Találatok a következő kifejezésre: Március 17-én meg utoljára (2 db)

Terhes lehetek? 3 napja késik a menzeszem, utóljára március 17-én jött meg, előtte kimaradt egy hónapig, előtte vesztettem el a szüzességem, szóval az a hormonok miatt lehetett.

Most beteg voltam, az antibiotikumot még mindig szedem (Augmentin Duo), és 3-4 napja szinte semmi étvágyam nincs. Védekeztünk, de azért félek, hátha van valami. Vagy csak a betegdég, stressz miatt késik?

Legjobb válasz: Az nem normalis h kimarad egy honap. a helyedben elmennék egy orvoshoz, nagyon sürgõsen. h védekeztetek?

Az nem normalis h kimarad egy honap. a helyedben elmennék egy orvoshoz, nagyon sürgõsen. h védekeztetek?
Március 17-hez képest nem 3 napot hanem lassan egy hetet késik. 14 évesen még beleférhet, hogy egy-egy hónap kimarad 18 évesen már nem annyira. Vegyél egy tesztet, mert ha tovább parázol annál inkább késni fog.
Hogy védekeztetek?A terhesség nekem is étvágytalansággal kezdõdött, ezzel nem ilyesztegetni akarlak, de mielõbb vegyél egy tesztet, és legalább meg is nyugszol tõle, persze ha nincs gáz!
Ha gumival védekeztetek akkor kizárt a terhesség. Interneten meg azt olvastam hogy hogy aki terhes az állandóan éhes nem pedig étvágya nincs.
LoL. Az utolsó hozzászólónak üzenem, hogy nincs olyan védekezési mód, aminél kilehet zárni a terességet. : )
16:07-es!Te nem hallottál még arról, hogy a terhesség rosszullétekkel kezdõdik, Képzeld annyira nem volt étvágyam, h 48kg-ra fogytam majd amit le tudtam gyûrni azt ki is hánytam.3hónap után jött vissza az étvágyam és már nem voltam rosszul, akkor már mindent megkivántam és 20kg hiztam.A másik meg, hogy nincs olyan, hogy a gumi biztos, nekünk kiszakadt, nem vettük észre és mára van egy 9hónapos pici lányom.Ennyit errõl!Amihez nem értesz, ne osztogass tanácsot, nem hiszem , hogy több lennél 14-nél, okoska!
Hat sajnos, nem sok :(
tuti nem! meg is jött és a hõd sem magas.
vannak olyanok akik a terhességük elején menstruáltak.semmi sem kizárt de egy teszt kimutatja amit tudni szeretnél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!