Találatok a következő kifejezésre: Más a mint (5074 db)

Miben más a mini és a pro?

Miben különbözik a sony ericsson xperia mini és a pro a qwerty billentyűzeten kívül ?

Legjobb válasz: Elõlapi kamerában.

Elõlapi kamerában.
Nyálas lópipi, örülök, hogy majdnem lemásoltad a nick nevem.

A minden hétvégén bulizós, tipikus csajozós fiúk, akik minden buliban mással vannak, tudnak szerelmesek lenni valaha?

Legjobb válasz: Dehogy, minek lenne szerelmes, ha mindig lehet más nõje? :) gondolom beleestél egy ilyen srácba, na ezt hívják sz*pásnak :D

Dehogy, minek lenne szerelmes, ha mindig lehet más nõje? :) gondolom beleestél egy ilyen srácba, na ezt hívják sz*pásnak :D
NEM
Hát én sokat bulizok, és pasizok. Annyit mondhatok, hogy szerintem ez egy életvitel amihez az ember nagyon hozzá tud szokni, és eszméletlen nehéz lemondani róla. Az, hogy folyamatosan kapok visszajelzéseket, csak ez tart életbe. Én nem egy éjszakás kalandokat keresek, annyira azért van bennem önérzet, csak laza flörtök. Néha még egy-két randira is elmegyek. Hiányzik mindig egy állandó férfi, de ha véletlenül normálisabbal találkozok akkor megijedek és inkább nem is találkozok vele többet. Egyszerûbb így élni, de nem jobb. Ezt én is tudom! Valahogy így lehet a srácokkal is. Szóval, az aki hasonló okok miatt olyan amilyen én, az szerintem ha szerelmes lesz azonnal menekül
Nekem van egy ismerõsöm, évekig bulizós srác volt, minden buliban más csajjal, ha éppen volt aktuális barátnõje mindig megcsalta, ilyen tipikus ostob.a gyerek. Kb. 1 éve van barátnõje azóta nem jár el gyakran bulizni, ha megy is akkor a barátnõjével, tisztára le van nyugodva, azelõbb beképzlet volt, most már rendesen kedvelem. Amúgy 23 a srác. de csak hogy ellenpélda legyen... Másik pasi 27 éves. Szintén mindig bulizós, ivós volt. Mindig hosszú kapcsolatai voltak, de közben csalta is az összeset állandóan, volt barátnõje, közben teherse esett a másik csaj, 1 hónap ismeretség után elvette, van közös lakásuk, a srác fürdetésre haza megy, utána megy bulizni, és ugyanúgy csalja a feleségét.. Szóval van akit megváltoztat a szerelem, a gyerek, van akit nem. Embere válogatja
nem, Balázsnak igaza van!!! Én is ilyen voltam elég sok csajjal voltam szartam az ilyenekre mint kapcsolat meg a csajok érzéseire akivel összejöttem megcsaltam nem érdekelt... aztán egyszer csak jött egy lány aki meg tudott fogni, nagyon szeretem és soha soha nem csalnám meg mivel egy csomó csajt kipróbáltam már és tudom hogy mind ugyanolyan kivéve Õ!!! Soha nem csalnám meg az biztos!
Balazs, ez egy baromság. Szerintem nagyon kevés olyan bulizós van, aki tud hûséges lenni. Naivság lenne elhinni, hogy majd pont érted.
balazs20110110: Hát persze. Nyilván azokból lesznek a leghûségesebbek, akik átzüllötték az életüket, és egyik ágyból a másikba vándoroltak 24 órán belül. Álmodj szépen kis Balázs.
IGEN, tudnak...es az olyanokbol lesznek a leghusegesebbek kesobb...mert kieltek magukat..
Igen, én is ilyen vagyok és tudok majd valamikor szerelmes lenni ez biztos, viszont ahhoz valami nagyon jót kell a nõnek virítani, hogy feladjam a függetlenségemet miatta.
A szerelem egy érzés. Az érzelmek nem állnak akaratlagos befolyásoltság alatt. Nem tudom hogy a bulizásnak egyébként mi köze van ahhoz hogy az ember mikor szerelmes.
Igen, pasikba.
Nyilvánvalóan igen a válasz.Azonban nem úgy mint ahogy a tinilányok "szerelmesek" (1hete járunk dúl a láv...)
egyszer. 30éves kora körül.
Ált. azért ilyenek mert pofára lettek ejtve vagy alapjáraton p*csfejek. Az elsõ esetben abban a pillanatban, hogy többet érezne eltávolít magától és csajozik tovább-pofára esel. A második meg tárgytalan. 20N
Jó, csak ilyenkor azt nem szeretem, hogy mindig elõkerül az-az egy kezemen megszámolható számú ellenpélda. Miért nem ír ilyenkor az a rengeteg csaj, aki szintén azt hitte, hogy érte egy ilyen tapló megváltozik, de csak átverte õket?

