Találatok a következő kifejezésre: Másfél év tényleg (7 db)

aki nyiltan megmondja a lány szemébe h nem szerelmes az tuti nem az, inkább titkolni szokták ha nem azok
És sex van?
miért kell saját magadról E/3-ben beszélni?! mivan te vagy dobby vagy mi a frász?
a fene se tudja! sajna mind a két lehetõség fenn áll, mert lehet nem szerelmes, de mint embert nagyon szereti a lányt. és ettõl még szex is lehet:) és az is lehet, hogy nem meri bevallani, vagy nem mer elmerülni az érzésben, mert ki tudja miért...
Miért félne szerelmet vallani, ha tudja, hogy viszonzott? Attól, hogy nem kergeti el a lányt, még nem kell, hogy szerelmes is legyen.

Tényleg olyan kevés a másfél év korkülönbség?

A kislányom most múlt egy éves, így másfél év lesz a tesók között. Mindenki azzal riogat, hogy bele fogok ?rülni, milyen nehéz lesz a terhesség vége, meg a tesó születése utáni x id?, ki van merülve a szervezetem, nem tudok majd szoptatni, stb. A kislányunk a 8. hónapban jött össze, így a testvérprojektet is id?ben elkezdtük, mert megbeszéltük itthon, meg a munkahelyemen is, hogy a két baba között nem mennék vissza dolgozni. Viszont ugye elég gyorsan összejött, innen a kicsi korkülönbség. Meg hát értem én az aggodalmakat, de szerintem ezt a kérdést apuval kell egyeztetnünk, ha mi így döntünk és sikerül is, aminek mi nagyon örülünk, akkor miért kell "beárnyékolni" a boldogságunkat ilyenekkel? Mondom, nyilván az aggódást leszámítva. Gondolom, hogy nem lesz leányálom, de nyugtassatok meg, hogy túl fogjuk élni:) Valakinek esetleg hasonló tapasztalata, élethelyzete? Beszólások udvarias leszerelése?:) Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: nálunk 15 hónap van közöttük és még mindig nem a sárga házban lakom:) a kicsi most 2 éves, mostanában kezdem érezni, hogy valamicskét enyhült a nyomás, mert õ is jobban megérti a dolgokat, nagyon jól eljátszanak a "naggyal". Nem mondom, voltak "pillanatok" az elmúlt 2 évben, de egyáltalán nem bántuk meg, hogy így alakult. Nehezebb lenne most elkezdeni elölrõl a dolgokat, hogy a nagy oviba jár már. Azt hogy mivel lehet leszerelni a beszólásokat? Semmivel. Hagyd rá az "okosokra", nem kell neked senkinek semmit se megmagyarázni a gyerekvállalásról:) kitartást, hidd el ez jobb, mint a nagy korkülönbség!

