Találatok a következő kifejezésre: Más is a kapcsolatában a terhesség (2 db)

Más is szenved/szenvedett a terhessége alatt a babával kapcsolatban rossz álmoktól?

Még csak a 2. trimeszterben vagyok és kb. 2 héten belül már a 3. rossz álmom...

Legjobb válasz: Ne parázz, ez tényleg normális, nálam is voltak a legvadabb dolgok. Most már 9 hónapos a kisfiam, és gyönyörû, egészséges. A parázással többet ártasz, hidd el, nem lesz semmi baj! Boldog babavárást!

Ne parázz, ez tényleg normális, nálam is voltak a legvadabb dolgok. Most már 9 hónapos a kisfiam, és gyönyörû, egészséges. A parázással többet ártasz, hidd el, nem lesz semmi baj! Boldog babavárást!
Tényleg ne idegeskedj! Én is nagyon sok rosszat álmodtam, fõleg olyanokat, hogy elveszítem, meg, hogy hamarabb szülök, éés nincs segítség, és nem tudják megmenteni, meg hasonlók. Nagyon rossz volt, de próbáltam úgy felfogni, hogy izgulok a baba miatt, és nem elõjel, ahogy te is mondtad. Vigyázz magatokra, boldog babavárást! 6 napos kisfiú boldog mamája
ne parázz az ilyen álmok normálisak. Ezek azok a helyzetek amit a való világban nem szeretnél hogy bekövetkezzen.

Más is elbizonytalanodik a kapcsolatában a terhesség alatt?

Tökéletesen megvoltunk a párommal a terhességem els? két hónapjáig.2 éve vagyunk együtt.Akartuk a picit,minden rendben volt.Azóta viszont megváltoztak az érzelmeim iránta.Õ is változott és úgy érzem nem akarom vele leélni az életem.Szeret nagyon,én is szeretem valahol,de már nem úgy.Sokat gondolok egy másik pasira,akit alig ismerek,mégis úgy érzem Õ kell nekem.Évek óta nem beszéltem vele,mert nem találkoztunk,mégis sokat jár az eszemben és vágyódok utánna.Még 3 hónap van a szülésig,tudom várnom kell még mindenképp azzal,hogy felvegyem vele a kapcsolatot,de nagyon szeretném.Közben a párom mit sem sejt,normális.Csak kih?lt a kapcsolatunk,nem érzem magam n?nek mellette.Van más is így,hogy a terhesség során elbizonytalanodik a kapcsolatában?Illetve a párja iránt érzett szeretetében,vagy a közös jöv?ben?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos sok kapcsolat megy tönkre a trehsség alatt, vagy a pici érkezése után. Én még nem voltam babás. de a párom kapcsolata akkor ment tönkre mikor a legboldogabbnak kellett volna lenni, hisz ott volt a pici lánya. ADe már a terhesség alatt sem volt olyan a kapcsolatuk. Kihül és nem tüzesítették fel. Én úgy gondolom, h sokat számít az, h ki mennyire figyel a másikra és az apuka mennyire tolerálja ezt a más állapotot. Én úgy érzem, h adj még lehetõséget magatoknak, feltéve ha akarod ezt a kapcsolatot. Próbáld megszínesíteni, újra éleszteni a tüzet. ha nem megy vagy nem is akarod, akkor nicnsen értelme. Ez sejnos késõbbiekben veszekedésekhez fog vezetni, ami nem lesz jó senkinek. Tapasztalat.

