Találatok a következő kifejezésre: Márciusban 2 volt (26 db)

A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmilyen gyógyszert.
Nem gondolnám, hogy terhes vagy. Nekem is mindig nagyon kevés. A hõd is visszaesett.

Márciusban 2 napig volt meg, most 1 napig és csak 2 tampont használtam el. Másnap már egy csöpp sem volt. A hőm viszont csak 36, 5. Ha nem baba, akkor mi lehet ez?

Ha nem terhesség, akkor mit?l lehet, hogy csak 1 napig van meg? Babát szeretnénk, de nagyon félek, hogy valami más bajom van.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, ha eddig még nem teszteltél!

Szerintem tesztelj, ha eddig még nem teszteltél!
Szerintem is tesztelj! Jelenthet valamit! Aztán írj, hogy mi van!? Én nagyon szorítok neked! :)
Teszt!

2013 Április 2 dikán kötötem upcnél direkt + csomagot de a szerzödésen március 30 volt ráadásul az elsö havidijat amit oda adtam a szerelönek a szerelö lenyelte mit tehetek ijen hejzetben?

2013 Április 2 bevezetem upc direkt + csomagaot mejnek feltétele volt hogy 3490 ft ot elsö havidijat adjam oda a szerelönek szerelö kijöt be kötete elsö havidijat oda adtam neki de számlát nem adot rola mert hogy elvileg nem kell aztán egy honapmulva kijön egy 3 havi számla megnéztem a szerzödést március 30 voltrajta szerzödésen szerelö neve se volt rajta mivel én a 2 lapbol csak egyet kaptam ügyfélszámal stb upcnek be irtam facebookra de letiltotak fel hivtam öket kinevetek hogy a szerelöjük nem csinálhatot ijet meg azt mondták majd ki vizsgáljuk az ügyet azota is semi azt mondják nem adtam pénzt a szerelönek pedig adtam kérdem tölük hogy ha hangfelvételre veszem hogy be valja hogy adtam neki pénzt erre válasz ijet nem lehet csak számlával igazolhatom erre mondtam hogy mondta a szerelö erre nem szoktak számlát adni segitsetek mit tehetek ijen hejzetben mert az upc csak mondja hogy intézkedik de semitsem tesz mitegyek

Legjobb válasz: Sajnálom, de semmit sem tehetsz! Sehogy a világon nem fogod tudni bizonyítani, hogy a szerelõ eltette azt a pénzt számla nélkül. Lefolytathatják a belsõ vizsgálatot, de mivel a szerelõ szava áll szemben a tiéddel, és nincs semmilyen bizonyítékod, ezért az lesz az eredménye, hogy nem követett el semmilyen bûnt a szerelõ. Hangfelvételt esetleg készíthetsz a szerelõ beismerõ vallomásáról, de szerintem sokkal ravaszabb, így nem fogod tudni behúzni a csõbe. Ha meg mégis bevallja, akkor utána még mondhatja azt, hogy csak viccbõl mondta, esetleg adtál neki egy lapot, hogy olvassa fel, és azon ez a szöveg volt, stb. Fogd fel tanulópénznek! Számlát MINDIG kell kérni, és pénzt SOHA nem szabad elõre odaadni vagy utalni senkinek! Sajnos ez egy ilyen világ.

Sajnálom, de semmit sem tehetsz! Sehogy a világon nem fogod tudni bizonyítani, hogy a szerelõ eltette azt a pénzt számla nélkül. Lefolytathatják a belsõ vizsgálatot, de mivel a szerelõ szava áll szemben a tiéddel, és nincs semmilyen bizonyítékod, ezért az lesz az eredménye, hogy nem követett el semmilyen bûnt a szerelõ. Hangfelvételt esetleg készíthetsz a szerelõ beismerõ vallomásáról, de szerintem sokkal ravaszabb, így nem fogod tudni behúzni a csõbe. Ha meg mégis bevallja, akkor utána még mondhatja azt, hogy csak viccbõl mondta, esetleg adtál neki egy lapot, hogy olvassa fel, és azon ez a szöveg volt, stb. Fogd fel tanulópénznek! Számlát MINDIG kell kérni, és pénzt SOHA nem szabad elõre odaadni vagy utalni senkinek! Sajnos ez egy ilyen világ.
A kérdező hozzászólása: Ja sajna de akkor sem értem mert az volt a direkt + csomag feltétele hogy agyam oda elsö havidijat hogy bekötesék alig várom a hüség idö leteltét mert upc nagy csalo cég ha több ijen szerelö is van hová lesz igy ez a világ nekem nem az fáj hogy nem irják jová persze az is de leg jobban az igazság talanság fáj
A kérdező hozzászólása: Vagy még arra gondoltam milene ha meg tudnám a szerelö nevét és felkeresném azokat ahol ö kötetebe lehet másal is meg csinálta vagy papirnélkül mindegy hányan vagyunk ha netán másokal is meg tette
Ez erdekes, mert mi nemreg kotottuk be s az elso dolog, ami megjelent a tv-nk kepernyojen, az az volt, hogy hogyan nez ki a szerelo igazolvanya, mast ne engedjunk be, sot, egyik szerelo sem jogosult arra, hogy keszpenzt atvegyen, s ne is adjunk neki semmit. Majd kuldik a szamlat. Ez nem valami "kisbolt" akcioja volt. Amugy fogyasztovedelemhez mehetsz.
A kérdező hozzászólása: Nem kis bolt akcio volt ez egy upc szerelö volt még telefonos ügyfélszolgálaton rendeltem tölük a direkt+ sajna upc szerelö egy mocsok álat volt ja és maínapig tagad mindent ráadásul akárhányszor reklamálok upcnél mindig kinevetnek fogyaszto védelem mit tud teni semitse de hála az égnek nem soká lejár a hüség idöm és othagyom öket mint a szar

