Találatok a következő kifejezésre: Másfél hét kell megjönnie, de (5 db)

Másfél hét mulva kell megjönnie, de már egy hete fáj a fejem kicsit, nagyon feszül a mellem, magas a savam, és állandóan feszül a hasam. Ez lehet terhesség jele?

2-án volt meg, két napig, és csak kevés, utána barna pöttyözés. Mensi el?tt négy nappal voltam a párommal. Teherbe eshettem? Három hónapja nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Ja, és nagyon megköszönném a válaszokat, mert ti mind kismamik vagytok, és már jobban látjátok, mi is történik ilyenkor! És gratulálok minden boldog kismamának! :-)

A kérdező hozzászólása: Ja, és nagyon megköszönném a válaszokat, mert ti mind kismamik vagytok, és már jobban látjátok, mi is történik ilyenkor! És gratulálok minden boldog kismamának! :-)
Teherbe esni bármikor lehet, még menstruáció alatt is. Én is a mensi elõtt pár nappal lettem terhes... :) 7 hetes kismama
Szia!Itt nem mindenki kismama!Sajnos!Sok a kismamajelölt is! Ha másfél hét van a menstruációdig, akkor lehet, hogy csak most volt peteérésed!Peteérés a menstruáció elsõ napjától számolva kb. a 14. napon van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! De nem gond, hogy megjött? Ma reggel csináltam tesztet és az negatív lett. Korai volt még? Köszönöm, ha válaszolsz megint, mert nagyon szeretnék babót! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy akkor van, de így még soha nem éreztem magam. És remélem neked is lesz babád. ( meg nekem is :-) A derekam meg a hasam már egy hete folyamatosan fáj, feszül.
Tesztet leghamarabb a nem várt menstruáció elõtt 2 nappal érdemes csinálni, vagy a napján.Attól, hogy kicsit véreztél még lehetsz terhes. A tünetekrõl annyit, hogy én a múlt hónapban már minden tünetet érezni véltem, aztán meg mégis megjött.Na de talán majd most!Drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked, meg magamnak is. Nem tudom mennyire lehet ezt bemesélni, de én soha nem voltam szédülõs, és most a tarkómat annyira feszíti, hogy állandóan kóválygok. És a derekam is le akar szakadni. ezt nehezen tudom "beképzelni" :-) remélem babuci, ha nem, vár még egy hónap.
Olvasd el mennyi idõ után véd a gyógyszer. Betegtájékoztató.
ha terhes is lenne, akkor sem a mostani menstruációja marad el, leghamarabb is a következõ ha másfél hete szedi, akkor az azt jelenti, hogy kb. 10 szemet szedett be, tehát még mondjuk 11 van hátra...vagyis nem ezen a héten fog megvonásos vérzés jelentkezni - ha nem jön meg a héten ne kezdjetek parázni, az nem azért van, mert terhes, hanem mert a 7 napos szünetben fog neki megjönni, ha beszedte az összes szemet ha a menzesze elsõ napján kezdte el szedni, akkor elsõ naptól véd, így nincs okotok a félelemre (ráadásul nem is mentél el benne)
Lehet terhes, de kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: Rendben van . köszönöm válaszod..patkány.
"Nem hisztizek te patkány. Kulturáltan kérdeztem valamit mit kell itt pofázni ?" Nem a f#szt nem. 28 millióféleképpen védekeztetek, le van írva a betegtájékoztatóban is, hogy mûködik, mégis felteszed ezt a kib#szott felesleges kérdést. Majd minden dugás után kiírsz egy ilyen kérdést ide? "Aztán mi a faszom van akkor ha nem jön meg neki a héten ?!" Akkor valszeg teherbe esett. És szerinted fog itt érdekelni ez bárkit is?
Akkor mi a kérdés? Tényleg nem értem... Névtelen, legtöbbször hozzá nem értõ emberek véleménye megnyugtat? (vagy épp idegesít?) A betegtájékoztató a leghitelesebb forrás, amit találsz. Random interneten lévõ, arctalan emberek NEM hiteles forrás... Igen, én sem vagyok az - de a betegtájékoztató az. Azért adják ahhoz a szerencsétlen tablettához, hogy válaszoljanak a felmerült kérdésekre...
A kérdező hozzászólása: Megfelelõen szedte ahogy meg van írva. és amikor megjött neki már aznap bevette az elsõ tablettát.
Az elsõ napot úgy érti, hogy ha pontosan a ciklus elsõ napján vette be a nõ, akkor nyújt védelmet. (mert a tüszõrepedést akadályozza) Ha nem így történt, akkor az elsõ héten még nem nyújt biztosan védelmet. 10 -11 nap viszont elvileg jónak kell lennie (persze ha megfelelõen szedte a fogamzásgátlót, ahogyan az elõ van írva a betegtájékoztatón)
A kérdező hozzászólása: Nem hisztizek te patkány. Kulturáltan kérdeztem valamit mit kell itt pofázni ? Mér nem lehet csak normálisan válaszolni ? Aztán mi a faszom van akkor ha nem jön meg neki a héten ?!
Akkor mi a szarnak hisztizel itt?q
A kérdező hozzászólása: Elméletileg az elsõ naptól véd.
én jangeet szedek. az elsõ nap kell elkezdeni, mikor megjön neki, azután való 10. napon már véd normálisan(meg gondolom míg megjött neki nem feküdtetek le). így nincs mitõl félnetek! :) mi már a 10. nap után gumi nélkül feküdtünk le egymással. :)

