon gyenge. Ez már az lenne?

Legjobb válasz: Általában 4-6 hetet szoktak mondani. A méhnyálka hártyának teljesen újra kell épülni, semmi se lehetetlen persze, de a másfél hét nem igazán tûnik reálisnak.

Általában 4-6 hetet szoktak mondani. A méhnyálka hártyának teljesen újra kell épülni, semmi se lehetetlen persze, de a másfél hét nem igazán tûnik reálisnak.
Szia! Nekem jan. 30-án volt missed ab. és utána nem véreztem 5 napig, majd azóta, mintha megjött volna. Tegnap elmentem a dokihoz, azt mondta, ez nem menstruáció és még szerinte 4-5 napig tart és majd azután jön meg kb. 4 hét múlva. Én is reménykedtem, hogy ez már az elsõ, de sajna nem. Szóval szerintem neked sem az. Hány hetes voltál? Mert nekem a 12 hetesen vették észre, hogy csak petezsák van, nem tudták, hogy már felszívódott vagy nem is fejlõdött ki:-(
A kérdező hozzászólása: Nekem 8 hetesen derült ki, hogy már nincs szívhangja, emiatt történt. Akkor kb. még 4 hét míg megjön rendesen a menzi?
2 válaszoló vagyok. Igen kb annyi, sajna.
Nekem 4 hét kellett, pont 28 napra jött meg a mensim utána. És a következõ már nem jött meg, nemrég teszteltem pozitívat:) Mihamarabbi babásodást kívánok nektek is!!!
Nekem december 10-én volt misse ab, és után a 25. napra megjött az elsõ menstruációm, a következõ pedig 28. napra.

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

Tisztelt Doktor Úr! Másfél hete hagytam abba a Gracial szedését. Normális, hogy majd egy hete faj a fejem? Az abbahagyástól lehet? Köszönettel: Kitti

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre így nem tudok választ adni, egyelőre várakozást javaslok. Amennyiben a fejfájás fájdalomcsillapítókra nem szűnik, vagy nagyon fokozódik, mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre így nem tudok választ adni,  egyelőre várakozást javaslok. Amennyiben a fejfájás fájdalomcsillapítókra nem szűnik, vagy nagyon fokozódik, mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Másfél hete hagytam abba a Gracial szedését. Normális, hogy majd egy hete faj a fejem? Az abbahagyástól lehet? Köszönettel: Kitti

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre így nem tudok választ adni, egyelőre várakozást javaslok. Amennyiben a fejfájás fájdalomcsillapítókra nem szűnik, vagy nagyon fokozódik, mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre így nem tudok választ adni,  egyelőre várakozást javaslok. Amennyiben a fejfájás fájdalomcsillapítókra nem szűnik, vagy nagyon fokozódik, mindenképpen javaslok egy szakorvosi vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Missed ab utáni vérzés kinek mennyi ideig tartott? Normális, hogy már másfél hete különböző intenzitással, de vérezgetek?

Egyik nap csak barnázás, másnap kissé intenzívebb vérzés 1-2 napig, aztán megint csak barnázás...

Legjobb válasz: Én is véreztem utána egy jó darabig, de nem erõsen.

Én is véreztem utána egy jó darabig, de nem erõsen.
2 hétig tartott. Már nagyon untam a végén.
Nekem egy hétig tartott és nem volt vészes. Az utána következõ elsõ menstruáció viszont olyan volt, mint az elsõ spontán vetélésem. Azt hittem, sohasem fog elmúlni és a mennyisége is borzasztóan sok volt. Görcsöltem is, pedig elõtte nem szoktam.
Én csak aznap véreztem, aztán 1-2 nap barnázás volt. Azt mondták a kórházban, hogy ha 2 hét után is vérzik, menjek vissza. Meg ha fáj, vagy lázam/hõemelkedésem van.
A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol a kérdésemre???
Sztem menj el nõdökihoz, majd õ megmondja:)
bocsi, *nõdokihoz

Mi lehetett? Csak a műtét napján véreztem, utána egyáltalán nem. Ma reggel viszont valami véres darab távozott belőlem. Másfél hete volt missed ab. mütétem.

Lehet, hogy alvadt vér volt, vagy szövetdarab, nem tudtam megállapítani, elég véres volt. Ez normális? Lehet, hogy csak tisztulok?

Legjobb válasz: Gyenge vérzésem is van,(ez is ma kezdõdött)de csak barnás és nem friss vér. Remélem nem kell a mûtétet megismételni.

