Találatok a következő kifejezésre: Már van nagyon halvány (24 db)

4 napja késik, van már két nagyon halvány tesztem. De folyamatosan mindjárt megjön érzésem van és elkezdtem kicsit krémszerű folyásom lenni. Biztos hogy terhes vagyok vagy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szia!2 halovány teszt már valamit jelez szerintem.Ha pár nap múlva nem jön meg csinálj újabb tesztet és mindenre fény derül.Drukkolok!

Szia!2 halovány teszt már valamit jelez szerintem.Ha pár nap múlva nem jön meg csinálj újabb tesztet és mindenre fény derül.Drukkolok!
Nagyon úgy tûnik, hogy ott az a baba! A mindjárt megjön érzés nekem is megvolt, de nem jött meg:) Holnap csinálj még egy tesztet, ha halvány, akkor is irány a doki!
Szia! Nekem ugyanúgy görcsölt a hasam alja, mint máskor. Így nem is gondoltam terhességre, csak arra hogy késik. Aztán mégis baba lett. Drukkolok.
Csak azért volt halvány, mert kicsit korán teszteltél. A mindjárt megjön érzés nekem is meg volt, sõt a krémszerû folyás is. Vegyél Gabriel tesztet, az elég biztos. Sok sikert!
Halvány teszt is pozitív!:-)Megy a drukk.de légyszi írd meg ha csináltál újabb tesztet!
A kérdező hozzászólása: Csináltam még egy tesztet, és egyértelmû pozitív lett. Elõbb kint volt a terhes csík mint a controll csík. Nagyon boldogok vagyunk!
Ugye, halvány csík is csík ami utána megerõsödik!:-)GRATULÁLOK:-)))))Boldog babavárást kívánok!!!!

Egy hete nagyon halvány csíkos terhességi teszteket produkálok; a csík nem erősödik, alig kivehetően de ott van. Gond lehet ha nem erősödött a csík, ugyanolyan halvány maradt egy héttel később is?

Vagy feltétlenül er?sebben kellene már látszódnia? Közel egy éves próbálkozás után ez az els? reménysugár. :)

Legjobb válasz: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.

A kérdező hozzászólása: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.
Kb most vagyok 6 hetes kismama nekem se mutatta ki erõsebben . Drukkolok
Elvileg (!) erõsödnie kéne, de ez sem törvényszerû...Egyféle tesztet próbáltál?
A kérdező hozzászólása: Nem többfélét, clearblue-t, gabrielt; medilab; mindegyik nagyon halvány, annyi történt hogy 10 perc helyett talán korábban jelent meg a csík.
Akkor van remény, lehet, hogy még kevés a hcg. Mióta nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: de jó ezt hallanni!!! :) én hétfõn kérek idõpontot az orvosomtól; nem tudom mikorra ad, nyolcadik hétnél korábban nem szokott vizsgálni. a tiédet gonodolom már megerõsítette az orvos, gratulálok!!! (csak holnap reggel egy kicsit lenne erõsebb csíkom)
6 hetes kismami neked mennyire volt halvány a teszt én gabriellel teszteltem és látható de halvány vonalacska van elméletileg én is 6 hetes.Még nem voltam dokinál.
Irj privit nekem kedves kérdezõ.Ha van kedved vegyél fel [email protected] ird meg mi lett mert nagyon kivi vagyok.
A kérdező hozzászólása: látható volt, nem képzeltem oda, a férjem is látta (õ ellenõrzi hogy csak képzelõdöm e :) ); de nem volt erõs; éppen látható de halvány; holnap reggel csinálok újra egy Gabriel tesztet, ha azon is ott lesz a halvány vonal akkor megnyugszom. 6 hét 6 napos vagyok elvileg; de szerintem késõbb volt peteérésem és amúgy is 34 napos ciklusaim vannak; én azt mondanám hogy most járok 5 hét 5 napnál. Az elsõ Gabrieles tesztem 20 perc után lett "csíkos"; a tegnapelõtti 5 perc után. Te sokat teszteltél?

