Találatok a következő kifejezésre: Már vasárnap késik, (12 db)

Már vasárnap óta késik, tehát ez már a 4. nap. A hőm még mindig 37. Tüneteim sokat pisilek, néha szédülök, és kb. ennyi. Lehet, hogy pocaklakóm van?

már többször írtam erre az oldalra. Mindig olyan jó tanácsokat és megnyugtató szavakat kapok. Most is írok. Már vasárnap óta késik, tehát ez már a 4. nap. A h?m még mindig 37. Nekem eddig még soha nem késett, mindig 28 napos ciklusaim voltak, és órát lehetett volna hozzá állítani. Tüneteim sokat pisilek, néha szédülök, és kb. ennyi. Hétf?n a teszt nega lett. Vasárnapig várni akarok a következ?vel. Szeretnénk a babát, de most reménykedünk nagyon.

Legjobb válasz: mármint abban reménykedünk, hogy sikerült:)))

A kérdező hozzászólása: mármint abban reménykedünk, hogy sikerült:) ))
KÖSZI én azt hiszem te 100%babás vagy
A kérdező hozzászólása: bocs nem este, hanem eset
A kérdező hozzászólása: szia nekem a mensi elõtt semmim nem fáj, csak és kizárólag a derekam, illetve a sípcsontom a lábaimban. És ez már legalább azóta így van, amióta mensizek, tehát belõlem ne indulj ki, én egy ritka este vagyok.
meg irnád nekem hogy van e mellfeszülésed mert nekem mindig szokott lenni mesi elött most viszont nincs és nem is görcsölök ahogyan szoktam .REMÉNYKEDEK
A kérdező hozzászólása: meg fogom írni, hogy mi lett, de vasárnapig szeretnék várni, mert akkor már egy hete lesz, hgy nem jött meg, és remélem nem is fog. Addig csak a pozitív dolgokra gondolunk a párommal, és reménykedünk. De azt is tudjuk, hogy, ha most nem, akkor majd a következõ hónapban sikerülni fog:) )))
A kérdező hozzászólása: nincsen semmi különös zavaró körülmény, még csak az sem, hogy most nagyon rágyúrtunk volna. Minden ugyanúgy zajlik otthon. Viszont ez a mindjárt megjön érzésem is meg van, néha rohanok a wc-re, hogy na most akkor megjött és semmi.
Szia! Nem írtad, hogy nincs-e esteleg valami változás otthon ami idegeskedésre feszültségre ad okot.Ha nincs minden a megszokott rendben zajlik körülötted, akkor gratulálok kismama!! Írd meg mi lett az eredmény! Sok sikert!
szerintem varj pár napot.és tasztelj vannak olyan tesztek amik korán ki mutatják.sok sikert.
A kérdező hozzászólása: semmi sem 100%, én úgy avgyok vele, hogy kivárom azt az egy hetet, de neked is drukkolok

Már vasárnap óta késik (és nem is szeretném, ha megjönne). A hőm is magas 37 és 37, 2 között van. Csináltam már tesztet, de negatív lett. Mitől lehet ez a késés akkor?

Mindig 28 napos ciklusaim vannak, és mindig nagyon pontos szokott lenni. Mikor teszteljek újra? Vagy nem is vagyok kismami?

Legjobb válasz: Ne keseredj el még lehetsz babás mert én kb 4db tesztet csináltam amire kiderûlt hogy baba lesz.Ekkor mér 6hetes voltam csak nagyon kevés volt a hcg a vizeletemben.Remélem nektek is ilyen szerencsétek lesz.

