Találatok a következő kifejezésre: Március végén el (6 db)

Március végéig éle tudnék adni 40 kilót?

Ha igen, hogyan? Milyen étrenddel, edzéssel?

Legjobb válasz: Hány éves vagy , milyen magas , hány kiló , fiú , vagy lány ? Különben 25 kiló az egészséges fogyás március végéig . 40 nem ajánlott ( hetente -1 kg )

Hány éves vagy , milyen magas , hány kiló , fiú , vagy lány ? Különben 25 kiló az egészséges fogyás március végéig . 40 nem ajánlott ( hetente -1 kg )
Persze! Amputációval vagy zsírleszívással. Ha reális eredmény is jó: Edzést gyógytornásszal beszéld meg, mivel nagy feleslegnél bizonyos gyakorlatok tönkretehetik az ízületeidet. Az étrendedrõl pedig dietetikussal beszélgess.
én fél év alatt 25kilot fogytam 106kilbol, nem nyult meg a böröm, tiszta szöp sima, minden szuper, a 40kilo minusz az mar sok lenne fél év alatt..nemtudjuk milyen a genetikad, mit tenne veled a fogyás és egyaltalan lehetsges e az esetedben..nemirtad hany kilo vagy, igy nemtudom milyen sportot ajanljak, ugyanis pl. 120kilos és 80kilos nem végezhet ugyanolyan sportot, tehat ez kérdéses, az étkezés pedig egyszeru, elhagyni a gyorsan felszivodo szenhidratot, sok sok fehérjét és rostot enni, mellette sok víz és gyogytea, magneziumot inni..nalam ez valt be
Én 168 cm körül mozgok, 107 kilóról indultam, jelenleg 102, 3 hét alatt értem el, kevesebb szénhidrát, sok folyadék, napi 5-ször keveset, naponta 1 óra DVD-s Zumba, vagy Norbi, hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, *le.
Ha nagy a súlyfelesleged, akkor talán igen. Viszont ha mérsékelt, akkor tényleg nem ajánlott a heti 0, 5-1 kg-nál több! Reggel egyél lassan felszívódó szénhidrátot és gyümölcsöt (zabkása, abonett), ettõl sok energiád lesz egész napra és nem lesz farkaséhséged 1-2 órával a reggeli után. Délben ha teheted fehér húst kevés szénhidráttal, pl barna rizzsel. Délután pedig fehérjét pl. sovány túrót, tojást. A testmozgás terén pedig válassz ízület kímélõt az elején. A Norbi duci tréning tökéletesen megfelel heti 3x, vagy ehhez hasonló, amit szívesen csinálsz.
A kérdező hozzászólása: 180 cm vagyok és 107 kg. 25 kg-nak is örülnék, de 20 a minimum.
20-25 kiló hamarabb is lemegy 4-5 hónap, ha normálisan étkezel, és mozogsz egy órát, akár mindennap.

Március végéig szeretnék megszabadulni 25-30 kg-tól. Milyen fogyokúrát kezdjek el?

Ezen a héten Norbi update 1-es ételeket eszem egésznap,majd jöv?hétt?l 2 hétig egy két hetes diétát kezdek el amit?l 7-10 kg fogyhatok.Aztán egy hét szünet akkor újra Norbi update 1, és majd megint egy két hetes. Ez március közepéig tartana. Ez jó módszer? Vagy mást kezdjek el?

Legjobb válasz: Ne akarj ilyen sokat fogyni ilyen gyorsan! Az egész szervezeted tönkremehet bele, megnyúlhatnak a szöveteid, stb. A munkahelyemen sokan a 90 napos diétával fogyóznak, nem éheznek, esznek mindenfélét, mégis van aki már 12 kg-t fogyott. Szerintem nézz utána és próbáld ki. Ami a mozgást illeti, valószínûleg nem vagy egy sportember, és nem is szívesen veszed rá magad az edzõtermek látogatására, de lábad neked is van, javaslom sétálj minél többet, napi 1 órát legalább. Nem erõlteti meg a szívedet, mégis sok kalóriát el lehet égetni vele.

