Találatok a következő kifejezésre: Másfél éve mert (48 db)

Lassan másfél éve együtt vok a barátommal és jól megvagyunk. Régen volt egy bnője és a hétvégén, vasárnap este odament hozzá. Nekem elmondta, de azt nem érti h miért vok féltékeny mert nem volt semmi. Mit tegyek?

A családjával mentek ahoz a bizonyos családhoz és ott van egy csaj akivel régen volt vmi köztük. Most vasárnap estefelét?l kés? estig ott voltak.Amikor elmondta én tök féltékeny lettem és most is az vok. Jogosan? Mert sztem igen. Most mit csináljak? ( a barátommal csak hétvégente tudunk talizni)

Legjobb válasz: Hááát, ha vígasztal én is elég féltékeny típus vagyok,de valoszinû, hogy nem véletlen van veled másfél éve...Szerintem ne foglalkozz vele, rosszabb, ha ezen rágódsz, esetleg veszekedtek rajta...:S

Hááát, ha vígasztal én is elég féltékeny típus vagyok, de valoszinû, hogy nem véletlen van veled másfél éve...Szerintem ne foglalkozz vele, rosszabb, ha ezen rágódsz, esetleg veszekedtek rajta...:S
Szerintem ne izgulj, ha csalàdaik baràtok azzal nem tudsz mit csinàlni, meg nem tilthatod hogy ne menjen oda! A féltékenységgel, meg csak a kapcsolatotokat ölöd meg! Ennyi erôvel ö is féltékeny lehet, hogy hétköznap kivel mit csinàlsz... Ennek csak csunya vége lehet, ha nem irtod ki magadbol! Tudom, én is kinyirtam igy egy 7 éves kapcsimat! Most 1 éve van pàrom, 7 honapja a férjem, egy 12 éves kapcsit hagyott ott miattam és vàltott orszàgot! Ha most azon filoznék, hogy miért, meg megérdemlem, meg engem is ott fog hagyni stb. akkor màr veszett ügy! Ha meg akar csalni ugy is megcsal, ha meg nem akkor boldog leszel vele! Ennyi, kàr rajta ràgni magad! A negetiv gondolatok pont azt vonzàk be amit nem akarsz!
A családdal mentek, és kész. Nem történhetett semmi. Ne edd magad, mert értelmetlen. Mivel nem voltál ott, ezért csak azt tudhatod, amit elmondott neked. Ha nem hiszel neki, akkor ennyit arról, hogy szereted és bízol benne. Így pedig nem érdemes az egész arra, hogy elvegye a hétvégéjét/hétvégédet. Ha majd rajtakapod, hogy vmiben nem mond igazat, akkor beszéld meg vele, addig meg ne is gondolkozz ilyeneken, vagy tereld el róla a gondolataidat, ha eszedbe jutna.
Általában minden telefon egy-másfél napig bírja. Fõleg ha állandóan használják
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy este vettem le a töltöröl és reggelre le merült.közben nem használtam!
nekem is szokott lenni ilyen (sony xperia u) este még 100% reggelre meg 30 vagy kicsivel több

Mit tennétek? 5 éve vagyok a párommal. Külföldön dolgozunk (vagyis én már nem dolgozok mert terhes lettem). Apósom másfél éve lakik nálunk, mert az elõzõ Munkahelye nem volt jó. A többi lennt.

Már eddíg is zavart hogy nem száll bele az albérletbe számlákba kajába stb, de most hogy jön a baba még jobban idegesít hiszen mi is anyagi gondokkal kûzdünkElõször normálisan próbáltunk vele beszélni, hogy mivel dolgozik segítsen õ is de ez egy kg cukorral a részérõl ki is merült. Most már hónapok óta nem dolgozik, mert volt egy vitám vele és azt mondta felmond és haza megy. Felmondott de azóta is itt van. Munkanélkülin van, egésznap itthon van õ is de semmit nem segít. Soha meg nem kérdezi hogy hogy van a leendõ unokája. Én már nagyon szeretném hogy haza menjen mert nem akarok feszengve élni. Nem akarok bunkó lenni mert a párom szereti az apját és ezzel õt is bántanám, de így se mehet tovább.

Legjobb válasz: Kerek perec mond meg a párodnak, hogy intézze az ügyet. Hogy nem sül le apósod képérõl a bõr! Kiakadva olvasom. Én nem hagynám annyiban és igen, "bunkó" lennék és minden nap elmondanám a drága apósnak, hogy menjen haza, a szemébe. Ha kell, minden nap ezen vitáznék vele-jó, most terhes vagy, nem kéne felidegesíteni magad, de valamit kell tenned. Ha látná a párod, hogy minden nap ezért veszekszel-nem csak vele, hanem apóssal is, akkor talán lépne valamit. Ha erre se lép, mond meg neki: választhatsz: vagy én, vagy õ. Ez így nem normális, nem élõsködhet rajtatok. Addig nyúzzad érte a párod, míg nem hajlandó lépni. Én legutolsó lépésként még azt is megtenném, hogy egyszerûen közölném vele, hogy na, most veszem meg a repjegyét hazafele. És meg is venném.

