Találatok a következő kifejezésre: Márciusban volt menzeszem, (7 db)

Tesztet már csinálhatsz most is. ha pozitív csinálj mégegyet pár nap múlva, és utána menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: es ha negativ?mert tegnapelött reggel csinaltam egyet, az nega volt, vagy meg hamar teszteltem??
csinálj még egy tesztet, ha az is negatív, akkor mindenképpen doki! Amúgy ha érdekel, én egyszer úgy voltam, hogy nem jött meg, csináltam tesztet, negatív lett. Soha elõtte nem volt ilyen, mindig rendesen volt a havim. Aztán 3 hét múlva jött meg. Hogy mitõl volt, men tudom.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, habar en jobban örülnek ha terhes lennek, de kitudja...
Azt a baj, hogy majdnemhogy normális ciklusnak mondható!A dokim azt mondta, hogy 28. nap a legideálisabb, a 33-35 napos ciklussal nem igazán tudnak mint csinálni!
A kérdező hozzászólása: Kedves utplso válaszolo.Azt pl.en is tudom hogy a 28.napos ciklus az idealis, de nekem az utobbi idöben mindig 33-35 naposak.Akkor mos nemtudom mit vonhatok le a válaszodbol. :)
a 2. válaszadó vagyok. Szerintem, vérvétellel nézesd meg, az hamarabb kimutatja, ha babát vársz, mint a gyors teszt. Sok sikert! Írd meg mi lett! :) )
Tegnap 18:59-es vagyok!A válaszomból azt következtetheted ki, hogy majdnem, hogy normális a ciklusod! Mellesleg már tesztelhetsz nyugodtan és ha pozitív akkor doki!
A kérdező hozzászólása: negativ teszt, megjött a 31.en e menzeszem es csak 2 napig tartott. Es meghalt az orvosom :(o

Márciusban volt utoljára menzeszem, az is egy napig nagyon kevés! Lehet hogy baba? Voltam vérvételen és vinnem kellett vizeletet, de az is negativ!

Tünetek:Er?s hányinger,jobb oldalon mintha szurkálna valami felpuffadás,derék fájás,olyan érzésem van mintha ellenne nehezedve a lábam!Amit eddig szerettem azt nem nagyon kivánom:pl:majonézes tojássaláta!De:2 negativ teszt!Voltam vérvételen és vinnem kellett vizeletet,de az is negativ!

Legjobb válasz: Nagyon félek hogy nem baba!Holnap délelõtt megyek nõgyógyászhoz!

A kérdező hozzászólása: Nagyon félek hogy nem baba!Holnap délelõtt megyek nõgyógyászhoz!
a vér és vizelet mintának 100%.-an kikellett volna mutatni a terhességet!!!!!!szerintem és bocsi de nem vagy az!
Akkor az tényleg egy átlagos ciklus. Az a múltkori 1 napos vérzés nagyon kevés... Az orvos mit mondott? A vérvételbõl sok minden kiderül. UH-t is csinált? Ha nem, esetleg keress mást! Ez nem játék!
A kérdező hozzászólása: Átlagosan 32 nap!
Várdd meg mit mondd a nõgyógyász, akkor okosabb leszel! :) Szorítok!
Milyenek a ciklusaid? Átlagosak vagy hosszúak? (pl. 40 nap vagy több)
szorítok, de ha a vérvétel eredménye is negatív volt, akkor szerintem sajnos nem valószínû : - (
Szia! a Tüneteid terhességre utalnak de ha - lett... hát nemtudom, nem akarlak megbántani de an olyan hogy álterhesség :( Holnap kiderül szorítok hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: A bal mellemen észre vettem hogy eresebb, sokan azt mondják ez is tünet, de már nem merek semmire sem gondolni!Mellfeszülésem viszont nincs!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem mondani hogy sokszor van folyásom, átlátszo, néha meg olyan érzésem van mintha átáztam volna, de nem!Mitõl lehet?
Szia!Nemem is ugyan ez volt(van).Nekem is nega lett a vizelet tesztem:(És a tüneteim is ezek, csak nekem nem jött meg csak barnázásom volt 5napig!Én sem tudom mi lehet ez!!!Ha hétfön megint nem jön meg akkor tesztelek.Sok szerencsét!