Ne akarj ilyen sokat fogyni ilyen gyorsan! Az egész szervezeted tönkremehet bele, megnyúlhatnak a szöveteid, stb. A munkahelyemen sokan a 90 napos diétával fogyóznak, nem éheznek, esznek mindenfélét, mégis van aki már 12 kg-t fogyott. Szerintem nézz utána és próbáld ki. Ami a mozgást illeti, valószínûleg nem vagy egy sportember, és nem is szívesen veszed rá magad az edzõtermek látogatására, de lábad neked is van, javaslom sétálj minél többet, napi 1 órát legalább. Nem erõlteti meg a szívedet, mégis sok kalóriát el lehet égetni vele.
Te4gnap nagyon sokan írtunk a helyes és ütõs fogyókúra alapjairól- olvass vissza kicsit. NEM, nem fogsz tudni március végéig ennyit leadni- de hány kilóról indulsz, milyen magas vagy? A bõröd és a szöveteid tönkre is mennének, ha ennyit leadnál, még jó, hogy lehetetlen, mert a természet azért bölcsebb...:) ( (Nehar.) A Norbi módszer alapjai nagyon jók, az elv egyszerû, de aerob sport nélkül nem fogsz fogyni sem sokat, sem tartósan. Vigyázz arra, hogy ha egyszer lelassítottad az anyagcserédet, akkor az nem nagyon áll vissza késõbb és ez egyet jelent azzal, hogy a jövõben egy szem zöldborsótól is hízni fogsz. Tényleg olvass vissza picit, érdemes! :) Sikereket!
két hónap alatt ez szerintem brutál sok kg lenne. és a tested is megsínylené. szerintem szépen, fokozatosan és lassan szabadult meg a kilóktól, valamint SPORTOLJ!!
Két hónap alatt még egy hajótörött se fogy le harminc kilót a nyílt tengeren! Gondolkozzál egy kicsit, mielõtt ilyen irreális célokat tûzöl ki magad számára. Ha ennyit lefogynál a veséd, májad oda lenne..
Szerintem jól csinálod. Ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy ne akarj gyorsan lefogyni. Csak te érzed igazán, hogy mennyire szükséged van egy új, formás testre. Tegyél meg mindent ezért, amit tudsz. Le lehet fogyni, csak akarnod kell és kitartás!!! Sok sikert!!!
Ne egy semmit egész nap csak egy tányér levest, és kocogj mellé, a norbi ubdate-ot meg dopd ki. Én 15 kilót fogytam 2 hét alatt. Volt is mibõl...

Március végén megszünt a munkahelyem, de még sem a kijelentő papirokat sem fizut nm kaptam. Mennyi időn belül kötelesek kiadni a papirokat és a fizut? Köszi a segítséget előre is

Legjobb válasz: utolsó munkanapodon mindent..ill fizetést ált ugyan úgy kapod mint eddig 5. 10. még nincs papír addig pl munkaügyibe se tudsz bejelentkezni..

utolsó munkanapodon mindent..ill fizetést ált ugyan úgy kapod mint eddig 5. 10. még nincs papír addig pl munkaügyibe se tudsz bejelentkezni..
A munkaviszony felmondással történõ megszüntetésekor legkésõbb az utolsó munkában töltött naptól, egyébként legkésõbb a munkaviszony megszûnésétõl számított harmadik munkanapon a munkavállaló részére ki kell fizetni a munkabérét, egyéb járandóságait, valamint ki kell adni a munkaviszonyra vonatkozó szabályban és egyéb jogszabályokban elõírt igazolásokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Szerintetek keresztelőre mennyivel előre kell bejelentkezni kb? Március végére van esélyem még jelentkezni?

Legjobb válasz: "Bejelentkezni"? "Anyagilag rákészülni"? A keresztelõ azt jelenti, hogy a szülõk fogadalmat tesznek, hogy a keresztszülõk támogatásával hitre nevelik a gyermeket. De ha ennyi közötök van az egyházhoz, akkor mi értelme ennek? Bocsánat, nem bántásnak szánom, csak nem látom értelmét, mint ahogy a "templomi esküvõnek" sem, ugyanilyen szituációban, ha köze nincs a párnak az egészhez. Ez persze nem baj, csak így nincs értelme. Majd megkeresztelkedik nagyobb korában a gyermek, ha fontosnak találja. Én is felnõtt fejjel keresztelkedtem, nem neveltek úgy, nagyon szép volt. De hogy a kérdésedre is valamelyest válaszoljak: meg kell kérdezni az adott hely plébánosát/lelkészét (mert hogy azt elfelejtetted, hogy melyik egyházról van szó) õ elmondja, mire van szükség. Ha szigorúan veszi a szabályokat, amiket be kell tartania (mint a mienk is), akkor meg sem kereszteli, ha nem vagytok aktív tagjai az egyháznak...