Kerek perec mond meg a párodnak, hogy intézze az ügyet. Hogy nem sül le apósod képérõl a bõr! Kiakadva olvasom. Én nem hagynám annyiban és igen, "bunkó" lennék és minden nap elmondanám a drága apósnak, hogy menjen haza, a szemébe. Ha kell, minden nap ezen vitáznék vele-jó, most terhes vagy, nem kéne felidegesíteni magad, de valamit kell tenned. Ha látná a párod, hogy minden nap ezért veszekszel-nem csak vele, hanem apóssal is, akkor talán lépne valamit. Ha erre se lép, mond meg neki: választhatsz: vagy én, vagy õ. Ez így nem normális, nem élõsködhet rajtatok. Addig nyúzzad érte a párod, míg nem hajlandó lépni. Én legutolsó lépésként még azt is megtenném, hogy egyszerûen közölném vele, hogy na, most veszem meg a repjegyét hazafele. És meg is venném.
A kérdező hozzászólása: Jah és egyébként azért kéne a születendõ gyerekem életét kockáztatnom ( mivel veszélyes munkát végeztem) hogy egy számomra idegent eltudjak tartani??? Normális vagy te??? Nem hiszem....
A kérdező hozzászólása: "kedves" 13.21-és. Nehogy te tudd már jobban hogy veszélyeztett terhes vagyok e vagy sem. Az orvos konkrétan eltiltott a munkától. És a se én se a párom nem kockáztatni volna még egy missed ab.-ot. Tudod te hogy milyen érzés mikor elmegy a baba???!!! Inkább neked kéne lapulni nem másokkat idegesíteni. De ha már így érdekel én 4 évig fizettem a párommal a számlákat, albérletet és szülés után is lesz fizetésem tehát én nem vagyok eltartott!!!! Egyébként meg ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ahogy a többiek is tették akkor húzzál más kérdésre, hátha lesz valami a te alattomos szintedhez is!!!
a terhesseg elso 16 heteben meg nincs anya magzat kozos keringes (nincs mehlepeny) igy a karos anyagok nem jutnak be a bababa . A korai terhesseget kulso ok nem szakitja meg max egy nagy genetikai hiba es az meg nem befolyasolhato. Igen nem szeretem ha valaki behetbe esik es hanyattvagja magat , , mert o terhes , , neki felmentese van mindenre. tobb milio no dolgozik terhessen egesz a szules elott par napig. Baratnom munkabol ment szulni semmi baja nem lett. Nem kell tulmisztikalni a terhesseget termeszetes allapot es termeszetessen kell viselkedni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kedves utolsó: egy, honnan tudod, hogy nincs külföldön veszélyeztetett terhes? Ismered az összes országot a világon? Kettõ, vérrokon-nem vérrokon, akkor is, ez már pofátlanság, amit õ csinál. Persze nem szabad kirakni úgy, hogy lecserélni a zárat. Az igaz, hogy itt nálunk-én is külföldön élek-nincs veszélyeztetett terhesség-de lehet, a kérdezõ egy olyan országban él, ahol van. Egyébként ezek szerint te ellenzed az összes otthonmaradt nõt, aki azért maradt otthon, mert orvosa javasolta. Mondhatom szép, nem tudom, majd neked hogy esne, ha hasonló helyzetbe lennél terhes. Megértem teljesen a kérdezõt-nekem is kétszer volt vetélésem, most megint terhes vagyok, sajnos dolgoznom kell, ha tehetném, nem dolgoznék-takarítónõként dolgozok, vegyszerekkel, és eléggé sokat kell hajolni, cipelni, lépcsõzni. Nem lustaságból nem dolgozok szivesen, hanem azért, mert félek, hogy baja lesz a babának. Még nem mondtam el odabenn. Szerencsére eddig már tovább jutottam, mint a másik két terhességgel. De egyébként a kérdezõ terhessége itt nem mérvadó.
Kulfoldon nincs olyan hogy veszelyeztetett terhes csak megjegyzem A 12 het utan nyugodtan dolgozhatsz terhes vagy nem beteg. A baba nem a munkatol megy el hanem a genetikai hibatol. Hogy mered a paarod sajat apjat kritizalni hiszen te is eltartott vagy. Sot o verrokon te pedig nem ugye nem vagytok hazasok En a helyedben lapitanak
11-es, itt nem csak a kérdezõ lakik az apóssal, hanem annak a saját fia is. Ez nem megoldás! Nekem a bõr lesülne a képemrõl, ha anyám/apám elõtt lecserélném a zárat, hogy dögölj meg külföldön egyedül, ahogy akarsz. Ez egy nevetséges, gyerekes megoldás. Azt kell elérni, hogy a kérdezõ párja felfogja, hogy ez így nem jó és beszéljen az apjával és küldje el.
cseréljétek le a zárat a bejárati ajtón, igy nem fog tudni bemenni a lakásba és szépen lekopik majd. Ha szülõ vagy nem szülõ , így senkit nem kell elviselni.
Nem hiszem, hogy attól idegesebb lenne a kérdezõ, ha mondaná neki, mint attól, hogy simán kerülgesse.
A kérdező hozzászólása: Veszélyeztetett terhes vagyok, mivel volt már 2 missed ab. De ehhez konkrétan nem sok közöd, nem????
Mondjuk a terhesség sem betegség, nyugodtan dolgozhatnál attól ha rosszul álltok. Ezt még gyerekvállaás elõtt kellett volna lerendezni.
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy lakva ismeri meg az ember a másikat. Sose gondoltam róla hogy ilyen. Pedig tényleg csak segíteni akartunk rajtuk, de soha egy köszönömöt nem kaptunk. Én ezt se értem, hogy egy szülõ hogy telepedhet rá így a fiára mikor tudta nagyon jól, hogy nekünk is meg vannak a saját gondjaink...
Sajnos hasonló helyzetben vagyok...nekem is lépnem kéne. Én egy majdnem rokont tartok el, igaz, csak 2 hónapja, nõvérem nevelt fiát. Miért élnek vissza az ember jóindulatával? Aztán még te érzed magad szarul miatta, hogy te vagy a szemét. Valahogy ki kell tenned az öreget. Nekem meg határidõt kell szabnom a kedves "rokonnak".
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem tényleg ideje lesz bekeményíteni... Köszönöm szépen a válaszokat. A tettek mezejére lépek!!
Hát ha a párod így gondolja, akkor veletek marad, míg meg nem hal. Ekkora baromságot, már ne haragudj. És ismét csak magamat tudnám ismételni. Ha nincs semmitek, akkor minek tartjátok el?? Ezt nektek kell kettõtöknek megbeszélni. Én a helyedben egyébként nem tûrném és elég gyorsan rövidre zárnám a dolgot. Ha a papa marad, akkor éljenek boldogan és én eljönnék. De ez én vagyok. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: A párom azt mondta hogy nem is kérdés hogy engem választ, de mégse tesz semmit. Ennek szerinem az az oka hogy az apja mindíg azzal jön hogy nem él már sokáig, és a párom attól fél hogy ha most elküldi és lesz az apjával valami akkor magát fogja vádolni. De így tényleg nem lehet élni...
Ezt a pároddal kell megbeszélni. Ha anyagi problémáitok vannak, akkor nem értem, hogy miért tartja el az apját, aki ráadásul azért lett munkanélküli, mert felmondott?!?!?
A kérdező hozzászólása: Mindenki másnak köszönöm a válaszát!