Ne keseredj el még lehetsz babás mert én kb 4db tesztet csináltam amire kiderûlt hogy baba lesz.Ekkor mér 6hetes voltam csak nagyon kevés volt a hcg a vizeletemben.Remélem nektek is ilyen szerencsétek lesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy, hogy így szorítasz nekem. Még azért remélek, de ez a várakozás egy kicsit rossz. Tényleg azért fura ez az egész, mert nagyon pontos ciklusaim vannak, soha egy napot sem késett még. Neked nagyon gratulálok a picihez. Most hány hetes vagy?
Már megszületett a kislányom de már rajta vagyunk a következõ babán. Sok sikert remélem összejött.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nektek is minden jót.
50-50%, hogy babás vagy.Novemberben nekem is késett pár napot, már reménykedtem, hányingerem volt, görcsölt a hasam, szerintem beképzeltem a terhességet, mivel utána meg is jött.szomorú voltam, de aztán januárban már elsõ mensi napon már + lett a teszt.És akkor nem is volt hányinger, csak görcsölt a hasam, mellem feszült.Sok sikert!!12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: szia köszi a bíztatást. Igazából én semmiféle tüneteket nem képzelek be magamnak, egy picit feszül a mellem, ami elhanyagolható. De nekem a mensi elõtt nem szokott a mellem fájni, még a hasam sem, hanem csak a derekam. Most mondom csak a hõm magas, egy isi picit feszül a mellem és néha szúrkál a petefészkem ennyi. Reménykedni azért lehet, meg pozitívan gondolkodni!
Szióka! Elmesélem a saját storymat!Nekem mindig percre pontosan 29 naposak voltak a ciklusaim, soha nem késett 16 éves korom óta(most 24 vagyok).A múlt hónapban viszont eljött az "idõ"és semmi!Minden áldott nap teszteltem és persze mindig nega lett, ami nagyon elkeserített, de reménykedtem hisz "nekem soha nem késik" !Gondoltam biztos kevés a hcg a szervezetemben(másfél éve várunk babára).Minden menzi mentes nappal boldogabbak voltunk a párommal!Aztán 11 nap késéssel megjött!Azt hittem belehalok a csalódásba!Olyan volt mintha egy nem létezõ babát veszítettem volna el!Borzasztó volt!Utólag kiderült, hogy az influenza lappangott bennem és ezért késett!Senkinek nem kívánom ezt!Remélem veled nem ez fog történni!Szurkolok neked!

Vasárnap óta késik. Még ilyen soha nem volt, óramű pontosságú 28 napos ciklusaim voltak. Eddig minden reggel 37 volt a hőm, viszont ma reggel 36, 8-ra esett le. Akkor ez már nem lehet baba?

Én még mindig reménykedem, és pozitívan gondolkodom! Segítsetek nekem, mert itt mindig olyan jó tanácsokat kapok!

Legjobb válasz: Nálatok nem találták fel a tesztet? ;-) Vegyél egyet és nézd meg!!!! Nagyon drukkolok hogy baba legyen. Simán ingadozhat a hõd, 2 tized fok nem a világ, lehet holnap már 37,2 lesz. Szerintem nagyon nagy esélyed van akkor ha vasárnap óta késik!!! TESZT!