12 napja nem szedem a fogamzásgátlót. Hányingerem van. Szédülök. Nagyon sokat eszek! Irritálnak a szagok illatok. Már a kávémat sem tudom meginni. Tesztemen halvány második csík. Nagyon halvány! Terhesség?

Legjobb válasz: Bár nekem nem volt sem hányingerem, nem is szédültem, nem irritáltak a szagok, és az elsõ teszt 1 csíkos volt, most meg már 2 hónapos múlt a kisfiam!:))))))Szerintem várj még a várható menszesz ideje után 1 hetet és csinálj még egy tesztet. Furcsa a teszted, mivel általában 10 napos terhességet mutat ki, ha viszont 12 napja nem szeded a tablettát, akkor még szerintem nem lehet a baba 10 napos, bár nem vagyok nõgyógyász.

Bár nekem nem volt sem hányingerem, nem is szédültem, nem irritáltak a szagok, és az elsõ teszt 1 csíkos volt, most meg már 2 hónapos múlt a kisfiam!:) )))))Szerintem várj még a várható menszesz ideje után 1 hetet és csinálj még egy tesztet. Furcsa a teszted, mivel általában 10 napos terhességet mutat ki, ha viszont 12 napja nem szeded a tablettát, akkor még szerintem nem lehet a baba 10 napos, bár nem vagyok nõgyógyász.
Gratulálok! Nekem 5 hetesen olyan halvány volt, hogy azt hittem rosszul látok! De ott volt! Bizony váradós lettél! Vigyázz magadra, és boldog babavárást! 21 hetes kismama
Ez már biztos! Gratu!
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek...egy picit félek egy babától!!!De remélem minden rendben lesz velünk!!!Mégegyszer köszönöm a válaszokat!

6 napja késik a mensim és két tesztet csináltam az elsö (gabriel) halvány két csik, a második (gravi hcg) negativ. Most akkor mi van? ! Nagyon szeretnék már egy kis tesót a lányomnak! Ha valakinek van valami hasonló tapasztalata írjon léci!

Legjobb válasz: Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.

Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.
a gabriel a jó.nekem az pozitív lett míg másik 6 hangsúlyozom 6, nega lett, még 2 hétre a pozitívra.ja hozzáteszem 10 hetes terhes vagyok.sok sikert .szorítok mind 2 töknek, de szerintem ez már 1 kis baby.hihi vagyis 2.
köszike.ugyan ezt az érzést kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Én is holnap reggel tesztelek újbol ma is nagy volt a kisértés de nem akartam csalodni, arra gondolok lehet késöbb fogant ha állapotos vagyok mint amikor a peteérés volt!Sok sikert neked is!!!
Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszike, most kicsit bizakodóbb lettem!remélem igazad lesz!Egyébbként gratulálok a kis pocaklakódhoz:)
mi lett a teszt ma???
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmi jo, még megprobálom egy másikkal aztán várok türelmesen:(.És neked remélem pozitiv?
A halvany csik is csik, tehat babat varsz!gratulalok!
gratulálok! halvány csík is csík. jól teszed ha pénteken már mész is dokihoz! "a férjem azt mondta ha akarjhuk akkor ott van!" ezt nem értem
A kérdező hozzászólása: ha akarjuk látni a csíkot akkor ott, mi pedig akarjuk így hát ott van, õ már a harmadik baba lenne. sajnos decemberben elhalt egy babánk, most nagyon félek.
Nekem is ilyen halvány második csíkom van. Én 1 hét múlva csinálok tesztet megint, addig szerintem, te se görcsölj rajta feleslegesen, és ha nem jön meg, akkor remény is van! Volt már, akinek ott volt a halvány 2. csík, mégsem volt baba! Én is pont ezért nem élem bele magam, mert csalódni sokkal-sokkal rosszabb lesz! De drukkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!
Halvány csík is csík, de ne keseredj el, ha a doki még nem lát semmit. Nekem annak idején Keddi nap délután lett erõs 2 csíkom (így utólag számolva pont 4 hetes terhes voltam). Aztán pénteken mentem dokihoz és még nem látott petezsákot, csak "valami mintha kezdene tisztulni ott..., de ez még bármi lehet". Aztán 1 hétre rá, már 16 mm-s petezsákom volt. Szóval, még nem biztos hogy látni fogja a terhességet. 13 hetes kismama
nekem is halvany volt mind, es most 10hetes vok:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszikat a mai már erõsebb is lett holnap doki szorítsatok
gratulálok a 2 csíkhoz!Az már baba lesz!