Miért kell a motorkerékpárhoz más olaj, mint az autóhoz?

Mi történik a motorkerékpárral (olajos kuplung)hosszú- illetve rövidtávon, ha mégis autóba való olajat teszek bele? Csak jobban fog kopni, vagy a mûködése is megváltozik? (pl.csúszni fog a kuplung?)

Legjobb válasz: Igen, az olajfürdõben mûködõ kuplung más adalékolású olajat igényel mint ami kuplung nélküli erõátviteli rendszerekhez kell. Az olaj koszlebegtetõ hatása is más a motorkerékpárokhoz és az autókhoz való olaj esetén. Autóolajat ugyan olcsóbban találsz mint motorhoz valót, de a spórolásnak ára lehet, ezt nem árt szem elõtt tartani.

Igen, az olajfürdõben mûködõ kuplung más adalékolású olajat igényel mint ami kuplung nélküli erõátviteli rendszerekhez kell. Az olaj koszlebegtetõ hatása is más a motorkerékpárokhoz és az autókhoz való olaj esetén. Autóolajat ugyan olcsóbban találsz mint motorhoz valót, de a spórolásnak ára lehet, ezt nem árt szem elõtt tartani.
Leginkább azért, mert a motorok nagyrészének (nem csak a sportmotoroknak) nagyobb a fajlagos teljesítménye, nagyobb fordulatszámon üzemelnek. de nem mind1 milyen motor, egy 1200 ccm-es, 40 lóerõs chopperre ez pl. nem igaz. A négyütemû motoroknál egyféle olaj kell bele, az szolgál váltóolajként, és az olajos kupplunghoz is. Kétütemûeknél más a helyzet ott külön van váltóolaj, és külön motorolaj egy tartályban, ami ugye folyamatosan üzemszerûen fogy. az megint evidens hogy teljesen más, mint egy standard, utcai autóba való olaj. A kupplung nemhinném hogy csúszna a nem belevaló olajtól, de minden más tekintetben hátrányos... Olyan olajat tegyél bele, amit a gyártó javasol szerintem...
Egy motor sokkal magasabb fordulaton üzemel, mint egy autó, a teljesítménye is a többszöröse. Nekem a 600RR 117 lovas, 2, 7 liter olaj kell bele, és 4-6000 km után cserés, mert 5-15 ezres fordulaton üzemel. Az 1.2-es 80 lovas Puntomban 2.8 liter olaj van és kibír 10-15 ezret, mert 2-4 ezres fordulaton van használva.
Na itt aztán már írtak mindent elõttem. Persze, az is számít hogy a fajlagos teljesítmény más. De nem ez a fõ szempont. A fõ szempont a kuplung. Ugyanis a nem megfelelõ olajtól csúszhat vagy tapadhat is. Ezért kel speciális adalékólasú olaj. Na meg emellett 4T-nél az keni a váltót, a fõtengelyt és a hengert is. Tehát hõterhelésnek is ki van téve. 2T-nél valamivel jobb a helyzet, ott kevesebb hõ éri az olajat és csak a váltót és a kuplungot keni. De oda is fontos a megfelelõ olaj.(máskülönben vagy csúszni vagy tapadni fog a kuplung)


Régi gépből csak a winchestert áttenném másik gépbe. Minden adat ugyanúgy megmarad rajta illetve minden program továbbra is futni fog vagy ez nem ennyire egyszerű?