Hogyan lehet teherbe esni? Párommal szeretnénk gyerekeket - nagyon, körülbelül másfél éve nem védekezünk, mégsem estem teherbe. És menszesz után 14. napján érdemes csinálni, mert ez van leírva könyve, hogy ilyenkor fogékony a fogamzásra.

Legjobb válasz: elsõ vagyok! eszembe jutott valami: Milyen sürün vagy együtt a pároddal? csak mert halottam olyat is hogy egy év alatt nem jött a baba, elment dokihoz az illetõ, kiderült semmi baja! majd megkérdezte a doki a sok vizsgálat után hogy milyen sürün vannak együtt a babásodás céljából, és kiderült hogy csak heti egyszer kb.! szóval lehet ez is a baj... Kétnaponta, vagy naponta sürüéggel javasolják a szexet, de ebben eltérõek a nézetek...

elsõ vagyok! eszembe jutott valami: Milyen sürün vagy együtt a pároddal? csak mert halottam olyat is hogy egy év alatt nem jött a baba, elment dokihoz az illetõ, kiderült semmi baja! majd megkérdezte a doki a sok vizsgálat után hogy milyen sürün vannak együtt a babásodás céljából, és kiderült hogy csak heti egyszer kb.! szóval lehet ez is a baj... Kétnaponta, vagy naponta sürüéggel javasolják a szexet, de ebben eltérõek a nézetek...
Általában igen, egy 28 napos ciklusnál a 14 nap van peteérés, de ez mindenkinek más, van akinek késõbb van, és van akinek ennél elõbb! Ha veszel ovu tesztet, akkor abból kiderül mikor van peteérésed! a nyákot is érdemes figyelni: a tojásfehérjés nyák jelzi a peteérést! Dokihoz még nem akarsz elmenni? egy év próbálkozás után szokták mondani hogy felkeresik a dokijukat! Szerintem érdemes lenne... Én kb 8 sikertelen hónap után mentem és kiderült hogy nincs is peteérésem, kaptam bogyót és lett.. Tehát eddig feleslegesen próbálkoztunk!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál. Vas szinte alacsony, és pajzsmirigy határértéke is alacsony, emiatt házidokihoz küldött engem az orvosságért. Pajzsmirigy határértéke alacsony miatt nem tudok teherbe esni. Viszont Inzulinem elég magas lett, diabetes ambulanciára küldött, erre sajnos sokat kell várnom az idõpont miatt. Három hónap múlva megyek vissza kontrollra. Remélem rendbejövök gyógyszerekkel, és majd meglátjuk. Mind a három nagyon fontos, hogy jók legyenek, különben veszélyezteti a terhességet, fennáll a vetélésének veszélye is.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Voltam orvosnál áprilisban, és két vérvételre küldött. Menszem harmadik napján és menszem elsõ napjától a 20.napon kellett bemennem a vérvételre. Megkaptam mindkét vérvétel eredményét. Jövõ péntekre be vagyok írva dokihoz, remélem, pozitív lesz. Leírom, hogy mi az, ami nem lett jó vérvétel eredményében: Vas alacsony - nálam mindig változó, Monocyta magas lett - 1, 21 g/l, határértéke 0, 80. PLT-THROMBOYTA SZÁM: 459, 00 g/l, határértéke 450, 00. Monocyta másik: 13, 80 %, határértéke 8%. Erre tudtok valamit mondani? Ezeknek van e közük a terhességhez?
Az ovuláció nem a mensi UTÁNI 14.napon van!vagyis csak akkor ha 28 naposak a ciklusaid Ha nem 28 napos ciklusaid vannak akkor a köv.mensi elsõ napjától visszaszámított 14.napon van N