Mitől ilyen a menzeszem? Nagyon kevés és nagyon halvány színe van. Nektek volt már ilyen? .

Ma reggel megjött, egész nap irtózatosan fájt a hasam és a derekam is (ez mindig így szokott lenni), viszont a vérzés nagyon gyenge. Reggel óta egy betét nem telt be, pedig ennyi idő alatt megszokott első nap. A színe és a szaga sem a megszokott, halványabb piros és a szaga sem érződik annyira. Valami baj lehet? 15/L

Legjobb válasz: Ha nem éltél nemi életet, akkor csupán nincs még beállva a menzeszed, változik a szervezeted, semmi bajod.

Ha nem éltél nemi életet, akkor csupán nincs még beállva a menzeszed, változik a szervezeted, semmi bajod.

Csináltam egy tesztet hétfőn ami nagyon nagyon halvány poz lett, ez egy jó minőségű nagoyn érzékeny teszt volt, aztán tegnap is ccsináltam egyet ez már nem volt olyan érzékeny sőt, de ez viszont neg lett. Most akkor van vagy nincs?

most mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem,ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)

Szerintem, még bármi lehet, mert a hétfõi is csak halvny volt, azóta eltelt 2 nap, a teszt sem volt olyan érzékeny...ne aggódj, szerintem, ebbõl baba is lehet, 50-50%-ot adnék! :)
Mióta késik? Nem lehet, hogy hamar, és nem a reggeli elsõbõl teszteltél, mert ez az elején nagyon fontos.
Remélem, mostanra a doki már megválaszolta kérdésed, és megnyugtató választ tudott adni! Én szerintem lehetséges, hogy még nagyon korán teszteltél, ezért is lett halvány az elsõ, érzékenyebb teszt, viszont ami kevésbé érzékeny volt, meg még nem mutatta ki. Ahogy azt más is mondta, az sem mindegy mikor csinálod ilyen korai idõben. Azt sem tartom kizártnak, hogy a doki sem fog majd biztosra mondani semmit, hanem visszarendel, de valószínûleg, ha csak kicsit is gyanítja, hogy ott a baba, azért az elsõ vizsgálatokat elkezdi(vérvétel pl). majd írd meg légyszi mit mondott a doki!!!! Köszi!
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a válaszokat és abizatatást mindenkinek a tegnapi eredmény: nem biztos semmi elvileg van petezsák de nagyon kicsi és nagyon deformált nem kör lakú hanem csepp formájú így hát marad a bizonytalanság , , hétfõn kell visszamennem akkor laborba néz hcg-t a vizeletbõl meg gondolom uh-n is megnéz. addig meg megõrülök, nem birom a várakozást! :-(((
Az utolsó válaszoló vagyok. ez azért jó hír, és úgy tudom, hogy a csepp alakú petezsákból is egészséges baba lehet! Van info a neten majd nézz utána... És írd meg légyszíves, mi lett a hétfõi vizsgálat eredménye! Drukkolok neked nagyon! Én is hétfõn megyek dokihoz és már nagyon izgulok, hogy mindent rendben találjon!
A kérdező hozzászólása: szia köszi a váalszt de úgy néz ki hogy nincs baba mert megjött a mensim, így hát ma vérvételen voltam, hormonszintet néznek. majd talán ebben ahónapban sikerül és veled mi újság mit mondott a doki?

Már van két nagyon halvány pozitív tesztem! Az orrom napok óta be van dugulva, és fájdogál a torkom is. Ez is azért van, mert terhes lettem?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most szépen nyugodj meg lazíts és várj vagy 3 napot.Addig se teszt sem remény esetleg bánat (attól függõen,hogy szeretnél babát vagy sem)csak bízd magad természetanya gondjaira.3 nap elég ahhoz,hogy megtudd fel-megfáztál és az esetleges terhességet is biztosabban kimutatja a teszt.Sajnos nem írtad,hogy mennyit késett és örülnél-e a babának.De örök igazság a türelem rózsát...

