Találatok a következő kifejezésre: Már vagy éve járunk (126 db)

Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettõt találhattok! Korai még szexelni. L, 18
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
Egyszerû: Add önmagad!
elõször is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyû... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínû, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az elsõ alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
micsodát? nem vagy te még fiatal?
elõször is hány centi hosszú neked már??
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ... Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;) 14 évesen nem õk lesznek sem az elõk sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnõttek" -.- Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRÕL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
Pontosan mit ne szúrj el?
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem neked akartam
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó a sexre gondoltam
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve, de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy késõbb megbánjátok!
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet... ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextõl fogtok szorongani mert az elsõ mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szûzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelõ, szuper emlék. Nem is értem, illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas, érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen, de halgass az idõsebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idõsen, de... hát szóval már máshogy csinálnám.
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BÕVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
Elõször ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szûz. nem kell elsietni. :)
Uhh, szerintem most jött el a pillanat, hogy töröltetem az accountomat. Ez már sok.
Valamiért nem volt jó élménye. Próbáld megbeszélni vele SZEMÉLYESEN és legyél nagyon türelmes!
A kérdező hozzászólása: de nem akar velem talizni de szex után azt mondta hogy neki jó volt és élvezte de láttam is rajta hogy élvezte... még el is élvezett a csaj ...
lol, akkor õ fordítva van bekötve: sajnálom de kihasználták a tested! O_o
Vagy csak úgy csinált ... :)
fiatalság, bolondság, de ez már nekem is sok... -.-"

18 éves vagyok, egy hónap múlva 19, már egy éve járok a barátnőmmel, aki meglehetősen konzervatív életmódot folytat, viszont nagyon aranyos, rendes, szép, és nagyon szeret. Dobjam vagy ne dobjam a barátnőm?

Mindketten szüzek vagyunk, viszont én már teljesen készen vagyok ennek elvesztésére, és már nagyon várnám az els? alkalmat, viszont a csajom mindig késlelteti, már gyakorlatilag így megyünk el?re 6-7 hónapja. Nekem kezd ebb?l elegem lenni, és több lány ismer?söm is szívesen "odaadná" nekem bármikor. Szóval most dobjam vagy ne dobjam a csajom?

Legjobb válasz: azért mert nem akar veled lefeküdni ne dobd inkább beszéljétek meg a problémát lehet hogy még nem kész rá lelkileg vagy fél hogy teherbe esik mutasd meg neki hogy bízhat benne és számíthat rád

