Találatok a következő kifejezésre: Másfél hete a menzeszem (9 db)

Másfél hete voltam együtt a barátommal belém hatol óvszer nélkül, de nem élvezet belém. A menzeszem előtt 2 nappal történt ez. Azóta nem jött meg és pár napja állandóan vizelési ingerem van lehetek terhes?

Legjobb válasz: Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.

Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.
Szerintem is lehetsz terhes! A közösülés során teherbe lehet esni, akkor is ha nem volt "végkifejlet"! Ha nem akartok babát legyetek óvatosabbak! Mensi elõtt kisebb az esélye, de bármikor összejöhet a baba, erre nincsenek törvények, a természet az úr!

Tisztelt Doktor úr! 23 éves, rendszeresen menstruáló, nemi életet folytatok és védekezünk óvszerrel. Kicsit stresszes lett az élet az utóbbi időben, menzesz után egy hétre rá bő darabos fehér folyásom van egy másfél hétig, nem fáj nem éget, a melleim nagy

Tisztelt Doktor úr! 23 éves, rendszeresen menstruáló, nemi életet folytatok és védekezünk óvszerrel. Kicsit stresszes lett az élet az utóbbi időben, menzesz után egy hétre rá bő darabos fehér folyásom van egy másfél hétig, nem fáj nem éget, a melleim nagyobbak a “régi” felálláshoz képest, terhességi tesztet is végeztem, negatív lett. Mi lehet velem a gond? Választ előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A darabos folyás fertőzésre utalhat, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A darabos folyás fertőzésre utalhat, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 23 éves, rendszeresen menstruáló, nemi életet folytatok és védekezünk óvszerrel. Kicsit stresszes lett az élet az utóbbi időben, menzesz után egy hétre rá bő darabos fehér folyásom van egy másfél hétig, nem fáj nem éget, a melleim nagy

Tisztelt Doktor úr! 23 éves, rendszeresen menstruáló, nemi életet folytatok és védekezünk óvszerrel. Kicsit stresszes lett az élet az utóbbi időben, menzesz után egy hétre rá bő darabos fehér folyásom van egy másfél hétig, nem fáj nem éget, a melleim nagyobbak a “régi” felálláshoz képest, terhességi tesztet is végeztem, negatív lett. Mi lehet velem a gond? Választ előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A darabos folyás fertőzésre utalhat, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A darabos folyás fertőzésre utalhat, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tobb mint 1 hetet kesik a menzeszem, de masfel hete nogyogysznal jartam csak ellenorzes celjabol, de terhessegrol semmit nem szolt. Az orvos felismerheti a terhesseget a ciklus elmaradasa elott? Vagy csak a teszt mutatja ki ilyen korai allaotban?

Egyebkent ma 20 perces menstruacios fajdalmaim voltak, de verzes sehol...

Legjobb válasz: Szerintem csak a menszi elmaradása után veszi észre az orvos, akkor is csak annyit tud mondani, hogy megvastagodott-e a méhnyálkád, vagyí sem, ált. az 5-6. héten tudnak biztosabbat mondani!