nálunk 15 hónap van közöttük és még mindig nem a sárga házban lakom:) a kicsi most 2 éves, mostanában kezdem érezni, hogy valamicskét enyhült a nyomás, mert õ is jobban megérti a dolgokat, nagyon jól eljátszanak a "naggyal". Nem mondom, voltak "pillanatok" az elmúlt 2 évben, de egyáltalán nem bántuk meg, hogy így alakult. Nehezebb lenne most elkezdeni elölrõl a dolgokat, hogy a nagy oviba jár már. Azt hogy mivel lehet leszerelni a beszólásokat? Semmivel. Hagyd rá az "okosokra", nem kell neked senkinek semmit se megmagyarázni a gyerekvállalásról:) kitartást, hidd el ez jobb, mint a nagy korkülönbség!
Mi köztünk a tesómmal is annyi van az pont jó!
Ha ez megnyugtat, de nem fog tudom..), már mi is próbálkoznánk, úgy, hogy most 9 hónapos a kisfiam, de én nem menstruálok még. Szopizik ugyan, de már sokkal kevesebbet, de még mindig nem jött meg. Addig még el nem választom, szerintem nem fog megjönni egyáltalán. Tisztában vagyok, hogy nehéz lenne, de én már most vágyom a kistesóra. Meg fogod oldani, beszólásokkal meg nem kell foglakozni egyáltalán. Sok gyerek nõtt fel így, és az anyjuk is megoldotta a dolgot, ahogy Te is meg fogod. Sok boldogságot!
Saját tapasztalatom nincs, viszont a bátyám és köztem is ennyi a korkülönbség! Múltkor kérdeztem anyukámak, hogy mennyrie volt ez így nehéz, mert én mindig azt olvasom, hogy "szörnyû" két kicsi gyerekkel.Azt mondta, nem volt nehéz, persze oda kellett tennie magát, de szervezéssel, határozottsággal mindent meg lehetett oldani. Tény, hogy nálunk otthon apukám is mindig segített, amiben épp tudott. A kis korkülönbség nagyon jó volt, mert rengeteget játszottunk együtt, feltételezem, ha nem lett volna kistesója a bátyámnak, akkor meg a szüleimen lógott volna mindig, vagy társaságba kellett volna vinni :) Sok boldogságot a gyerkõcökhöz :)
Az enyémek között 20 hónap van. Egyáltalán nem zakkantam bele. A "nagy" most múlt 2, a kicsi meg 4 hós. Biztos gyerkõcfüggõ is a dolog, nem tudom, de nekem - ha nem is zökkenõmentes - de nem õrület a helyzet. Sokkal könnyebnek érzem pl mint egyedül az elsõvel. A kicsi megtalálta a helyét a családban és a napirendben. A nagy szereti a kicsit. Az az igazság, hogy a komolyabb kihívást továbbra is a nagy jelenti, hiszen vele tapasztaljuk az újabb és újabb nehéz helyzeteket - pl most a dackorszak kezdetét - míg a kicsivel már ismerõs a szitu :) Szóval mi egyátalán nem bántuk meg, hogy így terveztünk :)
Nálunk pontosan másfél év van a fiam és a lányom között. Nem könnyû, ez tény, de már most látni hogy nagyon jó így. imádja a fiam a kishugit, ajnározza, segít, puszilgatja, és együtt nõnek. Sõt, hamarosan belekezdünk majd a 3. baba-projectbe, hogy megint csak kis különbség legyen! :)
A beszólásokkal meg ne foglalkozz!!! Én dupla adagban kapom, mert párom is és én is fiatalok vagyunk, ráadásul még így is sokkal fiatalabbnak néznek (konkrétan 15-nek néznek) így csak beszólogatásokat kapok. eleinte nagyon magamra vettem, de már elengedem a fülem mellett!!!
Nálunk is 20 hónap van az 1-2. között szerintem egyáltalán nem volt olyan hú de nehéz az eleje. Mondjuk baba függõ, nekem a második egy viszonylag nyugis, eszem alszom típusú volt. Most hogy nagyobbak sokkal nehezebb érdekes módon (5éves a nagy és 3 múlt a kicsi) mert állandóan versengenek, veszekszenek, vitatkoznak, hajba kapnak, ha együtt vannak itthon kb. 10% együtt játszás szépen, 10% velem játszás vagy általam felkínált különfoglalkozás (hogy kicsit békén hagyják egymást) és 80% veszekedés és egymás idegesítése. Úgyhogy nekem most nehezebb velük.
Nálunk is pont másfél év lesz a babák között. Én nagyon félek megmondom õszintén, de mivel a lányommal eddig sem volt könnyû, nem vagyok "elkényelmesedve". Én abban reménykedek hogy talán a lányomnak még jót is fog tenni idõvel hogy ilyen kicsi korkülönbséggel jön a tesó mert majd lekötik egymást. Nagyon unatkozik ha egyedül vagyunk itthon, de ha már 2-en 3-an veszik körül, pláne ha gyerek is van akkor hirtelen olyan jó gyerek lesz. Õ ilyen típus. Úgyhogy én remélem nálunk be fog jönni a kicsi korkülönbség. Persze gondolom az elsõ egy év nagyon zúzós lesz... Te mikor szülsz?

