Találatok a következő kifejezésre: Másfél hónapos vagyok (23 db)

Miért számolják egyesek 1 éves kor után is hónapokban az életkort? 22 hónapos, 17 hónapos, sb. Olyan hülyén hangzik. Miért nem úgy írják, hogy pl. másfél éves? Vagy 1éves 4 hónapos?

F?leg, hogy ekkora korban mincs akkora jelent?sége egy hónapnak, mint pl. fél éves kor el?tt. Az órára sem mondjuk azt, hogy pl."160 perc múlva", hanem hogy két óra 40perc múlva".

Legjobb válasz: Megszokás..akinek nem tetszik az úgyse igy mondja. a férjem mindig ugy mondja hogy másfél éves egy méter és 10 kg.

Megszokás..akinek nem tetszik az úgyse igy mondja. a férjem mindig ugy mondja hogy másfél éves egy méter és 10 kg.
na látod Te meg azt irod babucik...Akkor miért nem lehet gyermekeket irni? Kinek a pap kinek a papné.... Van aki igy szereti van aki ugy. A benne van ugyis tudja hány az annyi aki meg nem az ugyis csak bologat és hazafelé kiszámolja (ha érdekli):-))
Két éves korig valóban van értelme hónapokban számolni, hacsak nem pont fordulós (pl. pont másfél éves). Valóban jó példa a 16 é 20 hónapos gyerek példája. Mellesleg a másfél éves és a 3 éves gyerek már legritkább esetben babuci, hivatalosan semmiképp. Szóval pont egy kötözködõs kérdésben ezt irni... Öreg hiba volt...
13:49-nek Értelmetlen és hosszú. 16 hónapos és 20 hónapos - ez így rövid és érthetõ. Aki meg nem tud számolni, az menjen matek korrepetálásra. (A fiamra sem azt mondom, hogy 10 éves, vagay 11 hanem , hogy 10 és fél, õ januárban lesz 11) 13: 44-es "egy 18 hónaapos 1 hetes (vagy 18 és 1/4 hónapos) kislány anyukája voltam"
Mert még egy 16 és egy 20 hónapos baba között is nagy különbség van, minden tekintetben. Pedig egyik csak 2 hónap múlva lesz másfél, a másik csak 2 hónappal múlt. Akkor rájuk mit mondanál? Mind a kettõre azt, hogy másfél?
Nem mindegy, hogy a gyerek 15 hónapos vagy 19... bizony még ebben a korban nagyon-nagyon sokat jelent 1-2 hónap. Akár 1 hónap alatt is hatalmas ugrások mutatkozhatnak egy kisgyerek fejlõdésében, pont úgy, mint 1 éves kor alatt. Egyébként nem értem, miért zavar.. Igen, lehet írni, hogy 2 hónap múlva másfél éves... csak az ugyanúgy nyakatekert, mint a hogy te írtad Kedves kérdezõ az órás példában... Most mennyivel jobb az 1 éves 4 hónapos? Vagy másfél éves 1 hónapos?? Ugye furán hangzik? :) )) mindenkinek engedtessék meg, hogy hogyan használja, ez nem helytelen, sõt fejlõdéslélektani szempontból ez a helyes. 2 éves kor fölött meg már nem számolunk hónapokban, mert akkorra a fejlõdés nem annyira rohamos, mint elõtte.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:44 ugy is lehet mondani hogy 2 hónap mulva másfél, másfél mult 2 hónapja amint azt magad is szépen leirtad:-)))
Szia Tõlem pont a napokban kérdezte egy anyuka a játszón, hogy mennyi idõs a kislányom, és azt mondtam neki, hogy 13.5 hónapos. Szerintem, nekem legalábbis az lenne a furcsa, ha úgy mondanám, hogy 1 éves, és 1.5 hónapos.. :) Amúgy én azért mondom így, mert tényleg sokat számít az az 1-2 hónap korkülönbség az ilyen kicsi gyerekek között.. Ja és bevallom azért is, hogy tudják mihez viszonyítani a "tudását", mert gondolom azért is kérdezik...! :)
