Találatok a következő kifejezésre: Márciusban 2 volt meg, a hőm (3 db)

Márciusban 2 napig volt meg, a hőm is visszaesett. A hőmérőzés szerint 3-4-én volt pé. viszont a 18-19. napon barnáztam, a melleim nőnek mint a gomba és ebben a hóban iszonyúan fájt. A hő visszaesés ellenére lehetek terhes?

Nagyon szeretnénk babát, de már 1 éve nem jön össze, lehet, hogy csak a szervezetem játszik velem?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet. Szurkolok nektek!

Szerintem csinálj egy tesztet. Szurkolok nektek!
pesze hogy lehetsz. nem kell azt a hõt figyelni.Lényeg hogy ne jöjjön meg és hogy teszt 2 csikos legyen.nekem pl. a reggeli hõm eggyáltalán nem magas.és még is babás vagyok
Tesztelj!!!Ha terhes vagy kimutatja!Sok sikert!!!
Hat mos epp ebben a cipoben jarok en is.Soha nem volt enyhe a mensim sot ellenkezoleg.Marciusban 2 napig tartott a hom meg azota kozepes szintu se fel se le azt sem tudom mikor van pe-m eddig soha nem volt ilyen vacak gorbem es a hasam is szokott eleg surun gorcsolni.Ha jutsz valamire ird meg kivancsi vagyok.

Márciusban 2 napig volt meg, most 1 napig és csak 2 tampont használtam el. Másnap már egy csöpp sem volt. A hőm viszont csak 36, 5. Ha nem baba, akkor mi lehet ez?

Ha nem terhesség, akkor mit?l lehet, hogy csak 1 napig van meg? Babát szeretnénk, de nagyon félek, hogy valami más bajom van.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, ha eddig még nem teszteltél!

Szerintem tesztelj, ha eddig még nem teszteltél!
Szerintem is tesztelj! Jelenthet valamit! Aztán írj, hogy mi van!? Én nagyon szorítok neked! :)
Teszt!
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmilyen gyógyszert.
Nem gondolnám, hogy terhes vagy. Nekem is mindig nagyon kevés. A hõd is visszaesett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!