Találatok a következő kifejezésre: Már van nagyon (3327 db)

Melyik márkának van nagyon világos korrektora?

Pattanásra és az utána napokig megmaradó pirosodásra kellene. Púdert is szoktam a korrektor felé tenni az egész arcomra, de úgy is kiüt alóla a korrektor, pedig a legvilágosabb árnyalatú. Szerintetek melyik márkának van a legvilágosabb korrektora?

Legjobb válasz: Essence stay all day elég világos.

Essence stay all day elég világos.
Isadorának van egy tekerõs szemceruzához hasonló korrektora, az nagyon szuper, direkt pattanásra van, mert szaliciles. Én a natural árnyalatot használom a nagyon világos bõrömre, de létezik egy még ennél is világosabb árnyalat is. Az nekem már szinte fehérnek tûnt, azért nem azt választottam. Csak Douglasban lehet kapni, és elég húzós az ára, de megéri, mert nagyon tartós, és mivel kicsike a vége, célzottan lehet vele "rajzolni", nagyon sokáig elég.
Essence olcsó, de nem valami nagy szám. Ilyesmin nem érdemes spórolni, mert az arcunk megérdemel valami jó minõséget.
bourjois
Én Catrice korrektor használok (Rossmannban vettem, kb. 1200 Ft volt). Ez jóval világosabb, mint az Essence korrektora, mellesleg a fedése is jobb.
Oriflame Very Me szinte fehér.

Szülés óta nagyon durva székrekedésem van nagyon kemény a széklet és nagyon nagy szenvedés mert közbe láttam alvadt vért is meg a wc be benézve belevolt folyva eg ykis vér. Meghát nagyon fáj ez az egész pedig már 6 hét is elmúlt?

Legjobb válasz: Laevolac szirupot próbáltad? Az lazitja a székletet, könnyebb lesz tõle. A véve valószínûleg aranyér miatt van, vagy megsérült mondjuk a bélfal. Ez elmúlik, ha a széklet mar nem lesz kemény.

Laevolac szirupot próbáltad? Az lazitja a székletet, könnyebb lesz tõle. A véve valószínûleg aranyér miatt van, vagy megsérült mondjuk a bélfal. Ez elmúlik, ha a széklet mar nem lesz kemény.
Ha alvadt a vér, akkor az nem az aranyér miatt van!! Menj el orvoshoz mert a székletben található alvadt vér (màr ha tényleg azt látod és nem egy esetleges étel miatti elszínezõdést) komoly bélproblémákra is utalhat. Császárral szültél?
Szerintem is menj dokihoz a vér miatt. Egy tenyésztést megérhet a dolog. Nekem is volt székrekedésem szülés után, igaz csak kb. 1 hétig, a dokim még a kórházban a Hunyadi János gyógyvizet javasolta. (Csak az adagolással óvatosan, mert az "eredmény" intenzív lehet. :D )
A kérdező hozzászólása: simán szültem.

Már fél éve arc-és homloküreggyulladásom van! Nagyon fáj és szarul is vagyok! Mit csináljak, hogy elmúljon? A gőzölés és a lámpázás nem segít, már egy csomó gyógyszert is szedtem! Már csak a felszúrás segíthet?

Legjobb válasz: A sinusitis nagyon nagyon tud fájni. Nekem is azok a tüneteim voltak, mint neked. azonnal röntgen amely kiderítette, hogy mindkét arcüregem intenzíven fedett. Megcsapolt ( felszúrt) a füll-orr-gégész az orromba. egyetlen éles nyillalást éreztem, aztán egy csövön keresztül folyadékot eresztettek az arcüregembe, ami már úgy fájt, hogy sírtam. Aztán teljes erõbõl préselni kellett, ki a folyadékot. Tele lett a vesetál gennyel. Azonnali megkönnyebülés, fájdalom el. Én azt javaslom menj el a füll-orr-gégészetre. Ne kínlódj tovább. A gõzölés már nem valószínû, hogy kiviszi, mert sûrûa genny nem szakad fel. Jobbulást és sok sikert!

