Találatok a következő kifejezésre: Mára vagyok voltam orvosnál, (53 db)

Ma voltam orvosnál azt mondta kicsit nyitva van a külsö méhszájam.24 hetes vagyok. Ebböl lehet nagyobb baj?

Legjobb válasz: Szia. Én pozítiv példa vagyok, mert én a 16-ik héttõl 2100 vagyok, és most voltam méhszáj vizsgálaton, még mindig nem nyílt tovább. Pont építkezés van, elég sokat lépcsõzöm is, és szeretkezni is szoktunk, mégsem nyílt tovább. Most vagyok 34 hetes. Minden jót! Azért vigyázz magatokra!

Szia. Én pozítiv példa vagyok, mert én a 16-ik héttõl 2100 vagyok, és most voltam méhszáj vizsgálaton, még mindig nem nyílt tovább. Pont építkezés van, elég sokat lépcsõzöm is, és szeretkezni is szoktunk, mégsem nyílt tovább. Most vagyok 34 hetes. Minden jót! Azért vigyázz magatokra!
szia!! nekem a 25.héttõl 2100 volt a méhszájam (lerövidült méhnyak, nyitott külsõ méhszáj), aztán ez a 32. héttõl 1100ra változott sajnos. sok sok pihenés!! és tényleg komolyan kell venni, minket a szextõl is "eltiltottak" és ágynyugalomra kárhoztattak :) persze a babóért ez a legkevesebb!! 34 hetes pocakos
Nekem 25 hetesen nyílt ki a méhszájam és majdnem túlhordtam a fiamat.Persze minden orvosi utasítást betartottam:no szex, sok pihenés, nincs emelgetés.Nem lesz baj meglátod, minden jót!

8 hetesek vagyunk, naponta éreztem enyhe menzi érzést! Ma meg a jobb oldalon meg lent középen szurkál meg fájdogál! 2 hete voltam orvosnál csinált ultrahangot minden rendben volt! Mi lehet?

Legjobb válasz: változnak belül a dolgok,nekem is fájt folyamatosan a hasam.én már 19 hetes vagyok,de ma nekem is ilyen érzésem van.azt mondják,nyúlnak a szalagok.a dokim pedig azt mondta,hogy amíg nincs vérzés és nagyon erõs görcs,addig nincs baj.

változnak belül a dolgok, nekem is fájt folyamatosan a hasam.én már 19 hetes vagyok, de ma nekem is ilyen érzésem van.azt mondják, nyúlnak a szalagok.a dokim pedig azt mondta, hogy amíg nincs vérzés és nagyon erõs görcs, addig nincs baj.
Szia csatlakozom nyugi én is mondtam neki hogy fájdogál a pocim de nincs semmi baj megnyugtatott nyulnak a tartó szalagok és a baba csinálja a helyet magának mert ugye iszonyatos gyorsan nõ és bent is iszonyatosan gyorsan nõnek és nyomja arrébb a szerveidet a méh és az fáj nekem is fáj az elejétõl 9 hetes vagyok és még mindig fáj de jól vagyunk és Te is ne aggodj boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: köszönöm!és jo baba várást!:)
Csak megerõsíteni tudom a fenti két válaszolót!!!!! Én februárban szültem és nekem is fájt szinte végig. Szurkált, nyomott. Ha nagyon zavar, pihenj le!!!!!!

36 hetes kismama vagyok. Szerdán voltam orvosnál és azt mondta hogy bármikor meglehet a babám mert elég nagy már! Ma eléggé feszít a hasam és keményedik is! Kinek mien a 36. hét?

Legjobb válasz: Nekem is azt mondta a 36.héten hogy jó nagy a gyerek,persze hozzám képest mert én nem vagyok valami nagy. De a méhszájat megvizsgálva megállapította, hogy még zárva van, nem esedékes a szülés. Nekem nincsennek jóslóim, de az elõzõ gyerekemet kihordtam a 40. hétig és egyszer sem voltak.