Nálatok nem találták fel a tesztet? ;-) Vegyél egyet és nézd meg!!!! Nagyon drukkolok hogy baba legyen. Simán ingadozhat a hõd, 2 tized fok nem a világ, lehet holnap már 37, 2 lesz. Szerintem nagyon nagy esélyed van akkor ha vasárnap óta késik!!! TESZT!
tudom nehéz, de várj egy hetet a tesztel.nekem az elsõ tesztem neg. volt, rá egy hétre mutatott csak poz.-t sok sikert
A kérdező hozzászólása: igen ez az, ami miatt tartok egy kicsit ettõl az egésztõl, hogy nega lesz. Mert az ismeretségi körömben is volt olyan, akinek kb. egy hét múlva mutatta a +-at. Tényleg nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire szorítotok nekem. Tegyétek ezt továbbra is, mert én is ezt teszem, csak és kizárólag pozitív dolgokra gondolok!
A kérdező hozzászólása: és neked utolsó válaszoló, voltak tüneteid? Elõtte volt már mensi késésed?
Elõfordulhat, hogy - lesz a teszt, de ha terhes vagy akkor már valószínû kimutatja!Az bizony nagy öröm lenne!Ha -, akkor még mindig csinálhatsz egyet pár nap múlva, hátha változik!Én tuti nem bírnék várni.Nekem a mensi elött 2 nappal + volt a teszt.Igaz nagyon halvány csík volt, de csík volt!
ha megy le a hõd akkor nem vagy terhes
Ez még nem hõleesés, az elõzõ válaszolónak üzenem. 36, 8 még magas hõ. Persze valakinek ez már az, de nem egy embernél van hogy így cikázni kezd a hõ és terhes.
Hûûûû! Rekordot döntesz a hozzászólások arányában! :) A DM-es Clearbluet semmiképp se használd, mert annak az érzékenysége 50-es, vegyél Voraxot, azok 20-as érzékenységûek! Melelsleg tényleg lehet, hogy nincs anniy HCG még a szervezetedben, hogy kimutassa! Várjuk az eredményed!!!:)
Helyesbítek, nem Voraxot, hanem Coraxot :)
vegyél már tesztet, annyira kiváncsi vagyok, és szoritok ezerrel!! ráadásul most eléggé érzékeny is vagyok lelkiekben, igy majdnem elbõgtem magam h remélem terhes vagy:-) 19 hetes kismama
vedd meg az összes létezõt, én tutti azt csinálnám, aztán hajrá, csak iggyál eleget, h legyen elég pisi is hozzá!!!
A kérdező hozzászólása: de aranyosak vagytok csajok. A 19 hetes kismaminak üzenem, hogy nagyon aranyos, hogy majdnem elbõgte magát, de nem annak szántam ezt a kérdést. Lehet, hogy tudatlan vagyok, de honnan tudom azt meg, hogy hanyas az érzékenysége a tesztnek?
A kérdező hozzászólása: ha most ebben a pillanaban csak clearblue-m van itthon csináljam meg? Vagy?
szia. én már csináltam volna a helyedben tesztet. bár aztán én is megszoktam bánni mert nem mutatja ki és teljesen idegroncs leszek tõle. már a gyógyszertárban 2 ével viszem. néha az az érzésem h teljesen hülyének néznek. kb. 2, 5 éve csinálom ezt.:((( szurkolok neked. most én is ott tartok mint te de nekem még várnom kell egy pár napot.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: teszteltem! valami mintha lenne ott a párom is azt mondja! Holnap lehet újrapróbálom. Addig is szorítsatok! Köszönöm
remélem hamar megtod milyen is amikor már egy reklámon is képes vagy elbõgni magad, mert éppen egy édi kutya vagy kislány futkozik benne, hát még azon h más is babócát akar:-)hormonok tombolnak rendesen:-) halvány csik is csik!!! hajráááá!!! 19 hetes
A kérdező hozzászólása: tényleg köszönöm mindenkinek mindent. Ma reggel sajna nem tudtam hõt mérni, mert ilyenkor mindig egy órávaL ELÕBB KELL KELNEM A MEGSZOKOTTNÁL. Ma veszek megint tesztet és akkor is írok, mert az ennyi szurkoló ember megérdemli, hogy megírjam, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: ma elkezdtem barnázni:(((
mikor lesz már péntek reggel mostmár felcsigáztál??? :DDD Tudjuk már meg mi van??? Lassan egy egész ország érted izgul, de ha más nem egy tucat csaj.. :) )) vagy kismama.. vagy leendõ kismama.. :) 25 hetes kismama(szurkolok!)
A kérdező hozzászólása: igen alapjáraton nekem is 36, 3 és 36, 5 szokott lenni a hõm
Szia. Várj még egy hetet minimum. Ilyen sajna nekem is volt, és pár nap múlva megjött. Sajnos ez az idõjárás negyon be tud kavarni, kicsit ingerlékenyebbek vagyunk. Persze a remény hal meg utoljára, de azért egy negatív teszt még rosszabb. Sok sikert 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De már feltalálták nálunk is. tesztet már csináltam hétfõn, de nega lett. Szerintem akkor még korai volt. Az édesanyám egészségügyis, és az õ tanácsára nem csinálok többet, mert a hétfõi is felidegesített. Várok még vasárnapig, és akkor fogok tesztelni legközelebb. Az anyám is 19 évvel ezelõtt már rég tudta, hogy terhes, de a teszt nem mutatta ki neki, és az öcsém 9 hónapra meg is született.
Hát nem tudom hogy én várnék-e, addig megenném a kalapomat, jobb elõbb tudni a nem jó hírt, mint hogy 5 nap múlva megjöjjön és az addigi remény elszálljon. Szerintem legalábbis.
A kérdező hozzászólása: csak az az egészben a fura, hogy nekem még soha nem késett egy napot sem. Tavaly júliusban hagytam abba a gyógyszert, és akkortól kezdve is egybõl beállt a ciklusom 28 napra. Szóval nekem ez furi.
Szerintem mindig jobb egy negát tesztelni, aztán egy pozitívat, mint várni és várni... Én már ellõttem volna egyet. Ilynekor már mutatnia kellene. Csütörtök van!
Milyen tesztet használtál? Én hasonlóképp jártam mint te a hétfõi teszteddel. Teljesen meg tudlak érteni!!!
A kérdező hozzászólása: és, ha ma tesztelek, és még mindig nega lesz, akkor mire gondoljak? Arra, hogy nem vagyok terhes? Vagy arra, hogy még mindig nincs elég hcg-m? Mert itt sokan írtak már olyat is, hogy kb. 10 nap múlva mutatta ki nekik a teszt.
A kérdező hozzászólása: DM-s clearblue-t.
Nálam hasonló volt a helyzet. Pontosan 28 napos ciklusok. A 26. naptól csökkenõ reggeli hõ. A kimaradt mensi utáni 4. napon mégis két csíkos volt a teszt!
Szerintem mindenképp másféle, érzékenyebb tesztet vegyél és az hátha kimutatja. Szerintem már tényleg látnod kellene, h mi a helyzet! Én úgy gondolom, h baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: mondom nekem még a hõm is magasnak számított tegnap reggelig, ma viszont 36, 8 volt.
Milyen tüneteid vannak?
Ha nega lenne most a teszted, akkor szerintem elkönyvelheted úgy hogy nincs baba. Ilyenkor már ki szokták mutatni. Persze vannak kivételek, de nem sok. Ha esetleg a kivételek közé tartozol, addig is nem izgulsz majd, ha negát tesztelnél. Ha eldöntötted hogy tesztelni akarsz, írd meg mi lett.
Szia!Reggeli vizeletbõl csináld meg.Szerintem már kimutatja, holnap péntek.Drukkolok!!!:) Holnap írd ám meg!:)
Szerintem a hõd még mindig magas, mert az átlagos olyan 36, 3 szokott lenni. Ezért gondolom, h van még esély nem is kevés! Aztán peteérés után lesz magasabb.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást csajok, nagyon imádom ezt az oldalt. Ja és természetesen megírom, hogy mi lett. Tüneteim: kicsi mellbimbó érzékenység, mindjárt meg jön érzés, kicsi hasszurka és ennyi
Nekem a + teszt elõtt 36, 5 volt a hõm! A hõd még mindig magas! És mindenképpen reggeli vizeletbõl tesztelj!
Szia! Végig olvastam a kérdésedet és a reakciókat! Én is sok bíztatást kaptam ezen az oldalon és adtam infókat! Mostmár én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége a történetednek? A barnázás még nem jelent menstruációt! Remélem rendben minden a teszteléssel! Feltétlenül írj ide!

