Találatok a következő kifejezésre: Mára nem a menzimet (32 db)

Szerintetek nem lesz sok hogy szedek terhesvitamint, kb két hete elkezdtem a Gynex cseppeket, és ma megjött a menzim ugyhogy 3-4 nap mulva elkezdem a palástfű teát?

Már sajna több mint egy éve nem jön a baba, most megprobálok mindent megtenni hogy legyen.

Legjobb válasz: Hát az oké, hogy mindent, de egyszerre? Szerintem egymás után próbálgasd, hogy mi jön be neked. Gondolom orvosnál már voltál.

Hát az oké, hogy mindent, de egyszerre? Szerintem egymás után próbálgasd, hogy mi jön be neked. Gondolom orvosnál már voltál.

Mit adtak a menzán a megyszoszhoz? Arra emléxem hogy ilyen dara vagy császármorzsa szeru volt. De nem emléxem, nem ma volt. Esetleg valaki emléxik?

Legjobb válasz: ma is még a kedvenc menzás kajám . pedig már 20éve nem ettem menzán .. De itthonis szoktam csinálni a meggyszószhoz ,piritott dara + fõtt hús : legjobb marahússal..

ma is még a kedvenc menzás kajám . pedig már 20éve nem ettem menzán .. De itthonis szoktam csinálni a meggyszószhoz , piritott dara + fõtt hús : legjobb marahússal..
A kérdező hozzászólása: Jaj koszi! A buzadarát piritom és ennyi? Hálás koszonet!
Nem csak piritani kell. Itt pontosan le van irva: http://www.maimoni.hu/2009/12/menza-alom-gyumolcsmartas-es-p..
Búzadarát folyamatos kevergetés közben világosbarnára pirítjuk az olajban. Megsózzuk és egyenlõ mennyiségû vízzel felöntjük. 2.Hagyjuk pár percig rotyogni, majd tovább kevergetjük, míg a daraszemek magukba nem szívják az összes vizet, újra szemenként külön-külön "gurulnak
DE mi az anyámért írsz sz helyett x-et?:SSS
A kérdező hozzászólása: Koszonom!
Szerintem inkább meg fog jönni, de ne legyen igazam!
Nekem mensi elõtt 5 nappal volt 2 napig barnázásom és kis vérzésem. Azt hittem beágyazódik, de nem így történt. Utána olvastam, és nálam valószínûleg csak próbálta, de nem sikerült, és elment. :(
Csinálj tesztet, sok sikert!
Csináltál tesztet? :)

17-ére nem várom. Ma világos barnás folyásom volt. Nem szokott menzi elött ilyen lenni csak megjön. Ez a beágyazódás jele lenne?

Legjobb válasz: Nekem ilyen volt, van esély rá. Drukkolok neked!:) De azért még tarts szem elõtt minden lehetõséget.

Nekem ilyen volt, van esély rá. Drukkolok neked!:) De azért még tarts szem elõtt minden lehetõséget.
Igen, van rá esély. De még ne éld bele magad. Nagyon szurkolok! :)

Keddre nem vártam és ma megjött. Vannak 3-4 cm nagyságú darabok a menzimben, lehet hogy volt baba?

Ezek a darabok hasonlóak, mint pékor a nyúlós nyák, csak egy kicsit szilárdabbak. Lehet, hogy megtermékenyült a petesejt, csak most valamiért elment?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De ezen ne rágódj! Ha nem jó helyen tapadt meg, vagy nem tapadt meg - annak oka van. Ennek így kellett lennie. Csak elõre nézz és próbálkozzatok tovább! Legközelebb sikerülni fog!