Márciusban 2 napig volt meg, a hőm is visszaesett. A hőmérőzés szerint 3-4-én volt pé. viszont a 18-19. napon barnáztam, a melleim nőnek mint a gomba és ebben a hóban iszonyúan fájt. A hő visszaesés ellenére lehetek terhes?

Nagyon szeretnénk babát, de már 1 éve nem jön össze, lehet, hogy csak a szervezetem játszik velem?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet. Szurkolok nektek!

Szerintem csinálj egy tesztet. Szurkolok nektek!
pesze hogy lehetsz. nem kell azt a hõt figyelni.Lényeg hogy ne jöjjön meg és hogy teszt 2 csikos legyen.nekem pl. a reggeli hõm eggyáltalán nem magas.és még is babás vagyok
Tesztelj!!!Ha terhes vagy kimutatja!Sok sikert!!!
Hat mos epp ebben a cipoben jarok en is.Soha nem volt enyhe a mensim sot ellenkezoleg.Marciusban 2 napig tartott a hom meg azota kozepes szintu se fel se le azt sem tudom mikor van pe-m eddig soha nem volt ilyen vacak gorbem es a hasam is szokott eleg surun gorcsolni.Ha jutsz valamire ird meg kivancsi vagyok.

Ha az utolsó mensim 1 napja március 2-a volt akkor most hány hetes vagyok?

Én úgy számolom 5+6 hetes, és holnpa töltöm a 6. hetet, tehát belépek a 7. hétbe? Csak azért kérdezem , mert a Pampers.hu elvileg így számol, és leírja hogy mi történik egy egy héten a pociban. Ez így van szerintetek?

Legjobb válasz: Orvosilag mindig a betöltött hét számít. ahogy elõszõr írtad. Az hogy a babás oldalk hogy írják, az más kérdés. holnap leszel 6 hetes.

Orvosilag mindig a betöltött hét számít. ahogy elõszõr írtad. Az hogy a babás oldalk hogy írják, az más kérdés. holnap leszel 6 hetes.
Igen, 5 hét és 6 napos vagy! Gratulálok! Itt is utána tudsz nézni:http://babafalva.hu/kalkulatorok/terhessegi-szulesi-kalkulat..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Aki március 2. körül volt meg utoljára mensie, az hány hetes és hány napos ma?

Azt tudom,hogy kell kiszámolni,csak érdekelne,mert az én picim szerintem picit le van maradva a növekedésbe.

Legjobb válasz: Írd be a google-ba, hogy szülés kalkulátor, nagyon sok oldalt kihoz! Legtöbb helyen pontosan leírja, hogy mikorra várható a baba, és most mekkorának kell lennie! Sok boldogságot! :)

Írd be a google-ba, hogy szülés kalkulátor, nagyon sok oldalt kihoz! Legtöbb helyen pontosan leírja, hogy mikorra várható a baba, és most mekkorának kell lennie! Sok boldogságot! :)
http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE.. Itt meg tudod nezni, mert szamit, h hany napos a ciklusod. De van egy masik, En igazabol ezt nezem mindig http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
Márc 9.-én volt nekem az utolsó, 23.-án fogantam, ma 8hetes és 5 napos vagyok!!!ha 16.-án fogantál pont egy héttel vagy idõsebb azaz 9.hét 5. nap, de az orvos ultrahangos méretek alapján mondja meg a kort.
http://www.babaszoba.hu ott van egy kalkulátor job oldalon, az pontosan számolja ki, és szuper leírást is ad a babáról és rólad. nem mellesleg a méreteket is odaírja, az ideálisnak mondottat legalábbis. Ha ettõl kicsit eltér, nincs azzal semmi baj! ne aggódj... ha már most az elején félsz mindentõl, akkor a 9 hónap végére egyenesen idegbeteg leszel :) hidd el... a terhesség nem nagy könyv szerint megy, mindenkinél minden más. Hajrá!
9 hetes

Ma csináltam meg a 2. tesztet reggeli vizeletből, de negativ lett ez is! Márciusban 1 napig volt meg a menzeszem, vajon miért?

