Találatok a következő kifejezésre: Már van nagyon halvány pozitív tesztem! (5 db)

Egy hete késik van két nagyon halvány pozitív tesztem de mai 10es negatív, miért nem erősödik a pozitív? Ennyi idő után már kellene nem?

Pénteken megyek orvoshoz csak kíváncsi vagyok volt e már így valaki?a két pozitív 25ös intimed a mai 10es pedig illatest

Legjobb válasz: légyszí tedd fel a teszteket, hadd nézzük meg!

légyszí tedd fel a teszteket, hadd nézzük meg!
A kérdező hozzászólása: Persze de már nem élem bele magam inkább maximum pozitívan csalódom:)
de a remény ottvan:)
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten vissza kell mennem, annyit mondott ebbõl még bármi mi lehet..:/
Na mi volt a dokinál?
sztem is 2.on! nekem is hasonló volt, csak sajnos nem maradt meg :( de drukkolok irj majd nekünk!
a 2.-on látok egy halvány csíkot. majd írj mi volt a dokinál!
A 2.-on én is látok egy halovány csíkot! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) írok majd mindenképpen
2-es vagyok, a 2.-on mintha lenne egy halvány csík de nem akarlak hitegetni.Pénteken hátha többet tudsz majd.Én azért a helyedben mielõtt elmennék az orvoshoz, csinálnék egy tesztet.Olvastam én itt olyat, hogy volt akinek csak 2 hét késés után mutatta ki.Azért megy a drukk!Írd meg majd mi lett!
Sajnálom, ha csalódást okozok a válaszommal, de én negatívnak látom mind a két tesztedet :(
A kérdező hozzászólása: Hát ez az , hogy nem jön meg és a hõm is 36, 9 már egy hete szóval nem értem , de akkor legalább jönne meg:( na mindegy pénteken kiderül.köszönöm azért , hogy elmondtátok a véleményetek
Szerintem negatív, szellemcsíkos, bár nekem is volt ilyen a tiedhez hasonló "pozitív" tesztem alacsony HCG szinttel, sajnos 3-4nap után nagy görcsökkel meg is jött. A tesztnek erõsödnie kell, de ha nem erõsödik és baba volt a dologban akkor meg mindenképpen meg kellett volna hogy jöjjön.
Ez nega... Mind a kettõ...
Szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130713/DSC_0084_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130716/DSC_0088_www.kepfelto..
Szia!Sztem tesztelj mégegyszer ugyanazzal a teszttel, mint az elsõ 2 alkalommal.1 hetes késésnél már délutáni pisibõl is csinálhatod.
Hát énis igy vagyok már..

Már van két nagyon halvány pozitív tesztem! Az orrom napok óta be van dugulva, és fájdogál a torkom is. Ez is azért van, mert terhes lettem?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most szépen nyugodj meg lazíts és várj vagy 3 napot.Addig se teszt sem remény esetleg bánat (attól függõen,hogy szeretnél babát vagy sem)csak bízd magad természetanya gondjaira.3 nap elég ahhoz,hogy megtudd fel-megfáztál és az esetleges terhességet is biztosabban kimutatja a teszt.Sajnos nem írtad,hogy mennyit késett és örülnél-e a babának.De örök igazság a türelem rózsát...

Szia! Szerintem most szépen nyugodj meg lazíts és várj vagy 3 napot.Addig se teszt sem remény esetleg bánat (attól függõen, hogy szeretnél babát vagy sem)csak bízd magad természetanya gondjaira.3 nap elég ahhoz, hogy megtudd fel-megfáztál és az esetleges terhességet is biztosabban kimutatja a teszt.Sajnos nem írtad, hogy mennyit késett és örülnél-e a babának.De örök igazság a türelem rózsát...
A kérdező hozzászólása: Még nem késett csak csütörtökre (nem)vártam volna.Nem bírtam ki és ma is csináltam egy tesztet és sokkal erõsebb lett a vonal.Nagyon örülnék a babának!

Van 2 db halvány pozitív tesztem. Szerintetek már biztos terhes vagyok? Nagyon szeretném.