Most szombaton együt voltunk védekeztünk rendesen és másnap vagyis vasárnap kellett volna megjönnie de ma már hétfő van és még nem jött meg neki, de mindig rendesen védekeztünk terhességen kívül lehet másmiatt hogy késik?

Legjobb válasz: Lehet más is: niem volt peteérés, vagy késõbb volt peteérés, vagy felfázás miatt,vagy fertõzés miatt,vagy hormonprobléma,de ha tesztelsz választ kapsz, legalábbis a terhesség szempontjából..két hetes késés még azonkívül is elõfordul

Lehet más is: niem volt peteérés, vagy késõbb volt peteérés, vagy felfázás miatt, vagy fertõzés miatt, vagy hormonprobléma, de ha tesztelsz választ kapsz, legalábbis a terhesség szempontjából..két hetes késés még azonkívül is elõfordul
A peteérésnek semmi köze a menstruációhoz. De igen, más oka is lehet, hogy késik. Pár napos késés normális lehet. Esetleg lehet fertõzés miatt, kisebb gyulladás, stb.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Azt nem említetted, hogy rendszeres ciklusa van e a barátnõdnek.Ha nem akkor még semmi ok aggodalomra.Ha igen akkor várjatok pár napot és vegyetek egy tesztet.:)
Ez annyira abszurd. Itt mindenki azt írogatja mindenkinek, hogy "vegyél tesztet". Ezek mellett a feltételek mellett gyakorlatilag lehetetlen teherbe esni, kivéve, ha szakadt volt a gumi, vagy védekezés nélkül a hímvesszõ a hüvelybe került, arról pedig az elõváladék a hüvelybe.

Vasárnapra vagyok kiírva, elkezdett nyilalni az alhasam, nem folyamatosan, csak időközönként olyan mintha kést forgatnának benne, ez már lehet a szülés előjele?

Egyénbént eddig semmi bajom nem volt, se jósló fájás semmi.

Legjobb válasz: Szia! Lehet ez már az lesz. Én sem keményedtem, jóslóm sem volt elõtte. Egyik nap reggeltõl elkezdett hébe hóba fájni a hasam alja, majd este már kicsit erõteljesebben, hajnal 4 tõl már rendesen fájt, s megfigyeltem 10 percenként, majd 8 tól már 5 percenként 40 másodperc hosszú fájások voltak, elkezdett távozni a nyákdugó, majd délben elindultunk a kórházba, s este 9-re meglett a baba. Figyeld hogy rendszerezõdnek-e a fájások, pisilés után pedig nézd meg nincs e a papíron a nyákdugó, ami olyan mint a takony, csak alvadt vér van benne. Vegyél egy forró fürdõt, s ha elmúlnak a fájások, akkor ez csak jósló,ha pedig erõsödnek, akkor lehet eljött az idõ! Könnyû, gyors szülést! 9 napos baba anyukája

