Találatok a következő kifejezésre: Mára vagyok és semmi. A méhszáj (4 db)

Mára vagyok kiírva, és semmi. A méhszáj zárva, 2000, a baba rendben, magzatvíz tiszta, jóslófájásaim már 3 hete nincsenek, jól vagyok, nem érzek semmit, nyákdugót nem láttam elmenni. Mikor jön a kislányom?

Nem gondoltam, hogy eljutok eddig a kérdésig, de olyan tanácstalan és csalódott vagyok.

Legjobb válasz: Nem mindig pontos a számítás. Plusz-minusz egy-két hetet bele lehet kalkulálni. Még nem jött el az ideje. Ki fog jönni az biztos...bármikor elkezdõdhet a folyamat.. Minden jót:-))

Nem mindig pontos a számítás. Plusz-minusz egy-két hetet bele lehet kalkulálni. Még nem jött el az ideje. Ki fog jönni az biztos...bármikor elkezdõdhet a folyamat.. Minden jót:-))
Szia! A dokim nekem is azt írta a papírra, h szülés idõpontja:****+/- 10 nap! Ne aggódj, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Csak a fura az, hogy mindig, még most a 39 hetes 4 napos uh is pontos volt napra! És 29 hetes korom óta koraszüléssel fenyegettek 3Xi vérzés miatt... és most meg semmi... :-( De köszi, tudom erre nem lehet mit írni, csak mégis vígasztalódni akarok:-)
szerintem már a kórházban vannak... Sok boldogságot! Majd írj!
Szerintem már a szülõszobán lehetsz! Sok boldogságot!
Szia! A 41. hétben ez már természetes. A barnázás lehet a vizsgálattól is. Persze, nemsokára fogsz szülni, mivel már ennyi idõs vagy, de korántsem jelenti azt, hogy ma, vagy holnap... Mondom én, aki mindkét gyerekkel koraszülés miatt volt veszélyeztetve, ilyen méhszájjal, mint a tied. Az elsõvel a 20. héttõl, a másodikkal a 9. héttõl. A végén úgy kellett indítani mindkettõt:)
Lehet, hogy már reggel babázol:) Könnyû szülést! 4hónapos nagylány anyuja
Készülj a szülésre!!! Gratula!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig dehol semmi :( :( Most már aztán teljesen ki vagyok borulva. Közben teljesen elment a nyákdugó, de ezen kívül semmi jel nincs. Hétfõ este indítják, ha addig nem indul el magától, de akkor is valami ballonos módszerrel, amitõl iszonyatosan rettegek, mert állítólag jobban fáj, mint a szülés. Egész este könyörögtem a babának, hogy szülessen meg, de reggel van, és meg egyben :( :( :(
Úgy látom, ma nem írtál. Szerintem már babázol! Remélem legalábbis!!! Sok boldogságot nektek!
A lányok már csak ilyenek:) Az én babám is nehezen indult, aztán annyira belehúzott, hogy 1, 5óra alatt meglett.Neked is gyors és könnyû szülést kívánok!!Hol fogsz szülni?
Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz meg a babád! :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és most látom, hogy a vizsgálat óta van egy kis barnázgatás is...
A kérdező hozzászólása: Hát, erre én is... Van olyan, aki szintén így kihúzta a végét? Most vannak ugyan valami jóslóim, de messze állok a szüléstõl. Hacsak egyik percrõl a másikra nem indul be... Pár hete még izgatott voltam, aztán türelmetlen, majd csalódott, most pedig csak nézek ki a fejembõl :( Bárcsak elindulna az éjjel... De hiába imádkozom :(
nekem azt mondta, az orvos, hogy ne egyek, mert éhes lesz a babám, és akkor ikjön egész nap alig ettem, már majd elájultam az éhségtõl, de semmi. lassan sajnállak, biz isten, de ne aggódj, ki fog jönni. vagy így, vagy úgy, de meg lesz! drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, tegnap délután, közel egy napos vajúdás után végre megszületett Viktória! Nagyon szép, imádom :)
Szia.Szivbõl gratulálok nektek a kicsihez!!Sok egészséget kivánok mindkettõtöknek!
05-13 14:26 vagyok Gratulálok és üdv az anyukák között!:) ) Jó egészséget és sok tejet kívánok! Találkozunk a babák témakörben.
A kérdező hozzászólása: Ja és kislány, aki a Viktória nevet fogja kapni, ha végre elõbújik!
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon jól esik, hogy így ismeretlenül is ennyien drukkoltok nekem! Még itthon, fájdogál a derekam, és a hasam is tompán görcsöl. A nap folyamán volt még némi barnázás, és a nyákdugóból is ment el egy kevés. Közben beszéltem a szülésznõvel, és felvilágosított, hogy nem egy centire, hanem egy ujjnyira vagyok nyitva, ami 2 cm :) Szerinte a hétvégén meglesz a baba, remélem igaza van! Remélem, most már nem fogja abbahagyni, ha eddig eljutottam! A kórházba is viszem a laptopot, írok, ha végre megtörténik!
Szia!Még otthon vagy??
A kérdező hozzászólása: :D :D :D
sztem is.mélyen ne aludj azert mert sztem lehet h már éjszaka beindul.írj majd.könnyü és gyors szülést kívánok:) 11 hetes vigyori anyuja:)
Lehet, hogy reggelre, vagy akár még ma este meg lesz a babád! Sok boldogságot és jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok, még itthon vagyunk :( Nem nagyon történt semmi az éjjel, leszámítva, hogy azóta is barnázgatok, és úgy fáj a derekam, meg a hasam, mint a boldog mensis idõkben... Csak sajnos folyamatosan, nem pedig akárhány percenként. Ez is lehet a szülés kezdete? Remélem, most már tényleg történik valami. Az sem baj, ha csak ma este, vagy éjjel, vagy holnap, csak történjen már végre...
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig itthon vagyok, elmúltak a görcsök, és a barnázás is :( Pedig már olyan boldog voltam, hogy végre szülni fogok! Nem tudom, mit tegyek. Már mindent kipróbáltam (lépcsõ, homeó, forró fürdõ, csípõs kaja, szex, ...). Nem hiszem el, hogy még most sem indult be a szülés :( :( :(
Nagyon szorítok neked, hogy minél elõbb meginduljon!!!Kisfiú vagy kislány lesz a baba?
Szia!Én dettó így voltam mint te, de nekem végül indították mert nem indúlt be magától.Könnyû gyors szülésem volt.
Sétálj egy nagyot. Az segít a legjobban tágulni. És nyugalom, nincs már sok.:)
De izgalmas ez! :D Nekem 3 kisfiam van, a kicsi 18 hónapos: Nekem 2 napig fájt a drekam, mire megindult a Szülés! Írd meg mi törétént! Sok boldogságot!
Szia! Én vagyok, akit éheztetett az orvos :D Örülök, hogy jól vagytok! Nagyon sok boldogságot és jö egészséget kívánok nektek!