A sinusitis nagyon nagyon tud fájni. Nekem is azok a tüneteim voltak, mint neked. azonnal röntgen amely kiderítette, hogy mindkét arcüregem intenzíven fedett. Megcsapolt ( felszúrt) a füll-orr-gégész az orromba. egyetlen éles nyillalást éreztem, aztán egy csövön keresztül folyadékot eresztettek az arcüregembe, ami már úgy fájt, hogy sírtam. Aztán teljes erõbõl préselni kellett, ki a folyadékot. Tele lett a vesetál gennyel. Azonnali megkönnyebülés, fájdalom el. Én azt javaslom menj el a füll-orr-gégészetre. Ne kínlódj tovább. A gõzölés már nem valószínû, hogy kiviszi, mert sûrûa genny nem szakad fel. Jobbulást és sok sikert!
Ne, kérlek szépen ne félj. a vizsgálattól és az orvosi segítségtõl fõleg ne. Menj szakorvoshoz, vagy idõpontkéréssel, vagy háziorvosi beutalóval. Mindenképpen. Nagyon fájdalmas tud lenni és csak fedi fedi a genny az üregeket. Attól nem félsz? Hallgass rám. Légyszíves menj orvoshoz. Bátorság!!!!
Fül-orr-gégészeti dolgozóként mondom, hogy mindenképpen menj orvoshoz. Fél éves sinusitissel nem tudsz mit kezdeni, ha szedtél gyógyszert, lámpáztad, de nem múlt el... Az elsõ az OMÜ röntgen lesz, ettõl függõen vagy pungálják (felszúrják, és leszívják a gennyet), vagy konzervatív terápiával kezelik. Ez intravénás antibiotikumot, köptetõt és lámpázást jelent. Az i.v. antibiotikumok mindig hatásosabbak a szájon át szedhetõnél, de ugyanakkor kórházi bentfekvést igényelnek. Ha annyira rossz a rtg. eredménye akkor egyszerre indítják mindkét terápiát. Félni nem kell, a betegség és a kórház sosem kellemes, de pár nap alatt megoldódik a fél éve húzódó problémád. Hány éves vagy?
Az elsõ két választ én írtam. Na látod??? Szakember is azt tanácsolja, hogy orvoshoz kell fordulnod. Legalább neki hidd el, hogy ez a megoldás!!!!
Ezt a füll-orr gégész megmondja, de szinte 100%, hogy elég, mert jól le fogja csapolni, a kiegészítõ therapia, pedig elvégzi a többit. Sok sikert, jobbulást kívánok. Gyógyulj meg és ezentúl jobban kell ügyelni magadra, hogy ne alakuljon ki. Sapka, sál. Télen hordani kell ám!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Félek:(!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépem köszönöm!Jövõhéten elmegyek orvoshoz!L/17Elég egyszer felszúratni?


Miért van az hogy volt egy kutyám nagyon szerettem csak már idős volt és meghalt azóta már van 2 másik kutyánk de nem tudom őket szeretni?

nem bántom ?ket mert azt nem tudnám megtenni soha egy állattal sem de nem vagyok hajlandó megsimogatni vagy hozzájuk szólni.

Legjobb válasz: Furcsa. Én nem tudnék nem szeretni egy állatot akit befogadtam a családomba, hacsak nincs vmi különösebb ok amit ad rá. Valószínûleg neked Õ volt A KUTYA, az "igaz szerelem", ha szabad ezt mondanom. :D És még nem sikerült elfogadnod, hogy Õ elment. Talán legbelül folyton az van benned ha meglátod õket, hogy ezek nem az ÉN kutyáim, mert Õ az én kutyám. DE Õ már nincs...:( Ezt el kell fogadni. Egyszer mindennek és mindenkinek vége. Próbáld megismerni õket. Biztos õk is nagyon kedves állatok, mint a régi kutyád. Talán az a baj, hogy érzik, hogy nem szereted õket és õk sem kezdeményeznek. Simizd õket és utána már õk is kedvesebbek lesznek és akkor talán kialakul.

Furcsa. Én nem tudnék nem szeretni egy állatot akit befogadtam a családomba, hacsak nincs vmi különösebb ok amit ad rá. Valószínûleg neked Õ volt A KUTYA, az "igaz szerelem", ha szabad ezt mondanom. :D És még nem sikerült elfogadnod, hogy Õ elment. Talán legbelül folyton az van benned ha meglátod õket, hogy ezek nem az ÉN kutyáim, mert Õ az én kutyám. DE Õ már nincs...:( Ezt el kell fogadni. Egyszer mindennek és mindenkinek vége. Próbáld megismerni õket. Biztos õk is nagyon kedves állatok, mint a régi kutyád. Talán az a baj, hogy érzik, hogy nem szereted õket és õk sem kezdeményeznek. Simizd õket és utána már õk is kedvesebbek lesznek és akkor talán kialakul.
Én is így voltam egy idõbe.meghalt a dalmatám és kaptam egy labradort akit sokáig nem szerettem aztán egyik nap egyedül voltam itthon és unatkoztam elkezdtem játtszaní vele és onnan minden ment mostmár elválaszthatatlanok vagyunk. fokozatosan épült ki de megérte. Hidd el ha kicsit jobban megismered a mostani kutyádat meglátod saját kis egyéniségétt egyre jobban megszeretd..:) sok szerencsét
Fura érzés ez. Nekem is hasonló volt. Volt egy kedvenc kutyám, nagyon szerettem, sajnos rákos volt és meghalt, nem élt túl sokat, de nagyon szerettem. Azóta volt kutyám de nem tudtam hozzá kötõdni. Azóta pedig teljesen úgy gondolkodom hogy inkább nem kell, de nem azért mert nem szeretném, hanem mert iszonyat érzés elveszíteni valamit/kit akit szeretek. Ezért inkább próbálok nem kötõdni semmihez. Bár tudom hogy ez egy nagyon rossz felfogás, lehet majd változom, de egyelõre így van.