Szia! Lehet ez már az lesz. Én sem keményedtem, jóslóm sem volt elõtte. Egyik nap reggeltõl elkezdett hébe hóba fájni a hasam alja, majd este már kicsit erõteljesebben, hajnal 4 tõl már rendesen fájt, s megfigyeltem 10 percenként, majd 8 tól már 5 percenként 40 másodperc hosszú fájások voltak, elkezdett távozni a nyákdugó, majd délben elindultunk a kórházba, s este 9-re meglett a baba. Figyeld hogy rendszerezõdnek-e a fájások, pisilés után pedig nézd meg nincs e a papíron a nyákdugó, ami olyan mint a takony, csak alvadt vér van benne. Vegyél egy forró fürdõt, s ha elmúlnak a fájások, akkor ez csak jósló, ha pedig erõsödnek, akkor lehet eljött az idõ! Könnyû, gyors szülést! 9 napos baba anyukája
De jó ektek, legalább történik valami. Nálam semmi, pedig vasárnapra vagyok kiírva.
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors választ, már nagyon várom, hogy kibújjon! :-) És holnap megyek nst+magzatvíz vizsgálatra, örülnék, ha holnap már a karomban tarthatnám. :-)
Nekem ugyan ez kezdõdött ma délután. Ahogy csak leírod, mintha kést forgatnának az alhasamba és a szeméremcsontnál. Én keddre vagyok kiírva.
A kérdező hozzászólása: Neked még tart ez az állapot? -nekem kicsit javult, majd most megint elkezdte, ráadásl olyan mogásba van odabenn a drágám, hogy mindjárt kiugrik. Holnap megyek vizsgálatra kíváncsi leszek mi lesz?
Nekem is abbamaradt a szurkálás, de pont most írtam egy kérdést ki, hogy megváltozott magzati mozgás mitõl lehet, mert ugyan ezt tapasztaltam este mint te. Halálra rémültem, mert az egész baba mozgott és azt hittem baja van. Úgy látszik nekünk hasonló tüneteink vannak.

Már 14 napja késik. Clostilbegyt szedése mellett próbálkoztunk. Vasárnap reggel csináltam tesztet, sajnos negatív lett. Lehetek terhes? De ha nem, miért nem jön meg?

Sajnos csak egy hét múlva tudok n?dokihoz menni, mert szabin van. Szerintetek érdemes még egyet tesztelnem, ha igen melyikkel? Kicsit félek, hogy valami bajom van és attól nem jön meg.

Legjobb válasz: szia,én ugyan így vagyok.múlt hónapban a 40.napon mentem a dokihoz,mert nem jött meg clostival,azt mondta nincs baba,adott norculutot.most szintén a 34.napnál járok,és semmi!hétfõi teszt negatív!már teljesen kivagyok!én már nem merek tesztelni,mert annyira félek!neked van valami tüneted?