Nekem is azt mondta a 36.héten hogy jó nagy a gyerek, persze hozzám képest mert én nem vagyok valami nagy. De a méhszájat megvizsgálva megállapította, hogy még zárva van, nem esedékes a szülés. Nekem nincsennek jóslóim, de az elõzõ gyerekemet kihordtam a 40. hétig és egyszer sem voltak.
nekem már 2 hete jobban keményedik mint szokott, hét elején már 3 kilo körüli volt. de még mindig egyben vagyunk :) 37 hetes kismama
Szerintem arra gondolt, ha most megszületne se lenne már semmi baj!
Nekem is azt mondták hogy most már akár jósló fájások lehetnek.Azt mondta az orvos hogy én a 36 hétben vagyok de õ akkora mint egy 38 hetes.De azt is mondta hogy ettõl még végig vihetem a 40-ik hétig.Sokat feszül a pocakom és néha elég durván mozog.A wc pedig az otthonommá vált. Boldog baba várást. 36hetes kismama.
Nekem nem nagyon feszul a hasam holnap megyek orvoshoz majd kiderul minden...de joslom volt mar egy picike! 36hetes

Ma voltam orvosnál, aki elég erősen megvizsgálta a méhszájamat, azóta vérzek. Más is vérzett már vizsgálat után, vagy bajt jelent?

Fél 12 körül vizsgált meg, azóta kicsit fáj a pocakom, a derekam, és vérzek. Többször is volt már méhszáj vizsgálatom, de soha nem véreztem, és nem is fájt. Most viszont már a vizsgálat is fájt. Lehet hogy most azért mert kinyíltam? Mert azt mondta a doki, hogy kinyíltam szépen, de fönt van még a méhnyak. Már túl vagyok a kiírt id?ponton. Menjek be a kórházba, vagy normális?

Legjobb válasz: valószínû hogy vizsgálattól vérzel nekem minda két szülésem elõtt elválasztotta a méhszájtól a magzatburkot mert már én is túl voltam a kiirt idõponton de ezzel a módszerrrel mind a kétszer beindulta szülés 24 órán belöl, lehet hogy neked is ezt csinálta, ha elkezdesz rendszeresen görcsölni vagy elfojta magzatvíz akkor menjel be de addig szerintem nyugodtan pihenjél

valószínû hogy vizsgálattól vérzel nekem minda két szülésem elõtt elválasztotta a méhszájtól a magzatburkot mert már én is túl voltam a kiirt idõponton de ezzel a módszerrrel mind a kétszer beindulta szülés 24 órán belöl, lehet hogy neked is ezt csinálta, ha elkezdesz rendszeresen görcsölni vagy elfojta magzatvíz akkor menjel be de addig szerintem nyugodtan pihenjél
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem bánnám ha beindítaná ma, de majd csak pár óra múlva, mert még el kell mennem bevásárolni gyorsan karácsonyra. Akkor megnyugszom, és nem megyek a kórházba. Minden jót!
Szia! Én 19.-én szültem. 18.-án dél körül vizsgált a dokim, délután véreztem, este 8-tól fájdigált a hasam, 10-kor hasmenésem lett, és kezdtek rendszeres, és erõsebb fájásaim lenni. Hajnali kettõkor mentem a szülõszobára, és 5-re meglett manóka. Érezni fogod egyértelmûen a fájásokat, ha rendszeresek lesznek akkor indulj!
Nekem is volt már ilyen. Elõször 6. hónapi esedékes vizsgálatnál. A nõdokim azt mondta, hogy ennek egy fél nap után el kell múlnia. Ne aggódj!

Ma voltam orvosnál 39 hetes és 5 napos vagyok második baba az eredményem 1111 volt azt mondta hogy nemsokára szülünk? Amiota hazaértem fáj a hasam lehet hogy már ma szülünk?

azt hallottam mehet szülés el?tt a hasam pont most voltam wc n?lehet hogy ma már szülök amugy hányingerem is van vagy szerintetek nem szülök volt már igy valaki?a fájásokat nem tudom mérni nem ugy van csak ugy érzem hogy fáj

Legjobb válasz: 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj. Szóval nagy valószínûség szerint itt az idõ!

1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj. Szóval nagy valószínûség szerint itt az idõ!
Én a helyedben lepihennék, mert szerintem hosszú éjszakád lesz, és reggelre kezedben tarthatod a babádat!!!:-))
Szia! Megvan a baba, megszültél? Nekem 36 hetes korom óta nyitva a méhszáj, kb. 1 hete nagyon fáj a derekam, és a hasam alja, 4 napja megy a hasam, és semmi. Az istennek nem akar beindulni. 39 hetes 3 napos kismama
A kérdező hozzászólása: nem még nem szültem meg már szivárog a nyákdugo de magzatviznek nyoma sincs a hasam is fájdogál de nincs idõhöz kötve ugymond de azért fáj lehet hogy éjszaka megyek köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: voltam*
Ha magas a lázad, mindenképpen menj vissza azonnal az orvoshoz, vagy hívd fel, mert lehet szövõdmény is, de az is, hogy a betegség miatt az immunrendszered legyöngült és elkaptál valamilyen vírusos betegséget, vagy megfáztál.
A kérdező hozzászólása: Erõsen megvagyok fázva 2 napja, lehet attól is?
Persze, ne menj akkor holnap suliba, hanem irasd ki magad még pár napra.