A kérdező hozzászólása: Gyenge vérzésem is van, (ez is ma kezdõdött)de csak barnás és nem friss vér. Remélem nem kell a mûtétet megismételni.
Szerintem nem kell a mûtétet megismételni. Biztosan csak tisztulsz. Én is kb. 1-2 hétig véreztem a mûtét után. És addig görcsölt a hasam, míg meg nem jött elõször.
Mivel éjszaka fekszel a vér nem tud távozni csak ugy..Minden bizonnyal egy alvadt vérdarab volt ami a fekvõ helyzet miatt nem tudott frissen távozni.Ne aggódj.Nagyon sajnálom ami történt.Nekem is volt ilyen a spontán után..

Másfél hete hagytam abba a gyógyszeremet, szurkál az alhasam, lehet peteérés már?

Legjobb válasz: Szia! Vegyél ovu tesztet, nálam kimutatta a peteérést.

Szia! Vegyél ovu tesztet, nálam kimutatta a peteérést.

Ha egy nő nem pont az ovoláció idején, tehát menstruáció után 2. héten lesz babás, hanem tegyük fel rá egy hétre, tehát a következő menstruáció előtt egy- másfél- két héttel, megjön még neki abban a hónapban?

Annak ellenére hogy csak a 2.hétben van,amit ? még csak nem is sejthet,és talán a hcg se kezd el még termel?dni?!(normális beállt 28 napos ciklusos menstruációnál!) feltevés,csak érdekel!:) mert ugye én ugy tudom nem csak ovuláció idején lehet 'teherbe' esni(jaj de nem szeretem ez a szót!)

Legjobb válasz: ha nem középidõben esik teherbe, hanem mondjuk 1 héttel késõbb, akkor nagy valószínûséggel már nem jön meg a köv. menzesze. A menzesz nem a hcg miatt marad ki, hanem a progeszteron termelõdése miatt. Ha a terhesség létrejön, a megérett tüszõ helyén visszamradt sárgatest továbbra is progeszteront termel, ezért nem lökõdik le a méh nyálkahártya és nem jön meg a menzesz.

ha nem középidõben esik teherbe, hanem mondjuk 1 héttel késõbb, akkor nagy valószínûséggel már nem jön meg a köv. menzesze. A menzesz nem a hcg miatt marad ki, hanem a progeszteron termelõdése miatt. Ha a terhesség létrejön, a megérett tüszõ helyén visszamradt sárgatest továbbra is progeszteront termel, ezért nem lökõdik le a méh nyálkahártya és nem jön meg a menzesz.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A lutealis fayis majdnem mindig ugyanolyan hosszu. Tehat ha az egyik honapban kesobb van peteeres, akkor ha nincs megtermekenyules, akkor a menszi is eltolodik. Ha van megtermekenyules, akkor az esetek nagy szazalekaban nincs menszi.

Ha eddig menzesz előtt másfél-két héttel már feszült a mellem és mindig meg is jött, akkor ha ezt érzem, már ne is reménykedjek abban, hogy esetleg összejött a baba?

Legjobb válasz: Szia! Azt olvastam,hogy a terhesség korai szakaszában még nem biztos,hogy a mellek lesznek az elsõ jelek.Inkább a szagérzékenység,hányinger,fáradékonyság jellemzõ,de hozzá teszem,hogy nekem teljesen terhességi jeleim vannak menzesz elõtt és ez nagyon rossz,mert mindig azt hiszem babás vagyok.Lehet,ha semmilyen tünetem nem lesz akkor az lesz a jel:) A nemvártig szeritem van remény:D Remélem nem jön meg!!!! Nem hõmérõzõl?

Szia! Azt olvastam, hogy a terhesség korai szakaszában még nem biztos, hogy a mellek lesznek az elsõ jelek.Inkább a szagérzékenység, hányinger, fáradékonyság jellemzõ, de hozzá teszem, hogy nekem teljesen terhességi jeleim vannak menzesz elõtt és ez nagyon rossz, mert mindig azt hiszem babás vagyok.Lehet, ha semmilyen tünetem nem lesz akkor az lesz a jel:) A nemvártig szeritem van remény:D Remélem nem jön meg!!!! Nem hõmérõzõl?
nem, még lehet baa, de te is tudod, hogy a koraterhes tünetek és a mensis tünetek megszólalásig hasonlítanak.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hõmérõzök egyébként. A ciklus második felében mindig magasabb a hõm, aztán leesik és megjön. Minden hónapban ugyanaz.
Most is leesett?Mert ha nem akkor még jó lehet.
A kérdező hozzászólása: Fönt van, de még a ciklus második felének az elején járok. De már ilyenkor is érzékeny a mellem.
Értem.Nekem olyan szép terhességre utaló görbém volt és hiszek abban, hogy volt valami, de sajnos nem tudott megtapadni és megjött.Szeritem a szervezetem szokja a dolgokat, lehet nálad is errõl van szó.Hidd el babások leszünk!!!Csak nyugika!
A kérdező hozzászólása: Remélem. Neked is sok sikert kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!