Legjobb válasz: öö nem teljesen gondolom az új újabb, nem olyan mint a régi, más alaplap stb, más illesztõk. Ha módodban áll abba kerüljön új winyó, új rendszer, és ezt a winyót meg használhatod tárolásra. A windows beállításokat, böngészõ könyvjelzõket sok mást is, lementheted, és használhatod az új gépnél de ezt így bonyolult elmondani.. életre lehet kelteni az új gépen is, de egy új telepítés fog kelleni mindenképp

öö nem teljesen gondolom az új újabb, nem olyan mint a régi, más alaplap stb, más illesztõk. Ha módodban áll abba kerüljön új winyó, új rendszer, és ezt a winyót meg használhatod tárolásra. A windows beállításokat, böngészõ könyvjelzõket sok mást is, lementheted, és használhatod az új gépnél de ezt így bonyolult elmondani.. életre lehet kelteni az új gépen is, de egy új telepítés fog kelleni mindenképp
Újra kell majd telepítened a rendszert, de az adataid megmaradnak, ha külön partíción vannak.
Ilyenkor a legegyszerûbb az új gépre felrakni a windowst, majd a régi winchestert is berakni. Ebben az esetben az adataid megmaradnak, a gép viszont az új windowsról fog felbootolni. Aztán lehet menteni az adatokat az új winchesterre, és a régit utána akár le is lehet formázni, majd visszarakni rá a fontos adatokat. Ebben az esetben lesz 2 új , "steril" winchestered.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem olyan egyszerû...:) S egyszerre két winchester mûködtethetõ?
Mûködtethetõ 2 vinyó, csak a másikon nem érdemes op. rendszert futtatni. A régit csak formázni kell, amelyik partíción van a volt rendszer. Utána menni fog.
Formázás nélkül is megy ha dokkolóval csatlakoztatod. H gépbe berakva is megy e a régi oprendszeres vinyó? Hmm, ezt ki kéne próbálni.

Miben más a sertésinfluenza, mint a sima influenza?

Mi a különbség? Miért fél mindenki annyira a sertésinfluenzától?

Legjobb válasz: Ugyanolyan mint bármelyik másik influenza. Az új influenzáknál (madár, sertés) az az egy probléma, hogy nem ismerjük a lehetséges mutációkat. A "régi" influenzákat jól ismerjük, tudjuk a kezelési módokat, az újaknál félni lehet egy olyan mutációtól, ami pl. más szövõdményeket okoz. Mind a madár, mind a sertésinfluenza jól kezelhetõ, egészséges immunrendszerrel rendelkezõ ember szervezete pár nap alatt legyõzi. A legyengült immunrendszerûekre minden influenza veszélyes, a "régi" vírustípusokba is többtízezer ember hal bele minden évben.

Ugyanolyan mint bármelyik másik influenza. Az új influenzáknál (madár, sertés) az az egy probléma, hogy nem ismerjük a lehetséges mutációkat. A "régi" influenzákat jól ismerjük, tudjuk a kezelési módokat, az újaknál félni lehet egy olyan mutációtól, ami pl. más szövõdményeket okoz. Mind a madár, mind a sertésinfluenza jól kezelhetõ, egészséges immunrendszerrel rendelkezõ ember szervezete pár nap alatt legyõzi. A legyengült immunrendszerûekre minden influenza veszélyes, a "régi" vírustípusokba is többtízezer ember hal bele minden évben.
20:37-nek: Ne bohóckodj már, mitõl kellene megvédeni a lakosságot? A médiacirkusztól? Mert ez nem több annál. Ennyivel bármelyik náthajárvány idejére lezárhatnák a határokat. Sõt a közlekedést is betilthatnák, mert közlekedési balesetben nagyságrendekkel többen halnak meg.
Igen a média cirkusztól, mert mindenki retteg, mindenki oltást akar minél elõbb. A gyártó meg bezsebeli a sok pénzt.
Röfögni biztosan nem fogsz tõle.:) Egyébként azért fújják fel ennyire, mert rögtön az elején nem derült ki egyértelmûen, hogy ez sem veszélyesebb a sima influenzánál, most meg már valahogy el kell adni az oltóanyagot, aminek a kifejlesztésébe annyi pénzt és energiát beleöltek.
Az Óbuda-békásmegyeri járvány egyáltalán nem véletlen egy olyan kerületben, ahol augusztusban, a Sziget-fesztivál miatt több tízezer külföldi mozgott egy hétig. Olyan fiatalok is, akik erõsen fertõzött országokból jöttek! A PÉNZ, a BEVÉTEL volt a fontos, nem a lakosság megvédése.
Ez mesterséges járvány.
de nem tõlem.