Milyen telefont vegyek 35000 forintig, ami tényleg megéri az árát? Lehetőleg legyen benne wifi is. Sony ericcson-t ne mondjatok ha lehet, két olyanom is volt, mindkettő másfél évig bírta. -. -

Főleg netezés, filmnézés, zene hallgatásra fog majd kelleni.

Legjobb válasz: Pedig csak Sony Ericson, Live With Walkman. Vagy te nem figyeltél rá, vagy nem tudom, de SE nem szarabb, mint a többi. Vagy vehetsz gagyi Samsung-okat, szar ZTE-ket, meg hasonlóan rossz HTC Wildfire S-t.

Pedig csak Sony Ericson, Live With Walkman. Vagy te nem figyeltél rá, vagy nem tudom, de SE nem szarabb, mint a többi. Vagy vehetsz gagyi Samsung-okat, szar ZTE-ket, meg hasonlóan rossz HTC Wildfire S-t.
Live. Nekem is volt 2 SE-om, az egyik 6 éves, a másik 4. Mindkettõ hibátlan. Amúgy 1.5 év alatt nem tudom, hogy halhattak meg a tieid, mikor 2 év garancia van rájuk.
Másfél év az érdekes, ahogy az elõzõ is írta 2 év gari van rájuk, hacsak nem valami kókány [email protected] gsm boltban vetted, ahol úgy basznak át ahogy nem szégyellik :) Nekem most egy SE Live with Walkman van, idestova Õ a harmadik SE telefonom, az elõzõ kettõ 4-4 évig ment egyetlen garis javíttatás nélkül. Merem állítani, hogy van olyan mint egy Samsung, Lg, ZTE stb. Ha vársz egy kicsit, és semmiképp se akarsz SE-t, jön a szolgáltatókhoz a Huawei g300, jó áron lesz az is, és szerintem egy korrekt gép. De egy középkategóriás SE nyomába jelenleg semmi nem ér, ezt akárkitõl megkérdezheted.
Így igaz. Én a Samsunggal és az LG-vel nem említeném egy lapon a, szemét mindkettõ, a ZTE-vel versenyezhet a SE, de amíg a kínaiak nem kezdik el árulni az új telefonokat, addig ár-érték arányban is verik õket. A G300 jó tipp, de hiába ARMv7-es, elbújhat a SE-k mellett. Semmivel nem nevetségesebb most egy olyan procival kihozni a telefonokat, mint eddig 7227-tel, hiába jobb, elavult, és játékra sem jó, az Adreno 200 miatt. És most ez a tendencia, ezeket a procikat fogják kiszórni az elkövetkezendõ 1 évben. Kár érte, mert a 8255 se lehet annyira drága, ha a SE fillérekért árulja vele a telefonjait.
Az elsõ kommentel nem értek eggyet. A HTC wildfire s 35k-ban nagyon jó. AZT VEDD MEG!!!!!! a htc naon jó. szentem adjál még hozzá 5000 ft-ét és vegyél 1 naon zsír htc-t. jobbat mint a widfire. de ha nem tetszik a htc akk maradj a se with live-nál. EZ A KÉT TELÓ A LEHETÕ LEGJOBB. én is azon vacilálok hogy htc v. sony. én ennél a 2-õnél maradnék a helyedben.
A HTC valóban jó - 80-100 ezer felett. A Wildfire S akárhogy nézzük, elavult telefon, 25 ezret se ér.
Igen, van rá esély.
igen, nekem 2 vetélés után jött a baba
Perszehogy van! És ne is gondolj rá, hogy nincs. Ma már nem úgy csinálják ezeket a mûtéteket, mint régen! Sok sikert :)

A szüzhártya másfél év alat tényleg visza nöhet ha adig nincs közösülés?

csak kiváncsi vok rá hogy tényleg iga e :D

Legjobb válasz: Ma már a plasztika csodákra képes, de amúgy nem nõ vissza!