szia, én ugyan így vagyok.múlt hónapban a 40.napon mentem a dokihoz, mert nem jött meg clostival, azt mondta nincs baba, adott norculutot.most szintén a 34.napnál járok, és semmi!hétfõi teszt negatív!már teljesen kivagyok!én már nem merek tesztelni, mert annyira félek!neked van valami tüneted?
pár nap mulva ismeteld meg a tesztet nekem 17 nap késés utan negativ tesztem lett, pedig ottvolt a babó!!!
A kérdező hozzászólása: Hát, már 60 nap telt el az utolsó menzesz óta. Most várok, hátha megjön a héten, ha nem akkor hétfõn tesztelek, de már nem reménykedem. Csak azt nem értem, miért nem jön meg?! Aztán a teszt eredményétõl függetlenül iránya doki.
szia, másik clostis vagyok, képzeld nem fogadott ma a doki, csak jövõhét szerdán!!!!hát én már megõrülök, ez a 47.napom!!és a mellbimbóm nagyon érzékeny!én már nagyon nehezen viselem, mire szerda lesz.....veled miújság, teszteltél?
szió! szerintem nagyon jó, ha vastag a nyalkahartyad! nekem is vastag volt, és a dokinõm kétszer is megdicserte, hogy milyen szep :) ) tudod a nyalkahartya azert fontos, mert minel vastagabb, annal konnyebben tapad meg rajta a leendõ babó! olyan szepen nyomon kovethettuk, mindig beirtad, izgulok, remélem, korai babó!
A kérdező hozzászólása: Megvolt az ultrahang. Hát szerencsére minden rendben van (nincs rosszindulatú elváltozás), meg van nagyon vastagodva a méhnyálkahártyám 18, 5 mm-es, a doki szerint ebbõl bármi lehet, vagy még korai nagyon a terhesség (még nem látható), vagy kb. 1 héten belül meg fog jönni. Ha nem jön meg, akkor két hét múlva megismétli az ultrahang vizsgálatot. Vélemény? Szerintetek lehetek még terhes?
A kérdező hozzászólása: Már 26 napja késik, vagyis jövõ héten meg kéne, hogy jöjjön. Holnap megyek ultrahangra, eléggé izgulok. Ezen a héten a következõket tapasztaltam: puffadás, kábaság, orrfolyás (pedig nem vagyok megfázva)és ma kétszer is vérzett az orrom. Szerintetek? Holnap írok, hogy mi volt!
oké puszi
A kérdező hozzászólása: Nekem nem néztek peteérést, vagy tüszõt, anélkül írték fel a gyógyszert. Hétfõn mindenképp jelentkezem délután! Ha van bármi fejlemény írj!
A kérdező hozzászólása: Ma elkezdtem görcsölni, pont úgy mint amikor készülõdik. Ma van a 60. nap. Szerintem meg fog jönni. :-( De akkor mitõl maradt ki az elõzõ havim? Szóval úgy néz ki, baba sehol. Egyelõre. Még jelentkezem.
oké, mindenképp írj, szerdán én is írok, doki után.puszi
valami hír?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött, de még hogy! Iszonyú görcsökkel együtt. Nem baj, új hónap, újabb lehetõség. Ha gondoljátok írok majd, hogy mizujs.
figyu, vannak nem hormontartalmu szerek, amik rendbeszednek ott "lenn", szerintem kerdezz ra a nodokidnal, mert szerintem ez nem termeszetes :(( meg valoszinuleg az novelne az eselyt .. sajnalom, miu. De majd legkozelebb :) (Amugy most en is hihetetlenul gorcsolok, tagul ott valami lennt, ugy belemnyilal :( )
szia, nagyon sajnálom!!és erõs a vérzésed?tudod most hogy neked megjött, már én is biztos vagyok benne, hogy nekem sem sikerült:-(((én nagyon szomorú vagyok.majd szerdán írok.
hhhhhú.velem is voltmár ilyen:( elég rosz.Én is mindog beleélem magam.én szombaton megyek ultrahangra. nemtudom mitmond mert nekem mostjöttek rendbe a hormonjaim és most elvileg már öszejöhetett de megjött csak feleannyivolt mint szokott, és nemgörcsöltem kicsit sem.
szia, ma voltam dokinál, semmi nincs.azt mondta mivel a 3adag clostil nem segített, így a következõ lépés a laporoszkópia!nagyon félek, még nem tudom hogy döntök.... puszi
szio. a closty a legenyhebb, jon a kovetkezo fokozat. semmi gond, ne parazz, elobb utobb meglesz :)
jaj, képzeld már hogy ugye 20-a ünnep volt, a doki meg csak szerdán rendel!úgyhogx nem tudtam elmenni!szerintem nincs baba, mert csak a mellembe van ilyen szurkálás, és ennyi!ma lennék 6hetes, csak lenni kellene más tünetnek is.én már nem merek a teszt közelébe se menni!neked nézték a tüszõdet közép idõben, volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem, most már megpróbálom kivárni a hétfõi ultrahangot. Egyébként annyi tünetem van, hogy állandóan puffadok, és reggelente kicsit ég a gyomrom. Ez jelenthet valamit? És neked van baba? vagy te sem tudod?
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: semmi tünetem, talán annyi, hogy néha hasonlót érzek, mintha megakarna jönni, de ezt érzem már kb. másfél hete. Más nincs. Te miért kaptad a clostit?
hát, nálam sajnos pco-t állapítottak meg.és neked?