Van 2 barátom: Az egyik barátkozna velem, de a másik olyan mint ha "féltené" tõlem! Mit tegyek?

Mind 2-nek jó barátja voltam amíg össze nem barátkoztak...Utána még úgy 1 hétig tartott, de utána már nem barátkozott velem...SÕT a másik barátomat elkezdte "félteni" tõlem!Persze õ annak ellenére, hogy "féltette" tõlem a másik barátom próbált még mindig barátkozni velem, de az aki eddig "féltette" tõlem a barátnõm megtudta,hogy mi titokban barátok vagyunk és azt erõltette a vele, hogy mondja ki õszintén "Nem vagyunk barátok"...

Legjobb válasz:
Szia! És az okát tudod, hogy mi történt? Hogy miért kezdte el "félteni" tõled?? Lehet hogy valami félreértés történhetett köztetek? Szerintem üljetek le, és hárman beszéljétek át kinek mi a problémája, és ha elég értelmesek, akkor mond el nekik hogy ez neked hogy esett, és mit éreztél.. Viszont az ellenségeskedés senki oldláról nem szerencsés, ha pedig a "féltés" továbbra is marad a másik lány részérõl, akkor attól függetlenül légy velük kedves, és viselkedj szerintem a lelkiismereted szerint. Nekemis hatalmas megfelelési kényszerem van az emberek és fõként a barátaim felé, ami nem minden esetben elõny :P Úgyhogy megértem, fõleg, hogy mind a kettejükkel jóban akarsz lenni. Viszont ha a "féltõ személy" nem engedi, hogy jóban legyél a másik lánnyal, szerintem akkor is barátkozz vele, fõleg a az a másik lány is a barátod szeretne lenni. Elvégre ki ez a tiltó ember, hogy csak úgy parancsolgasson más embereknek??

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! És az okát tudod, hogy mi történt? Hogy miért kezdte el "félteni" tõled?? Lehet hogy valami félreértés történhetett köztetek? Szerintem üljetek le, és hárman beszéljétek át kinek mi a problémája, és ha elég értelmesek, akkor mond el nekik hogy ez neked hogy esett, és mit éreztél.. Viszont az ellenségeskedés senki oldláról nem szerencsés, ha pedig a "féltés" továbbra is marad a másik lány részérõl, akkor attól függetlenül légy velük kedves, és viselkedj szerintem a lelkiismereted szerint. Nekemis hatalmas megfelelési kényszerem van az emberek és fõként a barátaim felé, ami nem minden esetben elõny :P Úgyhogy megértem, fõleg, hogy mind a kettejükkel jóban akarsz lenni. Viszont ha a "féltõ személy" nem engedi, hogy jóban legyél a másik lánnyal, szerintem akkor is barátkozz vele, fõleg a az a másik lány is a barátod szeretne lenni. Elvégre ki ez a tiltó ember, hogy csak úgy parancsolgasson más embereknek??
Szerintem is beszéljétek meg! Velem is történt egy hasonló dolog... A lényeg hogy ne engedd hogy az a lány közétek álljon és elszakítson titeket és ha így viselkedik akkor nem érdemli meg azt hogy a barátod legyen!!! Nem kell megfelelni neki ha tényleg barátok akartok lenni!!!De a lényeg hogy beszéljétek meg és utána... ahogy alakul!!!
A kérdező hozzászólása: Mindkét választ köszönöm! Hétfõn beszélni is fogok velük!
Szia! Na, sikerült beszélni velük? :) Minden rendben ment?
A kérdező hozzászólása: Mondhatni...Beszéltem velük és az volt, hogy "békét" fogadtunk...De már kezdek kiesni a hatás körbõl: Ma mind a 3 együtt játszottunk de mindig õk 2 szórakoztak meg nevetgéltek...Mint ha levegõ lennék...
Na, ha sikerült velük beszélni, az haladás :) Lehet próbálják éreztetni veled, hogy levegõ vagy, de ne hagyd!! Nem vagy az!!! Próbálj becsatlakozni hozzájuk, ha nagyon szeretnél velük jóban lenni.... de ha végképp nem megy, akkor a véleményem, hogy nem szabad erõltetni. Én szurkolok Neked, hogy minden rendben legyen!