Szia! Sajnos sok kapcsolat megy tönkre a trehsség alatt, vagy a pici érkezése után. Én még nem voltam babás. de a párom kapcsolata akkor ment tönkre mikor a legboldogabbnak kellett volna lenni, hisz ott volt a pici lánya. ADe már a terhesség alatt sem volt olyan a kapcsolatuk. Kihül és nem tüzesítették fel. Én úgy gondolom, h sokat számít az, h ki mennyire figyel a másikra és az apuka mennyire tolerálja ezt a más állapotot. Én úgy érzem, h adj még lehetõséget magatoknak, feltéve ha akarod ezt a kapcsolatot. Próbáld megszínesíteni, újra éleszteni a tüzet. ha nem megy vagy nem is akarod, akkor nicnsen értelme. Ez sejnos késõbbiekben veszekedésekhez fog vezetni, ami nem lesz jó senkinek. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Pár hétig voltam csak hisztis vele, de akkor elmondtam neki, hogy nem vele van bajom, csak hisztis vagyok.Ezt átvészeltük.Nagyon ritkán veszekszünk, csak élünk egymás mellett.:(Próbálok máshogy hozzáállni, pár napig sikerül is, de aztán úgy ébredek reggel, hogy "Mit keres ez még mindig itt mellettem?"Sokat változott, nem érzem benne a tüzet.a szenvedélyt és azt, hogy mi lennénk a legfontosabbak.Viszont tudom, hogy nagyon szeret.A hétvégén elmondtam neki, hogy magányos vagyok mellette, most többet foglalkozik velem.Megtesszük ami tõlünk telik, de akkor sem az igazi.Remélem a szülés után megváltoznak ezek a dolgok, érzelmek és újra szeretni fogom igazán.No meg, hogy nem akarok majd mást.
Úúúú, mintha én írtam volna ezt.Lejebb 3-4 kérdéssel én voltam aki azt írta hogy megváltoztam... De teljesen ugyanazt érzem mint te mi is 2 éve vagyunk együtt akartuk a gyereket, azóta viszont szinte mindennaposak a viták, és baromira unom már a veszekedéseket ami többé kevésbé miattam vannak..És nekem is van egy másik ember az életemben õ volt az elsõ szerelmem 10 éve ismerjük már egymást jóban rosszban mégsem õt választottam 2 év:( és sokat sírok amiatt hogy rosszul döntöttem, és ezt meg is mondtam a réginek aki még most is kiáll mellettem és azt akarja h én boldog legyek..szóval nekem rosszabb mert nem egy ismeretlen után vágyódom:(szóval nemtudom szar az egész várom a babát a párom is nagyon vannak boldog pillanatok, és abban bízom ha meglesz a baba akkor talán minden a régi lesz..remélem..ha lehetne talán másként döntenék..amugy nekem még van 4 hónap a szülésig.. kitartás magunknak..
Én elsõre arra gondoltam, hogy a baba miatt történt az elhidegülés. Sok férfi sajnos nemtudatosan , de így éli meg. Csökken vagy megszûnik a szexualitás, mert félnek hogy kárt tesznek. És bennük is munkálkodik az "apaság", félenek a felelõsségtõl, a visszacsinálhatatlantól. Mindenképp várj a szülésig, a pici sokmindent meg fog változtatni, ha karjaitokban tartjátok majd. De ha akkor sem mûködik, és nem vagytok boldogok én amondó vagyok jobb külön, mint egy rossz kapcsolatban. De addig próbáljatok a helyzetbõl a lehetõ legtöbbet kihozni. Nézzegessetek régi fényképeket, filmeket, emlékezzetek nyaralásokra, ez feleleveníti a jó érzéseket.-)
Nem akarlak elkeseríteni, de mi szét is mentünk a terhességem alatt, és azóta sem rendezõdött a viszonyunk. Amíg nem voltam terhes, addig jól megvoltunk, nem volt semmi baj. Aztán amikor terhes lettem és nem lehetett már visszacsinálni a dolgokat, akkor az egész kapcsolat egy rémálom volt. A párom mindenáron valami idealizált családmodellt akart felépíteni, mindig mindenben a fejem fölött döntött, mivel õ a férfi a háznál. Én pedig képtelen voltam emberi hangon megbeszélni vele, hogy mi nem tetszik, mindig hiszti lett a vége. Volt egy veszekedésünk, ami egészen a tettlegességig fajult, na ott lett vége a dolognak. Most öt hónapos a fiam, az apja mindössze kétszer láttam és nagyon nem vagyunk jóban, olyan szinten, hogy még a lakcímét sem tudom kideríteni, hogy legalább a gyermekelhelyezési tárgyalásra eljöjjön. Persze nem törvényszerû, hogy ez nálatok így alakuljon, én azt javaslom, ha kibírható a helyzet, akkor ne hozz elhamarkodott döntést, amíg meg nem lesz a baba és bele nem rázódtok az új életvitelbe. Majd ha már kb. 3 hónapos a baba (kb. annyi idõ kell, mire hárman összeszoktok, errõl számolnak be a legtöbben), akkor gondold át, hogy mit érzel, és úgy dötns.
Basszus csajok, csakhogy ellenpélda is legyen: _Nagyon sajnálom azokat akiknek pont a terhesség alatt megy tönkre a kapcsolata, de ha ebben a boldog várási idõszakban nemhogy javul, hanem rosszabodik az egész akkor ott tényleg gond lehet.Nekem egyre jobb és jobb a párkapcsolatom, de lehet, hogy azért mert nagyon nehezen jött össze a baba, és a párom annyira édes ahogy félt minket, hogy már már túlzásba esik.Szerintem egy terhes nõ nem élhet csak a párja mellett mert akkor elmegy amellett a sok gyönyörû apró boldogságos pillanat mellett amit ez okoz.Fogja a pocakomat, hogy mikor rug, az alap az anya- apa már szinte így hívjuk egymást, egyszerûen minden tökéletes.....Remélem rosszat tettem ezzel a hozzászólásommal, de mindenképpen beszélj vele, hogy neked igenis több figyelemre van szükséged mint eddig.Sokkal többre! Talán jobb lesz minden.Egy kalappal hozzá, és boldog babavárást.
Szerintem mindenképp várd meg a szülést. A férfiaknál is érthetõ hogy valamilyen szinten megváltoznak ilyenkor hisz bennük a tudat, hogy úúúúr isten, nem sokára apa leszek és ez aggaszthatja. Általában ez szülés után megváltozik, hisz ott a pici akiért majd aggódik és minden percet vele akar tölteni. Nálad szerintem a más férfi után való vágyakozódás pedig azért lehet mert keveset foglalkozik veled a párod, és úgy érzed másra van szükséged. No meg tombolnak benned a hormonok is. Próbáljatok meg eljárni moziba vagy csak néha valahova vacsorázni. Több idõt együtt tölteni.
Hasonló cipõ! 3 hónapos vagyok, és mostmár majdhogynem 100% biztosan tudom, hogy nem akarok a pocaklakóm apukájával lenni többet. Nem tudom miért, de mindenkibõl kihozza a babavárás szerintem az igazi arcát! Nálunk apuka egyáltalán nem viselt el egy hisztimet sem, pedig aztán a legkönnyebb eset vagyok, semmi rosszullét, semmi kívánás az éjszaka közepén, semmi komoly hisztéria. Õ inkább saját magával foglalkozik folyamatosan, és azt is megjegyezte (amikor mondtam neki hogy a dolog rólam fog szólni amikor szülök) hogy nem rólam, csakis a gyerekrõl. Hát igen! Minden várandós mama ezt szereti hallani! Hát, van hogy rosszul választunk, és azt hisszük majd ha megadjuk nekik amit szeretnének (esetemben a baba) majd minden rendben lesz... aztán mégsem. De inkább ne legyen igazi családja mint egy balhés... attól még lehet boldog gyerek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!