Szóval a kérdezõ megnyugtatására leszögezzük, hogy 2 éves korig szokás hónapokban megadni a kort és addig azért, mert a hónapoknak jelentõsége van, viszont egyszerûbb és rövidebb csak hónapban beszélni, mint év + hónap variációban. 2 éves kor felett pedig már csak években és tört években (negyed, fél) beszélünk.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, bár érzek némi pikírt hangsúlyt a válaszodban, azért mégis köszönöm, mert eddig ez volt a legértelmesebb. Nem tudtam, hogy 2 éves korig szokás. Hallottam már olyat is a játszótérem, hogy valakinek 37 hónapos a gyereke.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, igazad van, bocs.
Bocsi, de a másfél éves egy hónapos az nem 19 hónapos? Az egy éves hét hónapos pedig még másfél éves lesz. Tehát egyik sem érthetõbb(aki nem tud számolni, annak mindegy). Én azt szoktam mondani, hogy 2 múlt. Amikor már elmúlt másfél éves, de még nem volt kettõ, akoor pedig azt mondtam, hogy két éves lesz. Én úgyis tudom, mennyi pontosan. :)
A kérdező hozzászólása: 13:56! "Vagy másfél éves 1 hónapos??" Nem, természetesen azt mondanám, hogy egy éves, hét hónapos. Természetesen mindenki azt mond, amit akar, tõlem hetekben is kifejezheti a gyerek korát, vagy napokban, mint már korábban írtam, én csak arra voltam kíváncsi, hogy miért így mondja. Az eddig érkezett válaszokból azt szûrtem le, hogy nincs semmi különösebb oka, ki így, ki úgy mondja.
A kérdező hozzászólása: 13:44-es: a 16 hónaposra azt mondanám, egy éves 4 hónapos. A 20 hónaposra meg azt mondanám, hogy egy éves 8 hónapos. Nem kell megsértõdni a kérdésen, azlrt tettem fel, mert kíváncsi voltam, hogy miért mondják így. Mert szerintem hülyén hangzik, de ez csak az én véleményem, és kíváncsi voltam, van-e ennek valamilyen különösebb oka. A 3 éves gyerekemre nem mondom azt, hogy 36 hónapos. Szóva csak érdekelt volna, ennyi az egész. Ahogy a kérdésben is leírtam, más mértékegységekben sem szokás az egység részében számolni, ha már meghaladta az adott egységet. Biztos van olyan kifejezés, amit én is használok, és mást idegesít, és nem leszólni akartam senkit, mert tõlem mindenki úgy mondja, ahogy akarja, csak az okára voltam kívnáncsi, mert nekem sérti a fülem (d ez természetesen az én privát problémám), és mert ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni. Minden esetre, köszönöm szépen a válaszokat!
Azt vettem észre hogy az idõseknek jobb kerekiteni.. volt hogy sétáltunk a városban és megkérdezték hogy mennyi idõs és mondtam hogy 17 hós és nem igen tudták hová tenni.. másfél éves azt kész!
Ja, és egy gyors kérdésre "mennyi idõs" melyik válasz az egyszerûbb? A 16 hónapos, vagy az egy éves múlt 4 hónappal, esetleg másfél éves lesz két hónap múlva? :D Nem teljesen mindegy, ki hogy mondja? Ahogy írták elõttem, én sem értem, miért babucik a gyerekek. Ennyi, mindenki másként hívja, és kész.
Bocsi, de egyik elõzõ válaszolónak: 1 éves 7 hónapos= 19 hónapos (12+7).