Elképzelhetõ. De ezen ne rágódj! Ha nem jó helyen tapadt meg, vagy nem tapadt meg - annak oka van. Ennek így kellett lennie. Csak elõre nézz és próbálkozzatok tovább! Legközelebb sikerülni fog!
Van egy olyan feltételezés, hogy a késve érkezõ menstruációk egy része nagyon korai spontán vetélés. Igazából sosem tudjuk, hogy biztosan így van-e , mert ennyire korai terhességet nem lehet orvosilag bizonyítani. Az ilyenkor jelentkezõ vérzés nem igazán tér el a szokásostól, esetleg a mennyisége egy picit több lehet, de ez sem feltétlen van így. A vérzésben megjelenõ darabok szerintem a méhnyálkahártya darabkái, és ez teljesen normális jelenség.
Ó te szegény. Én is keddre nem várom. A darabos mensi nem jelent feltétlenül vetélést, nekem régebben mindig nagyon darabos volt.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat! Csak az vígasztal, ha tényleg rossz helyen volt, akkor így jobb, mintha késõbb lett volna valami gond! Az se nincs kizárva, hogy azok a darabok tényleg a nyálkahártya darabjai! Utolsónak, te lehet, hogy 14.-ére gondoltad, hogy nem vártam, de nem, 7.-ére nem vártam.
Ja, bocsi. Akkor késett pár napot. Hát úgy még rosszabb, mert gondolom már reménykedtél. Nekem volt úgy egyszer hogy soha nem tapasztalt görcsökkel jött meg, el is ájultam, és a doki azt mondta hogy spontán vetélésem lehetett. Neked nem voltak nagy fájdalmaid?
Szia nekem most a héten jött meg Kedden 6 nap késés után elsõ nap nem is volt semi gondom, de a második nap reggelén arra keltem föl hogy majd szét szakad a méhem nagyon erõs görcseim voltak kimentem pisilni mikor kihúztam a tampont egy 5×5 centis hártya szerûség volt rajta és már ez nem is az elsõ eset volt kb:már 3-szor elõfordult amióta probálkozunk a 14 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Nem voltak különösebb fájdalmaim, volt ennél már sokkal rosszabb is, amikor a földön fetrengtem, hideg rázott és már a görcsoldó sem segített. Ezt most nagyon jól viselem, ami a fájdalmat illeti, a lelki oldaláról inkább ne beszéljünk! 1-2 alkalommal volt, hogy jobban fájt, de nem vészes! Kedves utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom, hogy Ti is így küszködtök a babáért! Neked már volt teszted is? Én vasárnap szerettem volna teszelni, ez lett volna a férjemnek a húsvéti ajándék! Kívánok mindenkinek mielõbbi babásodást!
Szia a 15:22-es vagyok egy nagyon-nagyon halvány pozítiv de nem tudom hogy terhes voltam e vagy nem, mert kb:20 perc múlva jelent meg a második csík.

Ma van a nem várt napja, teszt negatív! Mikor teszteljek, mert menzinek semmi nyoma!?

Legjobb válasz: Próbáld meg 2 nap múlva reggeli elsõ vizeletbõl.

Próbáld meg 2 nap múlva reggeli elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: és ha akkor is negatív?lehet csak hormonzavarom van?
Utána próbáld meg 1 héttel. Ha még akkor is negatív, akkor irány a doki, nézzen meg, nincs-e valami bajod. Reméljük inkább baba lesz a dologban.
Lehet hormon probléma is... volt barna...??
A kérdező hozzászólása: NEM!
háááát... pedig az lenne a tipikus teherbeesés elsõ jele...ez a beágyazódásnál van... hány naposak a ciklusaid..? gondolom ha úgy fogalmaztál, h "nem várt" akkor próbálkoztatok...kb félidõben...?
A kérdező hozzászólása: elvileg már 2napja késik de teszt negatív!
A kérdező hozzászólása: mi mindig próbálkozunk akkor vagyunk együtt amikor jólesik és ez általában minden nap :) 30-32 naposak
Pozi lett???

1napot kesett a menzim es meg akartam varni a 3ikat h biztosra menjek de ma megjott, butasag lenne holnap reggel tesztet csinalni? Nem is lehetek akkor terhes ha 1 napot kesett?

mar olyan regota probalkozunk,felek belegondolni h endom van:((((

Legjobb válasz: Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!

Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!
Sajnálom.
nagy valószinûséggel nem vagy terhes, de ha téged megnyugitat csináld meg a tesztet. Hogy jön ide az endó? vannak tüneteid? van okod tartani tõle?

Miért szüntek meg tüneteim? Holnap van a nem várt menzi nap és ma semmit nem észlelek.

Tegnapig az alhasam fájdogált, a melleim érzékenyek voltak és úgy éreztem történik valami...Tegnap és ma is csináltam tesztet amin nagyon halvány csík, szinte alig látható, jelent meg.El?fordul ilyen, hogy a tünetek gyengülnek?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík,halkan gratulálok:) Hogy nincsenek tüneteid?Örülj neki,hidd el,még lesznek tüneteid.Addíg jó,míg nincsenek. Tapasztalat:)