Ma voltam orvosnál és az ultrahangon azt mondták hogy nem vagyok terhes pedig két teszt is halvány pozitív lett nektek már volt ilyen? És különböző teszt!

Léci mindenképp írjatok!!!!!

Legjobb válasz: Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erõsödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba. De még az is elõfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erõsödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.

Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erõsödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba. De még az is elõfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erõsödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.
Szia! Ugyanígy jártam mint Te, csak 4 teszttel amik különbözõek voltak, de mind halvány pozitív. Elmentem uh-ra, és semmit sem láttak, aztán 13 napos késéssel megjött a vérzésem. A mai napig nem tudom mi lehetett, de nem baba. Most viszont már 10 hetes vagyok 3 hónappal a "hamis" tesztek után :) Remélem neked még csak nagyon fiatal a terhességed és azért nem látszik. Hallani ilyet is, és a remény hal meg utoljára! :)
Szia. HÁt nem tudom, 5-6 hetesen már legalább egy petezsákot kéne látni, és a 7mm-es nyálkahártya nagyon vékony! Nekem 4 hét 4 naposan volt 15mm-es! De kívánom a legjobbakat!
Szia, ha legalább 5-6 hetes terhes vagy, akkor már látnia kellene az orvosnak, mielõbb menj vissza, nehogy méhen kívüli legyen, s azért nem látja, de reméljük csak azért, mert még pici a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn tudok csak menni orvoshoz!!!!Imádkozok hogy ne legyen semmi baj!!!!
2-3 hetest még tuti nem látnak ultrahangon. Lehet hogy csak elbújt, vagy nem túl jó az ultrahangos orvos. Lényeg, hogy baba van a pocidban, mostmár csak meg kell találni. De azért tényleg mielõbb menj el újabb ultrahangra, nehogy úgy járj mint én. Nekem 6 hetesen nem találták a babát pedig 5 pozitív teszt is kimutatta, végül kiderült, hogy méhenkívüli terhesség volt. Persze azt is látni kellett volna, csak az ultrahangos doki nem volt a helyzet magaslatán. De neked biztos rendben lesz, úgyhogy ne ijedj meg. Nekem nagy görcseim is voltak és barnáztam is. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: akkor lehet hogy csak 2-3 hetes lehetek?Nem?Azt az ultrahang látná?Szerintem nem!!!Ti mit gondoltok?
Szia! Nekem a 6 hetes ultrahangkor 13mm-es volt a petezsákom. Szerintem mindenképpen keress fel másik orvost is! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike hétfõn megyek !!!!akkor miért nem látták ultra hangon?
Akkor baba van, viszont keress fel egy másik dokit, mert a 7 mm-es nyálkahártya nagyon vékony ahhoz hogy rendesen megtapadjon. A doki adni fog olyan gyógyszert ami segít és igyál palástfû teát! Pihenj sokat! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: most csináltam 2 tesztet és pozitív lett mind kettõ és sokkal erõsebb a csík mint amit szombaton csináltam.Ennyi teszt nem lehet rossz!!!!
ez nem igaz, a petezsákot nem kell még ilyenkor látni, a nyálkahártya is jó, ha megtapadt benne a sejtcsomó, ne aggódj, ha a doki azt mondja baba, akkor az is. az, hgy kinek milyen volt, vagy milyen szokott általában az tök mindegy, egyrészt nem pontos a mérés, ráadásul egy-két nap alatt sokat változhat minden odabent, hiszen most mindent dupláz a kicsike naponta!
A kérdező hozzászólása: Az orvos megnézte a Méhszájat és azt mondta hogy 5-6 hetes lehetek!!!!azt írták a papírra hogy uterus nagysága:42*56 .Nyh:7mm
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy irtatok!!!
Szia! Nekem se látott semmit, visszahívott pár nap múlva, akkor se látott semmit, vért vett, hcg vizsgálat, kórházi megfigyelés, mert méhen kívulire gyanakodtak, laporoszkópiát csináltak, de szerencsére mégsem méhen kívuli volt, hanem beluli elhalás :-( De elotte már erosen barnáztam és gorcsoltem is, úgyhogy korai vetélés volt. Kitisztították a méhem, most van a 2.menzim azóta, még egy hónap, s újra próbálkozhatunk. Remélem mindkettonknek sikerul. Nagyon drukkolok neked! Majd írj, hogy mi lett!
Nem biztos a tágulás üteme. Még simán kihúzhatod a végéig.
Szia! Én 36 hetesen egy ujjnyira voltam kinyílva, és ez a szülésig így maradt. A doki nem mondta, hogy ez rossz, vagy hogy elõbb szülök. Kismamajógára jártam, ott nem csinálhattam bizonyos ászanákat (pl. törökülés, terpesz), mert az segít a tágulásban. Szerintem ne izgulj, a tested tudja mi neki a legjobb! Ja, én a 40. hétre szültem!
Én elõször 26 hetesen, most 32 hetesen nyíltam ki. Az elsõt 9 nappal, a másodikat 3 nappal kiírás elõtt szültem... Ez semmit nem jelent.
Ez még semmi:) Az elsõ babámmal a 21.héten kinyíltam és túlhordtam. A másodikkal a 9.héten nyíltam ki és õt is túlhordtam, a 42.héten kellett indítani.
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszönöm .:)