A kérdező hozzászólása: Egyik ismerõsöm két évig próbálkoztak, miután összejött a kicsike, a másik ismerõsöm meg fél évig. Mindkettõnek gyönyörû gyerekük van! Köszönöm a válaszokat! Akkor ovi tesztet megveszem, és 14.napon meg nagyot dolgozunk rajta :) És türelmesen várjuk az orvosi eredményeket. Reméljük, hogy nincs bajunk, csak rossz idõzítést kaptunk el, azt is remélem, hogy jó idõzítést kapjuk el, méghozzá hamarosan! :) Majd írok az újabb fejleményekrõl!
Én azt mondom, ha másfél év után nem jött össze, menjetek orvoshoz. Mi is hozzátok hasonlóak vagyunk: egészségesen étkezünk, nem iszunk sok alkoholt (csak alkalomszerûen, értsd havonta 1-2x), mozgunk, rendszeresen együtt vagyunk, mindketten nagyon testreszabott munkát végzünk, emiatt nem is érezzük azt stresszesnek (én kimondottan imádom a munkámat). Gyakorlatilag nem vagyunk betegek, én úgy kétévente influenzás vagyok, párom ennyire sem - ÉS MÉGIS. Nekem magas a prolaktinom. Honnan, miért, mitõl -gõzöm nincs. De majdnem 3x-osa. Most már kezelnek és reménykedek. Na, de mindezt azért írtam le, hogy lásd: egészséges emberben is lehet hiba. Kívánom, hogy ne így legyen Nálatok!
A kérdező hozzászólása: Egészséges életmódot élünk. Mindketten sportolunk. Nem dohányzunk. Csak a bulikban iszunk alkoholt. Stresszmentes munkahelyen dolgozunk. Van súlyfeleslegük, nem hinném, hogy emiatt befolyásolná azt, hogy emiatt nem esnék teherbe. Lehet, hogy más pozícióban kell próbálni az ágyban, hogy jobban megfoganjon bennem a kicsike? Anyukám hallotta egyik ismerõsétõl, hogy ülve csinálták és teherbe esett a nõ.
A 11:04-es válaszát megcáfolom!!!!!Egyáltalán nem biztos hogy gond van bármelyikõtökkel!!Mi 3 éve próbálkoztunk és most sikerült!!!Hidd el sokat számit a lelki, testi állapot.Ez tényleg igy van, most nem írom le hogy velünk mi volt de ez így van.Ne adjátok fel.
ovu teszte vehetsz rossmannban, Dm-ben, de nagyon drágák, és 5 db van benn.Tehát ha jókor kezdesz el tesztelni, akkor egy ciklusnyi. Neten ezért az árért 20 db-ot kaphatsz. Én teszveszrõl rendeltem. drinoczi-t ajánlom.20 db + 5 terh.tesz 2600 Ft+postaktsg.
A kérdező hozzászólása: És az ovu tesztet hol lehet szerezni?
A kérdező hozzászólása: Elég sûrûn vagyunk együtt az ágyban :) Nagyon jól megvagyunk gyütt. Voltam orvosnál, most rajtam a sor, folyamatban van a vizsgálat. Ha rendben talál engem doki, akkor páromat is kivizsgálják.
a 14. napba a menzeszt is számold bele!!!!
Hát így írja a nagy könyvbe! Egyébként ha minden rendben akkor ez így is van, de ha ti másfél éve próbálkoztok és semmi, akkor gyanítom hogy van valami gubanc! Orvosnál nem voltatok még? Mert az az elsõ lépés. És otthon pedig önszorgalomból mérhetnéd a hõdet és használhatnál ovu tasztet így mégjobban be lehetne lõni a peteérést. Ha va egyáltalán! És még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: Nos, vérvételrõl vérvételre jártam ideáig. Tegnap voltam egyik dokinál, mondta, hogy szinte az összes eredményeim rendben vannak! Sõt a pajzsmirigyem is rendben van. Így nem kapok semmiféle orvosságot. Folytatom tovább a diétát(cukor-, és szénhidrátmentes!) és testedzéseket. Félévente kontrollra kell járnom majd (vércukor(diabetes ambulancia) és pajzsmirigy). Részemrõl rendben vagyok. Hála istennek, lekopogom! Páromat még mindig vizsgálják. Remélem, hogy végére járunk és meglesz hamarosan a kisbabánk! :-)

