Találatok a következő kifejezésre: Másfél hónapja rendesen a (6 db)

egy hónap után.
A kérdező hozzászólása: remélem igazad van :D mert most mentem el benne...
7 nap folyamatos szedés után már kialakul a védettség! de ott van a gyógyszer dobozában a tájékoztató, miért nem olvassátok el alaposan, mielõtt alkalmazzátok ezt a védekezési módszert?!
Hát, ha nem fáj talán másfél hónap alatt már semmi sem fog történni. Sokan túlélték már, úgyhogy ne aggódj:)
Semmi gond nem lesz, nyugodj meg. :) Nekem az alsók teljesen kifejlõdtek, csak egy a bibi: vízszintesen fekszenek az állkapcsomban. Fogszabályzó miatt ki kell õket szedni, érdekes lesz, de nem félek. A felsõkön túl vagyok, az egyik még "gyerekméretû" volt, ki sem nõtt. Nem volt azzal sem gond. Türelmet addig, aztán meg gyors gyógyulást! :)
Sajnos a ferdén növõ bölcsességfogakkal több nyûg van mûtétkor, általánosságban nehezebb õket kiszedni azoknál, melyek normálisan nõttek. Kitartás! Egy-két hónap ide vagy oda nem számít nagyon. Pár napig fel lesz dagadva az arcod, fájdalomcsillapítót kell szedned, meg jegelned kell a területet.

Januárban kiléptem rendes felmondással, még nem jelentkeztem a munkaügyin, úgy tudom 3 hónapig nem kapok semmilyen juttatást de ezt visszamenőlegesen megfogom kapni egy összegben? Ez a másfél hónap (ameddig nem jelentkeztem) ki eső idő lesz?

74000ft volt a bruttóm,erre kb mennyit fogok kapni?(5év le dolgozva)

Legjobb válasz: Szia! Ne haragudj,de nagy butaságot csináltál,hogy nem jelentkeztél a munkaügyön. Ez a 3 hónap régen így volt,hogy most hogy van nem tudom,akkor visszamenõleg nem fizettek semmit,de nem is ez a baj,hanem,hogy így megszakadt a munkaviszonyod...stb... Ha pénzt nem is kapnál a 3 hónapra,de regisztrált munkanélküli lennél,és ha gyesre akarsz menni,akkor ebbõl a szempontból sem mindegy.Igen,ez kiesõ idõ lesz neked sajnos.De esetleg találhattak volna neked munkát is. Olyan rossz volt a melóhelyed,hogy muszáj volt kilépned? A közös megegyezés jobb lett volna. A járadékodat is ott számolják ki,de sokra ne számíts. Szerintem próbálj munkahelyet keresni,tudom nem könnyû mostanában. Sok sikert

Szia! Ne haragudj, de nagy butaságot csináltál, hogy nem jelentkeztél a munkaügyön. Ez a 3 hónap régen így volt, hogy most hogy van nem tudom, akkor visszamenõleg nem fizettek semmit, de nem is ez a baj, hanem, hogy így megszakadt a munkaviszonyod...stb... Ha pénzt nem is kapnál a 3 hónapra, de regisztrált munkanélküli lennél, és ha gyesre akarsz menni, akkor ebbõl a szempontból sem mindegy.Igen, ez kiesõ idõ lesz neked sajnos.De esetleg találhattak volna neked munkát is. Olyan rossz volt a melóhelyed, hogy muszáj volt kilépned? A közös megegyezés jobb lett volna. A járadékodat is ott számolják ki, de sokra ne számíts. Szerintem próbálj munkahelyet keresni, tudom nem könnyû mostanában. Sok sikert

Másfél hónapja voltam együtt a párommal akkor rá 2 hétre rendesen megjött?

most csak ilyen rózsaszínes barnás és csak kicsi ez 3 napja. legközelebb 2 hét múlva kéne megjönnie. ez a rózsaszínes folyás 3 napja kezdődött mikor megint együttvoltunk.Szeretnénk babát és azt mondták így is lehet baba hogy egyszer már megjött.

Legjobb válasz: igen lehet igyis baba szerintem várd meg a következõ menszidet h megjön e de ha türelmetlen vagy akkor tesztelj

igen lehet igyis baba szerintem várd meg a következõ menszidet h megjön e de ha türelmetlen vagy akkor tesztelj
Ha akkor rendesen megjött, akkor nem valószínû, hogy akkor estél teherbe. De ebben a hónapban, lehet hogy összejött.
A kérdező hozzászólása: köszönöm..:)

Másfél honap alatt 3x jött meg. Rendesen 3 napig tartott, normális vérmennyiségben. A 3. után az 5. napon barnafolyás. Mi lehet a bajom? Soha nem volt még csak hasonlo sem.

nem olyan választ várok hogy menny el orvoshoz, mert elmegyek, csak elöbb érdekel mik lehtnek az okai. a stressz és a kóltözésen kivül. arrébb 14000 kmrel. 17/L

Legjobb válasz: Igazából tényleg felesleges orvos elõtt nagyon beleásni magad, mert csak megijesztenek. De ha nagyon akarod midnen hormonális zavar tünete lehet menstruációs zavarok, a leggyakoribb ezek közül pajzsmirigy problémák és PCOS, fertõzések...

Igazából tényleg felesleges orvos elõtt nagyon beleásni magad, mert csak megijesztenek. De ha nagyon akarod midnen hormonális zavar tünete lehet menstruációs zavarok, a leggyakoribb ezek közül pajzsmirigy problémák és PCOS, fertõzések...
A kérdező hozzászólása: de tuti h nem lehetek terhes ugye?
Figyelj, ha védekezés nélkül volt szexuális kapcsoaltod minden lehetséges...
A kérdező hozzászólása: de ha terhes lennék nem jönne meg ennyiszer, és igy ugye?
Mivel terhes még nem voltam, és megvizsgálni se tudlak, így én semmit se tudok biztosra mondani. Van olyan, hogy megjön a menstruáció terhesség ellenére, mindenenesetre valami biztos nincs rendben nálad.

Másfél hónapja szedem rendesen a Lindynette 20 fogamzásgátlót, 3 napja együtt voltam a barátommal és nem védekeztünk más módon, lehetek terhes?

Sziasztok! Az els? levél tabit rendesen beszedtem, nem maradt ki egy szem sem, a 7 napos szünetben rendesen megjött a mensim, aztán a második levélb?l is szünet nélkül beszedtem 8 tabit. Ezután voltam együtt párommal és mivel már "elvileg" hat a gyógyszer ezért nem védekeztünk máshogy. Igazából nem paráznék a dolog miatt, de pár napja furán érzem magam, fájdogál a hasam alja, és néha émelygek is. Teherbe eshettem, vagy ez valami más? El?re is köszi a válaszaitokat!

Legjobb válasz: nem vagy terhes, velem uez volt, minden terhessegi jelet ereztem, a tabi mellekhatasa lehet, en valtottam, de en egy masikrol a Lyndinette-re.

nem vagy terhes, velem uez volt, minden terhessegi jelet ereztem, a tabi mellekhatasa lehet, en valtottam, de en egy masikrol a Lyndinette-re.
Ne aggódj, biztos, hogy nem vagy terhes! A tabid már egy hét után védettséget ad! Lehet a tabi mellékhatása is, de nem biztos. Ha még a köv. levélnél is rosszul vagy, akkor érdemes visszamenni a dokihoz és felíratni egy másikat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!