azért mert nem akar veled lefeküdni ne dobd inkább beszéljétek meg a problémát lehet hogy még nem kész rá lelkileg vagy fél hogy teherbe esik mutasd meg neki hogy bízhat benne és számíthat rád
Hát, nekem is volt ilyen pasim, aki kijelentette, h ha 2 hónapon belül nincs szex, kidob (18-19 voltam én is). Nem vártam meg, kidobtam én. Ne piszkáld ezzel. Várd meg amíg õ akarja, ha meg nem tudod, szakítsatok, aztán keress [email protected] és éld ki magad. Áhh
Hát már ne is haragudj, de valószínûleg érzi rajtad is, hogy így állsz hozzá, és nekem se lenne kedvem odaadni egy ilyen embernek a szüzességemet. Egyébként mire vagy annyira oda, hogy már nem bírod tovább, ha még szûz vagy?
utolsónak: azt írta nem 15, hanem 19. Amúgy igazat adok az elõttem szólóknak, tényleg nem szereted eléggé. Mondjuk megértelek téged is, 19 éves már, 1 éve vársz rá..már ideje lenne ha beadná a derekát, szerintem eleget bizonyítottál.
szerintem nem szereted... a lány meg dícsérnivaló, hogy 15 évesen nem akar lefeküdni a barátjával (manapság kevés az ilyen), aki ráadásul ilyen önzõ, és nem bír parancsolni a farkának.
az elsõ fájdalmas és egyáltalán nem a legkellemesebb élmény. szerinted megérdemled h veled ossza meg ezt a dolgot ha máris így gondolkozol? gondolom sejti a leányzó h csak magadra figyelnél közben, így neki még rosszabb lenne. szóval, hagyd, majd más kulturáltan megosztja vele ezt az élményt akinek esetleg nem az jár a fejében, h úristen miért nem hagyja h megdugjam hanem az, h neki most nem lesz jó, hogyan próbáljam meg jobbá tenni? (bocs ha ez vkinél nem így van, nekem az elsõ borzalmas volt és örülök h a mostani barátom volt velem nem egy hasonló bunkó)
Nem érdemled meg... Ez a kérdés fel se kéne, hogy merüljön benned, hogy emiatt dobod... Legalábbis akkor nem, ha szereted... Ha meg csak simán a "csajod", akkor szakíts vele finoman, mert ez így nem megy... Ha szereted, kivárod...
Ha már ezen gondolkodsz, nem is szereted igazán. Hagyd el szegényt, d*gj meg annyi nõt, amennyit akarsz, szedj össze vmi nemi nyavalyát és élvezd a további életed... Õ talál majd normális pasit, aki addig vár rá, míg õ szeretné. Te nem is érdemled meg.
1. azt nem írtad h te szereted e. ha igen, akkor valószínû ez lenne a legaljasabb cselekedet amit tehetnél, csak azokat a lányokat szokás így kidobni, akiket megvetsz, rühellsz, "arra" kellenek. 2. azt sem írtad h a lány mennyi idõs, lehet h fiatal még hozzá? 3. egy õszinte beszélgetés sokkal többet megold, mint az h olvasod majd alattam a sok srác-kommentet, h azonnal dobd ki és kezd új életet és lehetõleg minden nap 3x, 3 különbözõ helyen (legalábbis az ilyen témákban legtöbbször ilyet olvasok) ha beszélsz vele talán kiderülhet h csak túl gátlásos és el is mondhatja hogyan tudsz neki segíteni leküzdeni. egy tipp: ne úgy kezdd h figy miért nem fekszel le velem? 4. az én barátom is várt egy évet és nem bánta meg :) a tényleges közösülésen kívül számos más módszer van még az örömszerzésre ;) 5. ahhoz h akarja elsõsorban neked kell kedvet csinálnod hozzá, el kell érned h annyira felizgasd h már szinte követelje :) ehhez pedig tapasztalat kell és ismerni kell a fokozatosság nevû dolgot valamint sejteni h mi jó egy lánynak sok sikert ;)
ha tényleg szereted akkor miért nem tudod megvárni míg a barátnõd is készen álla dologra?
verd ki magadnak, okoska
Szia! Akkora egy [email protected] tünsz, de most komolyan Öszinte szoktam lenni.(pontozz le , nem érdekel). Te is olyan hülye gyík vagy mint a "mai fiatalok". Uh de felidegesítettél ezzel a kérdéssel. Szegény lány még várni akar te meg már vezetnéd be neki. Várd meg míg szeretné õ is és ne törd össze a szívét , de inkább jobb lenne most mintha pár év múlva jönne rá, hogy te gyakorlatilag olyan farok vagy aki csak a sex miatt van vele. Ha nincs sex dobod. És beszélnél vele hogy miért nem szeretné vagy valam. Ááá nem mire való az mi? A többi lány ismerõsöd meg p_csák. [email protected] meg azokat ezt a szegény rendes lányt pedig hagyd békén inkább most mint késõbb, mint már mondtam.