Másfél éve szakítottunk, mert a párom azzal érvelt, hogy nem foglalkoztam vele eleget. Mit kell tennem, hogy visszakapjam?

Sziasztok!

Legjobb válasz: sajnos ami megtörtént,azt màr nem lehet visszacsinalni,10 év hosszu idö,szép ha szakitäsotok ellenére még egyszer megszeretnéd probalni.mindenképp monnd meg az illetönek,hogy terveid vannak vele,és hogy megvaltozol a kedvéért.talàn nem fog egyböl menni,akkor csak kérd meg arra hogy hetente egyszer talàlkozzatok 1 orara és beszélgessetek,talàn a beszélgetések alatt észreveszi,hogy màsképp allsz a dolgokhz,ha mégsem ad esélyt az azt jelenti,hogy màr nem szeret,vagy mas célja van az életbe.akkr viszont ne törd ,magad,hanem probalj felejteni,mert van biztos màs is akivel boldog lehetsz

sajnos ami megtörtént, azt màr nem lehet visszacsinalni, 10 év hosszu idö, szép ha szakitäsotok ellenére még egyszer megszeretnéd probalni.mindenképp monnd meg az illetönek, hogy terveid vannak vele, és hogy megvaltozol a kedvéért.talàn nem fog egyböl menni, akkor csak kérd meg arra hogy hetente egyszer talàlkozzatok 1 orara és beszélgessetek, talàn a beszélgetések alatt észreveszi, hogy màsképp allsz a dolgokhz, ha mégsem ad esélyt az azt jelenti, hogy màr nem szeret, vagy mas célja van az életbe.akkr viszont ne törd , magad, hanem probalj felejteni, mert van biztos màs is akivel boldog lehetsz
fogadd el a döntését! 10 év hosszú idõ, és nyomos oka volt szakitani, még ha változtattál is az életeden, õ most másfelé nyitott és az élet jobban tetszik neki amit most csinál fogadd el, õ is elfogadta anno a tiédet, és köszöni nem kér belõle. sokan nem tudják, de aki a munkát helyi a párja és a család elé abból tartós kapcsolat nem lesz. Az pedig ne legyen kifogás, hogy mibõl élnek meg ezért kell a sok munka. Tudjanak egyensúlyt tartani a munka és a család között ez a müvészet nem más.. nem hiszem, hogy a kudarcaid ellenére visszafelé kellene menned egy olyan kapcsolatba ami már igaz nem a részedrõl, de megszakadt...igaz a szokás nagy úr, de ha szerettétek volna egymást akkor egy ilyen problémát amit a munk zsúfoltsága okozott meg tudtatok volna beszélni és nem szakitani, namármost ahol egy kapcsolatban nincs meg a kommunikáció alapjai ott késõbb sem lesz!! ha másfél éve nem találtál magadhoz illõ párt akkor szerintem még nem kell feladni a reményt, csak elõre kell nézni, nem hátra, mindaddig amig a múlt problémáin keseregsz addig nem fogsz párt találni!! nézz elõre, keresd a társad aki hozzád illik, járj nyitott szemmel, és szivvel! az utolsó kérdésedre a válasz: lehet, hogy meggondolja magát, de nem azért mert szeret, hanem azért mert felajánlod neki, hogy eltartod, vagy "ha nincs ló alapon jó a szamár is"...dönts, mit szeretnél!
Tudom, hogy nagyon rossz, ha az embert elutasitjak...es ne haragudj hogy ezt irom de megkerted legalabb a kezet amig egyutt voltatok? Nem lehet, hogy elkenyelmesedtel es megszoktad, hogy mindig van neked? Tudod en csak 3 evet toltottem valakivel akinek tok jo, hogy mindig "ottvoltam". Tiszta ruha, meleg kaja, miegyeb. En is eluntam mert tobbet szerettem volna es nem kaptam meg. 10 ev nagyon sok ido es eltart meg egy darabig amig kicsi szived meggyogyul. De engedd el. Hagyd hadd bulizzon, baratnozzon elje az eletet ahogy akarja. Nem hiszem, hogy megfogja gondolni magat. Te is probalj meg tarsasagba menni. Nem kell feltetlenul csajozasi celbol csak ugy, hogy kikapcsolj. S igerd meg magadnak ha valaha a jovoben talalsz egy olyan lanyt akivel csaladot vagy kepes elkepzelni, annak minimum 2 ev utan megkered a kezet. Ennyi ido eleg ahoz, hogy megismerd es semmikeppen ne keresd a regit az ujban. En jegyben jarok a kedvesemmel aki 2 honap utan kerte meg a kezemet, gyurut masfel ev mulva kaptam teljesen varatlanul. A no nobol van. Szeret tartozni valakihez, szeret biztonsagban lenni az esetek nagytobbsegeben.

