Találatok a következő kifejezésre: Más a mint a általános És (4 db)

Más a középiskola mint a általános? És miben?

Most fogok középsuliba menni és félek,h nem lesznek ott barátaim :(

Legjobb válasz: Dehogynem lesznek! Ott mindenki újonc lesz - jó, persze lesznek olyanok, akik már elõtte is osztálytársak voltak - de sokan egyedül lesznek, mint te. Egymásra lesztek utalva. Már az elsõ napon lesznek barátaid, hidd el! A középiskola egyébként tananyagában, hangulatában más, mint az általános. De jó lesz az, hidd el!

Dehogynem lesznek! Ott mindenki újonc lesz - jó, persze lesznek olyanok, akik már elõtte is osztálytársak voltak - de sokan egyedül lesznek, mint te. Egymásra lesztek utalva. Már az elsõ napon lesznek barátaid, hidd el! A középiskola egyébként tananyagában, hangulatában más, mint az általános. De jó lesz az, hidd el!
Igaza van az elõttem hozzászólónak tananyagban más. Itt semmit sem tanulok:D Általános keményebb volt. A barátok meg.. nekem ott se voltak itt sincsenek én már megszoktam, hogy csak magamban bízhatok. Neked biztos lesznek.
Azért az túlzás, hogy az általános keményebb tanulásilag, mint a középiskola. A középiskolában több tárgy van, többet is kell tanulni, nagyobb óraszám. Inkább a felfogása változik ekkorra az embernek, "laza" lesz, hiszen kamaszodik, elõbbrevaló a pia meg a buli. De azért ajánlatos figyelni a tanulásra, ha tovább akarsz tanulni (nem kell strébernek lenni hozzá!)..
Nekem pontosan a középiskola volt sokkal jobb (most érettségizek), mint az általános. Barátaid meg biztosan lesznek, ugyanis általában a valódi, hosszan tartó barátságok középiskolában születnek. Nekem elég sok barátom lett itt, meg imádtam középsuliba járni, úgyhogy ne aggódj! :-)
Minél felsõbb osztályba kerülsz, annál nehezebb a tanulás (tisztelet a kivételnek). Barátok? Attól függy, milyen természetû vagy: barátkozós, visszahúzódó... A többi magától alakul.
Barátok? Ha nyitott vagy, biztos lesznek. A tanulás nekem nem volt durvább így visszagondolva...talán a 9ik nehézkesebb. Az tuti hogy az új tanárokat, követelményeket és tananyagot nem egyik percrõl a másikra szokja meg mindenki.
Nyugi! Szerintem a középiskola magasan jobb, mint az általános. Ha csak nincs rossz természeted, akkor biztosan lesznek barátaid. Mindenkinek új lesz a környezet...Lehet, hogy már az elsõ napon barátokra találsz. Hajrá!:)
Én sokkalta jobban megszerettem a középsulit, mint az általánost. 60 km-rrel arrébb a lakhelyemtõl bedugtak egy koleszba. Senki sem ismert, én sem ismertem senkit. Ezerszer jobb úgy tanulni valahol, ahol nem ismernek hiszen totál új lappal indulsz... nem kötik az orrodra az általános sulis böszmeségeidet stb... A tanulást tekintve a középsuli egyedül az érettségiben lesz keményebb. Én is többet tanultam általánosban :D
Dehogynem lesznek:) Szerintem a középiskolában mindenki sokkal barátságosabb mint általánosban van sok olyan osztálytársam akivel általánosban is osztálytársak voltunk, és ott sosem beszéltünk szinte, de most tök jóban vagyunk meg úgy általánosságban mindenki jobbfej középsuliban;)

NYelvtan.2 szó szófaja okoz fejtörést. A minden szó, talán általános névmás, és a másik szó az egyik, na erről fogalmam sincs?

Legjobb válasz: Határozatlan névmás. Mint ahogy a "másik" is. A mindegyik pedig általános névmás. A szófajokat az értelmezõ szótárban megtalálod.

Határozatlan névmás. Mint ahogy a "másik" is. A mindegyik pedig általános névmás. A szófajokat az értelmezõ szótárban megtalálod.

Vannak ezzel így mások is? Általánosban mindig a fiúkat néztem, mindig volt egy kedvencem, akit édinek tartottam, de mikor tini letem, akkor a nők érdekeltek, és kb 15 éves koromra már elfeletkeztem fiú osz. Társaimról. Hasonló volt másokkal is? 18f

kb az oviban kezd?dött hogy a hosszú hajú lánosan kinéz? fiúknak kerestem a társaságát, és ez mindig így ment, és általánosban is ez volt. minden félévben volt egy új kedvenc a suliban, volt hogy az osztályban, nah akkor nagyon a közelében legyeskedtem, meg folyamatosan a kedvükbn jártam. mikor azonban tini lettem, 14 évesen, már kivertem, és akkor n?i pornóra vertem ki. és kb 15 éves korom óta nem is gondoltam erre rá, és minden 2. hónapban van új csajom. de így visszagondolva ez elégé "weird". nem? Másokkal is volt hasonló? vagy csak én vagyok ilyen furcsa?