Ma csináltam meg a 2. tesztet reggeli vizeletből, de negativ lett ez is! Márciusban 1 napig volt meg a menzeszem, vajon miért?

Tünetek:egész napos hányinger, fáj a derekam, befelé fordulos vagyok, és ma észre vettem hogy folyásom van(barnás)!Segitsetek Mi lehet? Lehet hogy baba lesz(örülnék)?

Legjobb válasz: Szia Szerintem menj el az orvosodhoz,mert ha mar a marcius is mas mensi volt mint elotte,akkor ott "vminek vkinek" kell ott lennie. Ismerosomnek volt olyan /par eve/,h a teszt nem mutatta ki,de meg a 3.sem,es az elso orvos sem latott semmit,de aztan megis kiderult,h baba vana dolgoban. Ha elmesz az orvoshoz az artani nem art,es legalabb megnyugszol Te is,h nincsen semmi baj. Nagyon drukkolok,h babas legyel 19 hetes kismama

Szia Szerintem menj el az orvosodhoz, mert ha mar a marcius is mas mensi volt mint elotte, akkor ott "vminek vkinek" kell ott lennie. Ismerosomnek volt olyan /par eve/, h a teszt nem mutatta ki, de meg a 3.sem, es az elso orvos sem latott semmit, de aztan megis kiderult, h baba vana dolgoban. Ha elmesz az orvoshoz az artani nem art, es legalabb megnyugszol Te is, h nincsen semmi baj. Nagyon drukkolok, h babas legyel 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek attól hogy nem baba!Nagyon csalódnék!Mitõl lehetnek még ezek a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Én nem szpktam hõmérõzni de most kiprobáltam 36.8, ez szerintetek jelent valamit?
A menses számomra semmit nem jelent terhesség jelzésnél amiota a kisfiammal az elsõ 6 hónapot végig véreztem. Ugyhogy menj orvoshoz emelett az orvos se látta és a teszt se mutatta ki a moziba mozdult meg onnan vettem észre:)

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérez

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérezgetés nem “tetszett”,így abba is hagytam az első levél beszedése után a gyógyszert ápr 20-án. A kérdésem az lenne, hogy mikor várható a következő menzeszem? Úgy érzem már egy hete, hogy meg fog jönni, de semmi. Tesztet csináltam már vagy négyet, mind negatív. Legutóbb május 19-én teszteltem 10-es érzékenységűvel, az is negatív lett. Egyébként az Azália szedése előtt szabályos 30 napos ciklusaim voltak. Mikorra várható a vérzés rendszerességének visszaállása, vagy nincs köze a gyógyszerhez? Ön szerint ennyi negatív teszt után még fennállhat a terhesség lehetősége, vagy csak hormonzavar áll a háttérben? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérez

Üdvözlöm! A legutolsó normális menzeszem március 23-án volt. Aznap kezdtem el szedni az Azáliát (trombózisra való hajlamom magas, ezért normális fogamzásgátlót nem szedhetek). Pecsételő vérzésem ápr 6-ápr 16-ig, majd ápr 20-21. Mivel ez a folyamatos vérezgetés nem “tetszett”,így abba is hagytam az első levél beszedése után a gyógyszert ápr 20-án. A kérdésem az lenne, hogy mikor várható a következő menzeszem? Úgy érzem már egy hete, hogy meg fog jönni, de semmi. Tesztet csináltam már vagy négyet, mind negatív. Legutóbb május 19-én teszteltem 10-es érzékenységűvel, az is negatív lett. Egyébként az Azália szedése előtt szabályos 30 napos ciklusaim voltak. Mikorra várható a vérzés rendszerességének visszaállása, vagy nincs köze a gyógyszerhez? Ön szerint ennyi negatív teszt után még fennállhat a terhesség lehetősége, vagy csak hormonzavar áll a háttérben? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt a fogamzásgátló tablettát folyamatosan kell szedni, és legfeljebb pecsételő vérzés jelentkezhet csak. A más típusú tabletták szedése kapcsán jelentkező, ún. megvonásos vérzésre ebben az esetben nem kell számítani. Negatív terhességi teszt lelete alapján a terhesség kizárható. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!