20 hetes vagyok! Ma voltam orvosnál, megvizsgált és utána elkezdtem pecsételni. Mit csináljak? Azt mondta, hogy rendben van minden!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.A doki úgy megvizsgált,hogy rózsaszínes volt a bugyim mire hazaértem. Neked milyen?Véres,barnás,rózsaszínes?Görcs nincs? Szerintem is ha estére nem múlik,vagy bármi más tünet jelentkezne,menj ügyeletre vagy hívd fel a dokidat. De nem lesz semmi baj. 34 hetes km.

Nekem is volt ilyen.A doki úgy megvizsgált, hogy rózsaszínes volt a bugyim mire hazaértem. Neked milyen?Véres, barnás, rózsaszínes?Görcs nincs? Szerintem is ha estére nem múlik, vagy bármi más tünet jelentkezne, menj ügyeletre vagy hívd fel a dokidat. De nem lesz semmi baj. 34 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Inkább olyan rozsaszínes. Az elso babámat várom, és nagyon megijjedtem.Csak most tortént ez meg velem eloszor. En is ugy gondoltam, hogy ha estig nem mulik el, akkor irány a készultség. Koszonom a válaszokat.
Lehet a vizsgálattól volt!nyugi!Én is tökre megijedtem mikor az egyik vizsgálat után volt egy kis vérzés!A doki nekem azt mondta, ha estére nem múlik el, akkor be kell menni a kórházba, de elmúlt!Bizti neked is el fog múlni!!Ne aggódj:) 30+6 hetes km
elsõ vagyok remélem már jól is vagy:) én is az elsõ babám várom, és én is meg voltam ijedve, és nekem is inkább rózsaszínes volt és elmúlt tuti minden oké lesz:)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére délutánra elmult. Mocorog a pici, ugyhogy biztosan nincs semmi baj. Koszonom, hogy válaszoltál.

5-6 hetes terhes vagyok nehezen estem teherbe pár napja rozsaszin szinű folyásom van tegnap voltam orvosnál szedek egy magzatvédöt és azt mondta jo fejlödik. De sajnos ma reggel sötétbarna folyásom van mitől van?

Legjobb válasz: Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat,õ biztos,hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet,hogy nincs semmi baj,de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig,majd amikor bementem a nõdokihoz közölte,hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal,most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám,de nem késlekedtem azonnal intézkedtem,õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!

Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat, õ biztos, hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet, hogy nincs semmi baj, de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig, majd amikor bementem a nõdokihoz közölte, hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal, most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám, de nem késlekedtem azonnal intézkedtem, õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!
Szia, megint én vagyok.Én ugyanígy voltam nem mertem zaklatni, olyan nincs azért van, az a dolga, ha õ a fogadott orvosod még éjszaka is zavarhatod!Hidd el, ha nincs is semmi probléma, õszintén remélem, akkor legalább újra meg uh-z és megnyugszol, mert újra láthatod a picikét és esetleg felír valami még jobb szert, vagy ellát komolyabb tanácsokkal.
Szia én is nehezen estem teherbe.Ráadásul nekem is volt barnás hol rózsaszínes, sõtt véres folyásom is.De nekem megvan az oka.A méhszájtól jön amit mostmár kezelni fognak.Eddig én is csak sárgatesthormont kaptam rá, az használt.De azért keressd fel az orvosod jobb félni mint megijedni.Bár én még most is barnázgatok a 14 hétben vagyok, de a babám jól van.Ja és sokat kellett feküdnöm pihenj te is.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h még csak szikholyagot látunk szivhang még nem volt.Van olyan h napközbe nagyon minimális van de reggelre van több:te is igy voltál az elsõnél?azt is mondták még nem vérzek nincs semmi gond!!nem tudom ellég félek csak olyan ciki h állandóan hivogatom az orvost még ha magán is.köszönöm a válaszaidat
Ilyenkor még sokaknál elõfordul, hogy csak a 7.hét körül van szívhang, az is lehet, hogy még csak 4-5 hetes vagy, nem mindig a menzihez igazodik az idõ pont.Én kb.olyan 7 hetes voltam és már volt szívhang.Csak akkor volt rózsaszínes folyásom, ha elmentem pisilni és utána, de nagyon minimális, még szinte betét sem kellett, ezért gondoltam, hogy nincs semmi gáz, de mégis lett sajnos, pedig az elsõ babámat zökkenõmentesen hordtam ki, aki azóta már 10éves és egészséges kislány!Úgyhogy azért tanácsolom neked ez nem vicc, már sajnos van benne tapasztalatom.Én is ilyen lelkis voltam, jaj nehogy zavarjam szegény doktor bácsit, de a mostani terhességemnél már kifejezetten õ szólított fel, hogyha hasonlót észlelek azonnal hívjam!
Remélem, minden rendben lesz. De azért ez az orvos nem valami bíztató. Mivel érdemesebb lett volna egy alaposabb kivizsgálást csinálnia, (vagy akkor küldjön el ügyeletre) Mert már egy apró kis pici rózsaszín, barnás folyás is jelenthet vetélést. De ha meg nem azt, akkor se normális. Nekem is volt, szerencsére nekem minden rendben, de mégis befektettek a kórházba, elküldtek vérvételre, vizeletvizsgálatra, uh-ra. Megnézték nincs-e vérömleny, vagy honnan jön a vérzés. Miután úgy voltak vele, hogy minden rendben, akkor engedtek haza, persze gyógyszert is felírtak. És a zárójelentésemen ez állt: fenyegetõ vetélés veszélyének fennállása miatt került be. Pedig csak egy ici-pici barnázásom volt. Épp annyi, hogy mikor wc-n voltam akkor a papíron láttam, egyébként minden tiszta maradt. Kívánom, hogy rendben legyen minden, de tényleg vigyázz magatokra, pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jokivánságaid nagyon kedves nö lehetsz neked is jo babavárást.Kedden megyek hozzá és majd irok
Én is õszintén remélem, hogy minden rendben lesz , mindenesetre vigyázz magadra, kímélõ életmód, nincs cipekedés, emelés, idegeskedés.De azért valld be õszintén csak jó volt hallani az orvost és a válaszát.Kívánok minden jót és szép egészséges babát, megérdemled, mert már most annyira félted, és ha valami van az orvost ne habozz azonnal felhívni, hiszen elsõ babás vagy és te sem tudhatsz mindent, sõt ezt õneki is tudni kell, különben ha van egy segítõkész, aranyos védõnõd vele is megoszthatod a problémáidat.
A kérdező hozzászólása: szia beszéltem az orvossal azt mondta nincs asemmi gond ez elmulik ha minden oké a babával.Ha nem egészségess akkor ugyse marad meg.Hát remélem minden jo fog alakulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök h van már egy szép egészséges kislányod és tudom szászor megköszöntem válaszolsz de ilyenkor jo esik ha valaki tanácsot add.Felhivom és utána irok mitt mondod.végül is azért a magán orvosom.Amugy a többi olvaso válaszát is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: szia én vagyok a kérdezõ köszöszönöm a válaszod.a folyásom napközbe alig van reggel erösödik csak.nem merem az orvost zaklatni mert tegnap voltam nála és azt mondta pihenjek.A duphaston gyogyszert szedem ez állitolag megvédi a babát.
A kérdező hozzászólása: szia megfogadtam a tanácsod és voltam az ügyeletem pont az orvosom volt bent.Megnézte a kicsit és képzeld már lehet látni és jol fejlödik van szivhang.azt mondta jol bevan ágyazodva és jol érzi magát ott bent nem kell félni.nincs vérömleny körülött ami akkor szokott leni ha nagyobb a baj.azt mondta a kicsivel minden oké és nem az vérezget.Nem tudom mitõl lehet emelte a gyogyszeremet 3 szor 1 re.remélem attõl elmulik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!