Legjobb válasz: Te a tökéletes példája vagy annak, hogy hogyan kell a buz*iknak heteróvá válnia :D

Te a tökéletes példája vagy annak, hogy hogyan kell a buz*iknak heteróvá válnia :D
Ez a biszexség elvi dolog. Általában a fiúkat fiúknak, a lányokat lányoknak nevelik, már korán látnak mintákat stb. Ugyanakkor vannak lányként/lányosan viselkedõ kiscsákók is pl...
Nemcsak te. De a részletek különbözhetnek. Pont ugyanilyen esettel nem találkoztam. De ne aggódj. Nem gáz, hogy azonos nemûekkel is voltak kötõdéseid.
A kérdező hozzászólása: de ha ez így van akkor... miért csak én?
A kérdező hozzászólása: jah ezért kérdeztem hogy másokkal is volt e így. Errõl a mindenki beszixnek születik izérõl meg szeretnék többet tudni, mert ezt még sosem hallottam. de ha ez igaz akkor általûánosban minen gyerek biszex, és ha úgy adódna elfogadná akár fiúkba, és akár lányokba is bele tudnának esni?
Minden ember biszexuálisnak születik, és a biológiai érés, valamint a társadalmi hatások formálják a szexualitást. A többség esetében ez a heteroszexualitást jelenti. Nálad ez egy kicsit "másabb" úton ment, mint a többségnek. Amúgy szimpi story.
#2 jaja nálam is ilyesmi, duel masters meg ilyesmibe xD
2: Frakk / sziamiau ?:D ccc
14 éves korom elõtt engem is néha egészen érdekes dolgok hoztak izgalomba, aminek a szexhez semmi köze, se fiúkhoz, se lányokhoz. de utána a lányok kezdtek érdekelni. elõtte volt olyan egyszer h egy képregényt olvastam és abban egy férfiszereplõ vmi fura szituációban volt és az kicsit felizgatott.
A kérdező hozzászólása: értem akkor nem vagyok egyedül. utolsó elötti hsz elõ. msélnél egy hasonló esetet? egyébként ez sztem kicsit töb volt mint kötõdés, igazából afféle gyerek szerelem lehetett, és még mindig jó esõ érzés visszagondolni azokra az évekre:) persze ezt soha nem mondtam el egy nõmnek sem, és sztem örök titok marad...

Fiúk ti ha randiztok egy lánnyal és azt mondjátok neki a randi után hogy nagyon szimpatikus vagy még mindig és szeretnék még egy találkozót, akkor más csajnak minek írogattok? Vagy ez általános?

Legjobb válasz: attól függ h más csajjal mit írogatok... de általában azért mert mi hiába mondjuk h gyönyörû vagy meg szeretnénk sokat találkozni meg látni...ettõl a csaj még nem biztos h ugyanezt gondolja és soxor nem is adja tudtunkra.... ezért biztosítjuk ki magunkat hogy ha a csaj kosarat ad akkor ne kelljen búslakodni...de ha a csajjal összejön amit szeretnénk akkor nem írogatunk más csajnak csak haverilag...

attól függ h más csajjal mit írogatok... de általában azért mert mi hiába mondjuk h gyönyörû vagy meg szeretnénk sokat találkozni meg látni...ettõl a csaj még nem biztos h ugyanezt gondolja és soxor nem is adja tudtunkra.... ezért biztosítjuk ki magunkat hogy ha a csaj kosarat ad akkor ne kelljen búslakodni...de ha a csajjal összejön amit szeretnénk akkor nem írogatunk más csajnak csak haverilag...
"ezért biztosítjuk ki magunkat hogy ha a csaj kosarat ad akkor ne kelljen búslakodni...de ha a csajjal összejön amit szeretnénk akkor nem írogatunk más csajnak csak haverilag..." teljesen egyet értek. +1 ez így igaz.
Én is ilyen vagyok, szerintem ez nem elítélendõ, hogy más lánnyal is találkozgatok közben. Az nem azt jelenti, hogy nem mondott a randi végén igazat a srác.
Mert mért ne komunikálhatnák más lányokkal is attól hogy veled akarok még találkozni ?
A kérdező hozzászólása: nem tudom olyan féltékeny vagyok
létezik fiú-lány barátság.. hadd beszéljen velük.. vagy ha úgy beszél velük ahogy veled, akkor te is csak a barátja vagy :D ha ez nem tetszik, akkor adj neki többet pl.: mosolyogj többet az arcába + nevess sokat a viccein (ha vannak XD)
A kérdező hozzászólása: jo de õ tudja hogy nekem is nagyon szimpi és többet akarok tõle , mikor õ a tudomásomra hoztam mondtam h ez kölcsönös
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval.
Ha egy lány megtetszik, jobban mint a többi, akkor az több figyelmet kap tõlem, õt teszem elõre mindenki mással szemben, az biztos, de ha mondjuk viszont meg nem kölcsönös, akkor meg mindegy, mert úgy sem sértõdik meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!