Tünetek:egész napos hányinger, fáj a derekam, befelé fordulos vagyok, és ma észre vettem hogy folyásom van(barnás)!Segitsetek Mi lehet? Lehet hogy baba lesz(örülnék)?

Legjobb válasz: Szia Szerintem menj el az orvosodhoz,mert ha mar a marcius is mas mensi volt mint elotte,akkor ott "vminek vkinek" kell ott lennie. Ismerosomnek volt olyan /par eve/,h a teszt nem mutatta ki,de meg a 3.sem,es az elso orvos sem latott semmit,de aztan megis kiderult,h baba vana dolgoban. Ha elmesz az orvoshoz az artani nem art,es legalabb megnyugszol Te is,h nincsen semmi baj. Nagyon drukkolok,h babas legyel 19 hetes kismama

Szia Szerintem menj el az orvosodhoz, mert ha mar a marcius is mas mensi volt mint elotte, akkor ott "vminek vkinek" kell ott lennie. Ismerosomnek volt olyan /par eve/, h a teszt nem mutatta ki, de meg a 3.sem, es az elso orvos sem latott semmit, de aztan megis kiderult, h baba vana dolgoban. Ha elmesz az orvoshoz az artani nem art, es legalabb megnyugszol Te is, h nincsen semmi baj. Nagyon drukkolok, h babas legyel 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek attól hogy nem baba!Nagyon csalódnék!Mitõl lehetnek még ezek a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Én nem szpktam hõmérõzni de most kiprobáltam 36.8, ez szerintetek jelent valamit?
A menses számomra semmit nem jelent terhesség jelzésnél amiota a kisfiammal az elsõ 6 hónapot végig véreztem. Ugyhogy menj orvoshoz emelett az orvos se látta és a teszt se mutatta ki a moziba mozdult meg onnan vettem észre:)

Még február.11. én volt 2 vércsepp a bugyimba de azóta semmi sem történt. Ez menstruáció volt vagy sem? Ha az volt akkor miért nem jött még meg márciusban?

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Kérdésedre válaszolva: a 2 csepp nem nevezhetõ menstruációnak, az biztos...

Csináltál tesztet? Kérdésedre válaszolva: a 2 csepp nem nevezhetõ menstruációnak, az biztos...
Február után nincs pont, 11-én, bugyimbaN. Ilyen helyesírással szegény gyerek mit tanulna az anyjától?!
Ja! Kamaszok kategória.. tehát. mióta menstruálsz? Beállt már a rendszeres ciklusod? Szexelsz?
Mivel a kamaszok témakörbe írta, szerintem nem azt szeretné tudni, hogy lehet-e terhes:) Persze tévedhetek is:) Mivel az írásod alapján még nagyon fiatal vagy, légy türelmes. Lehetett menstruáció, és az is természetes, hogy azóta sem jött meg, mert a ciklusod ilyen gyorsan nem áll be rendszeresre (még évekig nem).
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még!És az volt az elsõ vagyis még nem is menstruáltam.
Ha ez volt az elsõ menstruációd, akkor ez teljesen normális. Idõbe telik, mire rendszeresre beáll.

Szerintetek mi lehet a baj? Március 23. án volt meg utoljára a menstruációm és április 13. án kellett volna megjönnie, de nem jött meg azóta sem. Vettem tesztet 2-t és mind a 2 negatív lett! Van valami tippetek hogy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.

Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.
Tavaly májusban hagytam abba a gyógyszert, októberig rendben volt a ciklusom, aztán novembertõl nem volt vérzésem...havonta jártam orvoshoz, és mindig annyit mondott hogy minden rendben van és várni kell a vérzést...most május 1-én jött meg magától.Így reménykedek hogy jövõhéten már baba miatt nem jön meg.lassan 1 éve próbálkozunk sikertelenül.
2hetes késésnél már ki kell hogy mutassa bármelyik teszt ha babás vagy.Ugyhogy szerintem most sajnos nem jött össze:(
A kérdező hozzászólása: Ja Pregimax Plusz a teszt neve.Ez milyen minõségileg mennyire megbiható?A gyógyszertárban ilyen kapható csak.
én nem tudom milyen az a teszt!de inkább menj el orvoshoz én is így jártam ahogy te! elmentem dokihoz aki kiderítette hogy van egy cisztám nekem is késett 11 napot tesztek tesztek hátán!de nem kell a cisztátol megijedni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!