Van két libám, április elején keltek ki, már jó nagyra megnőttek. Ma láttam, hogy párosodnak, elképzelhető, hogy már ivarérettek, és lesznek tojások?

Legjobb válasz: hát nekünk szintén van két libánk õk is nagyon nagyok de még nem párzanak. De neked milyen színû libáid vannak ?

hát nekünk szintén van két libánk õk is nagyon nagyok de még nem párzanak. De neked milyen színû libáid vannak ?
amúgy a mi libáink is április elején keltek ki és õk szürkék.
A kérdező hozzászólása: Két fehér, egy szürke, (a két fehéret láttam párosodni) azt olvastam, hogy kb fél év, míg ivarérettek lesznek. Mindegy, majd meglátjuk, lesz-e valami... És neked mennyi van?

Hol/hogy tudnék tanulni fényképésznek, olcsón? (azt már említeni sem merem, hogy esetleg ingyen. ) Szakképesítésem már van, de nagyon érdekelne a fotográfia.

Legjobb válasz: Vannak OKJ-s fényképész tanfolyamok, de nem tudom, hogy milyen formában indulnak. Persze ha már van egy OKJ-s végzettséged, akkor még egyet elvileg nem szerezhetsz ingyen...Akkor muszáj lesz drágán megcsinálni egyet...Esetleg vmi online tanfolyamra is rákereshetsz neten, de nem hiszem, hogy azok nagyon komolyak lennének.

Vannak OKJ-s fényképész tanfolyamok, de nem tudom, hogy milyen formában indulnak. Persze ha már van egy OKJ-s végzettséged, akkor még egyet elvileg nem szerezhetsz ingyen...Akkor muszáj lesz drágán megcsinálni egyet...Esetleg vmi online tanfolyamra is rákereshetsz neten, de nem hiszem, hogy azok nagyon komolyak lennének.

38 hetes kismamák, hogy vagytok? Várjátok már a nagy napot? Hogy bírjátok a meleget? Van már a pici érkezésének valami jele?

Én már nagyon nehezen bírom, kislányka lesz, 38+1 hetes vagyok.

Legjobb válasz: 38+4 vagyok és szenvedek ebben a hüyle melegben. Várom is a napot meg tartok is tõle rendesen. Van már egy lassan 3 évesem, szóval tudom mire számítsak. Jele semmi, de a doki szerint nem is fog idõ elõtt kibújni. Általában egyvalaki egyfélét tud, szóval mivel az elsõt túlhordtam, nagy valószínûséggel most is túl fogom. Így annyira még nem is készülök rá, mivel akár még 3 hétig is bent maradhat a kismanó. Szintén kislányt várok, neve sajnos még nincs meg, most ez a legnagyobb gondunk. :)

38+4 vagyok és szenvedek ebben a hüyle melegben. Várom is a napot meg tartok is tõle rendesen. Van már egy lassan 3 évesem, szóval tudom mire számítsak. Jele semmi, de a doki szerint nem is fog idõ elõtt kibújni. Általában egyvalaki egyfélét tud, szóval mivel az elsõt túlhordtam, nagy valószínûséggel most is túl fogom. Így annyira még nem is készülök rá, mivel akár még 3 hétig is bent maradhat a kismanó. Szintén kislányt várok, neve sajnos még nincs meg, most ez a legnagyobb gondunk. :)
16-ra vagyok kiírva, semmi. Fiú lesz. Se egy jósló, se görcs, semmi. A lányommal teljesen más volt. Ilyenkor már a nyákdugó is elment. Most még az se. Félek, hogy úgy fog hirtelen jönni, pedig még arról is gondoskodnunk kell, hogy akkor hirtelen hova rakjuk a 2 éves lányomat.
A kérdező hozzászólása: Nekem már hetek óta jóslóim vannak, a méhem 2111-es már két hete, de semmit nem jelent, NST szerint nagyon jól érzi magát odabenn :) a dokim 19.-én indit, ha addig nem bújik ki :) Kitartás lányok, mostmár nem sok van hátra, ezt a kis idõt valahogy csak kibírjuk! Könnyü szülést Nektek!
tescóban sosem, nem olcsók és nem jó minõségû!! H&M, KiK, C&A, auchan
Brendon, van akinek drága én szeretem, most is van egy csomó akció. ott is ritka a 92-es, de azért nézd meg.
Én a Tescoban vásárolok kisfiamnak leginkább. Igen, én is észrevettem, h nagyfiúsak már:) Ezenkívül: H&M és C&A, néha Aldi, Lidl.
Kik, Auchan, nagyon ritkán C&A (más nincs a környéken sajna). Turiból is kaptam már egy pár jó cuccot.