Mennyit alszik 1, másfél hónapos babátok? Vagy mennyit aludt?

Legjobb válasz: Szinte csak aludt és evett. mondjuk aludt 2 órát evett fél órát és tovább szundikázott. Most 2 és fél hónapos és most már elég sokat van fent. Reggel felkell olyan 6 óra fele és eszik vissza alszik 7:45 ig. Utána fent van egészen 17 óráig max egy fél órát alszik napközben .

Szinte csak aludt és evett. mondjuk aludt 2 órát evett fél órát és tovább szundikázott. Most 2 és fél hónapos és most már elég sokat van fent. Reggel felkell olyan 6 óra fele és eszik vissza alszik 7:45 ig. Utána fent van egészen 17 óráig max egy fél órát alszik napközben .
nagyon jó kisbaba volt, olyan 2hónapos koráig 20-21órát aludt.most 9hónapos napközben 1x 2órát alszik éjjel pedig 8tól reggel 6ig, perpillanat sok ébredéssel fogzás és enyhe megfázás miatt :-(
Hát az én kislányom 7 hetes, és nem sokat alszik, éjjel alszik rendesen azzal nincs gond akár 7-8 órát egyhuzamban, na de nappal, talán másfél órát össz-vissz, igaz hogy elég hasfájós szegénykém.
Holnap lesz egy honapos. Ejjel 5-6 orankent eszik, nem keltem. (pl leraktam este 8-kor, fel 1-kor ebredtunk, fel 2-re vegzett a szopival. Utana most 6-kor ebredt. Nappal 4 orankent eszik, amibol 3 ora a szunet (alvas) es egy ora a tisztabarakas, szopizas. Naponta 1 max 2 napkozbeni alvasidot hagy ki (ejjel mindig alszik szerencsere), altalaban delelott van egyszer ket szopi kozott ebren, ebed utan alszik, aztan az esti fektetes elott megint tobbet van ebren, meg ha aludna is, akkor is elobb keltem a furdes miatt.
Egy nap összesen ( a szakirodalmakkal szemben, ahol 16-18 órát írtak) 12, 5-13 órát aludt. Nem sírt folyamatosan, nézelõdött, evett, sokat volt kézben. Éjszakánként úgy 6 órát aludt , megszakításokkal, és a kezdeti idõben, 5x aludt 1, 5 órákat, és úgy 2-2, 5 órát volt fent a két szundi közt. Most sem egy nagy alvó (17 hónapos), de én sem vagyok/voltam az. A gyerekorvos mondta, hogy a babámnak ennyire van szüksége, mivel nem sír vígasztalhatatlanul, valószínûleg nem fáj semmije és mert jól fejlõdik...
Szinte csak evett és aludt. Nagyon keveset volt ébren. Úgy mondanám h 2-3 órát aludt fél órát volt ébren. Mondjuk nekem könnyû dolgom volt mert jó baba volt. Meg az is hozzátartozik h besárgult a kórházba szóval nagyon aluszékony volt. Úgy kellett költögetni sokszor h egyen még szopi közben is ébresztgetni kellett mert bealudt rajta. Pár hétig ez is rátett nekünk. AZtán ahogy nõtt egyre kevesebb lett a napi alvás. Már 10 hónapos lesz lassan és 2x alszik egyszer délelõtt 1 órát meg egyszer délután 1, 5 órát kb. Neked mennyit alszik?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Az enyém egyik nap tök sokat alszik, másik nap meg alig, pedig álmos

Másfél hónapos a babám és úgy érzem nem vagyok jó anya. Nagyon fáradt vagyok az éjszakázások miatt, nincs energiám pl. énekelni neki. Voltatok már ti is kibukva?

Persze puszilgatom mindig amikor csak tehetem, de néha ny?g pl. a pelenkázás. Írjátok le kérlek az els? hónap tapasztalatait, ti hogy éltétek meg!

Legjobb válasz: Szerintem ez normális. Persze, hogy fáradt vagy, kimerült, ez egy új helyzet (fõleg ha elsõ baba, mint nekünk), hozzá kell szokni. Nekem is nehezen ment, néha úgy éreztem, hogy 'jajajajaj mire vállalkoztam'. De aztán rájösz, hogy ez a legjobb ami történhetett veled és boldog vagy, hogy van egy csodás kisbabád!!! :) a kisfiúnk ma 17 hetes, még mindig éjszakázunk 1x, de már nem is érzem meg! Mindennap egy új helyzet, újat tanul, fejlõdik, és nagyokat mosolyog és kacag :) MINDENNÉL TÖBBET ÉR! Gyógyír minden 'kibukásra', hidd el nekem :) Kitartás! JÓ ANYA VAGY! :)