Vettem be esemény utáni tablettát, rá másfél hétre megjött. De most a 28 napos ciklushoz képest 4 napja kellet volna megjönnie. De még semmi hatást nem érzek hogy meg akarna jönni :S Szerintetek hatott a gyógyszer?

Legjobb válasz: Na akkor ahhoz a naphoz viszonyítsd a mostani megjövetelt, amikor a gyógyszer után megjött. Nem tudom például megjött 20-án, és akkor október 20-ra várható. Remélem érthetõen leírtam.

Na akkor ahhoz a naphoz viszonyítsd a mostani megjövetelt, amikor a gyógyszer után megjött. Nem tudom például megjött 20-án, és akkor október 20-ra várható. Remélem érthetõen leírtam.
A kérdező hozzászólása: Szeptember 3.án jött meg a gyógyszer után..És most Október 3 van és nem nagyon akar megjönni :S
Az eseményi utáni tablettában rengeteg hormon található. Ezért teljesen összezavarja a ciklust. Így nem tudhatod, hogy mikor fog megjönni. Ne izgulj! Attól is késhet, ha idegeskedsz. Aktus után hány órára, vagy hány napra szedted be? Teljesen beléd is élvezett a partnered? Vagy csak kiszakadt az óvszer? Ez is fontos.
A kérdező hozzászólása: kiszakadt az óvszer, de nem vettük észre és teljesen belém élvezett:S És rá 18 órára vettem be a rigesoft esemény utáni tablettát. Mostanában hányingerem van kicsit.. De valaki aztmondja csak az idegesség..De nem tudom:( félek nagyon.. Mondjuk mikor bevettem rá másfél hétre megjött és normális mennyiségû és 1 hétig tartott...
A kérdező hozzászólása: na?szerintetek??
szerintem nyugodj meg, meg kell jönnie :)
A kérdező hozzászólása: oh köszi a választ:) Meg a nyugtatást.. Hát remélem...
Ebbõl baba lesz!
A kérdező hozzászólása: Most komolyan vagy csak szivatsz? mert ha szivatsz nagyon nem vicces.

Normális, hogy másfél hete fáj a hasam, puffadt vagyok és még csak holnap kell megjönnie? A melleim pedig most egyáltalán nem fájnak. Megjön érzés van még erősen, de az mindig.

Legjobb válasz: Bármi lehet az oka. akár terhesség is. nekem nagyon fájtak a melleim, amikor terhes lettem, de változó. Holnap tesztelj.

Bármi lehet az oka. akár terhesség is. nekem nagyon fájtak a melleim, amikor terhes lettem, de változó. Holnap tesztelj.
Kíváncsi vagyok, én is így vagyok, és eléggé el vagyok kenõdve, hogy fáj a hasam.
Ez még bármi lehet..baba vagy mensi, vagy ciklusbeli váltoizás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Szerintem ez nem baba, csak nem értem, hogy miért fáj a hasam olyan régóta? Van erre magyarázat? Van itt orvostanhallgató?
Szerintem abból mensi lesz...
Nem védekeztek egyenlõ lehet szó terhességrõl.
A kérdező hozzászólása: de nembiztos. teszt legyen?
Szerinted? Ha nem jön meg, teszt.
Hányszor kell még leírni: az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, tehát a "kihúzta belõlem" egy totál bizonytalan módszer. Lehetsz terhes.
Lehet hogy kihúzta a beleidet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!