Szia! Szerintem egyértelmûen Dobd!!!!NEm szereted!!!Jobbat érdemel nálad.....az én párom másfél évet várt(18 ak voltunk)és SOHA egy büdös szóval nem említette hogy de mért...mert ez egy olyan dolog amit nem lehet sietetteni, ha szereted azt akarod hogy neki jó legyen...neked meg ehelyett csak a dugáson jár az eszed..hagyd békén..és dugj meg pár ribancot aki szívesen neked adná...
Örülnék én egy ilyen barátnõnek :) Sajnos még nem volt:S De a dobjam vagy ne kérdésre egyértelmû a válaszom: NE! Kicsit bírd még ki...
Hát én teljesen megtudlak érteni, gyakorlatilag nem haladtok 1-rõl a kettõre.1 év után ez már kicsit érthetetlen, ha 19 éves a barátnõd..én nem irom le ezt a nyálas feminista baromságot, hogy ha szereted vársz rá 10 évet..azért mindennek van határa, fõleg , hogy mindig leszerel téged.petting van?avgy az sincs?
Nézd én egy nagyon nyers ember vagyok ebben a tekintetben és mindig is a gyengébb ellenállás felé mentem. Kérdezd meg magadtól õszintén: Mi a fontosabb egy(több mostmár állandó) jó szex, vagy egy huzamosabb látszólag sehova nem vezetõ kapcsolat? Szerintem tudod a választ ugye? 25/f
Én nem ítélkezek feletted. Nem tudom, mit érzel, de ami nekem szemet szúrt. Mi az, hogy több lány ismerõsöd odaadná magát neked? Sírtál nekik, hogy szex hiányod van, vagy mi? Nekem ez egy kicsit furcsa. Én lány vagyok. 19 és szûz. Tudom mit érez a barátnõd, akit konzervatívan neveltek, akárcsak engem. Akár hiszed akár nem, nekünk még az is lelki kín tud lenni, hogy felizgulunk és hogyan mondjuk el a barátunknak. Errõl tettem is fel kérdést nem rég. Ha tényleg szereted, akkor beszéljetek a témáról, nekem is ezt kellene tennem. És amikor azt mondja, hogy nem áll rá készen, akkor kérdezd meg, hogy esetleg fél-e valamitõl konkrétan. Lehet olyan bagatell dolog is, minthogy van egy anyajegy a combján, vagy bármi. Egyébként semmi sem volt még köztetek? Petting, vagy simogatás ruhán keresztül? Ha nem, akkor kezd ezzel. Hogy lássa ez igenis jó dolog. Nem kell egyszerre azzal kezdeni, hogy megdugod. De ha úgy érzed, hogy tényleg nem tudsz várni, akkor igen, dobd, mert nem érdemled meg. Sajnálom ez van. Értem én, hogy hormonok, meg vadászösztön, meg szükséglet, de azért vagyunk emberek, hogy ezeken felül tudjunk kerekedni.
Hát eltérõ sajnos az igényetek pillanatnyilag. De ha a lány, akit szeretsz, 1 éve! vele vagy (az nem kevés), szóval róla van szó, és felmerül benned, hogy "dobd", csak mert nem bírsz rá várni, akkor igen, szakíts vele. De nem értem, 364 napot még vársz rá, 365-öt meg már nem? Ha jó a kapcsolatotok, minden együtt töltött nap ajándék kéne legyen, nem pedig idõhúzás... Na mindegy.
A kérdező hozzászólása: 19 éves nem 15. én szeretem tényleg, ha rajtam függene csak vele lennék, de ez a túlzott félelem vagy konzervatívás már kezd idegesíteni. Beszélgetünk róla eleget, de a válasz mindig ugyanaz: "most még nem vagyok rá képes" 6-7 hónapja ez megy, sokáig már nem fogom bírni.
Nem akarom leszólni (tényleg nem) az elõttem lévõket, de nem értem ezt az apáca/szüzesség über alles gondolkodást... _ha_ szeret, akkor 1 év BÕVEN elég kellett volna lenni ahhoz, hogy megbizonyosodjon a te szerelmedrõl és már réges-régen meg kellett volna történnie. Többen is írtátok, hogy a lánynak lehet, hogy csak kis dolgok miatt vannak gátlásai (pl anyajegyes a combján, vagy hasonló), akkor amit tesz az óriási önzõség! Ha valami komolyabb lelki gondja van, amit 1 ÉVEN keresztül nem tudott megoldani (akár veled kapcsolatban akár nem), akkor ott szerintem alapvetõ bizalomhiány van...vagyis a kapcsolat egyik alapeleme hiányzik és - a leírtak alapján - nem miattad... Nem mondom, hogy dobd ki, mert nem akarok és nyilván nem is tudok ilyen mélyen beleszólni az életedbe, de szerintem jobbat érdemelsz...le a kalappal, hogy 1 évig bírtad, tényleg nagyon szeretheted, és ha ez ennyire nem hatotta meg, akkor ott vmi komoly baj van...és hidd el, akármit mondanak: NEM VELED Az, hogy többen is felajánlották, hogy elveszik neked hát nemtudom :) Én szerelembõl vesztettem el 3 hónap után, de azóta már volt futókalandom is, nem is akármilyen :D te tudod, neked, hogy lenne a jó ui: bocs a hosszú üziért

