Találatok a következő kifejezésre: Mára vagyok Normális, ha a (19 db)

Mára vagyok kiírva. Normális, ha a nyákdugóm már egy hete folyamatosan folyik?

Legjobb válasz: A nyákdugo egy két héttel elõbb is távozhat. Lehet hogy beindítják ha nem jön, de ha minden rendben még túl is hordhatod.

A nyákdugo egy két héttel elõbb is távozhat. Lehet hogy beindítják ha nem jön, de ha minden rendben még túl is hordhatod.

33 hetes vagyok egy igencsak aktív, izgő-mozgó pocaklakóval. Ma mégis alig-alig érzem, hogy megmoccanna (remélem, amit éreztem, az nem csak a képzeletem játéka)!Normális, ha be van ma lassulva a babám?

Állítólag ma kett?s fronthatás van, ezt érzi ? is?

Legjobb válasz: szia! Én 22 hetes vagyok, de már 3 hete nekem is nagyon aktív a bébim. Ma még én sem nagyon éreztem, biztos érzik õk is a változást. Nyugodj meg,biztos nincs baj,ha már ketten érezzük így.

szia! Én 22 hetes vagyok, de már 3 hete nekem is nagyon aktív a bébim. Ma még én sem nagyon éreztem, biztos érzik õk is a változást. Nyugodj meg, biztos nincs baj, ha már ketten érezzük így.
Szia! De jó, hogy kérdezted! Egésznap ezen izgultam, hogy miért nem mocorog amikor már két hete érzem és mindennap nagyon aktív, ma meg mintha nem is mozdult volna meg....Ezek szerint a front lehet, van akinél aktívabb van akinél lustább:-)))Ne izguljunk szerintem:-)
35. hetes mami vagyok, nálunk is ez a helyzet, reggel még kirúgta az oldalam, azóta meg csak egy két kis mocorgás
Most, hogy így mondod, az enyém is alig mozgott ma, talán egyszer-kétszer csak. Jól is teszi, szívem szerint én is aludnék egész nap ilyen rossz idõben :) Ne aggódj!! MInden jót, 28 hetes kismami
Szia! 26 hetes vagyok, ma még csak egyszer éreztem a kiscsibémet, de engem is a frász kerülget ilyenkor, hiszen eddig olyan kis aktív volt.... Ne aggódjunk szerintem, nincs semmi baj, biztos ez a fura idõjárás okozza az inaktivítás. Boldog BABAvárást!
Kettõs front ide-oda, az én pocaklakóm le sem áll egész nap:) ) 24 hetes kismama
Szia! Nekem is elég aktív a kisbabám, de tegnap óta alig mozog. Én is megijedtem, de ha másnak is így van, akkor picit megnyugodtam. 23 hetes kismami
Nálunk is aktívoskodik ma a bébikém!
Szia! Egy ideig én is próbáltam összefüggést keresni a frontok, és a mocorgás között. Mára (14 hét tapasztalata)azt kell hogy mondjam a mi esetünkben ez nem jön be. Vannak napok, és fõleg éjszakák, mikor "szétrúgja" nyuszikám a pocakom, és van olyan is, mikor a falat kaparom az aggódástól olyan kis lusta. A lényeg, hogy egy pici jelet legalább adjon! Ha nagyon aggódom, akkor kicsit "provokálni" szoktam õt. Biztos neked is van olyan testhelyzet ami miatt aktívabb a szokásosnál! 32 hetes pocakos
Szia! Lehet, hogy mi vagyunk rosszul összerakva, de az én Csöppségem ma mozog többet az átlagosnál. Eddig csak felkelés után mocorgott meg lefekvés elõtt, ma meg reggel óta folyamatosan. :)

Ma büfizés közben vettem észre, hogy kicsit be van esve a babám kutacsa, ha függőlegesen van, szomjas lehet, vagy normális? 12 naposak vagyunk. Ha fekszik, akkor nem érezhető.

Itt olvastam, hogy talán normális így? Mi az igazság? Tudjátok még nagyon aggódós vagyok, els? babánk.

Legjobb válasz: Függõlegesen normális...dolgozik a gravitáció. :-D Fekve kell nézni,de nálunk volt már olyan,hogy fekve is be volt süppedve,fél óra múlva meg semmi.

Függõlegesen normális...dolgozik a gravitáció. :-D Fekve kell nézni, de nálunk volt már olyan, hogy fekve is be volt süppedve, fél óra múlva meg semmi.
Igen, ez normálisnak mondható. Nyáron nekünk elõfordult, hogy még lüktetett is. Akkor már tuti szomjas. Nyáron, ha még anyatejes is érdemes neki vizet adni.
Így van: a gravitáció "húzza" le. A dokik is mindig fekvõ helyzetben simítják, ha a kiszáradásra kiváncsiak pl. Úgyhogy az a mérvadó, hogy vízszintesen milyen a kis kutacsa. De igen, ha be van esve az szomjúságra utal. Ne aggódj, nálatok minden ok!! MInden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A lüktetés nem a szomjúságra utal, hanem a szívdobogást lehet látni.Állítólag néha az agyi tevékenységtõl is függhet.Onnan is vesznek vért, szóval ott ér van, azért lüktet.

Ma vagyok 37+1 napos, ha megszületne a kislányunk az normális időnek tekinthető ugye?

Legjobb válasz: igen,normális idönek. Szülés elöjelet érzel?

igen, normális idönek. Szülés elöjelet érzel?
Igen! Már semmi baja nem lenne, ezek után a súlya gyarapszik még 40+1 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!érzek egészen lent feszítéseket, de ez nem az szerintem!megbeszéltem a csajszikámmal hogy õ birja 38.hétig.boldog babavárást!és te kedves utolsó mikor szülsz?
Az en lanyom 37+3 napra szuletett 3280 grammal es 50 cm-rel makkegeszsegesen. Nyugi, ilyenkor mar rendben van veluk minden. Tovabbi szep babavarast!
Az én 2.kisfiam is 37+3 hétre született, makk egészségesen(3090 gramm, 53 centi volt).A 28.hétben vagyok a kis tesóval, és nem bánnám, ha vele se húznám ki 40 hétig.Könnyû, gyors szülést.
Hogy mikor? Remélem már az éjjel, de nem hiszek már semmiben! Hétfõ magzatvíz vizsgálat, EST, de reménykedünk :)
Ó, a régi szép idõk, amikor az elsõ terhességemnél (anno 2 éve) ezt kérdeztem itt :) Igen, normális idõ. Nekem anno 37+2-re született meg a kislányom. Ilyenkor már csak a súlya gyarapszik. egy 2 és fél éves kislány anyukája és 37+6 hkm ikercsajszikkal
7-es vagyok: a kislányom 3300 g lett és 57 centi.

Negy napja kesik a menzeszem, ma csinaltam Clearblue terhessegi tesztet harmat is es pozitiv lett! Az normalis ha meg nincsen semmilyen terhessegi tunetem? Meg a cicim sem faj. Ez mar bisztos hogy babas vagyok?

Nembaj ha delutan csinaltam a terhessegi teszteket?A +- az pozitiv?

Legjobb válasz: Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei ,az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.

Igen a + az + fõleg ha három! Nem mindenkinek vannak tünetei , az teljesen normális. Nagyon úgy tünik hogy babás vagy! Gratulálok!! h.
Elég valószínu, gratulálok! A tesztet a legbiztosabb reggel csinálni, mivel akkor a legmagasabb a HCG-szint, de valamelyikekre rá van írva, hogy egésznaposak. Amúgyis, 3 + teszt, és négy nap késésés, azért már elég valószínu. A tunetek pedig általánosak, lehetnek, de nem feltétlen, illetve johetnek késobb is, szoval emiatt ne izgulj! En a fáradékonyságon kívul bizony hónapokig semmit sem éreztem. :)
aki terhes az terhes a délutáni vizeletbõl is :) :) GRATULÁLOK!nekem is így volt, semmi tünetem nem volt csak néha fájt a fejem. meg a mellem kicsit érzékeny volt de semmi más. Örülj neki. 4 hónapos kisfiú anyukája

Lehetek terhes ha clostival 28 napos volt a maenszi abba hagytam gyogyszer nélkűl meg késik? ma vagyok 29napos. vagy ez normális?

Legjobb válasz: Én az elsõ terhességem elõtt gyógyszerrel védekeztem, a nevét már nem tudom, de a lényeg, hogy az elsõ mensim 9 napot késett, azt hittem már terhes vagyok. Szerintem csak a gyógyszer miatt késik, de ha 1 hetet késik, akkor csinálj egy tesztet. Vagy ha az megnyugtat akkor csinálj most tesztet.

Én az elsõ terhességem elõtt gyógyszerrel védekeztem, a nevét már nem tudom, de a lényeg, hogy az elsõ mensim 9 napot késett, azt hittem már terhes vagyok. Szerintem csak a gyógyszer miatt késik, de ha 1 hetet késik, akkor csinálj egy tesztet. Vagy ha az megnyugtat akkor csinálj most tesztet.

Nos 18 éves lány vagyok és pár napja történt az első együttlét a barátommal. Első együttlét után normális ha ég a gyomrom, valamint puffadok is? (de ez eddig csak ma történt) Védekeztünk óvszerrel, mikor nem volt rajta óvszer akkor meg nem ment el.

Legjobb válasz: Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!

Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!
Ez gyakori betegség azonban pszichés alapú amikor valaki beképzeli magának , hogy terhes. Nem vagy terhes csak azt akarod magaddal minden áron elhitetni ;) puszi 18//F
A kérdező hozzászólása: de akkor mindent betudhatok ennek?:D huh de parásnak gondolhatsz , pedig nem szoktam ilyen lenni, csak gyereket még nem most szeretnék, mert az nem csak velem lenne kicseszés hanem a gyerköccel is.
hát igen tipikus nõi tulajdonság, de igaz jobb félni mint megijedni, viszont errõl a gyomorégésrõl sok nõ nem tud vagy is nem kötik össze hogy attól van:D sajnos barátnõm gyomra is elég érzékeny így minden nap gyomorégéssel puffadással küzd:/
A kérdező hozzászólása: uh azért ezt nem lenne jó megszokni bár mondjuk a szerelem kínokkal jár :D barátnõdnek meg jobbulást:) hát amúgy én nem is gondoltam hogy ettõl lehet, mert már többször történt ilyen szájjal, de még sosem kezdett el égni tõle a gyomrom és hasonlóak.
A kérdező hozzászólása: de amúgy puffadás alatt hasit értek, tehát egésznap büfiznem kell.és már nem tudom hogy sírjak vagy nevesek kínomban.
amúgy van megoldás hogy ne legyen mindig ez ha pl teherbe esel akkor 9 hónapra elmúlik:D de kedves tõled megmondom neki hogy jobbulást kívántál, hát nála se lenne ez ha nem lenne olyan mohó:D utolsó cseppig mindent de hát nem bánom én..:D
A kérdező hozzászólása: van hát használjuk is :D úgyhogy remélem hogy ilyenrõl nincs szó tényleg h 9 hónap aztán jhaj egy kis meglepetés.:D és csak válladék lenyelésérõl van szó. hah elmúlt, nem kell büfiznem, és ezt most vettem észre, el se hiszed hogy most ez mennyire jó hogy végre nem kell nyelnem folyamatosan.:D csak a gyomrom ég még mindig. amúgy természetes hogy jobbulást kívánok:D át is tudom most érezni a helyzetét:) :D amúgy nagyon rendes tõled hogy válaszoltál.:)
A kérdező hozzászólása: amúgy ti erre hogy jöttetek rá hogy attól van?
A kérdező hozzászólása: jólvanna:$ tudod nõ vagyok, és nem a legegyértelmûbb jut elöszõr az eszembe hanem a pánik :D
Miért nem ezzel kezdted hogy tegnap történt szájjal való kielégítés? akkor már egyértelmû hogy mitõl van a gyomorégés meg a puffadás...:D
A kérdező hozzászólása: értem.:/ köszönöm a válaszod.:) tényleg hasznos:) de még egy kérdés.hogyha tegnap történt kielégítés szájjal, akkor nagyobb rá az esély hogy amiatt fáj a gyomrom, illetve ég? :D
persze lehetnek ilyen tünetek, és még sok más is, valószínû hogy elõváladék került a szádba ami lefolyt a nyelõcsöveden az észrevételed nélkül és meg is csinálta a bajt :/
A kérdező hozzászólása: attól is lehetnek ilyen tünetek mert a számban volt?
A kérdező hozzászólása: nem nyeltem le, bár történt ott egysmás, de mikor elment volna akkor nem volt a számban.
Az lenne a kérdés, hogy lenyelted e, mert ha igen az kiválthat gyomorsavat, nagy mennyiség esetén puffadást is.
A kérdező hozzászólása: hát pénteken történt :) :/ rendben, hát figyeltünk, használtunk is, csak volt mikor nem, meg én majd fogamzásgátlót is fogok szedni, csak még nem kezdhettem el. köszi hogy válaszolsz:)
A kérdező hozzászólása: de akkor ez csak pszihés igaz? mert más jelek nem jelentkeztek:D
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy írtál, rendes tõled, már teljesen kétségbe voltam esve.:) puszi
hát amúgy attól is függ hogy mit fogyaszt elõtte a barátod.. hát mi mondjuk kitapasztaltuk elég aktívak vagyunk..:D lehet valami olyat evett ami kikészítette a gyomrod.. etess vele sok ananászt az jót fog tenni neked, és nem csak gyomorégésed nem lesz de az õ 'váladékát' is megédesíti.. barátnõm imádja ha ananászt eszek:D

1 hetes babám ma éjszaka majdnem 6 órát aludt. Örüljek neki, vagy az lenne a normális, ha éjszakánként is gyakrabban ébredne?

Legjobb válasz: Nálunk is így volt! Örülj neki, ha éhes lesz, majd szól! Ne feledd neki még nagyon pici a gyomra, és ilyenkor még jobban az alvásra van szüksége. Ha van pisis pelus,minden ok, az sem baj, ha ilyenkor még kaki sincs egy ideig.

Nálunk is így volt! Örülj neki, ha éhes lesz, majd szól! Ne feledd neki még nagyon pici a gyomra, és ilyenkor még jobban az alvásra van szüksége. Ha van pisis pelus, minden ok, az sem baj, ha ilyenkor még kaki sincs egy ideig.
Örülj neki hogy éjjel csinálja ezt:) Nekem a fiam napközben aludt ennyit egy hetesen igy éjjel óránként fentvolt, jó nehéz volt megfordítani neki a rendet. De egyébként én meg voltam ijedve mert az én fiam kicsit sárga volt mikor hazajöttünk majdnem egy hetesen és azt mondták ne hagyjam hogy ilyen sokat aludjon, keltsem fel 3-4 óránként minimum szopizni, mert kiszáradhat és jobban besárgulhat.
Normális dolog.Az elején ritkán és keveset esznek és sokat alszanak.De azért igyekezz háromóránként szoptatni napközben legalábbis, mert ha az elején nem stimulálod a tejtermelõdést, késõbb nagyon nehéz lesz.Nekem egy hónapos és vért izzadok, mert az elején túl hosszú idõ telt el a szoptatások között.
Én azt olvastam, hogy az újszülöttek esetében 3 óránál sokkal több ne teljen el egy-egy etetés között, de persze én sem kelteném fel. 3 hós baba anyukája
Én sem keltettem soha. Igen hamar végigaludta az éjjelt egy szopival a lányom. Most fél éves, és nem ritka, hogy 21-tõl reggel 8-9-ig alszik.
szerintem csak nõl a méhed..nekem is volt h szurkált oda lent..23 hetes kismama
Szerintem is csak a növekedés miatt van. Ha nincs erõs görcsöd, fájdalmad és nem vérzel, akkor biztos nincs baj.
25.-ik hétben vagyok és még mindig van ilyen problémám. Szedj magnéziumot! Nekem azt mondta a doki hogy ha nem vérzek és amig lábra tudok állni addig nincs baj. No-spa-t ajánlott. Igaza van az elõttem szólónak, a méhed még egy darabig nõni fog, most lehet köldök alatt 1-2 ujjnyival. Szóval normális dolog.
Szia! Nekem is sokat szúrkál, hol középen, hol a petefészkemnél, teljesen normális, hisz nõ a méh, tágul.Persze az orvos csak megnyugtat, de nem érdemes idegeskedni, hidd el nincs baj.Boldog babavárást ! 24 hetes kismama
Nekem is szokott szurkálni.Hol rövidebb, hol picit hosszabb ideig, de már hónapok óta...29 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!