Találatok a következő kifejezésre: Másfél éves kislányom. A férjemmel (3 db)

Férjem 1 hét múlva külföldre megy dolgozni és kb.2-3 hónapi nem fogjuk látni egymást, mennyire fogja ez megviselni a másfél éves kislányunkat aki nagyon apás?

Legjobb válasz: Meg fogja... de oldjátok meg, ha lehetséges, hogy skype-on beszéljetek, az ingyenes, és lehet videobeszélgetni is, így mégiscsak "látja" az apját, hallja a hangját! Ne aggódj, lehet, hogy eleinte nehéz lesz, de ha elég szeretettel, odafigyeléssel foglalkozol a kicsivel, nem lesz baj!

Meg fogja... de oldjátok meg, ha lehetséges, hogy skype-on beszéljetek, az ingyenes, és lehet videobeszélgetni is, így mégiscsak "látja" az apját, hallja a hangját! Ne aggódj, lehet, hogy eleinte nehéz lesz, de ha elég szeretettel, odafigyeléssel foglalkozol a kicsivel, nem lesz baj!
Biztosan keresni fogja.Oldjátok meg, hogy lássa az apját...Milyen munkát megy végezni??Nem mehettek vele??? Ha csere munka akkor lehet belefértek...
Hasonló helyzetben voltunk -mikor a lányom szintén másfél éves volt- annyi különbséggel, hogy a férjemet 2 hetente hétvégén láttuk, és ez 1 éven keresztül így ment. Nagyon nehéz helyzet volt mindannyiunknak, amit úgy tudtunk enyhíteni, hogy minden nap aránylag sokat (többször és hosszan) telefonáltunk, úgyhogy a skype-ot én is melegen ajánlom. :) Szerintem próbálj meg minél több családos (nagyszülõs, nagynénis, nagybácsis, unokatestvéres) programot csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nem egyenlõre sajnos nem tudunk menni vele, mert barátoknál fog lakni és csak neki van hely. De keresnek nagyobb lakást , hogy mi is elférjünk, de ez januártól elõbb biztos nem lesz. Nagyszülõk és a tesómék sokat segítenek, hogy átvészeljük ezt az idõt.Remélem hamar megoldódik minden és minél elõbb eggyütt leszünk!
A kérdező hozzászólása: A telefon és a skype minden napos lesz az biztos!
Kitartás! Utána minden jobb lesz megint!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást mindenkinek!
Ha van már rendes menstruációd, akkor elvileg lehet. De ez nagyon elméleti kérdés így.

A férjemmel szeretnénk második babát. A kislányom másfél éves, nem szedtem gyógyszert és rendesen megjött. Lehetek terhes és lehetnek már tünetek?

Utoljára augusztus 28-án jött meg.Mostanában nagyobb az étvágyam és látványosan feszül a hasam alja.

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz terhes. Most kellene megjönnie a havi vérzésednek, ha jól számolom! Várj egy pár napot és csináltass egy tesztet (lehetõleg a csepegtetõs) 3 napos tesztet. Judit

Elvileg lehetsz terhes. Most kellene megjönnie a havi vérzésednek, ha jól számolom! Várj egy pár napot és csináltass egy tesztet (lehetõleg a csepegtetõs) 3 napos tesztet. Judit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!