Szerintem ez normális. Persze, hogy fáradt vagy, kimerült, ez egy új helyzet (fõleg ha elsõ baba, mint nekünk), hozzá kell szokni. Nekem is nehezen ment, néha úgy éreztem, hogy 'jajajajaj mire vállalkoztam'. De aztán rájösz, hogy ez a legjobb ami történhetett veled és boldog vagy, hogy van egy csodás kisbabád!!! :) a kisfiúnk ma 17 hetes, még mindig éjszakázunk 1x, de már nem is érzem meg! Mindennap egy új helyzet, újat tanul, fejlõdik, és nagyokat mosolyog és kacag :) MINDENNÉL TÖBBET ÉR! Gyógyír minden 'kibukásra', hidd el nekem :) Kitartás! JÓ ANYA VAGY! :)
szia! hazudik, aki azt mondja h nem...nekem szerencsém van, ilyenkor pár órára anyumra bizzom a babát, és feltöltödök, alszok egy jót vagy csak takaritok itthon...nem tudod valakire rá bizzni kis idõre és picit magaddal törödni?
Nyugi! Mindenki volt már kibukva! Én már hetek óta nem éjszakázom a lányommal "lekopog" de még így is van hogy kibukok. Mondjuk én azért, mert nagyon hasfájós. Rengeteget sír szegényke, és nem tudok rajta segíteni és ilyenkor néha kiborul a bili. Már nagyon várom, hogy túl legyen a hasfájós korszakon! Persze utána meg majd jönnek a fogak... :) De hidd el, hogy hétrõl hétre jobb lesz! Lassan hozzászokik a szervezeted, hogy kevesebbet tudsz aludni! És a legjobb tanács amit megfogadhatsz, hogy aludj napközben a bébivel. Akár összebújva is! Ha mondjuk az esti etetés után összebújva alszotok egyet a következõ etetésig, az nagyon sokat segíthet!
Szia! Egyetértek az elõzõekkel! Én azt csináltam, hogy napközben amikor a pici aludt én is lefeküdtem, nekem nagyon sokat számított. Muszály volt kipihennem az éjszakát. Ilyenkor egy fél óra is igazi felüdülés! A házimunka meg le van ejtve...... Majd utoléred magad!!!! Az elsõ 3-4 hónap nehéz, aztán napró napra könnyebb (nálam így volt):-))Kitartás!!!!!!
Szia!Nekem két gyerekem van, 3 és 1 évesek, és hidd el mindenki volt már kibukva.Aki azt mondja hogy nem, az hazudik.Elõbb - utóbb mindenki kimerül az éjszakázásban, ha fáradt vagy pedig még jobban zavar a gyereksírás.Ettõl Te még jó Anya vagy. Engem mai napig az tud kiborítani leginkább, ha annyira nem haladok az itthoni dolgaimmal, hogy szalad az egész lakás.De ahogy nõnek azért könnyebb(legalábbis nálunk így van), úgyhogy kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! sajnos segítségem az nincs, szülõk vidéken laknak! ezért is vagyok bajban. apa segít de õ is csak akkor tud ha hazaérkezik este! kitartást mindenkinek aki hasonlóképpen az elején van az anyaságnak!


Másfél hónapos a picifiunk, és sokan mondják most hogy adjunk neki almalét. Ilyenkorban lehet már neki adni mást is? Valami gyümölcslé vagy akármi? Vannak olyanok akik már adtak a kicsijüknek? Vagy van már olyan amit adhatok neki?

Legjobb válasz: Ne adj neki. Bõven ráér még anyatejen/tápszeren kívül mást is enni. Persze majd sokan mondják, hogy az õ babájuknak se lett semmi baja, de van olyan gyerek, aki nagyon megszenvedte a korai hozzátáplálást, ezt nem éri meg megkockáztatni. Hová rohannál?