A halvány csík is csík, halkan gratulálok:) Hogy nincsenek tüneteid?Örülj neki, hidd el, még lesznek tüneteid.Addíg jó, míg nincsenek. Tapasztalat:)
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató! Nagyon köszönöm :) ))
koncentrálj valami másra, hadd teljen nyugodtan az idõ. A következõ teszt majd biztosabb eredményt mutat. Nekem két hete késik, pozitív tesztem van, de tünetem semmi. Lehet hogy az elõttem szólónak van igaza - és örüljünk :) ))
teszt?
Szia! Nekem nagyon bõ, és vizes folyásom volt mikor megkellett volna jönnie, olyan érzés volt mintha bepisiltem volna. Nem jött meg :) Most 24 hetes vagyok :) Szerintem tesztelj nyugodtan! Remélem tudtam segíteni.
én péntekre nem vártam, és nem is jött meg... a tesztem hétvégén negatív. tegnap percenként jártam vécére, mert folyton úgyéreztem, hogy most jön meg. de nem jött :) a hétvégén megint tesztelek, addig meg igyekszem nem megõrülni :) hajrá!!!
mikor? Szerintem babás vagy. Ne legyél elkeseredve. hajrá csinálj még 1 tesztet.
Mennyi idõ után változott pozitívvá? Én a helyedben csinálnék tesztet, ja és nekem is vizes folyásom volt illetve még van is! 12 hetes km
Szerintem nem kellene halál komolyan venni ezeket a dolgokat, hogy vizes folyás tuti mensi, meg krémes tuti baba. Minden nõnek máshogy reagál a szervezete bizonyos dolgokra. Hallottad a kismamákat, nekik is volt vizes folyásuk baba mellett. Valószínüleg te is közéjük tartozol. Azért megvárom a biztos pozitív tesztet utána gratulálok, de sztem babás vagy. Írd majd meg, ha biztosabb a pozi!
Szia! Megcsináltad? Mi lett?
A kérdező hozzászólása: Igen csináltam egy corax-ot!Kb 10 perc után jelent meg a kontroll csík és semilyen rozsaszín csík nem haladt át rajt!Szerintem rossz!Az ébredési hõm viszont 37-rõl ma 37, 2 re felment!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást sokat segítetetek!Reggel megcsinálom ha lesz elég erõm hozzá!
Csináld meg a vizes folyás baba, nekem isaz volt most 3 hós!!! Csináld meg és írj!!!!!!
Vizes folyás mensit jelez :(
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek csinálni!Ma reggel is fogtam fel vizeletet de a tesztet nem mertem kinyitni, és ki is borítottam!Vizes folyás?
A kérdező hozzászólása: El vagyok keseredve nagyon
A kérdező hozzászólása: qupidó idõn túl egy halvány és egy erõs poz de idõn túl!nem tom mi van!
Vegyél Qupidot, az jó, de már csütörtök van:) )) Szerintem lehet grtulálni. Nekem 4. napon is nagyon halvány vol, lehet hogy már a mostani vizelet is kimutatná.Ha tudsz vegyél egy másik tesztet, aztán írj! Szurkolok nagyon. Elõzõ voltam

Tegnap kellett volna megjonnie a menzimnek ma csinaltam delutan tesztet de semmit nem mutatott ki, se 1csik, se 2csik. Ez normalis?

igyis ma ideges vagyok mar a menzi napja elott h na megjon megint vagy nem,erre nem mutat semmit.

Legjobb válasz: Hibás volt a teszt. Csinálj másikat. :) Egy másikfajtával.

Hibás volt a teszt. Csinálj másikat. :) Egy másikfajtával.
az hibás teszt vagy nem jutott rá elég vizelet. Énis ebben a cipöben járok mint te. Nekem is tegnap kellett volna.. Van tüneted ?
Csinalj masikat reggeli vizeletbol.
A kérdező hozzászólása: ma reggel csinaltam es 2 csik van de csak az 1ik eros csik a masik naon halvany.tegnapi tesztet ugy csinaltam h lepisiltem, ma pedig egy poharba pisiltem.szerintem veszek meg tesztet, szoritsatokmert az elozo terhessegemnel is igy kezdodott h nem mutatott semmit aztan halvany csik volt es a baba 3honapban meghalt;(
A lényeg, hogy ott van a két csík!!! :) Gratulálok! 29 hkm
az a lényeg hogy van 2 csik! Én vagyok akinek már 2 napja késik, neked van tüneted?
A kérdező hozzászólása: haat a mellbimbom erzekenyebb volt(de mar nem az)meg ugyereztem mindha megakarna jonni de olyan fura volt mert en szinte nem is szoktam eszre venni h megfog joni.aztis kimutatna a teszt ha nem el a baba?vagy hulyeseget kerdezek?
1-es vagyok Nyugodj meg, teljesen normális, hogy kicsit görcsölsz, meg olyan mindjárt megjön érzésed van. A menstruációk elõtt nekem sem volt soha semmi tünetem, viszont amikor babás lettem, folyamatosan görcsölt a hasam egészen a 8. hétig. Azután mintha elvágták volna. teljesen elmúlt. Ha a babának valami baja lenne, azt nem mutatná ki a teszt, de nincs semmi baja, úgyhogy nyugi. :) Mikor mész orvoshoz? 38+1 hkm
A kérdező hozzászólása: angliaban elunk(mar van 22honapos fiunk)es csak harmadik honap vegen mehetek el orvoshoz, de igazabol az sem orvos hanem ultrahang es vervetel.a kisfiammal mikor terhes voltam (szerencsere)orvost nem lattam.itt akkor kuldenek orvoshoz ha komplikaciok vannak.igaz mikor volt aprilisban a vetelesem akkor sem talalkoztam orvossal.akik az UHt csinaljak nem orvosok.szoval itt ha hatalmas a "baj"na akkor jon a doki.remelem nem lesz orvoslatogatas.persze tudom h otthon egesz mashogy mennek a dolgok, mert azert mikor a 3honapos magzat kicsusszant, haza mentem es megvizsgaltattam magam egy igazi orvossal.bocs h ilyen hosszura sikeredett a valaszom.orulnek ha meg irnatok koszonom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!