Szia! Szerintem most szépen nyugodj meg lazíts és várj vagy 3 napot.Addig se teszt sem remény esetleg bánat (attól függõen, hogy szeretnél babát vagy sem)csak bízd magad természetanya gondjaira.3 nap elég ahhoz, hogy megtudd fel-megfáztál és az esetleges terhességet is biztosabban kimutatja a teszt.Sajnos nem írtad, hogy mennyit késett és örülnél-e a babának.De örök igazság a türelem rózsát...
A kérdező hozzászólása: Még nem késett csak csütörtökre (nem)vártam volna.Nem bírtam ki és ma is csináltam egy tesztet és sokkal erõsebb lett a vonal.Nagyon örülnék a babának!

Ilyenkor mi van? Én ezt már nem értem? ! Keddre nem vártam, nem is jött! Szerdán teszt:negatív, pénteken:nagyon halvány pozitív, ma reggel:erős pozitív! Ebből ugye azt gondolnánk, hogy baba.!

Igen ám,de ez nem olyan egyszer?...Tegnap voltam dokinál,megvizsgált,azt mondta,nyugi,terhes vagyok,és egy hét múlva menjek UH-ra,mert most még nem látszana semmi.De tegnap du,volt egy kis barnázásom(de nem komoly,csak pecsételés),úgyhogy ma reggel visszamentem a dokihoz.Uh-n nem láttak semmit!Se petezsákot,se semmit!Csináltak egy HCG tesztet,és negatív lett!Pedig én is csináltam ma reggel,és az er?s pozitív lett!Erre azt mondta a doki,lehet,hogy nagyon pici terhesség volt,de vége,és most megjön a mensesem,amivel ki fog ürülni..:(De azt is mondta,hogy kb.5% esélyem van arra,hogy a vaskos nyálkahártyában van valami,csak nagyon pici.

Legjobb válasz: jézusom nem hány hetes hanem még az sem biztos hogy terhes! én a helyedben elmennék másik dokihoz mihamarabb. van ugy hogy elnézik a dolgokat.... kitartás!