"Bejelentkezni"? "Anyagilag rákészülni"? A keresztelõ azt jelenti, hogy a szülõk fogadalmat tesznek, hogy a keresztszülõk támogatásával hitre nevelik a gyermeket. De ha ennyi közötök van az egyházhoz, akkor mi értelme ennek? Bocsánat, nem bántásnak szánom, csak nem látom értelmét, mint ahogy a "templomi esküvõnek" sem, ugyanilyen szituációban, ha köze nincs a párnak az egészhez. Ez persze nem baj, csak így nincs értelme. Majd megkeresztelkedik nagyobb korában a gyermek, ha fontosnak találja. Én is felnõtt fejjel keresztelkedtem, nem neveltek úgy, nagyon szép volt. De hogy a kérdésedre is valamelyest válaszoljak: meg kell kérdezni az adott hely plébánosát/lelkészét (mert hogy azt elfelejtetted, hogy melyik egyházról van szó) õ elmondja, mire van szükség. Ha szigorúan veszi a szabályokat, amiket be kell tartania (mint a mienk is), akkor meg sem kereszteli, ha nem vagytok aktív tagjai az egyháznak...
Mi 2 héttel elõtte jelentkeztünk be. De gondolom ez attól is függ, hogy hol laksz, és hol szeretnéd tartani.
Mi 2 hónappal elõtte, mert külföldrõl is jöttek olyan rokonok akik itt aludtak, szabit vettek ki, itt maradtak 3-4-5 napot. Én magamból kiindulva 1 hónappal elõtte szólnék, mert anyagilag is kell rá készülni mint vendég!
Hát nem tudom, ezért lehet, hogy megint lepontoznak! SÕT! De keresztelõre én csak a szûk családot hívtam meg, semmi felhajtás, egy ebéd volt utána családnak. És ajándékot csak a keresztszülõk vettek! Semmi értelmét nem látom a pénzköltésnek! Ez csak egy keresztelõ, a gyerek semmit se fog fel belõle!
Nálunk ajándéot még a keresztszülõk sem vesznek, nehogy már ez is a pénzrõl szóljon, mi egyébként is csorók vagyunk. 1 hónappal elõtte szóltam mindenkinek, hogy tudjanak szabadságot intézni. Amúgy az hogy mire kapsz idõpontot, az attól függ, hogy a pap mennyire elfoglalt, hány miséje van egy nap, és esetleg több faluban is õ van. Szóval ez helyi sajátosság.
A kérdező hozzászólása: "De ha ennyi közötök van az egyházhoz, akkor mi értelme ennek?" nem is értem a válaszodból te mi alapján szûrted le, hogy nincs közünk az Egyházhoz?vicces......mindenbe mindig a kötekedés van ezen az oldalon.....Anyagi felkészülésrõl ki beszélt???? csak szûk család lesz+a keresztszülõk!és nem a pénzrõl szól!!!!!csak nem tudtam mennyivel elõtte szokás idõpontot kérni....Csak, hogy tudd Egyházi iskolába jártunk a férjemmel együtt, ott ismerkedtünk meg, volt templomi esküvõnk is...bocsánat de nem tanították ott, hogy mikor kérjek idõpontot majd ha lesz gyerekem és õt is megakarom keresztelni!!!!!
Mint írtam, nem bántásnak szántam. Viszont nem értem a kérdésed továbbra sem, ha aktív templomba járók vagytok a férjeddel, akkor miért nem kérdezitek meg az atyát/lelkészt, vele kell megbeszélni ezt, akihez hetente jártok. Az anyagi dolgokról valóban nem Te írtál, hanem az egyik válaszoló, arra is reagáltam egyben, de az nem csak nekem "szúrt szemet". Tényleg nem akartam a lelki világodba gázolni, bocsánatot kérek!
ÉN vagyok az anyagias válaszoló! Szerintem, igen is, az is egy szempont, én örülök ha elõre szólnak, mert akkor úgy tudok spórolni, hogy ajándékra legyen egy kis pénz! Nem kis összeg manapság elutazni valahová, ilyen benzin árak mellett, és ajándék nélkül szerintem pofátlanság odaállítani, akkor lehet inkább el sem megy az ember!
ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor valóban a 14. napon van peteérés. pár hét múlva csinálj egy tesztet, a következõ menstruációd elmaradása után!

Meddig utazhatok repülön? Ma vagyok 23 hetes. Mondjuk a wizz air-el vagy easy jet-tel angliába? Hányadik hétig? Február vége március eleje körül szeretnék vissza menni de akkor kb. a 28 hét végénél leszek már.

Legjobb válasz: orvosi igazolással utazhatsz még, de már 28 héten kell igazolás úgy tudom...na most rád néznek nem tudom amúgy honnan állapítják meg mennyi idõ terhes vagy:)

orvosi igazolással utazhatsz még, de már 28 héten kell igazolás úgy tudom...na most rád néznek nem tudom amúgy honnan állapítják meg mennyi idõ terhes vagy:)
A repülõtársaság erre ad választ:)
Ezt a wizz air honlapján te is elolvashatod! A várandós nõk a terhesség 34. hetéig utazhatnak, szállításukat ezt követõen megtagadjuk. A Wizz Air kimondottan javasolja, hogy a terhességük 28. hetét betöltött nõk kérjék ki orvos véleményét az utazás elõtt. A Wizz Air nem vállal felelõsséget a várandós nõk és/vagy magzatuk légi utazás során vagy annak következtében beálló egészségkárosodásáért. http://www.wizzair.com
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!