Szerintem csak a menszi elmaradása után veszi észre az orvos, akkor is csak annyit tud mondani, hogy megvastagodott-e a méhnyálkád, vagyí sem, ált. az 5-6. héten tudnak biztosabbat mondani!
Mensi elõtt semmit nem vesz észre se uh-on, se kézi vizsgálattal. Mivel mensi elõtt is eléggé vastag a nyálkahártya és terhesség kezdetekor is. Ha elmarad a mensi, utána egy héttel már látható petezsák, esetleg ha jó az uh készüléke, akkor benne a szikhólyag is. Ha már egy hete késik csináltál tesztet? Érdemes lenne. Ha pozi, akkor menj el szerintem a dokihoz, ha nyugtalan típus vagy, hogy jó helyen van-e a baba. Aztán két hét múlva a szívhang miatt. Ha nega, akkor várj még pár napot, azután menj dokihoz, ha újra negatív lesz. A doki majd tisztázza, hogy miért késik ennyit, ha egyébként nem szokott és baba sincs. Reméljük nem jön meg és baba van a pociban!
Ó ez még lehet terhesség is, persze:) Én pont most jártam így, elmaradt a menses, dokinál jártam, de akkor még nem csináltam tesztet, rákszûrésre mentem. Semmit se vett észre, 2 napra rá csináltam tesztet (egész pontosan 8.napon) és pozitív lett! köv.héten mentem vissza a dokihoz, és semmit se látott még UH-n se, csak vastag nyálkahártyát amire azt mondta, hogy ez a közelgõ mensi jele. Mondtam h pozi a tesztem, ilyet szól: hát az lehet h téved..(???) én tudtam h ott a manó, 3 nap múlva a magán nõgyógy meg is mutatta a petezsákot és a kis bébit:)
Én a ciklus 23. napján voltam rákszûrésen, a doki mondta, hogy nagyobba méhem és fel van puhulva. Kérdezte, együttlét után szoktam-e vérezni, nem, akkor azt mondta, hogy babára tippel teszteljek. Két hét múlva lett pozitív. De ez valszeg alkati kérdés is lehet meg a doki tapasztalától is függ.
Szerintem is lehetsz terhes.Nekem az egész terhességem alatt volt néha, hogy menstruáció szerü fájásaim voltak.Mondjuk enyhébbek, mint a mensi görcsök. Én ugy tudom legkorábban az 5 hetes magzatot lehet UH-n is látni.Szerintem is csinálj tesztet.Drukkolok hogy baba legyen!
Én is hasonló cipõben járok. Febr. 19-én voltam dokinál, mert vmi fertõzést kaptam el, alaposan megvizsgált (ultrahang, rákszûrés stb.) és azt mondta erre bizony õ kúpot nem ír fel, mert ne csodálkozzak ha nem jön meg a havim (amit febr. 23-ra nem vártam és nem is jött meg). A rákszûréses papíromra is a terhes-e kérdésnél csak sok kérdõjelet írt. Én már kezdtem beleélni magam egy ilyen jó hír hallatán a dologba, viszont a tesztjeim sorra negatívak, már teljesen ki vagyok borulva, mivel a fertõzés miatt pontosan tudom, hogy ebben a ciklusban febr. 8-án és 10-én voltunk eggyütt a párommal, azt pedig már elvileg ki kellett volna mutatnia a tesztnek, ha van ott vmi. Szerdán hívom csak a dokim, hogy nézzük meg mi lehet velem. De azért reménykedjünk... Remélem mindketten babásak vagyunk :D

Másfél hete késik a menzeszem. Ma akartunk tesztet venni a párommal, de ma jelentekezett barna folyás. Van értelme tesztet vennem, lehetek azért még terhes? Vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem várj 1-2 napot, hogy elmúlik-e a barnázás. Ha nem jön meg ezidõ alatt, akkor tesztelj! Kevés barnázás terhesség alatt is lehet.

Szerintem várj 1-2 napot, hogy elmúlik-e a barnázás. Ha nem jön meg ezidõ alatt, akkor tesztelj! Kevés barnázás terhesség alatt is lehet.
Szerintem inkább orvoshoz menj, hiszen a beágyazódás már megtörtént ha terhes vagy, legalább 1.5 hete. Viszont az a barnázás lehet egy fenyegetõ vetélés elõszele is. De lehet, hogy csak meg akar jönni.
Szia! Mindenképpen van értelme tesztet venni. Ha pozitív lesz azért, ha negatív lesz azért. És az eredménytõt függetlenül menj orvoshoz. Szerintem ha nem voltak erõs görcseid a barnázás mellet, akkor nincs semmi gond. Szerintem babás vagy! Gratulálok!
Szerintem akkor van értelme csak tesztelni, ha egyébként pontos szokott lenni a mensesed. Viszont ha nem pontos, akkor én még várnék pár napot, és ha nem változik a helyzet, akkor tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol a kérdésemre???
Sztem menj el nõdökihoz, majd õ megmondja:)
bocsi, *nõdokihoz

A menzeszemig még 8 nap van hátra, de nekem már másfél hete tojásfehérje folyásom van, szúr a petefészkem is nagyon. Mi lehet?

Legjobb válasz: Én is hasonlóan voltam múlt hónapban. Pé után 10 napig feh.folyásom volt, és fájt a hasam, majd elmúlt és rá 3 napra megjött:-( Reméljük nálad nem ez a helyzet!

Én is hasonlóan voltam múlt hónapban. Pé után 10 napig feh.folyásom volt, és fájt a hasam, majd elmúlt és rá 3 napra megjött:-( Reméljük nálad nem ez a helyzet!

Az normális, ha mindig 1 vagy másfél heteket késik a menzeszem?

