Találatok a következő kifejezésre: Márciusban volt menzeszem, az (5 db)

Márciusban volt utoljára menzeszem, az is egy napig nagyon kevés! Lehet hogy baba? Voltam vérvételen és vinnem kellett vizeletet, de az is negativ!

Tünetek:Er?s hányinger,jobb oldalon mintha szurkálna valami felpuffadás,derék fájás,olyan érzésem van mintha ellenne nehezedve a lábam!Amit eddig szerettem azt nem nagyon kivánom:pl:majonézes tojássaláta!De:2 negativ teszt!Voltam vérvételen és vinnem kellett vizeletet,de az is negativ!

Legjobb válasz: Nagyon félek hogy nem baba!Holnap délelõtt megyek nõgyógyászhoz!

A kérdező hozzászólása: Nagyon félek hogy nem baba!Holnap délelõtt megyek nõgyógyászhoz!
a vér és vizelet mintának 100%.-an kikellett volna mutatni a terhességet!!!!!!szerintem és bocsi de nem vagy az!
Akkor az tényleg egy átlagos ciklus. Az a múltkori 1 napos vérzés nagyon kevés... Az orvos mit mondott? A vérvételbõl sok minden kiderül. UH-t is csinált? Ha nem, esetleg keress mást! Ez nem játék!
A kérdező hozzászólása: Átlagosan 32 nap!
Várdd meg mit mondd a nõgyógyász, akkor okosabb leszel! :) Szorítok!
Milyenek a ciklusaid? Átlagosak vagy hosszúak? (pl. 40 nap vagy több)
szorítok, de ha a vérvétel eredménye is negatív volt, akkor szerintem sajnos nem valószínû : - (
Szia! a Tüneteid terhességre utalnak de ha - lett... hát nemtudom, nem akarlak megbántani de an olyan hogy álterhesség :( Holnap kiderül szorítok hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: A bal mellemen észre vettem hogy eresebb, sokan azt mondják ez is tünet, de már nem merek semmire sem gondolni!Mellfeszülésem viszont nincs!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem mondani hogy sokszor van folyásom, átlátszo, néha meg olyan érzésem van mintha átáztam volna, de nem!Mitõl lehet?
Szia!Nemem is ugyan ez volt(van).Nekem is nega lett a vizelet tesztem:(És a tüneteim is ezek, csak nekem nem jött meg csak barnázásom volt 5napig!Én sem tudom mi lehet ez!!!Ha hétfön megint nem jön meg akkor tesztelek.Sok szerencsét!

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérez

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérezgetés nem “tetszett”,így abba is hagytam az első levél beszedése után a gyógyszert ápr 20-án. A kérdésem az lenne, hogy mikor várható a következő menzeszem? Úgy érzem már egy hete, hogy meg fog jönni, de semmi. Tesztet csináltam már vagy négyet, mind negatív. Legutóbb május 19-én teszteltem 10-es érzékenységűvel, az is negatív lett. Egyébként az Azália szedése előtt szabályos 30 napos ciklusaim voltak. Mikorra várható a vérzés rendszerességének visszaállása, vagy nincs köze a gyógyszerhez? Ön szerint ennyi negatív teszt után még fennállhat a terhesség lehetősége, vagy csak hormonzavar áll a háttérben? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérez

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérezgetés nem “tetszett”,így abba is hagytam az első levél beszedése után a gyógyszert ápr 20-án. A kérdésem az lenne, hogy mikor várható a következő menzeszem? Úgy érzem már egy hete, hogy meg fog jönni, de semmi. Tesztet csináltam már vagy négyet, mind negatív. Legutóbb május 19-én teszteltem 10-es érzékenységűvel, az is negatív lett. Egyébként az Azália szedése előtt szabályos 30 napos ciklusaim voltak. Mikorra várható a vérzés rendszerességének visszaállása, vagy nincs köze a gyógyszerhez? Ön szerint ennyi negatív teszt után még fennállhat a terhesség lehetősége, vagy csak hormonzavar áll a háttérben? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán
