Találatok a következő kifejezésre: Mára vagyok Normális, (281 db)

29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm

Ma büfizés közben vettem észre, hogy kicsit be van esve a babám kutacsa, ha függőlegesen van, szomjas lehet, vagy normális? 12 naposak vagyunk. Ha fekszik, akkor nem érezhető.

Itt olvastam, hogy talán normális így? Mi az igazság? Tudjátok még nagyon aggódós vagyok, els? babánk.

Legjobb válasz: Függõlegesen normális...dolgozik a gravitáció. :-D Fekve kell nézni,de nálunk volt már olyan,hogy fekve is be volt süppedve,fél óra múlva meg semmi.

Függõlegesen normális...dolgozik a gravitáció. :-D Fekve kell nézni, de nálunk volt már olyan, hogy fekve is be volt süppedve, fél óra múlva meg semmi.
Igen, ez normálisnak mondható. Nyáron nekünk elõfordult, hogy még lüktetett is. Akkor már tuti szomjas. Nyáron, ha még anyatejes is érdemes neki vizet adni.
Így van: a gravitáció "húzza" le. A dokik is mindig fekvõ helyzetben simítják, ha a kiszáradásra kiváncsiak pl. Úgyhogy az a mérvadó, hogy vízszintesen milyen a kis kutacsa. De igen, ha be van esve az szomjúságra utal. Ne aggódj, nálatok minden ok!! MInden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A lüktetés nem a szomjúságra utal, hanem a szívdobogást lehet látni.Állítólag néha az agyi tevékenységtõl is függhet.Onnan is vesznek vért, szóval ott ér van, azért lüktet.

éjszaka nagyon fájt és ment a hasam. Ma egyek normálisan vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Vegyél Smecta port és Normaflore-t. Tejet, húst ne nagyon egyél ma.

Vegyél Smecta port és Normaflore-t. Tejet, húst ne nagyon egyél ma.

Bunkó vagy ez ma már normális? (kajarendelés)

Volt már veletek olyan, hogy egyik barátotok kaját rendel (nála/nálatok) és meg se kérdi, te kérsz-e egy falatot? Csak ülsz (akár saját otthonodban), Õ meg megeszi szó nélkül amit rendelt! Ez ma már teljesen normális?? Válság? :) vagy mi?

Legjobb válasz: Ez régen is bunkóság volt, és szerintem ma is az. (Nekem nincsenek ilyen barátaim.):D

Ez régen is bunkóság volt, és szerintem ma is az. (Nekem nincsenek ilyen barátaim.):D
Ezt nem lehet anyagi helyzetre kenni, a haverod/barátod egy büdös paraszt!
és nem lehet megbeszélni? hogy te adod a kéglit, õ hozza a kaját? Vagy közösen rendeljétek meg? vagy gondolta, hogy te úgysem vagy éhes? vagy úgysincs pénzed?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem hívtam meg! Ha én eszek, akkor megkínálom, édesanyám így tanította!
Tehát meghívtad, és NEM KÍNÁLTAD MEG? hát, ha éhes rendeljen magának. lehet, hogy neked kéne a kajáról gondoskodni? (43)
Ilyen emberekkel eleve nem jutottam el még barátságig (vagy bármi hasonlóig), mivel a civilizálatlanságnak vannak ennél nyilvánvalóbb jelei is. Bizonyos „individualista” körökben amúgy biztos normális.
A kérdező hozzászólása: 8-as, igen ez kedves tõled, és mikor volt pénzem én is vettem csokit, rágót, annak aki velem volt! De még csak nem is várom el tõle, h vegyen nekem, vagy adjon csak legalább tudod a gesztus meglenne, h megkérdezi, h én nem akarok-e rendelni, vagy nem ennék-e egy falatot. Pláne, h én mindig megkínáltam! Ha nem neveltetés, akkor azért kíváncsi lennék, h egy ember mitõl lesz ilyen!
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, mert többször elõfordult! meg más dologban is észrevettem, h ilyen téren nincs neveltetése vagy szimplán, bunkó! Számomra megdöbbentõ, hogy van ilyen!
Az elsõ vagyok. Bunkóságnak tartom, de nem mondanám meg neki, csak ezért még nem szólnék. De ha több hasonló körülményt is tapasztalnék, szép lassan kikoptatnám az életembõl. (Persze lehet, hogy sok másban nagyon pozitív tulajdonságokkal bíró és segítõkész ember!) Hmm. Nem lehet egy dolog alapján ítélni, de engem még nem tett próbára ily módon egy barátom sem. (Nem lehet, hogy valamilyen extrém figyelmetlenség volt részérõl?)
Nevelés és jellem kérdése. Én ha régen suliból jöttem haza egy osztálytársam vagy iskolatársam társaságában és ehhez nem keleltt a legjobb barátomnak lennie, elég volt, ha általában együtt mentünk haza, hogy ne unatkozzunk hazafelé, mikor bementem a boltba féluton, hogy vegyek valami nasit otthonra neki is vettem valami csokit...így az évek folyamán elég sok apró meglepetést tudtam okozni másoknak. 23N
A kérdező hozzászólása: 5-ös! Nem, ilyen nem volt! Csak olyan, h mondjuk nálunk talizunk, éhes, rendel és te meg le vagy szarva :D de az, h te a saját pénzeden szeretnél-e rendelni, még az se :S
Hát ez bunkóság, de nem szólnék semmit, ha már ennyi esze van, hogy meg sem kínál.
Hát azért nem mindegy pár részlet. Mert ha én rendelek mondjuk 1 szelet rántott húst, akkor nem foglak megkínálni csak azért, mert pont beállítottál.
hát ha barátom akkor egyértelmûen a fejéhez vágnám hogy ez bunkóság
A kérdező hozzászólása: és ti megmondanátok neki?
A kérdező hozzászólása: hogy mit gondolt, nem tudom :) Lehet, hogy meg kéne beszélni, csak nekem olyan kényelmetlen felhozni ezt a témát. Mert érthetetlen számomra ez az egész! Érthetetlen, h egyáltalán miért kell azt megmagyarázni, h "Legközelebb kérdezd már meg, h én is kérek-e vmit. Ugyan kifizetem a sajátomat, mert nem várom el, h te fizesd ki, de kérdezd már meg." (pláne ha nálam vagy) Szóval érted, annyira hülye helyzet!