Legjobb válasz: Nem írtál kort, esetleg szedsz e fogamzásgátlót... Ha mindig késik akkor nem lehet nagy a gond, de én a helyedben felkeresném a nõgyógyászomat. Lehet a fogamzásgátló tabletta segítene a ciklus beállításába. ÜDV23F "Nem értem, hogy a nõk ilyen problémával miért nem a nõgyógyászukat keresik fel"

Nem írtál kort, esetleg szedsz e fogamzásgátlót... Ha mindig késik akkor nem lehet nagy a gond, de én a helyedben felkeresném a nõgyógyászomat. Lehet a fogamzásgátló tabletta segítene a ciklus beállításába. ÜDV23F "Nem értem, hogy a nõk ilyen problémával miért nem a nõgyógyászukat keresik fel"
A kérdező hozzászólása: 29 éves vagyok, és nem szedek fogamzásgátlót, mivel jelenleg nincs szükségem rá.Amúgy két gyermekem van.
A kérdező hozzászólása: Voltam már nõgyógyásznál, de nem kaptam konkrét választ rá, csak azt, ha ez továb is fennáll majd menjek vissza.
Lehet, hogy egyszerûen csak ilyen hosszú a ciklusod. De persze lehet hormonzavar is a háttérben. Azt kellene kideríteni, hogy a peteérésed kb. egyidõben van-e (tehát a ciklus meghatározott részében) vagy az is ingadozik. Ha a nõgyógyászod nem foglalkozik ezzel a problémával, keress másikat.
És visszamentél????
Tehát minden hónapban +1 hetet késik vagy minden hónapban 35 napra jön meg (tehát az "átlag" 28-hoz képest mindig egy hetet csúszik --> nagyjából 35 napra jön meg mindig?) Utóbbi nem probléma :)
Nekem is így van én 22éves vagyok!Van amikor 2 hetet is csúszik, és volt már olyan hogy egy hónapba 2x is megvolt
A kérdező hozzászólása: .....hát nem mentem még vissza, mert más panaszom nincs ezzel.....de talán az is közrejátszhat, hogy nem élek nemi életet mostanában?
A kérdező hozzászólása: ....bár ez lehet hogy hülyeség

Ha eddig menzesz előtt másfél-két héttel már feszült a mellem és mindig meg is jött, akkor ha ezt érzem, már ne is reménykedjek abban, hogy esetleg összejött a baba?

Legjobb válasz: Szia! Azt olvastam,hogy a terhesség korai szakaszában még nem biztos,hogy a mellek lesznek az elsõ jelek.Inkább a szagérzékenység,hányinger,fáradékonyság jellemzõ,de hozzá teszem,hogy nekem teljesen terhességi jeleim vannak menzesz elõtt és ez nagyon rossz,mert mindig azt hiszem babás vagyok.Lehet,ha semmilyen tünetem nem lesz akkor az lesz a jel:) A nemvártig szeritem van remény:D Remélem nem jön meg!!!! Nem hõmérõzõl?

Szia! Azt olvastam, hogy a terhesség korai szakaszában még nem biztos, hogy a mellek lesznek az elsõ jelek.Inkább a szagérzékenység, hányinger, fáradékonyság jellemzõ, de hozzá teszem, hogy nekem teljesen terhességi jeleim vannak menzesz elõtt és ez nagyon rossz, mert mindig azt hiszem babás vagyok.Lehet, ha semmilyen tünetem nem lesz akkor az lesz a jel:) A nemvártig szeritem van remény:D Remélem nem jön meg!!!! Nem hõmérõzõl?
nem, még lehet baa, de te is tudod, hogy a koraterhes tünetek és a mensis tünetek megszólalásig hasonlítanak.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hõmérõzök egyébként. A ciklus második felében mindig magasabb a hõm, aztán leesik és megjön. Minden hónapban ugyanaz.
Most is leesett?Mert ha nem akkor még jó lehet.
A kérdező hozzászólása: Fönt van, de még a ciklus második felének az elején járok. De már ilyenkor is érzékeny a mellem.
Értem.Nekem olyan szép terhességre utaló görbém volt és hiszek abban, hogy volt valami, de sajnos nem tudott megtapadni és megjött.Szeritem a szervezetem szokja a dolgokat, lehet nálad is errõl van szó.Hidd el babások leszünk!!!Csak nyugika!
A kérdező hozzászólása: Remélem. Neked is sok sikert kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!