Találatok a következő kifejezésre: Mára vagyok mennyit (178 db)

Ha mára vagyok kiírva és a nyákdugóm is most távozott, akkor mennyi az esélye annak, hogy hamarosan jönnek a fájások?

A méhszáj értékem 1111 volt tegnap.Az els? babával szülés el?tt egy héttel távozott a nyákdugó,de vele nem voltam teljesen nyitva.

Legjobb válasz: Én is mára vagyok kiírva és nekem is reggel ment el a nyákdugóm nem tudom nekem mintha fájdogálna!!!Sok sikert!!!

Én is mára vagyok kiírva és nekem is reggel ment el a nyákdugóm nem tudom nekem mintha fájdogálna!!!Sok sikert!!!
Hát ez nagyon izgi! Sok sikert kívánok! Mivel ma töltöd a 40. hetet, én azt mondom már tényleg nincs sok hátra!
Igaz én még messze vagyok a szüléstõl!:) de nektek könnyû szülést és jó egészséget kívánok!:)
Igen, van esély! Én egy tízes teszttel már tesztelnék.
Szerintem van. Habár sosem jósteszteltem, de a terhességi tesztem (OneStep 10-es) a 11. dpo.-n halvány, de jól látható pozi lett. Ma a 13. dpo-n már kicsit erõsebb a zebracsíkom! Sok sikert! ++++++
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!Sok sikert mindenkinek és mielõbbi babásodást!!!

Ha fáj a hasam akkor meg fog jönni? De kb. mennyi időn belül? Ma? Vagy 1 hét mulva is lehet. Második lenne, és az elsőnél aligha éreztem has fájdalmat. De ma már 3x is volt kicsit erösebb.

A tesóm azt mondta hogy ő már egy héttel azelött érzi..Lehet hogy énis? más jel nemhiszem ha van.fáradt vagyok de ez mindig igy van, a suliban csak kicsit fájt a fejem de csak amikor felidegeskedtem...

Legjobb válasz: Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

Most kezdtem el avonozni. Mennyi idő amíg kihozzák ha ma vagy holnap feladom a rendelést? és mennyibe kerül nekem?

ugye új rendszer van, mert neten kell rendelni és házhoz hozzák.

Legjobb válasz: úgy van hogyha: hétfõn , kedden , szerdán ,csütörtökön reggel 10ig leadod a rendelést másnap megérkezik :D de ha 10után adod le akkor 2nap múlva (pl hétfõn délután 2kor leadod szerdán viszik) ha pénteken vagy szombaton adod le a rendelést (tök mindegy hányig) akkor csak hétfõn viszik ha vasárnap reggel 10 ig adod le akkor hétfõn viszik ha 10 után adod le akkor (nem bizti ) csak kedden viszik remélem érthetõen sikerült leírnom de ha más kérdésed is lenne az avonnal kapcs akkor nyugodtan irj ide(majd sûrûn nézem ) :D

úgy van hogyha: hétfõn , kedden , szerdán , csütörtökön reggel 10ig leadod a rendelést másnap megérkezik :D de ha 10után adod le akkor 2nap múlva (pl hétfõn délután 2kor leadod szerdán viszik) ha pénteken vagy szombaton adod le a rendelést (tök mindegy hányig) akkor csak hétfõn viszik ha vasárnap reggel 10 ig adod le akkor hétfõn viszik ha 10 után adod le akkor (nem bizti ) csak kedden viszik remélem érthetõen sikerült leírnom de ha más kérdésed is lenne az avonnal kapcs akkor nyugodtan irj ide(majd sûrûn nézem ) :D
Szerda vagy csütörtökön érkezik meg.Nekünk így szokott megérkezni.
A kérdező hozzászólása: és nekem ez kerül valamibe? és ha után rendelek? köszönöm a segítséget
elsõ vagyok 5000 ft után ingyen viszik ki a csomagokat de ha véletlen nem érné el az 5000 ft-ot a rendelésed akkor : 750ft a posta költség ha a lakásodra kéred és 450ft ha a postára kéred az 5000 ft-t katalógus áron kell elérni a 15%-os kedvezményed ilyenkor nem számolják de a csekken amit be kell fizetni az összes dolognak amit rendeltél az értékébõl - 15% és azt kell befizetned az utánrendelést most hogy értetted ?? egy katalógusból többször is rendelhetsz és a leírtak ugyan úghy érvényesek rá ha van kérdésed írd meg
A kérdező hozzászólása: én most hétfõn feladom délelõtt a rendelést, akkor az áruval együtt kapom meg a csekket a postán?
a csekket meg a számlát az árukkal együtt kapod meg a dobozba ha lesz kérdésed írd meg nyugodtan :D
A kérdező hozzászólása: hétfõn feladom az elsõ rendelésem:Dnagyon köszi h segítesz!te melyik városban vagy?
kecskemét :D ha valamibe elakadnál a rendelésnél akkor írj bátran ígérem hétfõn sûrûbben fogom nézni hogy tudjak segíteni és írd meg ha leadtad a rendelésed :D de ha ezen kívül más kérdésed is lenne az avonnal kapcs írj ide és válaszolok amint tudok

Ma vagyok 11-hetes és mára rendeltek be uh-ra. A doki 10hetesnek látja, sok a magzatvíz és gyanús a koponyaforma. Vissza 1 hét múlva kell menni. Mennyi esélyem van, hogy a következő Uh-n nem lát rendellenességet a doki?