A kérdező hozzászólása: Nekem azért írta fel a doki, mert a fogamzásgátló abbahagyása után hosszúak lettek a vérzéseim. 12-14 naposak. De eddig mindig megjött! Lehetséges, hogy a clostitól meg nem? Neked se lehet könnyû. Én még egy utolsó tesztelek szombaton reggel, ha addig nem jön meg. Aztán meg csütörtökön megyek dokihoz, de hát az még egy kerek hét. Drukkolok neked! Ha gondolod még írhatok. Most mennem kell.
A kérdező hozzászólása: Most adtál nekem egy kis reményt. :-) Neked sem volt semmi tüneted? Egyébként szombaton tesztelek. Lily tesztem van otthon, az jó lesz?
szia, elsõ válaszoló vagyok, ma teszteltem medi-labbal, negatív:-(((ezt már nem hiszem el!!kiborultam!a lily jó, ha teszteltél megírod ide mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szombaton reggel tesztelek, és megírom! Drukkolj! És fel a fejjel!
a clostinak van egy rosz mellékhatása. megvékonyitja a méhnyálkahártyát és nemtud lelöködni.
Szió! az vagyok, akinek ezt válaszoltad: 'Most adtál nekem egy kis reményt. :-) Neked sem volt semmi tüneted? Egyébként szombaton tesztelek. Lily tesztem van otthon, az jó lesz?' Nekem kb a 20 napon jelentkeztek a tunetek (tehat elutazasom harmadik napjan a mellem lett piszkosul erzekeny, de nem duzzadt meg, nem kékult meg, meg semmi, meg napszurashoz hasonlo tuneteket produkaltam, a parom gyozkodott is, hogy tuti nem vagyok terhes, csak uj a furdoruha, meg tul sokat voltam napon, blabla.. mindig nagyon rendszeres volt a menzim, én éreztem, hogy baba, ennyi ideig nem termeszetes, hogy kimarad. (Vagyis tudom, hogy vannak akiknel nem rendszeres, de nalam az volt). Ja, én is clostyt szedtem (elsõ alkalom volt :) Én bevallom hõsiesen, fogalmam sincs mivel teszteltem, egyik kedves ismerõsöm mondta, hogy mindig "kazettás" tesztet kérjek, és én ezt kértem, és mindig másmilyen adtak. (Volt egy olyan, ami egy csíkot se mutatott, a kontrolcsíkot se, az volt a legdrágább). Ilyen 5 másodpercig kell beletartani, és rácsukni a "fedõt", olyan volt az egyik, mint a hõmérõ, a másikba pedig négy cseppet kellett cseppenteni. Szerintem mindegy, hogy milyet veszel, tenyleg, 600 forintos is olyan mint az ezerotszaz forintos szerintem, inkabb vegyel kettot, és par nap kulonbséggel ismételd meg. Majd írd meg mi volt, drukkolok :) Azt nem irtad, hogy mennyire rendszeres a mensid, pedig tényleg, az is fontos lenne. (Bár gondolom nem rendszeres, ha irtal, hogy ennyi ideig kimaradt)
A kérdező hozzászólása: 20. napot honnan számoltad? Ennyit késett? Végülis a teszt kimutatta, vagy csak a nõdokid? Most reggel teszteltem a Lilyvel 17 napos késés után...negatív :-(, sajnos. Több tesztet nem pazarlok el. Csütörtökön megyek a nõdokimhoz, most már csak azt remélem nem lesz komolyabb bajom. Arról eddig nem hallottam, hogy a clostinak olyan mellékhatása van, hogy a méhnyálkahártya nem tud megvastagodni.
A kérdező hozzászólása: Amúgy eddig rendszeres volt a menzim, sõt az volt a baj, hogy 10-12 napig is eltartott. A fogamzásgátlót rég abbahagytam (november), ez nem lehet hatással már a szervezetemre, nem?!
A kérdező hozzászólása: Teszt negatív. :-(
nagyon sajnálom!!én vagyok a másik clostis. én szerdán megyek dokihoz, majd ide megírom mi volt!olyan szerencsétlenek vagyunk!fel a fejjel, majd csak nekünk is sikerül végre!
Szió. ó, sajnalom :( én vagyok a harmadik clostys, akinek a 17. nap utan meg negativ lett. Én azert nem tudtam tesztelni utana, mert elutaztunk. A késés tovabbra is fura O_o bar, ha 100% nem babó, akkor életmódváltás, stressz, vagy hasonló lehet a gond, remélhetõleg semmi komoly! Ne add fel, ritka, amikor elsore-masodikra osszejon, ezt ugy belenkneveltek, hogyha nem vedekezik az emberlanya, rogton terhes lesz, pedig erre havonta 20% esely van. (elnezest a kesoi valaszert, szombat reggel megneztem rogton az oldalt, gondoltam rád, csak en buta nem vettem eszre, hogy a kovetkezo oldalon van a valasz! :()
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi mindenkinek a válaszát. Hasznosak voltak. Csütörtötkön megírom mi volt a nõdokinál! Kicsit félek, remélem nem komoly. Addig is mindenkinek a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál. Elmondtam mi van, megvizsgált, de nem mondott semmi konkrétat. Hétfõre beutalt ultrahangra! Szerintetek ez meg mi?! A beutalóra amenorrhoea (vérzés hiánya) diagnózis van írva. Írjatok!
szia, másik clostis vagyok, akinek nem jött meg.és egyáltalán semmit nem mondott?hogy talán baba, vagy valami?én meg olyan buta vagyok, azt írtam hogy szerdán megyek dokihoz, de 20-a volt!!!el is felejtettem!nekem már a 41.napom, már ki vagyok!teszteltél azóta?nagyon izgi!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nem jött össze. A laporoszkópiától ne félj. Ne görcsölj, mert pszichésen sem fog összejönni.