Normális méret ez még? 31 és 30 mm-es domináns tüszőim vannak a jobb petefészkemben. Closty-t szedtem 5-10 napig, ma vagyok a 13. napon. Van olyan, akinek ilyen nagy tüszőkből sikerült a teherbeesés?

Legjobb válasz: Szerintem ezek a méretek nem normálisak, sajnos! 26-27 mm-esnél nem szabadna nagyobb nõniük, már meg kellett volna repedniük.

Szerintem ezek a méretek nem normálisak, sajnos! 26-27 mm-esnél nem szabadna nagyobb nõniük, már meg kellett volna repedniük.
*nagyobbra
Az elsõ két clostis hónapban én is így jártam, csak nekem 40mm-esre nõttek a tüszõim és iszonyat fájtak a petefészkeim :( A dokim azt mondta a meddõségiben, hogy max. 26mm-es lehet a tüszõ, utána már nem lehet mit kezdeni vele, az már cisztának számít. Állítólag a 30mm-es tüszõkben már nincs is petesejt :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ma vagyok 37+1 napos, ha megszületne a kislányunk az normális időnek tekinthető ugye?

Legjobb válasz: igen,normális idönek. Szülés elöjelet érzel?

igen, normális idönek. Szülés elöjelet érzel?
Igen! Már semmi baja nem lenne, ezek után a súlya gyarapszik még 40+1 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!érzek egészen lent feszítéseket, de ez nem az szerintem!megbeszéltem a csajszikámmal hogy õ birja 38.hétig.boldog babavárást!és te kedves utolsó mikor szülsz?
Az en lanyom 37+3 napra szuletett 3280 grammal es 50 cm-rel makkegeszsegesen. Nyugi, ilyenkor mar rendben van veluk minden. Tovabbi szep babavarast!
Az én 2.kisfiam is 37+3 hétre született, makk egészségesen(3090 gramm, 53 centi volt).A 28.hétben vagyok a kis tesóval, és nem bánnám, ha vele se húznám ki 40 hétig.Könnyû, gyors szülést.
Hogy mikor? Remélem már az éjjel, de nem hiszek már semmiben! Hétfõ magzatvíz vizsgálat, EST, de reménykedünk :)
Ó, a régi szép idõk, amikor az elsõ terhességemnél (anno 2 éve) ezt kérdeztem itt :) Igen, normális idõ. Nekem anno 37+2-re született meg a kislányom. Ilyenkor már csak a súlya gyarapszik. egy 2 és fél éves kislány anyukája és 37+6 hkm ikercsajszikkal
7-es vagyok: a kislányom 3300 g lett és 57 centi.

Ma vagyok 6 hetes. Normális, h nincs hányingerem és nem undorodom a cigitől?

Mások megundorodtak t?le,hányingerük volt. Nekem miért nincs?:(((

Legjobb válasz: Normális, mivel nem mindenkinek egyformák a tünetei.

Normális, mivel nem mindenkinek egyformák a tünetei.
Az. én úgyanígy vagyok... tegnap töltöttem a 7. hetet. 2 napja nem dohányzom, biorezonanciás kezelés segítségével raktam le. 2 napja , hogy nem dohányzom. Lehet még rövid idõ, de az elmúlt 15 évben nem volt példa arra, hogy egy napom is cigi nélkjül teljen el. Szóval nekem nagy szó :) S egészen jó bírom, sajnos magamtól nem ment... :S Tiszta ideg voltam. Így jó. :)
Szerintem ez csak akarat kérdése.Én is dohányoztam mielõtt babás lettem, viszont mikor megtudtam nem volt kérdéses a számomra, hogy lemondjak róla.Hiszen nem csak magamért felelek ezek után.Több mint 3 hónapja nem szívom, és nem is hiányzik.Pedig elõtte 5-6 évig elment napi egy dobozzal. 17hkm
Az, hogy letudsz-e szokni a cigirõl az agyban dõl el. Én 7 évig cigiztem, napi 1 dobozzal ment el. Míg vártuk a teszt eredményét, akkor szívtam el az utolsó cigimet! A Teszt pozitív lett és én azóta sem cigizek. Az elsõ két nap volt kemény, mert akkor kávézni sem tudtam. Már 7 hónapja szültem, de még mindig utálom a cigiszagot. Kitartást, gondolj a bébikédre!
óóó :) ennyi idõs terhesen még nekem sem volt semmi tünetem, aggódtam is rendesen, hogy ez normális-e.. aztán eltelt 10 nap és kezdõdött minden. a hányinger hányással körítve és a cigitõl való undorodás. én világ életemben nagy cigis voltam, ahogy a férjem is. mostanra (24.hét) eljutottam már arra a szintre, hogyha a páromon érzem, az is zavar. sokszor megkívánom, fõleg a reggeli kávé mellé, de hát ez van. a babámat jobban kívánom egészségesnek tudni és a kezemben tartani majd minden gond nélkül :)
Nekem se volt semmi tünetem 6 hetesen. Hányingerem nem is lett. Cigi szagát meg elõtte is utáltam.
Normális, mindenkinél más, de elképzelhetõ, hogy pár napon belül felborul minden. Azt hiszem, nekem mindkét terhességemnél olyan 10 hét körül jöttek a rosszullétek, és a cigitõl való undorodás. Volt, hogy megéreztem édesapámon, és rögtön rohantam hányni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap megyek UH-ra, és ha jó hírekkel szolgál a doki, akkor akármilyen nehéz is lesz, befejezem!

Normális, hogy nincs még tünetem? Ma vagyok 4 hetes és 1 napos.

2 pozitiv tesztem van tegnapról és tegnapelöttr?l. Csak a mellbimbom érzékeny, meg néha érzem a hasam. Azért aggodom, mert volt már egy elhalt terhességem a 7.-8. hét tájékán. Normális igy, vagy kéne lennie másnak is már?

Legjobb válasz: Normális,hogy nem érzel semmit.Nálam is elöszõr a mellem fájt aztán a fogam.Utána jött a derék és a többi végtag.Sok sikert a babavárásban. 7hós baba anyukája

Normális, hogy nem érzel semmit.Nálam is elöszõr a mellem fájt aztán a fogam.Utána jött a derék és a többi végtag.Sok sikert a babavárásban. 7hós baba anyukája
Én kb. az 5-6 héttõl kezdtem magam rosszul érezni, addig fel sem tûnt hogy babás vagyok. Boldog babavárást:)
Én a 4.és 5.hét között éreztem elõször jeleket. Akkor kellett volna megjönnie, de mivel már máskor is késett, nem izgultam. De aztán elkezdett feszülni a mellem, hason enm is tudtam aludni!És olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjjönn, de nem jött! NA, akkor rohantam tesztért!:) Amugy ezek a tünetek egy hétig tartottak! 21 hetes kismama
Szia gratula! Én 9 hetes vagyok és még mindig nem vagyok rosszul ne aggodj nincs baj!:-))
Normális, ne aggódj, addig örülj míg nem vagy rosszul. na és a cicikeményedéstõl se lehet olyan könnyen megsazbadulni. nekem a 7. héttõl kezdõdött, most 13. ban vagyok és kétnaponta hányok, melltartót alig bírok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!