Volt akinek az első gyerek mindjárt sikerült a második nem kart összejönnni? Mi már másfél éve próbálkozunk a második babával, most megyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, mert amúgy már mindent kivizsgáltattunk.

Legjobb válasz: Szia! Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Elsõ gyermekünk azonnal összejött, még észbe sem kaptunk és már pozitív is volt a teszt, már 2 éves. A második babánk nem jön össze, mert PCOS-em van. Nem nagyon van peteérésem. Nem is jön a baba. Nagyon nehezen viselem, mert már nagyon jó volna várni a második babánkat. Járok vizsgálatokra, tartom a kezeléseket, gyógyszert szedek és igyekszem pozitív maradni, mert nem 100%-ban igaz, hogy minden fejben dõl el! Remélem sikerrel jártok és minél hamarabb összejön a baba!!!

Szia! Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Elsõ gyermekünk azonnal összejött, még észbe sem kaptunk és már pozitív is volt a teszt, már 2 éves. A második babánk nem jön össze, mert PCOS-em van. Nem nagyon van peteérésem. Nem is jön a baba. Nagyon nehezen viselem, mert már nagyon jó volna várni a második babánkat. Járok vizsgálatokra, tartom a kezeléseket, gyógyszert szedek és igyekszem pozitív maradni, mert nem 100%-ban igaz, hogy minden fejben dõl el! Remélem sikerrel jártok és minél hamarabb összejön a baba!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen a bíztatást, aranyos vagy. Kívánom, hogy nektek is minél elõbb sikerüljön. Sok sikert! :)
Hanem miért? Csak mert elképzelni sem tudom....ill.van egy tippem.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az egyetlen normális választ :) :) Nem azért csinálom h megtudjam...
Bocsánat, de azt írod, hogy nem akarsz gyereket, de nem érted, miért nem esel teherbe. Miért, ha teherbeesel és nem akarsz gyereket, mit fogsz tenni? Abortusz? Nem értelek.
Figyelted a peteérésedet? Lehet, hogy mindig rosszkor voltatok együtt. Vegyél ovu tesztet és azzal figyeld, mikor van. Ha úgysem sikerül sokáig, akkor érdemes elmenni orvoshoz, sok minden lehet a háttérben, ehhez kivizsgálások kellenek majd, így nem tudná senki megmondani a neten keresztül.
A kérdező hozzászólása: és azt kértem arra legyen válaszolva h mi lehet az oka??? ez enm azt jelenti h gyereket akarok...csak félek...ennyi
Két hónapja vagytok együtt és máris babát akarsz? Az igen! Nameg az elõzõektõl is....? Nem szoktál gondolni a saját és jövendõbeli gyermeked sorsára, igaz?
Remélem ez csaK EGY VICC....Te gyereket akarsz??
1, 5 év alatt 5 fiú és mind az 5-tõl gyereket akartál???ez nagyon durva!
Masfel ev az nem olyan hosszu ido, sok no egy partnerrel is akar 2 evig probalkozik, ez meg nagyjabol fogjuk ra beletartozik a normalisba (nem olyan mint akinel mar 8eve vagy 15 eve nem jon ossze a gyerek). De azert meglepodtem, hogy masfel ev alatt az otodik, pasival vagy vedekezes nelkul. Ez nagyon durva. Mikor irtad hogy 4 barattol nem lettel soha terhes, azt hittem, hogy ez idotartamilag vagy 5-6 ev..... De masfel? Ez nagyon durva. Csak nehogy valami jo kis nemi betegseget osszeszedj.
Hát ne haragudj ez nem a kérdésre válasz de ha másfél év alatt 4 barátod volt és most az 5. akkor biztos vagy benne hogy õk voltak az igazik? Nekik akarsz szülni és babát vállalni? Azt írod hogy nem védekeztetek, tehát ez azt jelenti hogy mindegyiktõl vállaltál volna gyereket szívesen?? Egyébként ha pont nem peteéréskor voltál együtt velük (viszonylag könnyû azt az 1-2 napot elkerülni) akkor nem meglepõ hogy nem sikerült. A szakkönyvek azt írják hogy egészséges nõ rendszeres nemi élet mellett (legalább heti 3) 1 év alatt 85% hogy teherbeesik. Tehát 1 év, ha tudod is hogy mikor van ovulációd.
te szimplán fel akarod magadat csináltatni, mi? Hány éves vagy? 17?
Az elsõ vagyok, bocs nem olvastam rendesen szóval milyen mûtéted volt? Nõgyógyászati?
De azt még nem írtad meg milyen mûtét volt amiért attól félsz hogy valami baj van veled és azért nem leszel terhes? Abortusz?
Lefekszel fûvel fával hogy megtudd teherbe tudsz-e esni aztán ha sikerül elveteted mert nem akarsz gyereket? Ép ész?
A kérdező hozzászólása: nem akarok gyereket szipmlán arra voltam kiváncs hogy mi az oka...?nem az 5.ik a 4.ik...
Esküszöm nem értem. Ha félsz, miért nem védekeztek?????? Kérdésedre válaszolva, lehet, hogy csak szerencséd volt. De az is lehet, hogy valóban gond van veled. De miért gondolod, hogy ezt itt meg tudjuk mondani neked?
Menstruacios zavarra.
A kérdező hozzászólása: igen, azt tudom, de még ilyenekre vagyok kiváncsi hogy hízás, hajhullás meg kinél mi jött elõ..
Nekem mondta a nõgyógyászom, hogy valami más védekezési módzsert kellene használnom. 5 évig szedtem összesen fog.gátlót 3 fajtát de utáltam...csak a kényelem és a párom miatt szedtem. Volt amelyiktõl híztam, narancsbõrõs lettem, pattanásos, elkezdtett hullani a hajam, redszertelen lett a menstruációm...arról nem beszélve, h a vágyat szinte teljesen kiölte belõlem :S Többet senki kedvéért nem fogok szedni....
A kérdező hozzászólása: narancsbõr, híztam 4 kg-ot, hullik a hajam és folyton szar kedvem van tõle, jah és a sexelési vágy az nekem se túlságosan nagy. én most mivel a kedves nõgyógyászok féléve nem jönnek rá hogy mi a problémám ezért hagyom abba, de én is kényelmi szempontból is szedtem meg azért is mert nem bírom az óvszer anyagát.