Legjobb válasz: a halvany is pozitiv,nekem igy lett a ket fiam!Ja es mindkettonel volt pecstelo verzes a terhesseg elejen,ugyhogy ne izgulj!gratulalok:)

a halvany is pozitiv, nekem igy lett a ket fiam!Ja es mindkettonel volt pecstelo verzes a terhesseg elejen, ugyhogy ne izgulj!gratulalok:)
Igen, szinte biztos, hogy terhes vagy, nekem ugyanígy volt. És most itt alszik az ágyikóban :)
nekem még sosem hazudott egy teszt sem. gratulálok!
a nem várt napján nekem is a második halvány csík volt!azóta már 17 hetes vagyok és valaki bökdös belülrõl!Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Nem várt elõtt 1 nappal volt egy kis barna pecsételésem, folyásom, de ennyi.... Lehet valami baj ettõl?
nem feltétlen!ha nem volt erõs görcsöd és vérzésed, akkor nem hinném!lehet ez volt a beágyazódás jele...pecsételõ vérzés!
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok! :-)

Járt már igy valaki! 4 -nap van még a nem vártig, igaz vasárnap csináltam 1-tesztet én ugy látom h halvány pozitiv de csak akkor látom ha a fény fellé forditom vagy nagyon korán teszteltem?

Legjobb válasz: Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!

Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!
Van képed róla?Hát ha hamarabb volt peteérésed akkor szerintem lehetséges.
Szerintem csak szellem vagy száradási csíkot láthatsz rajt. A pozitív teszt második csíkja is rózsaszín, a száradási csík fehér vagy szürke. Milyen teszt? Mikor voltatok együtt? Mikor volt ovud? Ovutól számítva legkorábban 14. napon lehet esetleg halvány csík a teszten, de abból még vetélés is simán lehet. Nincs értelme ilyen korán tesztelni.
igen, én ugyanígy jártam, már 4 nappal elõtte látszott nagyon halványan a csík, aztán napról-napra erõsödött
Akarjátok ezt a babát? Mert ha az ember nagyon akarja akkor hajlamos 2 csíkot látni bármely tesztben. Ha pedig nagyon nem akarja és retteg a 2 csíktól akkor is hajlamos 2 csíkot látni. Egy igazi pozitív teszten kérdés nélkül is tudja az ember, hogy 2 csíkos, nincsenek kételyei. Az igazság majd csak akkor derül ki ha 3-4 nap múlva újra tesztelsz, vagy ha 4. nap megjön a mensid.
Egyik gyerekemmel 6 nappal elõtte erõs pozitívat teszteltem. EZ attól függ, mikor fogant a baba. Mondjuk én már émelyegtem akkor és ismertem pontosan az érzést, ami csak terhesen van nekem...

Most csináltsm 1 tesztet és halvány csikocska van végre! De nagyon félek mert már kb:1hete 1-2 csepp vér vagy inkább barna is van? ! Ugye nem vetéltem el!? Akkor a teszt pozitivat mutatna ha elvetéltem volna? !

már 2 éve várjuk hogy pozitiv legyen a teszt!volt 1 abortuszom és ennek kb:3 éve és azota nem estem teherbe!istenem csak nincs baj????!!!!!!

Legjobb válasz: Nekem is volt barnázásom, most 10 hetes kismami vagyok. Mindenképpen menj el dokihoz. Nekem sárgatest hormont írt fel, pont azért, hogy megmaradjon a baba (nekünk is nehezen jött össze). Mióta a sárgatest hormont kapom, nem volt barnázásom. Amúgy az a beágyazódás jele is lehet. Remélem Veled/Veletek is minden rendben lesz! Ne idegeskedj, menj mindenképp dokihoz, az biztos meg fog nyugtatni!

Nekem is volt barnázásom, most 10 hetes kismami vagyok. Mindenképpen menj el dokihoz. Nekem sárgatest hormont írt fel, pont azért, hogy megmaradjon a baba (nekünk is nehezen jött össze). Mióta a sárgatest hormont kapom, nem volt barnázásom. Amúgy az a beágyazódás jele is lehet. Remélem Veled/Veletek is minden rendben lesz! Ne idegeskedj, menj mindenképp dokihoz, az biztos meg fog nyugtatni!
Elõször is GRATULÁLOK!!! :) A barnázás nem mindíg jó jel, de ha csak 1-2 csepp az még nem vetélés, ha sok, darabos és még görcsölsz is hozzá, az a vetélés. Menj orvoshoz és majd megmondja mi a teendõ. Van gyógyszer is ami segíti a megtapadást de ezt csak doki írhatja fel. Sok sikert kívánok és remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: de ha neadj isten elvetélt valaki, akkor is pozitivat mutat a teszt?
igen, egy pár napig még + lesz a teszt mert kell egy kis idõ míg a hcg kiürül a szervezetbõl. Honlnap menj dokihoz, ha 1-2 csepp csak akkor még ott a baba.
bármi lehet, irány a doki
Menjél el a dokihoz, mert most még eljét veheted egy vetélésnek! Lehet az is, hogy nincs semmi baj, de jobb ha meggyõzõdsz róla!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!