Allandoan a pocakommal vannak, hogy tok nagy meg nem kene ilyen nagynak lennie, 25 hetes vagyok akkor mar azert van nagy pocak nem?

Az elso babamat varom Mar nehezebb felallni akkora a pocim meg aludni is nehezebb!!Tul nagy a pocim valoban akkor a korhoz kepest?Vagy a hizas?

Legjobb válasz: Csak azt tudom mondani, hogy ne törõdj az ilyen megjegyzésekkel! Nekem is mondták, nem is értettem, miért. Terhes vagyok, akkor miért ne legyen nagy pocim??? Az igaz, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem is van egy ismerõsöm, akirõl csak nagyon késõn lehetett megmondani, hogy várandós, annyira nem látszott. De a többségnek szerintem igenis látszódik fokozatosan, pláne a 25 hétben!!! Szóval nyugi.

Csak azt tudom mondani, hogy ne törõdj az ilyen megjegyzésekkel! Nekem is mondták, nem is értettem, miért. Terhes vagyok, akkor miért ne legyen nagy pocim??? Az igaz, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem is van egy ismerõsöm, akirõl csak nagyon késõn lehetett megmondani, hogy várandós, annyira nem látszott. De a többségnek szerintem igenis látszódik fokozatosan, pláne a 25 hétben!!! Szóval nyugi.
A kérdező hozzászólása: koszike!!!
én nekem is szokták mondani hogy tán ikrek lesznek, akkora a hasam, de volt olyan is aki azt mondta nincs is szinte, na akkor erre mit szoljon az ember, 26hetes
Az elõzõ vagyok, véletlenül elírtam, szóval sógornõm kislánya 50 cm volt, az enyém 51.
Ne foglalkozz vele, a legtöbb terhes nõvel ezt végigjátsszák, hogy miért ekkora, kicsi, nagy stb. A has mérete sok tényezõtõl függ, pl. ha a méhlepény az elsõ falon tapad, akkor jóval nagyobbnak tûnik a pocak. Ha terhesség elõtt esetleg volt a hasadon plusz kiló, akkor szintén hamarabb és látványosabban növekszik a poci. A magzatvíz mennyisége is adott esetben lehet egy picivel több és ez is befolyásolhatja. A baba súlyára a legkevésbé sem utal, nekem az elsõ babám 3 és fél kilóval, 51 cm-rel született, de közel sem volt akkora hasam mint a velem egy magasságú sógornõmnek, aki szintén 3 és fél kilós kislányt szült, de "csak" 51 cm-es volt. Én 20 kg-t szedtem fel akkor, õ csak 12-t -igaz, a kezdõ súlyom nekem kb. 8-9 kg-val kevesebb volt mint neki.
Aki még nem volt várandós, vagy már régen szült, nem emlékszik, hogy mikor mekkora egy pocak. Lehet, hogy a tied teljesen átlagos, csak õk gondolják nagynak.
Szia! Engem is állandóan azzal piszkáltak, hogy biztos ikreim lesznek mert akkora a pocim, de a nõgyógyászom szerint viszont átlagos. Szóval amíg a doki nem mondja ne foglalkozz mással. Boldog babavárást:) 34 hetes kismama
Nekem is nagy pockom volt már ebben az idõben! A baba viszont akkora, amekkorának lennie kell :) Ne izgasd ezen magadat! 35 h.
Szia! Ha a vizsgálatok szerint minden ok. akkor ne törõdj senkivel és semmivel. Az én hasam állítólag kicsi volt, legalábbis a rokonok ezzel piszkáltak. A babám tökéletesen fejlõdik, de az alkatom miatt a 30. hétig alig látszott rajtam valami. Valószínû a te alkatod pedig olyan, hogy jobban kiemeli a pocid. Lényeg, hogy egészségesek legyetek:)
Szia! Attól függ mekkora! Egyénenként változó! Ne foglalkoz mással!!! Valakinek jobb mert nagy, valakinek meg azért jobb mert kicsi! Kinek mi jutott. A te terheséged egyedi, nem hasonlítható össze mással! Ha gond lenne a dokid szólna bizti. Ne aggódj! Nagyon sok boldogságot! 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!