Ma már a plasztika csodákra képes, de amúgy nem nõ vissza!
Aki írta a prontosat az egy dilis( bóknak vegye) :D .. hát ez lool.. Amúgy meg nem nõ vissza.. Nem hallottál arról a sztárról már nem tudom h mi a neve, h mûtéttel "csináltatta meg"? akkor nézz több tv-t, híreket, sok újságot olvass..Bocsi ha egy kicsit hülyén fogalmaztam
Nem nõ vissza!!
Az sosem fog visszanõni:D
Csak plasztikai mûtéttel nõhet vissza :)
Szerintem nem nõ vissza.
Az kizárt. Nem nõ vissza 100 év alatt se.
Figyelj kb 3hónapja sexelünk a barátommal..az enyém még el sem szakadt..annyira rugalmas azt mondta a nõgyógyász hogy lehet nem is fog..nah?szal biztos nem nõ vissza.)
Nem no vissza, csak megul rajta a por, es olyan, mintha az lenne, fujd le prontoval es kesz.

Másfél év után tényleg el tud mulni teljesen a szerelem a pasi részéröl? Nem lehet ujra visszabolonditani?

Legjobb válasz: Nálam "barátságból" szokott szerelem lenni, szerelembõl pedig valami tartósabb. Veletek ellentétben mi nem a szerelem miatt jövünk össze vagy épp szakítunk valakivel.. Szóval a szerelem elmúlhat, de attól még nem fog dobni, csak ha vele együtt minden más elmúlik.

Nálam "barátságból" szokott szerelem lenni, szerelembõl pedig valami tartósabb. Veletek ellentétben mi nem a szerelem miatt jövünk össze vagy épp szakítunk valakivel.. Szóval a szerelem elmúlhat, de attól még nem fog dobni, csak ha vele együtt minden más elmúlik.
szerintem meglehet próbálni 1-2 dolgot.Pl. jön a nyár, változtass 1 picikét a külsõdön ami még belefér, újíts a hajadon, 1-2 új ruha, smink?meg legyél 1 picit elérhetetlenebb:talizz a b.nõiddel.
Hat nem tudom az eseted, de vissza lehet! Az biztos! Nekem fix masfel ev utan akart szakitani a baratom, merth elmult a szerleme irantam, s csak tart hozzam. De en sokat veszekedtem, mert nem adott meg dolgokat nekem. Aztan mondtam, h egy masodik eselyt mindenki erdemel, mindketten hibaztunk, es ha meg erez valamit, probaljuk meg. Es azota szuperul vagyunk, es mondta is, es latom is rajta h szeret. Ez nagyon fugg a szituaciotol...nem tudom mi volt koztetek, de az h lehet, LEHET!
Sajnos el tud múlni. De azért persze meg lehet próbálni a visszabolondtást:) Ám a legjobb az lenne, ha próbálnád túltenni magad... tudom, hogy ezt mondani könnyû, de ha elkezdesz azon eszülni, hogy visszaszerezd, akkor, ha nem jön össze, még jobban fog fájni, s még késõbb leszel túl rajta.
szerintem lehet a pasi az aki nem adott meg neked mindent, és ezért hitted azt, hogy nem szeret, és kiborultál emiatt, de lehet hogy õ meg azt érezte, hogy nem elég jó neked õ, és nem fogadod el így amilyen, és túl sokat akarsz tõle, amire úgy érezte õ nem képes, mert nem elég jó, nem elég szuper, ettõl elment az önbizalma, és magát hibáztatja, vagy azt hiszi te okolod, nem vagy vele leégedett, nem szereted eléggé, folyton bántod, pedig lehet szeretett téged, lehet nem tudta annyira kimutatni, de szeret ha nem szeretett volna akkor nem jöttetek volna újra össze, attól is be lehet sokallni ám ha a másik féltékenykedik, meg ok nélkül bizalmatlan, mert a pasi azt hiszi, lehet te csaltad meg, vagy csak le akarod pöccinteni, ezért vádolod õt, és ezért veszekedsz vele szal akármi benne lehet pakliban

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!