19 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál. CX: 2100. Mit tegyek, hogy ne legyen semmi baj és ne nyíljon tovább a méhszáj? A dokit elfelejtettem erről megkérdezni, csak annyit mondott hogy nincs komoly baj.

Legjobb válasz: Ha lehet ne cipekedj és pihenj sokat,de ne pánikolj mert ez nem nagy probléma A fürdés helyett viszont tanácsosabb a tusolás!

Ha lehet ne cipekedj és pihenj sokat, de ne pánikolj mert ez nem nagy probléma A fürdés helyett viszont tanácsosabb a tusolás!

36 hetes terhes vagyok. Ma elment a nyákdugó, a méhszáj 2111-es, lepény II-es fokban érett. Viszont egyelőre semmit nem érzek. Mennyi időm lehet még hátra?

Legjobb válasz: Mindenhol azt olvastam, hogy a nyákdugó max. 2 héttel a szülés elõtt is távozhat. Szerintem szóljál a dokidnak, mert akkor valószínû, hogy a 40. hét elõtt szülsz. Hát mindenesetre könnyû és gyors szülést kívánok!

Mindenhol azt olvastam, hogy a nyákdugó max. 2 héttel a szülés elõtt is távozhat. Szerintem szóljál a dokidnak, mert akkor valószínû, hogy a 40. hét elõtt szülsz. Hát mindenesetre könnyû és gyors szülést kívánok!
Szia! addig semmit ne csinálj amig a magzatvíz el nem folyt, vagy nem érzel fájásokat! nekem szülés elõtt pár órával ment el a nyákdugó, bár nekem már hajnal óta 10 perces fájásaim voltak, az pedig valami reggel 8 körül esett ki. úgysem fognak veled csinálni semmit, ne aggódj! :) Minden rendben lesz, de azért szólhatsz a dokinak, meg fog nyugtatni, vagy esetleg meg is vizsgál! :) Jó egészséget és könnyû szülést! 29 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!