Találatok a következő kifejezésre: Mára nem a (6309 db)

Hogyan nézzek a barátnőm édesanyja szemébe ezután, ha ma nem a legszebb jelzővel illettem?

Veszekedtünk a barátn?mmel, elég ideges voltam és véletlenül kicsúszott. Valószín?leg elmondta neki... Ha legközelebb találkozok vele mit csináljak? Eddig nagyon jóban voltunk, sokat voltam náluk, velük sok helyen.

Legjobb válasz: ha már megtörtént, akkor légy férfi, és természetesen tegyél úgy, mintha nem történt volna semmi. de amúgy az önuralom szónál nézz szét a kódexben, mert ilyen nem szoktunk csinálni. :\

ha már megtörtént, akkor légy férfi, és természetesen tegyél úgy, mintha nem történt volna semmi. de amúgy az önuralom szónál nézz szét a kódexben, mert ilyen nem szoktunk csinálni. :\
Barátnõdtõl kérj bocsánatot. Kérdezd meg, hogy elmondta-e az anyukájának. De azt nem értem, hogy csak "kötõszóként" csúszott ki, vagy valóban az anyukáját szidtad, tehát komolyan gondoltad?
A kérdező hozzászólása: Nem állt szándékomban az anyukáját szídni, csak úgy jött.

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Ma van Valentin nap és ma nem tudtam talizni a barátommal és ugy van megbeszélve hogy holnap! És megbeszéltük hogy fogunk Szexelni de ma megjött...! Hogy mondjam meg neki?

Pont a legroszabbkor..!És ti ezt h mondanátok meg a barátotoknak h nem tudunk!Pedig annyira készültünk már rá!(Nem ez lesz az els? szex!!!)

Legjobb válasz: Bocsi, ma megjött, halasszuk el légyszi.

Bocsi, ma megjött, halasszuk el légyszi.
ahogy ez elõzö válaszolo is mondta. ha szeret megérti és egyáltalán nem fog rád haragudni. ha meg nem akk egy faragatlan tuskó. F/17
hát ha ezt gond megmondani, akkor a szexet is halasszátok még jó sok ideig...
Biztosan meg fogja érteni. Ha elé állsz és szépen elmondod neki köntörfalazás nélkül, akkor nem lesz semmi baj. Végül is nem tehetsz róla, hogy megjött a havid pont most.
sajna szolidaritok veled. ha nem érti meg tényleg nem oké


Ennek nem kell nagy feneket párosítani, ma reggel nem állt fel, és kész. Biztos valami olyat álmodtál.
A kérdező hozzászólása: Vele álmodtam és ezért érzem ezt fontosnak!
Lehet már álmodban megvolt az erekció, és azért nem állt már fel reggel.
A kérdező hozzászólása: Általában álmomban is és keléskor is feláll. De most egyiket sem éreztem.
Én is sok mindenkivel álmodtam, ezek csak álmok, nem jelentenek semmit. Az, hogy vele álmodtál, szintén nem jelent semmit. Az erekció szintúgy.

Ma csináltattam helix (felső fülporc) piercinget. Hálaistennek ma megmostam a hajam, ha nem mostam volna meg, akkor egy csömböllék lenne holnapra. Mikor érheti majd víz? Vagy hogy mossak majd hajat?

Legjobb válasz: Csömböllék? Ez tök tetszik, tanultam ma egy új szót! :)) Mosd meg nyugodtan, csak ne áztasd, és alaposan öblítsd le tiszta vízzel.

Csömböllék? Ez tök tetszik, tanultam ma egy új szót! :) ) Mosd meg nyugodtan, csak ne áztasd, és alaposan öblítsd le tiszta vízzel.

Elvileg 1. vagy 2. -án volt PÉ-m. Mára nem várom, eddig nem is jött. Folyamatosan szédülök, sokszor hányingerem van, és kissé fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni. Teszt ma negatív. Azért van még esélyem szerintetek?

Legjobb válasz: végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)

végülis esély mindig de ha 1-2 án volt pete érésed akkor vagy mára vagy holnapra nem várod!vagy nem?az sajnos lehet most még azért is mert lehet hogy holnap meg fog jönni!de azért szurkolok hogy ne jöjjön meg!:-)
szia nem mindeninél mutatja ki a teszt még ilyenkor ne keseredj el én is mára nem vártam nekem meg is jött-(((( sajna szorítok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok!
Mindegyik jó jel, amit írtál, kivéve a -teszt. De az még korai is lehetett, ne keseredj el. Reggel csináltad?
A kérdező hozzászólása: Igen reggel :(
Milyen érzékenységû volt a teszted? Csak mert nekem is ugyanezek voltak a tüneteim és a 10-es érzékenységû már két nappal a nemvárt elõtt kimutatta, a 25-ös viszont még a nemvárt napján sem, de mégis terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Szia! 25-ös volt nekem is...
Ha csökken az érzékenysége, akkor meg fog jönni sajnos.Legalábbis nekem mindig így van:(
nekem is peteérés után pár nappal kezdett érzékeny lenni a bimbóm. egyik napról a másikra annyira el kezdett fájni, hogy már amikor megyek akkor is fáj. holnap nem kéne megjönnie, de még mindig nagyon fáj. én reménykedem egyéb tüneted van???
Szia! Nekem is a peteérésem óta fáj, rettentõen. 30 naposak a ciklusaim, elvileg egy hét múlva kell megjönnie. Reménykedem...

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!