Szerintetek érdemes összejönni még olyan lánnyal, aki másfél év után azért hagyott el mert szabadságra vágyott?

Másfél évig jártunk. Én mindent megadtam neki. Tényleg. Nem féltékenykedtem, elengedtem bulizni, bárkikkel bárhova, nem akartam rövid pórázon fogni. A vége fele már éreztem, hogy valami gond lesz, mert egyre közömbössé vált felém. Õ a mai napig azt mondja nekem, hogy szeret, és nem rajtam múlott, mert ? is tudja, hogy mindent megadtam neki, érzi rajtam, hogy nagyon szeretem, de hiányzik neki a szabadság. Engem meg eközben is rendszeresen keres, tartani akarja velem a kapcsolatot. Azt mondja, hogy szüksége van arra, hogy másokkal is legyen kés?bb, és majd pár év múlva, bármi történjen, ? vissza fog szerezni. Ti hogy állnátok ehhez a dologhoz? Azzal tisztában vagyok, hogy ha mással jár, és továbbra is én hiányzok neki, akkor tényleg engem szeret. De most ezért elhagyni, nem tudom, mit gondoljak.

Legjobb válasz: Azért kérdeztem a kort, mert kb. 17 éves koromban én is szakítottam valakivel, mert hasonló érzéseim voltak: hogy még nem éltem igazán, nem szórakoztam eleget, nem ismerkedtem más fiúkkal, stb. De, tudod élni a barátommal is lehetett volna, szórakozni is és ha igazán szerelmes lettem volna, nem akartam volna más fiúkkal ismerkedni. Azóta sok idõ eltelt (32 éves vagyok) és mi nem jöttünk össze utána. Neki is boldog párkapcsolata van és nekem is boldog házasságom. De azt hiszem, ha késõbb találkoztunk volna, már akkor sem lett volna köztünk semmi, egyikünk sem akarta volna már.

