Találatok a következő kifejezésre: Már5 hónapja a (2 db)

Már5 hónapja szedem a clostyt, most csináltak átjárhatósági vizsgálatot. Átjárható mind a két petevezetőm. Meddig szedhetem a clostit, ha abbahagyom megint nem lesz peteérésem? 11hónapja próbálkozunk

Legjobb válasz: Hát, ez érdekes, az én dokim csak 3 hónapig hagyta folyamatosan szedni, utána szünet, hogy a szervezet pihenjen. De a closty hatása még 3 hónapig megvolt. A 3 hónapos szünet után lehetett újra szedni. Ellenõrizni szokott a dokid, kb. a 12.naptól, hogy vannak és növekednek a tüszõid?

Hát, ez érdekes, az én dokim csak 3 hónapig hagyta folyamatosan szedni, utána szünet, hogy a szervezet pihenjen. De a closty hatása még 3 hónapig megvolt. A 3 hónapos szünet után lehetett újra szedni. Ellenõrizni szokott a dokid, kb. a 12.naptól, hogy vannak és növekednek a tüszõid?
A gyógyszer tájékoztatójában is úgy van, hogy max 3 hónapig szedhetõ, ciklusonként emelkedõ dózissal, majd pár hónap kihagyás után egyszer megismételhetõ a kezelés. Egyébként hormonvizsgálatot csináltak már, mert az is kellene? Szerintem ne szedd tovább, és kérdezz meg egy másik orvost is. Egyébként biztos van a gyógyszertõl peteérésed? Nem lehet, hogy azért nem sikerül a baba, mert nem bír megtapadni, vagy ilyesmi, mert erre a closti nem jó, kell mellé egy másik szer is.
Szia én 2 hónapot szedtem a clostit és miután már nem szedtem volt spontán peteérés nem tudom hogy de tuti volt!És nagyon örültem neki nekem is most volt 4 napja átjárhatóságim és remélem ebben a hónapban sikerül már a baba!
A kérdező hozzászólása: Igen, szokta nézni a peteérésemet és szokott is lenni.Hormonvizsgálatot viszont nem csinált, az miért kell?
A hormonok szabályozzák a peteérést, a tüszõrepedést, a beágyazódást stb.
hagyd, hogy helyre rakja a dolgokat.ha akar õ is valamit, azt éreztetni fogja, fõleg úgy, hogy tudja, hoyg szereted.
Mindenképpen hagyj neki idõt, és várd meg amíg õ lép. Légy vele megértõ, de semmiképp se nyomulós, ellenkezõ esetben elég rosszul is elsülhetnek a dolgok. Ez a te érdeked is szolgálja, ki tudja hanyadán áll most a nõkkel.
Szerintem most lépj, még mielõtt rájön, hogy a volt barátnõjét szereti jobban, és vissza kuncsorogja magát. Bár így nem biztos, hogy sokáig lesztek együtt... Nem nagy élmény bánatos pasival kezdeni!
A kérdező hozzászólása: Most akkor várjak , vagy lépjek??
Lépj!!! Még a végén lemaradsz róla, aztán csak nézhetsz ki az üres fejedbõl!!! De ne erõszakosan nyomulj, csak lassan! Ha lerohanod nagyobb kárt csinálsz, mint hasznot... Meséld be neki, hogy veled is milyen szarul elbántak...Szépen öleld át könnyes szemekkel, majd csókold meg finoman... A többi asszem menni fog... A könnyes szemekhez javasolnék némi vöröshagymát egy pici zacsiba csomizva. Aljas ugyan, de az élet elvisel némi színjátékot a magasabb cél érdekében...
A kérdező hozzászólása: Köszike, ez nagyon tetszik..nagyon jó tanács..és hát igen néha muszáj egy kis színjáték..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!