jézusom nem hány hetes hanem még az sem biztos hogy terhes! én a helyedben elmennék másik dokihoz mihamarabb. van ugy hogy elnézik a dolgokat.... kitartás!
Nyugi biztos lesz belole babuci csak meg elbujt de nemsokara megmutatja magat a dragad!
Tegnap mi alapján mondta, hogy terhesség? UH-val nézett vagy kézzel vizsgált? Szerintem semmiképp ne törõdj bele abba, amit mondott. Egyáltalán nem biztos, hogy nincs ott a baba, én a helyedben felkeresnék egy másik dokit is!
Õszintén szólva nekem csak egyetlen egy dolog furcsa, mégpedig a negatív hcg teszt. Vizeletbõl csinálták ezt vagy vért vettek? Egyébként az erõsödõ terhességi tesztek, a 12 mm-es nyálkahártya és a felritkulás is babát jelez ( mondjuk azt a részét nem értem, hogy miért sok apró felritkulást írtak a papírodra, terhességnél általában azt írják, hogy pl. 6 mm-es felritkulás). Egyébként pedig várni kell, elképzelhetõ, hogy tényleg annyira késõn volt a beágyazódás, hogy a baba még nagyon pici. Nekem 4+5 naposan semmi mást nem látott az orvos csak a megvastagodott nyálkahártyát, plusz volt két nagyon halvány pozitív tesztem. Egy hét múlva csináltam még egy tesztet (igaz másik fajtát) és az majdnem negatív lett, olyan "haakaromlátomhanemnem" csík volt rajta. Azóta szép nagy pocakom van és a babánk gyönyörûen fejlõdik. Ne keseredj el, több a pozitív jel, mint ami a terhesség ellen szól!
hány hetes vagy?
A linkelõs vagyok. Jaj istenem de jóóó.Nagyon izgulok értetek és remélem mostmár nem fog rémiszgetni hogy ez meg az.ÉN mondtam, tudtam.:-))) AZonnal írj hogy mit mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: Szia! Háááát, a ma reggeli tesztem is pozitív lett!!:D Most megyek a dokihoz, és nagyon remélem, hogy valami jót fog mondani! Majd üzenek!:)
Szia! Mi újság veled?
A kérdező hozzászólása: Az komoly!!És nem tudták, hogy mitõl volt??! De neked is erõsödtek a teztek, vagy nagyjából mindig olyan volt a csík?
Jaj, nagyon örülök, egészen biztosan rendben lesz minden:) !Gratulálok halkan!
Szia!Engem is le fognak pontozni, mert nem valami bíztatót írok.Tavaly októberben ugyanez történt velem.14 napja késett már, a terhességi tesztek pozik, kézi vizsgálatnál bíztatót mondtak, viszont uh-n egyetlen egyszer láttam a petezsákot, ami 1 hét mulva már nem volt ott.Közben készült laborvizsgálat és negatív lett.majd 1 hónap késés után megjött, a terhességi teszt pedig még elötte nap is pozitív volt.Az okát nem tudták megmondani, mivel nem találtak semmi elváltozást.Drukkolok, hogy nálad ott legyen a kisbaba.:) 28hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Szia "linkelõs"! :) Igen, én vgyok!Én is reménykedem, de a párom azt mondta pénteknél elõbb nem tesztelhetek...ahogy a doki is javasolta.Egyébként a barnázásom azóta elmúlt, és egyenlõre nyoma sincs a mensesnek! De az uh-s nõ szerint le fog válni a nyálkahártyám, õ ezt látta..:(
Ahha megtaláltalak:-)))Nemtudom tudod e hogy ki vagyok?Az elõzõ kérdésedbõl a linkelõs:-)Figyu barnázás nekem is volt és nem feltétlen jelent vetélést ahogy a doki mondta.Ha már az lett volna szerintem meg is jött volna.És a doki mondta hogy pénteken tesztelj újra?Mert ha már kimutatta akkor tesztelhetsz szerintem ma is vagy holnap reggel akár.Én is arra tippelek hogy most csak bújócskázik veled a kis manó:-)))Szívbõl kívánom ezt neked!!!Várom én is majd a fejleményeket.Ja és hogy a hõd fönn van az NAGYON JÓ JEL!!!
tegnapelõtt 23:19-es vagyok.Igen erõsödtek a tesztek, de sem cisztát se más elváltozást nem találtak, ami esetleg okozhatta.A másik tünetem a mellfájdalom volt, az is csak miután megjött, akkor mult el.
Uccsó elõtti vok. Na mi a helyzet?Már nagyon izgulok értetek.Nagyon remélem hogy jó hírrel tudsz majd szolgálni:-)
