Találatok a következő kifejezésre: Március 9-én meg (7 db)

Szerintem lehetsz! Ha nem jön meg, akkor tesztelj újra! Lehet, hogy túl korán teszteltél.
persze csak a teszt korai volt
Szia! Nekem is márc. 9-én volt mensim, de azóta nekem is van pár tünetem (mellfájás, hasszurkálás, kisebb görcsölés, hajszálnyi vér a folyásomban, de ez csak egyszer volt, a hõm mindig 37 felett van, éhes, álmos vagyok, sokat pisilek, stb...). De én is csináltam tesztet, ma is, de neg. lett. De azért még bízom:(((( Sok sikert!!!

Tisztelt doktor úr! Nekem az lenne kérdésem azzal fordulok önhöz, hogy nekem össze vissza jön meg a mestruáciom február 9-től meg 9-én megjött és csak egy napig tartot és most meg március 14-én jött meg, de ekkor is egy napig volt meg. Már két hónapja így

Tisztelt doktor úr! Nekem az lenne kérdésem azzal fordulok önhöz, hogy nekem össze vissza jön meg a mestruáciom február 9-től meg 9-én megjött és csak egy napig tartot és most meg március 14-én jött meg, de ekkor is egy napig volt meg. Már két hónapja így tart, hogy csak egy napra jön meg a menstruáciom már egy 3 éves kisfiam van, de szeretnék még mellé gyereket már 2 éve probálkozunk a párommal, de idáig még sajnos nem sikerült mitől van, hogy nem sikerül teherbe esnem. Kérem önt, hogy válaszoljon az üzenetem.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi részletes nőgyógyászati kivizsgálást, főleg, ha gyermeket is terveznek! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi részletes nőgyógyászati kivizsgálást, főleg, ha gyermeket is terveznek! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Nekem az lenne kérdésem azzal fordulok önhöz, hogy nekem össze vissza jön meg a mestruáciom február 9-től meg 9-én megjött és csak egy napig tartot és most meg március 14-én jött meg, de ekkor is egy napig volt meg. Már két hónapja így

Tisztelt doktor úr! Nekem az lenne kérdésem azzal fordulok önhöz, hogy nekem össze vissza jön meg a mestruáciom február 9-től meg 9-én megjött és csak egy napig tartot és most meg március 14-én jött meg, de ekkor is egy napig volt meg. Már két hónapja így tart, hogy csak egy napra jön meg a menstruáciom már egy 3 éves kisfiam van, de szeretnék még mellé gyereket már 2 éve probálkozunk a párommal, de idáig még sajnos nem sikerült mitől van, hogy nem sikerül teherbe esnem. Kérem önt, hogy válaszoljon az üzenetem.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi részletes nőgyógyászati kivizsgálást, főleg, ha gyermeket is terveznek! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi részletes nőgyógyászati kivizsgálást, főleg, ha gyermeket is terveznek! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Először 2011. November 25-én jött meg (6 napig tartott) aztán március 5-én (9 napig tartott). Szerintetek ez normális? És harmadszor mikor fog megjönni? 12/L

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

Legjobb válasz: Természetesen normális, nálam is így volt. Mivel még nem állt még be a ciklusod, ezért valószínû hogy egy ideig így fog megjönni. Az is lehet hogy egy hónapban kétszer jön meg. Azt nem lehet tudni mikor fog megint megjönni. Azt nem lehet megjósolni ilyen korban. Lehet hogy áprilisban lehet hogy késõbb. De ne aggódj ez normális.