Legjobb válasz: Hát erre szerintem nem lehet válaszolni. Hogy mit látott a doki, azt õ tudja és amennyit nõ 1 hét alatt a baba már jobban fogja látni, hogy mi a helyzet. Remélem nem lesz semmi baja a babócádnak.

Hát erre szerintem nem lehet válaszolni. Hogy mit látott a doki, azt õ tudja és amennyit nõ 1 hét alatt a baba már jobban fogja látni, hogy mi a helyzet. Remélem nem lesz semmi baja a babócádnak.
Szia! Írtam privit!

Ma tudtam meg, az ortopédián, hogy nyaki bordám van, ami nyomja az idegeket a gerincemben, elküldtek neurológiája, de én nagyon kiváncsi lennék, hogy akinek van ilyen mit csináltak vele, vagy mennyire kell ezt komolyan venni?

Legjobb válasz: Az unokatestvéremnek van, 15 évesen állapították még meg neki (most 37 éves), nem csináltak vele semmit, csak abba kellett hagynia a hegedülést, mert ha folyamatosan magasan tartotta a karját, akkor fájt. Gondolom, azon is múlik, mennyire nyomja az idegeket, és milyen erõs tüneteket okoz, neki alapjáraton nem okoz gondot. Ha csak bizonyos mozdulatok okoznak fájdalmat, amiket amúgy el tudsz kerülni, akkor nincs vele feltétlenül tennivaló.

Az unokatestvéremnek van, 15 évesen állapították még meg neki (most 37 éves), nem csináltak vele semmit, csak abba kellett hagynia a hegedülést, mert ha folyamatosan magasan tartotta a karját, akkor fájt. Gondolom, azon is múlik, mennyire nyomja az idegeket, és milyen erõs tüneteket okoz, neki alapjáraton nem okoz gondot. Ha csak bizonyos mozdulatok okoznak fájdalmat, amiket amúgy el tudsz kerülni, akkor nincs vele feltétlenül tennivaló.

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

Már 8 napja nem jött meg a menstruációm. Fogamzásgátlót szedek már sok éve, de a múlt hónapban 2 szem egymást követően kimaradt. Eddig 2 tesztem lett negatív (egyik ma reggel). Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

A hasam fáj, mintha meg akarna jönni, nagyon fáradékony is vagyok, testh?m 37,1. Melleim nem feszülnek, hányingerem sincs. Utolsó menst. dec 4-én volt. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Én is szedtem jó néhány évig tablettát és nekem azt mondta az orvosom, hogy attól hogy két napot kimaradt, még eléggé védett a szervezet. Lehet, hogy idõjárásra, vagy bármi más hatásra csúszik. Csinálj esetleg egy tesztet, vagy hívd fel a dokidat. A gyógyszer tájékoztatóján egyébként rajta van, hogy ha kihagysz gyógyszert, akkor mi lehet (függ attól, hogy mely idõpontban felejted el bevenni) és hogyan kell pótolni.

Én is szedtem jó néhány évig tablettát és nekem azt mondta az orvosom, hogy attól hogy két napot kimaradt, még eléggé védett a szervezet. Lehet, hogy idõjárásra, vagy bármi más hatásra csúszik. Csinálj esetleg egy tesztet, vagy hívd fel a dokidat. A gyógyszer tájékoztatóján egyébként rajta van, hogy ha kihagysz gyógyszert, akkor mi lehet (függ attól, hogy mely idõpontban felejted el bevenni) és hogyan kell pótolni.
Hááát...nem akarok vészmadár lenni, de lehet át kell gondolnod az életed értelmét.Lehet nem ártana elmenni nõdokihoz sem.A hõemelkedést így télen nem sorolnám a gyanujelek közé, de nekem ez a fáradékonyság nekem gyanus, meg ez a meg akar jönni.Mint kiderült nagymamámtól, h az aluszékonyság a baba egyik legbiztosabb jele.

Mennyire megbízható a corax ovulacios teszt? Ma vagyok a ciklus 6. napján és picit lett halvanyabb a T vonal, mint a C! Lehet ilyen hamar elkezd emelkedni az Lh hormon vagy nem jó a teszt?

A ciklusaim 24-30 nap között szokott változni!Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!