Ápr.10-én megyek ultrahangra. Már alig várom.1 hete késik. Vasárnap teszteltem, - lett. Remélem, jó híreket kapok. A vérzés elmúlása utánni 2. napon voltunk 1ütt. Baba?

Legjobb válasz: Akkor vagy terhes ha a vérzés elõtt kb 12-16 nappal voltál együtt a pároddal. És már a teszt is ki kellene hogy mutassa. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.

Akkor vagy terhes ha a vérzés elõtt kb 12-16 nappal voltál együtt a pároddal. És már a teszt is ki kellene hogy mutassa. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Febr. 24-én jött +.Márc. 2-án voltunk 1ütt.Febr. végén hagytam abba a gyógyszert, 2-án nem védekeztünk. Márc. 24-én kellett volna +jönnie, de semmi. Márc. 28-án teszteltem, -. Semmit nem érzek, de már 1 hete késik. Mi lehet?
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nem lehet, hogy a fogamzásgátló után nem állt helyre a szervezeted, s most ezért nem jött meg? Nem ritka az ilyen, sajnos!

6 napot késik. Szerintetek vasárnap már mutat valamit a teszt?

Legjobb válasz: Szia,szerintem csinálhatsz egy tesztet nagy valószínûséggel ki fogja mutatni ha tényleg terhes vagy.Azt szokták mondani a menszit várjuk még és utánna már van annyi hcg hormon hogy kimutatja.Sok sikert neked.Mia

Szia, szerintem csinálhatsz egy tesztet nagy valószínûséggel ki fogja mutatni ha tényleg terhes vagy.Azt szokták mondani a menszit várjuk még és utánna már van annyi hcg hormon hogy kimutatja.Sok sikert neked.Mia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A múlt héten csináltam tesztet, akkor még negatív volt.
Valamit biztos mutat.Sikeres + kívánok.
Ohh én már tuti hogy holnap csinálnék tesztet! Szorítok! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a kedves válaszokat. Fogok írni az eredményrõl!
Csinalj mar holnap tesztet, En tuti nem birnek varni vasarnapig. Nagyon drukkolok, h babas legyel 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, én épp bõgök, mert ma reggel megjött! 7 nap után! Jelentkezem, ha újra van valami. Minden jót kívánok nektek!

Lehetek terhes ha szerdai napon kellett volna megjönnie és az előtt vasárnap kevéske barnás folyás kezdődött, ami kb 3napig tartott, aztán nem jött meg és már 4 napja késik?

Mindig szinte órára pontosan jött meg.Ilyet még nem tapasztaltam.Egyébként szedek fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Lehetséges :D Nem tervezett baba ? :(

Lehetséges :D Nem tervezett baba ? :(
A kérdező hozzászólása: Nem tervezett, vagyis csak majd a késõbbiekben, de most még nem szeretnénk, elõbb az anyagi hátteret akarjuk megteremteni, viszont sokszor hallottam már olyat h gyógyszer mellett teherbe esett valaki.aggódok is!
Szia! Könnyen lehet, hogy terhes vagy. Az a barnás folyás lehetett a beágyazódás jele. Szerintem vegyél egy tesztet, és ki fog derülni. -Macska-
A kérdező hozzászólása: Ja és a furcsa h menstruáció elõtt mindig fájnak a melleim, és most egyáltalán nem fájtak, azok a "tünetek" amik elõtte szoktak lenni nem voltak, de ugye nem is jött meg, szóval mostmár tényleg kezdek aggódni, minden vágyam és álmom egy baba, de most nem lenne a legszerencsésebb, ráadásul kiadom a sok pénzt a gyógyszerért s teherbeesek????
Szia! Én is szedtem fogamzásgátlót, mindig minden rendben volt. Aztán egyszer csak késett egy napot, kettõt, a harmadikon már kissé ideges voltam, a negyediken teszteltem. Pozitív lett. Szóval az az 1% bárkivel megeshet, amit a megbízhatóságnál rizikóként szoktak feltüntetni. -Macska-

Vasárnap voltunk együtt a barátommal, de védekeztünk, most már 3ik napja hogy késik a menszeszem. Félek nehogy valami baj legyen. Mikor csinálhatok tesztet? Korai lenne most vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem várjál még egy pár napot,de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni,nekem is volt olyan ,hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.

Szerintem várjál még egy pár napot, de ne nagyon húzd az idõt.A menszesz szokott késni, nekem is volt olyan , hogy öt napot is késett.Sajnos a védekezés nem 100%-os.Mi is védekeztünk és ikreim születtek.
Szia. Mivel védekeztetek? Szerintem is pár napot várj és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: ovszerrel védekeztünk
ha óvszerrel védekeztetek, és nem szakadt ki és az elõjátéknál sem történt semmi olyan, akkor nem értem miért terhességre gondolsz. Egyébként ha 3 napja késik akkor már mutatná a teszt , de mivel zat írtad, hogy a vasárnap miatt, tehát ha neked épp vasárnap volt peteérésed és még terhes is lennél, a beágyazódásik 8-10 nap, aztán lesz hcg amit a teszt mutat, tehát ha a vasárnap miatt vagy kiváncsi, még lehet több mint egy hétig nem mutatná ki a teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!