Azért kérdeztem a kort, mert kb. 17 éves koromban én is szakítottam valakivel, mert hasonló érzéseim voltak: hogy még nem éltem igazán, nem szórakoztam eleget, nem ismerkedtem más fiúkkal, stb. De, tudod élni a barátommal is lehetett volna, szórakozni is és ha igazán szerelmes lettem volna, nem akartam volna más fiúkkal ismerkedni. Azóta sok idõ eltelt (32 éves vagyok) és mi nem jöttünk össze utána. Neki is boldog párkapcsolata van és nekem is boldog házasságom. De azt hiszem, ha késõbb találkoztunk volna, már akkor sem lett volna köztünk semmi, egyikünk sem akarta volna már.
a volt barátnõd egy kurv.a ...20 év mulva ugyanez bejátszhatja ha kedve szottyan más pöc.sét nyelni...szerintem ne is beszélj vele többet.ha ezek után te visszafogadod akkor egy rohadt nagy papucs vagy és megérdemled.
Nem.
Két eshetõség van. Vagy tényleg szeret és a szabadság duma valami hab szöveg és gáz van vele. Kérdezz rá, hogy tényleg ez e a baj. A másik amit reálisabbank tartok, hogy csak pótléknak kellesz neki és ne hagyd kihasználni magad. Igazából remélem, hogy az elsõ és találtok valami megoldást :D
Nem tudom. Az idõ majd eldönti. De szerintem találni fogsz mást, aki itt és most akar, nem pedig a jövõben valamikor... Szerintem ne foglalkozz ezzel a lánnyal! Ha most még nagyon fiatalok vagytok és sok év múlva, érettebben összehoz majd benneteket az élet és mindketten egyedülállóak lesztek, talán újra kezditek, talán nem. Egyelõre egyet tudok biztosra mondani: ez a lány nem szerelmes beléd úgy igazán.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt lefelejtettem, hogy én 22 vagyok, õ 18.
nem érdemes! de érzelem és értelem között nagy a különbség...

A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Nagyon szeretem a barátomat! Másfél éve vagyunk 1ütt! Szívem szerint nem szakítanék mert nagyon szeretem! De az eszem szerint igen! Mert nem bírom a sok veszekedést! Belefáradtam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: beszéljétek meg a dolgokat, h mért veszekedtek, és idövel minden meg oldoddik, ez egy nehéz idöszak számotokra, de tul foglyátok élni, tarcsatok ki:D

sajnos azt kell mondanom, nem fog megváltozni. Ha féltékenykedik és nem bízik Benned, akkor ez nem lesz jobb. Persze hogy szeret Téged, de Magadra is gondolj. El tudod ezt viselni éveken keresztül? Megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy Te ezt az örökös bizalmatlanságot nem bírod hosszú távon elviselni, de kevés esélyt látok a változásra.
beszéljétek meg a dolgokat, h mért veszekedtek, és idövel minden meg oldoddik, ez egy nehéz idöszak számotokra, de tul foglyátok élni, tarcsatok ki:D
Én anno az eszemre hallgattam. Nagyon megbántam. És még mindíg fáj, pedig már 8 hónapja volt. Tanulj az én hibámból így ismeretlenül is: hallgass a szívedre!
énis pont így vok ezzel..vagyis mi.mindig veszkszünk, de mindig ki is békülünk.sztem egy kapcsolatban normális dolog a veszekedés, mert különbözõek vunk.énis ha az eszemre hallgatok, hú...már rég lapátra tettem volna õt, de sztem inkább hallgass a szívedre, ha nem egy hazudós csirkefogó a barátod.:P
ha nem bízík meg benne és ezután sem szándékozik akk mi értelme az egésznek? már bocsi de a kapcsolat alapja a bizalom.. vagy maradi vagyok? szal sztem egy beszélgetés a barátoddal, és majd kitaláljátok 1ütt. :)
Az eszedre hallgass!Ha állandóan veszekedtek, ez csak rosszabb lehet késõbb.
Egyértelmû, csak azért mert barátok vagytok ne maradjatok együtt. Ha tényleg olyan jó barátod, mint amennyire hiszed akkor utána is lehettek barátok, de szakítanod kellene vele.
A kérdező hozzászólása: nem csirkefogó!! eggyáltalán nem!!! egyszer em csalt meg!! azt mondja én vagyok az mindene!! de nem bízik bennem!! és amiatt van a sok veszekedés!! :S:S:S
A kérdező hozzászólása: mit tehetnék én hogy bízzon bennem???
Mit tehetnél? A bizalmat lehet erõsíteni. Vannak erre "játékok". Elsõ azonban az õszinte kommunikáció. Tudd meg, mi a baja? Az is lehet, hogy nem is Veled van a baj. Pl. lehet, hogy nem mutatja, de belül kevés az önbizalma, és ezért hiszi azt, hogy nem bízhat meg Benned. Ez gyakori eset.Ekkor az Õ önbizalmát kell beállítani egy "helyes" szintre. Tehát: MIÉRT NEM BÍZIK BENNED?
én is ezt mondtam. aztán az lett belõle, hogy összevert. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!