Találatok a következő kifejezésre: Márc. 7-én meg, (4 db)

nem lehet hogy pé-d van?
Szia.A kérdésedbõl ugyan nem derül ki, hogy próbálkoztok-e babóval, de ha igen, lehet a beágyazódás jele a "maszatolás".Mindenesetre ha nem múlik, mindenképp menj el orvoshoz.
Nekem is az a véleményem, hogy inkább a doki mondja, hogy nincs gond, mint mi akik nem tudjuk, hogy mi van, és tanácsokat adunk! Szerintem a legjobb tanács az, ha elmész orvoshoz! Ha esetleg bármi gond is van õ meg fogja mondani, és egybõl orvosolni is lehet! Szorítok, hogy ne legyen baj!
szerintem menj el dokihoz ha lehet mihamarabb, semmi baj nincsen, csak épp õ szakemeber, és a vizsgálatból minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: jelenleg is
szerintem nem. azóta volt valami? ha nem akor ne aggódj!ha viszont továbbra is van panaszod, akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Gondolod akkor nem kéne aggódni?
pedig lehet, hogy az volt, mert lehet kettõ is egy hónapban, vagy akár el is tolódhat valami oknál fogva.
A kérdező hozzászólása: elméletileg nem. ráadásul ilyen még sose volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a válaszokat!elmúlt a dolog, mot várjuk lesz- e "ünnep"):sziasztok

Nagyon fáj a mellem, ha megnyomom váladék jön belőle, márc 5-6-7. én kellett volna megjönnie, 6. án teszteltem negativat délután lehet ez még baba?

Cukrom is elkezdett ingadozni eddig nem volt vele semmi baj! Az édesseget nagyon kívánom! A nőgyógyászom asszisztense azt mondta mennyek csütörtökön lehet baba! Már most úgy fel vagyok fujodva mintha terhes lennék! Teszteljek hétfőn???

Legjobb válasz: Ha azóta se jött meg akkor annak nyilván van vmi oka. Máskor is szokott összevissza lenni? Egyébként igen, csinálnék tesztet hétfõn mindenképp és ha nega akkor is orvoshoz fordulnék, mert ez a tejcsorgás lehet hormonzavar is (magas prolaktin szint terhesség nélkül) ami megzavarja a ciklust.

Ha azóta se jött meg akkor annak nyilván van vmi oka. Máskor is szokott összevissza lenni? Egyébként igen, csinálnék tesztet hétfõn mindenképp és ha nega akkor is orvoshoz fordulnék, mert ez a tejcsorgás lehet hormonzavar is (magas prolaktin szint terhesség nélkül) ami megzavarja a ciklust.
Lehet terhesség, de nekem nagyon gyanús a váladék a mellbõl, ami inkább hormonzavarra utal. Azért csinálj egy tesztet, hátha baba, de orvoshoz menj el mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Beált 28napra....Nagyon rég nem voltam pasival(3év) vele is 2hónapja vagyok!Azt mondják ilyenkor nagyobb az esély!?
Miért nem tesztelsz újra? Amúgy védekeztetek? Már csak azért, mert ha csak 2 hónapja vagy együtt a pasival, akkor furcsállom, hogy egybõl gyereket akarnátok. A mellbõl való váladék pedig magas prolaktin szintre utal, nem terhességre.
A kérdező hozzászólása: Õ a fiam apukája! Elvaltunk 3 éve és most újból együtt vagyunk!
Lehet baba igen:) de miért nyomkodod a cicid? Ha fáj amúgy sem szabad nyomkodni.Ha magától szivárog a váladék akkor oks, de te ne nyomkodd!
A váladék a mellbõl inkább prolaktin problémára utal. De miért nem tesztelsz?

Márc.21-én lesz az esküvönk a barátommal, 2 éve vagyunk együtt. Van egy kislányunk, aki 7 honapos. Sajnos 100km van köztünk, ughogy még mindig külön élünk. Én a szüleimnél és ö is. Mit csináljak? Hogy döntsek?