Természetesen normális, nálam is így volt. Mivel még nem állt még be a ciklusod, ezért valószínû hogy egy ideig így fog megjönni. Az is lehet hogy egy hónapban kétszer jön meg. Azt nem lehet tudni mikor fog megint megjönni. Azt nem lehet megjósolni ilyen korban. Lehet hogy áprilisban lehet hogy késõbb. De ne aggódj ez normális.
Ez normális, azt hogy mikor fog legközelebb mikor fog megjönni csak a szervezeted tudja, mi nem. Legyen nálad mindig betét.
A kérdező hozzászólása: oké.(:köszönöm.:D
Bármi lehet akár baba is.Csinálj tesztet.
Kedves kérdezõ! Nem értelek, miért nem tesztelsz? Mire vársz? Ha a legutóbbi mensid azért jött meg furán, mert terhes vagy, akkor a teszt is mutatja már. Jobb így a bizonytalanságban?
A kérdező hozzászólása: Szia, nagyon sajnálom de így új lehetõséget kapsz, és tiszta lappal kezdhetsz neki.Ne add fel a reményt mert tudod hogy a remény hal meg utoljára.Hát kb 1 hét és kiderül, de már nem nagyon bízom benne, amúgy Eszter vagyok :)
Üdv. Kedves Kérdezõ. Nekem ma reggel (38.nap) sajnos megjött... Neked azért drukkolok remélem lesz pozi teszted hamarosan... 25/N hasonló cipõben...
A kérdező hozzászólása: Most nem tudom hogy mi lehet :S Már egy hete fájnak a melleim folyamatosan fáradt vagyok, majd leszakad a derekam rövid ideig tartó menszi és barnás, most meg olyan tüneteket produkálok mint peteérésnél átlátszó és nyálkás(hivatalosan most van peteérésem)ezt nem értem akkor valószínû hogy nem vagyok babás :( most már tényleg megvárom a menszit és kiderül, azért reménykedem még benne de lehet hogy feleslegesen.Remélem azért neked majd pozitív lesz ha nekem nem :)
Köszi... Én is úgy vagyok vele, hogy még egy kicsit reménykedek... Amíg nem jön meg addig lehet, hogy van baba... Ráadásul X-epilel teszteltem és itt írták, hogy volt akinek a 38. napon lett csak pozitív a 36. napon ugyanúgy negatív mint nekem... Majd jövõhéten tesztelek más fajtával ha addig nem jön meg... drukkolok neked.... 25/N hasonló cipõben...
A kérdező hozzászólása: Szia, ne veszitsd el a reményt, ebbõl lehet még pozitív :) én várok a következõ mensiig aztán kiderül az igazság, de én addig nagyon drukkolok neked hogy baba legyen :) mindenkinek jó hétvégét
Teszteltem reggel, de nekem negatív lett... :'( Még mindig nem jött meg... Ha jövõhéten sem jön meg irány a doki... Üdv.: 25/N hasonló cipõben...
A kérdező hozzászólása: Szia akkor hasonló cipõben vagyunk én most vagyok a 46.napon vagyok de nem merek tesztelni.Mondjuk belülrõl azt érzem hogy babás vagyok, nagyon örülnék.Neked milyen tüneteid voltak vagy vannak most?Megírom hogy mi lett az eredmény, drukkolok neked :)
Szia! Ha tesztelsz írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény. Kíváncsi vagyok, mert nekem az elõzõ mensim ferb. 18-án jött meg, de csak 3 napig tartott. Akkor csináltam is tesztet ami akkor negatív volt. Most a 35. napon vagyok és még mindig nincs meg... :) Én hétvégén tesztelek... De nekem gyanús, hogy lehet hg már az elõzõnél is terhes lehettem, csak nem mutatta a teszt...
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy baba, köszi :)
Baba és ciszta is lehet. Szerintem majd tesztelj újra. Ha negatív lesz, akkor pedig menj el dokihoz és kiderül mi a helyzet veled. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen én is úgy vagyok vele hogy inkább elterelem a gondolataimat és nem idegeskedem hogy most ez miért is van, és nem ér akkora csalódás.Akkor szerinted baba is lehet a dologban? :)
Késõbb nem ágyazódhat be, csak akkor ha késõbb is fogant. Akkor viszont a menstruáció is késõbb jelentkezik. Fura, vagy más menstruáció akkor jelentkezik, ha már beágyazódott a baba, pont azért, mert ha rendesen leválna az egész méhnyálkahártya, akkor azzal a baba is leválna. Szóval nem hiszem, hogy ez lenne nálad. És most nem rosszmájúságból mondom ezt, de jobb ha nem éled bele magad ezekbe az elképzelésekbe, mert csak nagyobb lehet a csalódás. És jobb pozitívan, mint negatívan csalódni. Vegyél egy tesztet, és kiderül, találgatással nem leszel elõrébb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat, nagyon bízom be már 4-5 hónapja próbálkozunk jó lenne ha sikerülne a kicsit, olvastam olyat is hogy kicsit késõbb ágyazódik be ezért megjöhet a mensi és csak késõbb mutatja ki a teszt is.nagyon reménykedem.te hogy vagy kedves elsõ válaszoló? :)
Az a véleményem, hogy ez egy ilyen ciklus lehetett. Ha a terhesség miatt jött volna meg másképpen, akkor a rá egy hétre csinált tesztnek illett volna pozitívat mutatnia. Csinálj még egy tesztet, ha az is negatív, akkor nem vagy terhes, csak más volt a mensid, elõfordul az olyan is.
1. vagyok, lehet, hogy most már pozitív lesz az a teszt.A tüneteid gyanúsak :)
A kérdező hozzászólása: Rá egy hétre csináltam, de az negatív lett, azóta elkezdett fájogatni a mellem, és néha olyan mintha megarakna jönni csak enyhébb, esténként pedig rámjön a hányinger.
A kérdező hozzászólása: Majd akkor a napokba tesztelek és írok hogy mi lett, nagyon bízom benne jó lenne ha két csíkot mutatna :)

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!