A kérdező hozzászólása: Hát most egy másik doki volt.aki megvizsgált, és õ már sokkal barátságosabban állt a dolgokhoz!Megvizsgált kézzel, és azt mondta, hogy a méhen kívüli terhességet kizárja, és szerinte tuti biztos, hogy terhes vagyok!:) Hétfõn reggel kell uh-ra mennem, mert azt mondta, még mindig nem látnának semmit, és ez megint csak felhúzna engem..:P Tehát hétfõn uh, és kiderül, de szerinte 90% hogy terhes vagyok!!:D És azt mondta, hogy valószínû, hogy nem a mensim késik, ahogy az elõzõ doki mondta, mert akkor már meg kellett volna, hogy jöjjön!De nem jött, szerencsére! Hááát, ez van, és nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj! Köszi a szorítást lányok!:)
Itt linkes. Háááátttt NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON (halkan mondom)gratulálok.Én mondtam he he he.De jóóó.Mostmár remélem hogy pozitívabban állsz a dolgokhoz.Én mondom ott van az a kis manócska csak "kéreti" magát:-))))És a párod mit szól?
Na ugyeeeee!!!!! Nagyon szorítok nektek, írj a továbbiakról is! Jó egészséget, és gratulálok a babához!
juuuuj de jóóóó!!! Én mondtam!!! Annyira szurkoltam!!! Ada (34 hetes pocis!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, hogy így érdeklõdtök, és szorítotok!Nagyon aranyosak vagytok :D Próbálok most márpozitívabban állni a dolgokhoz, de egyenlõre még mindig nagyon félek..Majd hétfõn, ha meglátom, hogy van ott "valami", majd akkor nyugszom meg igazán! Mégegyszer köszi:)
A kérdező hozzászólása: Jajj, és a páromat tegnap este kérdeztem, hogy õszerinte mi lesz, de azt mondta, hogy szerinte sajnos nem lesz semmi, és negatív lesz a teszt.. Aztán reggel, mikor megcsináltam, és rögtön megjelent a 2.csík, bevittem a hálószobába, és mutattam neki, hogy naaaa?:D:D Nagyon örül, látom rajta, de õ még óvatosabb, úgyhogy azt mondta, majd akkor lesz nyugodtabb, ha eltelt az elsõ 3 hónap. Úgyhogy várjuk, hogy teljen az idõ..:D
Szia! Most már biztosan sokkal többet tudsz:) Jelentkezel, ugye? Drukkolunk nagyon, ma már harmadszor nézek be ide, hoy mi újság veled....
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!:) Na, ma voltam uh-n, és úgy látszik még kisebb, mint amire gondoltunk, ugyanis csak egy 3, 8mm-es felritkulást láttak! De legalább már láttak valamit!!!:D Egy hét múlva kell visszamennem, akkor azt mondta a hölgy, már sokkal többet látunk! Úgyhogy úgy néz ki, tényleg alakul valami!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy :) Mindenképpen írok, ha elõbb nem, akkor pénteken! Addig is köszönöm!
vagyis 19:17-es voltam! :)
17:17-es vagyok! Írj ám hogy mi van, ha akarsz privit is írhatsz! :) Vigyázz magadra! :) Ja és szorítok!! :)
A kérdező hozzászólása: 10 napja késik.A doki tegnap azt mondta, hogy 5 hetes, de biztos hogy nem mert akkor már valamit látniuk kellett volna az uh-n.De ott azt mondták, hogy terhességre utaló jeleket abszolút nem láttak!
A kérdező hozzászólása: Tegnap kézzel vizsgált.Írtam fent, hogy hogy voltak a tesztek.Tehát péntek óta erõsödött a teszten a csík, de nem értem miért, hogy ha uh-n meg semmit nem láttak?! Igen, itt az a kérdés, hogy egyáltalán terhes vagyok-e? Én már nem tudom mit higyjek.:(
A kérdező hozzászólása: Ma az uh-n nagyon alapos volt a hölgy.Több, mint 10 percen keresztül nézegetett hüvelyi uh-n. És ez van a papíromon: Norm.uterus.Nyh:12mm, benne sok apró felritkulások láthatók.Jobb ov.-ban 16mm-es hálós szerkezetû képlet látható(Corpus lutheum?)
A kérdező hozzászólása: Gondolod?De a doki is , meg az uh-s nõci is azt mondta, hogy ez nem valószínû..:( Ja, és a doki még azt is mondta, hogy hüvelyi uh-n nem mindig veszik észre a méhen kívüli terhességet.Úgyhogy ha nagyon görcsölök, akkor azonnal menjek kórházba!