Ne adj neki. Bõven ráér még anyatejen/tápszeren kívül mást is enni. Persze majd sokan mondják, hogy az õ babájuknak se lett semmi baja, de van olyan gyerek, aki nagyon megszenvedte a korai hozzátáplálást, ezt nem éri meg megkockáztatni. Hová rohannál?
Anyatejes babat altalaban 6, tapszerest 4 honapos kor elott nem nagyon szoktak hozzataplalni. Persze van olyan, aki hamarabb elkezdi, de enyi idosen meg semmikepp ne adj neki a tejen, tapszeren kivul mast. esetleg pici forralt vizet, ha meleg van, de anyatejeseknek az sem mindig szukseges.
4 hónapnál korábban semmi másra nincs szüksége, mint anyatej, annak hiányában tápszer, vagy egy kis víz (uram bocsá' híg babatea). Almalét semmiképpen se!
Ki az a sok, aki ezt a marhaságot mondja? Bocsánat, de erre mindig berágok. Ilyen pici babának még az emésztõemzimei, bélflórája sem fejlõdött ki. Igazuk van minden elõzõ hsz-nak.
Anyatejesnek és tápszeresnek is szerintem max nagy melegben vizet. Gyümölcsleveket semmiképp! Nem is értem....
Jujjjj, ne. Ha már mindenképp akarsz valamit adni inni neki, akkor vizet, vagy max egy pici cukrozatlan teát. De semmi mást ne. Még nem tudná megemészteni a gyomra, plusz lehet megfogná a hasát is.
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm a segítségeteket, tudjátok én még kezdõ vagyok, én is tudtam ezeket de annyian mondták nekem, és gondoltam rákérdek.De így tudom a választ!!!!!! :) Igen vizet kap, issza is:) Sokan hülyének néztek, amikor azt mondtam nem merek neki ilyet adni még míg kicsi! De az a lényeg hogy segítettetek! sziasztok
én 4 hónapos korában kezdtem almával a hozzátáplálást, mert ugye azt mondják legyen az az elsõ de ha újrakezdeném nem adnék még neki akkor sem almát, ugyanis székletfogó, és nálunk nagyon nagy szorulást csinált neki, csak bogyózni tudott szegénykém szóval ekkora babának még semmiképp ne adj
Apró tücsökkel próbálkozz. Lehet, hogy nagy neki a kaja?
A kérdező hozzászólása: Pici lisztkukaccal próbálkozom.
Milyen gekkó ez? Pl az én nappaligekkóm nem nagyon akarta enni a liszkukacot. Tücsökbõl is csak a barnát, a feketét nem. Ez ilyen válogatós volt. Hjó, persze ha nem volt más, akkor megette a liszkukacot is. De ha tudsz venni tücsköt, próbálgasd azt is. Hátha valamelyikre rákap.

Masfel honapos terhes vagyok. Art a babanak ha elmejek fogaszatra?

Nagyon felek a fogaszaton, iszonyuan erzekeny vagyok ebbol a szempontbol, stresszelem magam napokkal ezelott. Ez igy art a babanak?

Legjobb válasz: A babának semmi baja nem lesz a fogászattól! :) Nekem viszont annál rosszabb lesz, ha tönkremenneka fogaid!

A babának semmi baja nem lesz a fogászattól! :) Nekem viszont annál rosszabb lesz, ha tönkremenneka fogaid!
Nem lesz baja a babádnak, és különben is jobb az ilyesmin hamar túlesni. Azért az orvosnak még az elején szólj, hogy babát vársz. Én 1 hónapos terhesen csak ellenõrzésre mentem és amikor megtudta az orvos, hogy babát várok, azt mondta, hogy nincs olyan akut teendõ amit ne tudnánk elhalasztani a hányinger-mentes idõkre. Sok sikert! Hajrá!
Egyetértek az elõttem szólóval, én is folyamatosan ellenõriztetem a fogaim és a fogorvosom is fontosnak tartja hogy minden rendben legyen egy kismamánál. A Te fogaid épsége és szájhigiéniád nagy mértékben befolyásolja kisbabád fogait! 16hkm
A 12.hétig semmilyen fogászati kezelés nem javasolt, kivéve ha elkerülhetetlen!!
Szerintem nyugodtan elmehetsz! Sokkal többet ártasz, ha stresszeled magad, meg mondjuk nem tudsz aludni a fájdalomtól. Különben is egy kismamának nagyon kell vigyázni a fogaira, mert a baba kivonja a testébõl a kálciumot. Ismerek egy nagyon jó fogászatot, az a nevük, hogy hegeldent, nagyon kedvesek és õk biztosan tudják, hogy mi az a kezelés, amit adhatnak egy kismamának, és mi az, ami már veszélyes lehet a babára. Kérj tanácsot tõlük, szerintem akár telefonon is nyugodtan.

Ha csak másfél hónapos munkaviszonyom van és előtte soha nem dolgoztam csak tanultam akkor jár gyes vagy gyed? Egy 21 éves lány.

Legjobb válasz: Alanyi jogon jár a GYES és a Családi+ szülés után egyszeri anyasági támogatás, (25 000+ 12 200+ 64 125)

Alanyi jogon jár a GYES és a Családi+ szülés után egyszeri anyasági támogatás, (25 000+ 12 200+ 64 125)
Már terhes vagy?? A suliból ha nappali tagozat volt akkor abból 180 nap beszámít a gyedhez szükséges 1 év biztosítási idõbe. Ha most dolgozol és már kismama vagy és határozatlan munkaviszonyod van nem rúghatnak ki. Ha a terhesség alatt dolgozol vagy táppénzen vagy akkor jó eséllyel jogosult leszel tgyásra és gyedre.

