Találatok a következő kifejezésre: Másfél hónapja fogamzásgátlót és az (4 db)

Másfél hónapja szedek fogamzásgátlót és az utóbbi napokban fáj mindkét mellem, ha hozzáérek, mintha izomláza lenne. Ez lehet a gyógyszer mellékhatása?

Legjobb válasz: Volt olyan gyogyszer amitol nott a mellem, es eleinte fajt. De rovid idon belul (gondolom mikor mar nem nott tovabb) mar nem fajtak. Lehet, nalad is ez a helyzet.

Volt olyan gyogyszer amitol nott a mellem, es eleinte fajt. De rovid idon belul (gondolom mikor mar nem nott tovabb) mar nem fajtak. Lehet, nalad is ez a helyzet.
Ez lehet aatól hogy nõnek, nem tudom hány éves vagy. Nekem pl akkor szokott így fájni ha peteérésem van, de inkább a mellbimbóm nagyon érzékeny. Egyébként nem hinném hogy a gyógyszer okozza, de ha mész legközelebb íratni akkor kérdezz rá.
Igen, lehet a gyógyszer mellékhatása! Ha még 1-2 hónapig fennállnak a tünetek, akkor érdemes visszamenned és felíratni egy másikat!
Masodik valaszolo vagyok. Nem tudom, miert lett lepontozva a valaszom. Akar tetszik, akar nem, tenyleg nottek a gyogyszertol, fajtak, majd elmult a fajdalom. Ezt is pontozd le, ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le semmit, sõt nem is pontoztam, ne haragudj ennek ellenére, még most ismerkedek az egész oldallal.
Hasonló kérdést írnék ki, mert nekem is aktuális lenne. Remélem nem vagyok terhes! És neked meddig fájt?
A kérdező hozzászólása: Ahogy nézem az idõpontot, ez pont másfél éve történt. Nem sokkal utána elmúlt a mellfeszülés, szerintem ez csak a fogamzásgátló mellékhatása volt az elején. Konkrétan már nem emlékszem, meddig tartott.

Kb másfél hónapja kezdtem fogamzásgátlót szedni, és az utóbbi náhány napban nagyon látszanak az erek a kezemben, sötét zölden és egy kicsit nehéznek érzem őket, mintha szorítanák. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem megfelelõ számodra az a fogamzásgátló. Menj vissza az orvoshoz, mondd el neki a panaszod és ír fel másik tablettát. Ha ezután sem múlik el, akkor még az érsebészeten is próbálkozhatsz, hátha a keringéseddel van probléma.

Lehet, hogy nem megfelelõ számodra az a fogamzásgátló. Menj vissza az orvoshoz, mondd el neki a panaszod és ír fel másik tablettát. Ha ezután sem múlik el, akkor még az érsebészeten is próbálkozhatsz, hátha a keringéseddel van probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszike, csak az a baj, h már egyszer elkezdtem szedni egy fajtát, amibõl csak néhány szemet szedtem be, mert bezsibbadt tõle a lábam, akkor csináltattam trombózisgyanúra is vizsgálatot, azt mondta a doki minden oké, de azért írt fel egy másikat. Már nem nagyon merek hozzá visszamenni nehogy hülyének nézzen
Akkor lehet, hogy kardiológiára kéne egy beutalót kérned...
Nem biztos, hogy a fogamzásgátló okozza! Nem erõltetted meg a kezedet? Nem emeltél valami nehezet?
A kérdező hozzászólása: az is lehet, lehet h kicsit túlparázom ezt a dolgot, de nagyon tartok a mellékhatásoktól
Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!