Találatok a következő kifejezésre: Márc. 7-én meg, ez (2 db)

nem lehet hogy pé-d van?
Szia.A kérdésedbõl ugyan nem derül ki, hogy próbálkoztok-e babóval, de ha igen, lehet a beágyazódás jele a "maszatolás".Mindenesetre ha nem múlik, mindenképp menj el orvoshoz.
Nekem is az a véleményem, hogy inkább a doki mondja, hogy nincs gond, mint mi akik nem tudjuk, hogy mi van, és tanácsokat adunk! Szerintem a legjobb tanács az, ha elmész orvoshoz! Ha esetleg bármi gond is van õ meg fogja mondani, és egybõl orvosolni is lehet! Szorítok, hogy ne legyen baj!
szerintem menj el dokihoz ha lehet mihamarabb, semmi baj nincsen, csak épp õ szakemeber, és a vizsgálatból minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: jelenleg is
szerintem nem. azóta volt valami? ha nem akor ne aggódj!ha viszont továbbra is van panaszod, akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Gondolod akkor nem kéne aggódni?
pedig lehet, hogy az volt, mert lehet kettõ is egy hónapban, vagy akár el is tolódhat valami oknál fogva.
A kérdező hozzászólása: elméletileg nem. ráadásul ilyen még sose volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a válaszokat!elmúlt a dolog, mot várjuk lesz- e "ünnep"):sziasztok

Nagyon fáj a mellem, ha megnyomom váladék jön belőle, márc 5-6-7. én kellett volna megjönnie, 6. án teszteltem negativat délután lehet ez még baba?

Cukrom is elkezdett ingadozni eddig nem volt vele semmi baj! Az édesseget nagyon kívánom! A nőgyógyászom asszisztense azt mondta mennyek csütörtökön lehet baba! Már most úgy fel vagyok fujodva mintha terhes lennék! Teszteljek hétfőn???

Legjobb válasz: Ha azóta se jött meg akkor annak nyilván van vmi oka. Máskor is szokott összevissza lenni? Egyébként igen, csinálnék tesztet hétfõn mindenképp és ha nega akkor is orvoshoz fordulnék, mert ez a tejcsorgás lehet hormonzavar is (magas prolaktin szint terhesség nélkül) ami megzavarja a ciklust.

Ha azóta se jött meg akkor annak nyilván van vmi oka. Máskor is szokott összevissza lenni? Egyébként igen, csinálnék tesztet hétfõn mindenképp és ha nega akkor is orvoshoz fordulnék, mert ez a tejcsorgás lehet hormonzavar is (magas prolaktin szint terhesség nélkül) ami megzavarja a ciklust.
Lehet terhesség, de nekem nagyon gyanús a váladék a mellbõl, ami inkább hormonzavarra utal. Azért csinálj egy tesztet, hátha baba, de orvoshoz menj el mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Beált 28napra....Nagyon rég nem voltam pasival(3év) vele is 2hónapja vagyok!Azt mondják ilyenkor nagyobb az esély!?
Miért nem tesztelsz újra? Amúgy védekeztetek? Már csak azért, mert ha csak 2 hónapja vagy együtt a pasival, akkor furcsállom, hogy egybõl gyereket akarnátok. A mellbõl való váladék pedig magas prolaktin szintre utal, nem terhességre.
A kérdező hozzászólása: Õ a fiam apukája! Elvaltunk 3 éve és most újból együtt vagyunk!
Lehet baba igen:) de miért nyomkodod a cicid? Ha fáj amúgy sem szabad nyomkodni.Ha magától szivárog a váladék akkor oks, de te ne nyomkodd!
A váladék a mellbõl inkább prolaktin problémára utal. De miért nem tesztelsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!