Letöltöttem egy Linux Mint-et, aminek az MD5-jét ellenõriztem Kiírtam DVD-re és azt beraktam gépbe, majd feljött a Mint, és ott az MD5 nem stimmel, vagy az már más?

A Mint más installokkal ellentétben egybõl elindít kérdezés nélkül egy Live rendszert, és ott egy desktop ikon az install, amire ha rákattintok van egy MD5 almenü is. Azt nyomtam meg kíváncsiságból. Annak a végeredménye stimmelnie kéne az eredeti iso MD5-jével ami a neten is szerepel? Vagyis rosszul írt a DVD író?

Legjobb válasz: Nem hiszem... az más lehet.

Nem hiszem... az más lehet.
melyik mint ez?
Bekapcsolás/reset után a Mint lemezrõl bootolva szinte azonnal felbukkan egy indítómenü, abban kell legyen önellenõrzõs menüpont. Nagy valószínûséggel azt fogja mondani, hogy rendben lezajlott... Ami linuxul azt jelenti, semmi hiba.
Én nem túlságosan izgatnám magam miatta. Telepítettem már olyan lemezrõl is Linuxot, aminek már az ellenõrzõösszege sem egyezett, sõt, még írási hibás is volt.
A kérdező hozzászólása: És utólag tudja ellenõrizni magát a Linux? Vagy ezt megteszi automatikusan? És ha igen, ahhoz már feltétel az internetkapcsolat?
Ha a telepítõ végigment, és mûködik a rendszer, akkor nincs mit ellenõrizni, net jó ha van.

Fiúk, életetek első orgazmusa más volt mint a többi?

Legjobb válasz: Mindegyik más!!!!!! Mint bármelyik szexélmény! Te még soha nem szexeltél?

Mindegyik más!!!!!! Mint bármelyik szexélmény! Te még soha nem szexeltél?
A kérdező hozzászólása: Érzésre más volt az elsõ mint a többi? Erõsség, hossz?
ki emlexik ma arra...;-):D:D 16f
Igen, más volt, hiszen valamilyen szinten új érzés volt, de valahogy beugrott közben egy olyan emlék, hogy én már hasonló érzést átéltem még nagyon kis koromban.
Persze hogy más! Annyira jó volt, hogy még aznap a másodikat is át kellett élnem!
én elsõ orgazmusomnál megcsúsztam a kövön a konyhába és 1 kiálló kés lenyisszantotta a mûszert szal többet nem próbálom az bíztos 1 is elég volt
nem tudom, lány vagyok

Miért ugrál a kurzorom írás közben egészen más helyre minden ok nélkül (akár a szöveg közepébe is)? Nagyon idegesít, nem tudok rendesen gépelni.

Legjobb válasz: Egérhiba lehet-ha görgõs,akkor tisztítsd ki,ha optikai,akkor tegyél alá mást,mint mi most van-illetve egyszer csak ezek is elromlanak:tehát lehet ez is,akkor veszel másikat.

Egérhiba lehet-ha görgõs, akkor tisztítsd ki, ha optikai, akkor tegyél alá mást, mint mi most van-illetve egyszer csak ezek is elromlanak:tehát lehet ez is, akkor veszel másikat.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy egérpadom van. Azzal mit tudok csinálni? Dobjam ki a laptop-ot?:-)
szia, nem egérpad, hanem touchpad, egyébként meg ne dobd ki :-))))) figy, sztem azért lehet, mert véletlenül hozzáérsz, velem is elõfordul az ilyen néha észre se veszem, de mégis "a levegõbe írok" :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) ))))) Azóta figyelek rá és lehet, hogy igazad van! Köszönöm!

Mi a "minden más" szófaja? Pl. : A szekrényt elvisszük, minden más marad a helyén.

Legjobb válasz: a MINDEN általános névmás. a MÁS határozatlan névmás.

a MINDEN általános névmás. a MÁS határozatlan névmás.
Egyszóval névmás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!