Mi nagy házban lakunk, szinte teljesen kplönállo részben vagyunk a lányommal. Mindketten tudjuk, hogy nem jo ez igy. Épithezni szeretnénk ott náluk, viszont javasolta, hogy költözzek oda. A baba miatt is jobb lenne, meg nem kellene neki 100km-t ingázni hétvégén. Ö nem tudj jönni, meert a munkája nem engedi. Nem tudom mit csináljak. Náluk másak a körülmények, kis házban laknak, 1 szobában lennénk 3an a kicsivel. Mondta hogy ez csak ideiglenes állapot, max fél év. A pozitiv lenne benne, hoy együtt lennénk, ha már a férjem, én fözhetnék rá, nem kéne ingázni, benzint sopórólnánk. Negativ: Itthon esténként esteleg a szüleimre bizhatom a babát ha tanulnom kell (egyetemre járok), nagyon a szüleimhez nött, rendezettek itthon a körülmények (külön szoba, jo fütés), nem kell fizetnem semmit, náaluk meg azért csak be kell szállni a rezsibe, és a 30.000ft-s gyesböl nehéz... Nem tudom mit tegyek, ti mit tanácsolnátok? Nagyon szeretnék vele együtt lenni, viszont fontosak a baba érdekei is.

Legjobb válasz: Szerintem költözz oda. A baba érdeke szerintem nem feltétlenül az, hogy a nagyszüleihez kötõdjön, hanem hogy az apukájához. És így, hogy csak hétvégénte találkoztok, nem fog túlságosan kötõdni... Fél évet féllábon is kibírtok, fõleg ha szeretitek egymást...

Szerintem költözz oda. A baba érdeke szerintem nem feltétlenül az, hogy a nagyszüleihez kötõdjön, hanem hogy az apukájához. És így, hogy csak hétvégénte találkoztok, nem fog túlságosan kötõdni... Fél évet féllábon is kibírtok, fõleg ha szeretitek egymást...
Ha anyukádékkal maradsz, akkor a párod semmikor sem tudna hozzátok csatlakozni a munkája miatt? Mert akkor bármennyire is jó az az opció, csak nem akartok addig külön maradni, amíg a házatok fel nem épül. Több dolgot is lehet mérlegelni: hogy találna-e esetleg munkát ott, ahol te laksz, vagy te oda költöznél-e anyósodékhoz...de nagyon vigyázz, mert együtt lakni más, mint amikor csak látogatóba mentek és nem biztos, hogy olyan idilli lenne. Mennyi idõ lenne a házat felépíteni? Nem lenne jobb venni egy készet a párod településén? Akkor egybõl be is tudnátok költözni.
A kérdező hozzászólása: kb. 5 honap alatt épül fel a ház. márciusban kedzik. A párom nem tudna itt olyan munkakörben elhelyezkedni, nagy anyagi hátrányt jelentene. Féltem a lányunkat is, ott mások a körülmények, sparheltal fütenek, éjszaka nincs tul megeleg. Tudom hogy más anyossal ha együtt lakunk, de ilyen rövid idö alatt csak nem romlana meg a kapcsolat. Meg azért hétvégente itthon aludnánk a szüleimnél, gyakran jönnénk haza. Csak félek az egésztöl, ugymond megszoktam a kényelment, ott más. Segitség sincs, mert anyos apost ápolja 24 órába. Nem tudom rábizni a babát még 1 órára sem...
Ha a pároddal hétvégente utaznátok anyudhoz, akkor nem spóroltok a benzinen. Én nem költöznék anyósékhoz, maradnék ahol eddig, amíg el nem készül a közös házikónk. De arra azért számíts, hogy mindig adódik valami probléma az építkezéssel, szóval tuti, hogy 5 hónap múlva még nem lakhattok benne.
Szerintem költözz a leendõ férjed (akkor már férjed) városába, hozzá. Fél év tényleg nem annyira nagy idõ. És ha mégsem válna be, még mindig visszaköltözhettek szüleidhez, és jöhetne a "B verzió", az ingázás. Vagyis hogy te maradsz ott a kisbabával, a férjed meg megy, amilyen gyakran csak tud. Közben épülne a ház, azt is látnátok, hogy kb. meddig fog eltartani az építkezés. Ha egyik megoldás sem válna be, akkor még mindig ott a "C": keressetek megoldást félúton. 50 km szerintem még munkábamenet sem sok, és ha azt a fél évet kibírjátok, míg fölépül a ház, ez is megoldás lehet. Szóval a "sorrend" javaslatom a következõ: 1. "A", költözzetek össze a férjed városában 2. "B" ha nem válik be az "A", költözzetek szüleidhez 3. "C" ha mindkét terv befuccsol, keressetek másik várost, félúton. :)
Észrevételeim.: Járt utat járatlanért el nem hagynék! Nincs az a jó munkahely, amit ott ne hagynék a szeretõ nõmért.


A kérdező hozzászólása: Elõtte megszakítással védekeztünk.
Márc elején jött meg utoljára és jelenleg április majdnem vége van és még semmi...csinálj tesztet és bármit is mutat menj dokihoz is mert ha nem jött össze a baba akkor ez nagyon nem normális így.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!