Pasztőrözött anyatejet lehet fagyasztani? Fagyasztott anyatejet másfél hónapos babának lehet adni? Meg fogja enni, vagy csak hűtőben tároljam?

Anyatejgy?jt?r?l kapunk tejet.

Legjobb válasz: Fagyaszthatod, és nyugodtan add neki.De elõször csak kicsit fagyassz, és próbáld meg hogy megissza e a fagyasztottat, mert nem minden gyerek fogadja el!

Fagyaszthatod, és nyugodtan add neki.De elõször csak kicsit fagyassz, és próbáld meg hogy megissza e a fagyasztottat, mert nem minden gyerek fogadja el!
Nem tudom mennyit kapsz, de ha tudnak adni folyamatosan frisset akkor csak a hûtõbe tárold és a frisset add neki mindíg. Ha nem akkor teheted fagyóba, mert ott 6 hóig eláll, ha nem tudnának neked majd késõbb adni, akkor még jól fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!

Mi van Velem? Eddig még nem volt komoly kapcsolatom, csak ilyen 1 vagy másfél hónapos futó dolgok, de ha kezd komolyabbra fordulni a dolog egy fiúval akkor bepánikolok és odébb állok.

Nem feküdtem le még egy fiúval sem de a próbálkozás már megvolt, de mégsem jött össze. és azóta mindig ez van. Mit tehetnék, hogy ne meneküljek állandóan? Ez annyira rossz 21/L

Legjobb válasz: Miért kellene mindenáron lefeküdnöd valakivel ? Ha találsz egy olyan fiút,akivel megszeretitek egymást,akkor nem fogsz pánikolni.Ha pedig pánikolsz,akkor a kapcsolattal van baj.

Miért kellene mindenáron lefeküdnöd valakivel ? Ha találsz egy olyan fiút, akivel megszeretitek egymást, akkor nem fogsz pánikolni.Ha pedig pánikolsz, akkor a kapcsolattal van baj.
Próbáld megbeszélni a sráccal, hogy te ilyen vagy, és próbáljon visszatartani, illetve erõlködj... Próbáld rávenni magad, hogy amíg nincs probléma kettõtök között addig nincs mitõl menekülni :)
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem, hogy mindenáron, hanem ha elkezdek randizni egy nekem szimpatikus fiúval, akinek én is bejövök és több találkozás után a fiú már járni szeretne velem, akkor pánikolok és tovább lépek, holott tökre tetszik a srác.....ez miért van????
Én is pont ilyen vagyok. És ha a srác próbál visszatartani, mikor odébb állnék, akkor még inkább menekülni akarok. Tudat alatt lehet, hogy érzem, hogy a srác nem illik hozzám, és ezért szakítok mindig, amikor kezdene komolyra fordulni a dolog. Elõbb-utóbb biztos találok majd valakit, de egylõre nem is hiányzik, a legutóbbi kapcsolatom eléggé kikészített, kell egy kis idõ, hogy helyrejöjjek. 19/l
A kérdező hozzászólása: Akkor Te tudod, hogy mirõl beszélek. Pedig ez a mostani srác tetszik (meg még jó pár ilyen volt)és mégis menekülök.Ezért nincs egy normális kapcsolatom sem, az aki pedig igazán kéne az vagy foglalt vagy én nem jövök be neki...Félek a fiúktól?néha ezt érzem.
szia.ha ujra és ujra találkozni szeretne veled az a fiú akkor ne menekûlj hanem bíztasson az hogy érdekled azt a srácot és szeretne veled további alkalmakat megismerni.próbáld magadat lenyugtatni és nem kell pánikolni beszélgessetek sokat erre való az ismerkedés minél többet beszélgettek mindenfélérõl annál inkább fogod érezni hogy nem fogsz elmenekûlni.te félsz az érzésektõl de leginkább a csalódástól.bízz a másikban és engedd, hogy megismerjenek.
A kérdező hozzászólása: Igen félek:( Köszönöm a biztatást, remélem segít.
Igen
Szia, nekem egyszer volt hányingerem, akkor is rumtól 17 évesen. Ja és egy 34 éves, 23 hetes kismama vagyok:)
Nekem sem volt sem mellfeszülés sem hányinger és egészséges kis babuci van a pocakomban. Egy holnap 20 hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!