Utolsó válaszoló vagyok. Közben visszaolvastam és még valami eszembejutott. A corpus lutheum másnéven a sárgatest hormon, ami tüszõrepedés után vagy felszívódik (amennyiben nincsen terhesség) vagy hogyha bekövetkezik a terhesség akkor progeszteront kezd termelni. Szóval ez is nagyon jó jel! Bízakodj, nem lesz baj! A méhen kívüli terhesség csak a terhességek nagyon kicsi százalékában fordul elõ. Természetesen lehetsz pont Te az, akivel megtörténik, de sokkal nagyobb az esély arra, hogy még nagyon fiatal a terhesség. Majdnem betöltött 5 hetesen nekem sem láttak uh-n semmit az ég világon. Pedig az orvosom az egyik legjobb a megyében és a gépe is nagyon profi. Egyszerûen akkor még nem lehetett látni.
A kérdező hozzászólása: Na igen, én is kérdeztem a dokit, hogy hogyan lehet, hogy negatív lett a teszt??Én ugye reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, õk pedig kora délutáni vizeletbõl.Ez volt a válasz.. Én is abban reménykedem, hogy késõbb volt a beágyazódás, és ezért nem látszott semmi, de az uh-n eléggé egyértelmûen azt mondta a nõ, hogy ez felejtõs..:( Meg a doki is 95%-ban affelé hajlik, hogy megjön a mensesem, és azzal kitisztulok...Úgyhogy ezek alapján nekem inkább úgy túnik, hogy sajnos most sem lesz babánk:( Péntek reggel kell még egy tesztet csinálnom, és azzal visszamennem.
Pontosan azt akartam írni, amit az utolsó kommentedben írtál - a méhenkívülirõl. Ez volt az elsõ gondolatom, ahogy elolvastam a történetedet, csak nem akartalak megrémiszteni. Öt hetesen már legalább a petezsákot látni kellene, de azért bízz benne, hogy csak késõbb fogant, és tényleg csak bújkál. Vagy ha nem, akkor elõbb-utóbb megjön az a menszi - ne haragudj, hogy ezt mondom, de ebben az esetben még az is jobb, mint egy rossz helyen megtapadt embrió. Én azt mondom, hogy tesztelgess, és ha erõs pozitív marad, akkor pár nap múlva menj újra dokihoz. És természetesen, ha késszúrásszerû nagyon erõs fájdalmat érzel, ájulással-rosszulléttel körítve, akkor azonnal! Jesszusom, remélem, nem hoztam rád a frászt...
A kérdező hozzászólása: De akkor miért voltak ennyire lehangolóak a dokik?? És mit jelent ez a sok apró felritkulás..?És a hálós szerkezet..? Szóval szerinted még van esélyem? De jó lenne, Istenem!:)
A kérdező hozzászólása: 17:15-ös! Nem rémisztettél meg, legalábis közel nem annyira mint ma adoki..!Tegnap még azzal küldött haza, hogy nyugodjak meg, terhes vagyok!Ma meg semmit nem látnak, és negatív a teszt:( Egyébként én is úgy vagyok, hogy ha nem vagyok terhes, akkor inkább jöjjön meg.Mert ez a bizonytalanság...
A kérdező hozzászólása: Ja, és a hõm még mindig fent van!Egyálatlán nem esett le!
A magas hõ is jó jel. Miért hálós szerkezetû és mi a sok, apró felritkulás? Sajnos erre nem tudok válaszolni, nem vagyok orvos, de nem feltétlenül jelent rosszat. Próbálj bízni, jó?! Megírod, hogy mit mond az orvos pénteken? Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy, köszi a bíztatást :) Én is csak reménykedem, mást nem tehetek...Péntek reggel teszt, aztán vissza a dokihoz.Meglátjuk mit mond.Addig meg megpróbálok nyugodt maradni. Mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen üzenek :) Nektek pedig jó babavárást kívánok!
5 hetsen nekem is ennyi volt írva hogy méhnyálka felritkulás! majd 2 hét múlva ott volt a kis petezsák, és nagyon haloványka szívhang! Szerintem keress egy másik orvost! Sok sikert és nyugi!! 34 hetes :)
Már megint ki pontoz le mindenkit??? Irjon már akkor egy kielégítõ választ aki ezzel élvezkedik...mindenki leírja a vélaményét, ha nem tetszik, ne lépj be az oldalra!!!
Felpontoztam mindenkit!!! :)
A kérdező hozzászólása: 19:17-es!De jó!Legalább ez is nyújt egy kis vigazt :) Nem tudom egyébként ki pontozgat le másokat.Én mindenki válaszát hasznosnak találtam, aki írt, mert ezzel segíteni próbált!:)
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha elmúlt, akkor miért erõsödött a teszten a csík??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!