Már 1 éve járunk a barátommal, én még szűz vagyok (17 éves) és le szeretnék feküdni vele, de nem szeretném ha neki "rossz"lenne! Mit tegyek?

tudom hogy én vagyok a lényeg,de mégis...mit tegyek???

Legjobb válasz: elõjáték:):D:D és mivel szûz vagy én javaslom h te légy fölül mert akkor nem fog(nekem úgy nem fájt)fájni mert te döntöd el mikor menjen be. Hát elsõnek szépen lassan mozogj és rakja a derekadra a kezét ezzel õ is tud irányítani, és te is látod milyen tempó jó neki vagy neked :)

elõjáték:) :D:D és mivel szûz vagy én javaslom h te légy fölül mert akkor nem fog(nekem úgy nem fájt)fájni mert te döntöd el mikor menjen be. Hát elsõnek szépen lassan mozogj és rakja a derekadra a kezét ezzel õ is tud irányítani, és te is látod milyen tempó jó neki vagy neked :)
Nyugi, nem lesz neki rossz, és azon kell lennetek, hogy Neked se legyen az! Ne siessetek el semmit, se magát az elsõ alkalmat - elõtte legyen sokszor petting, egymás kielégítése másképp, hogy szokjátok egymást- és ha odakerül a sor, akkor se siessetek, legyen hosszú, akár több órás elõjáték, és nem katasztrófa, ha akkor nem jön össze, hanem majd legközelebb! Nem lóverseny! És jó, amit elõttem írtak, próbálj felül lenni és irányítani, ahogy érzed! Ez a barátodnak is jó lesz.
Hu hát nem tudom..nekem pont hogy alul volt jómert nagyon féltem..és nem tudtam volna felül mit tegyek:D ha már a barátod tapasztaltabb szerintem ezt hagyd rá...és ne félj tuti élvezni fogja:)
ha te vagy a lány akkor max neked lehet rossz 18/F már volt pár alkalom és mondta 1-2 csak h neki nem esett jól de nekem azok is jók voltak

Távkapcsolatban vagyok barátnõmmel akivel már 1 éve járunk és most Valentin napkor nem tudunk együtt lenni de nagyon meglepném valamivel. Hogy tehetném ezt?

Mind a ketten 19 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Huhh... utálom a Valentin napot... :D Na szóval, kérdés, mennyire romantikus, vagy inkább bevállalós? - Ha romantikus, valamilyen virágküldõvel küldhetsz neki a lakására virágot, meg esetleg bonbont. - Ha kicsit bevállalósabb, akkor egy chippendale fiút... - Lehet skypon kamerán is akár egy romantikus, akár egy közös masztis estét összehozni.

Huhh... utálom a Valentin napot... :D Na szóval, kérdés, mennyire romantikus, vagy inkább bevállalós? - Ha romantikus, valamilyen virágküldõvel küldhetsz neki a lakására virágot, meg esetleg bonbont. - Ha kicsit bevállalósabb, akkor egy chippendale fiút... - Lehet skypon kamerán is akár egy romantikus, akár egy közös masztis estét összehozni.
Mi is sajnos külön töltjük. Természetes, hogy aznap felhívom, az ajándékát meg aznapra postán eljuttatom hozzá. :)
A farkad szakszerûen amputálva, selyemszalaggal átkötve.Felejthetetlen élmény lenne neki...

A barátommal már 1 éve járunk(mindketten 16 évesek és szüzek vagyunk). Miért nem megy vele a szex?

Szeretnék vele lefeküdni,de ha arra kerül a sor valamiért nem megy.Pedig teljesen megbízom benne,és rengeteget pettingelünk,Õ megért?,de olyan mintha "megijednék" az utolsó pillanatban,máskor viszont "kívánom" Õt.Miért nem megy??

Legjobb válasz: Mert nem vagy kész még rá. Nem kéne siettetni. Várhattok még vele bõven.

Mert nem vagy kész még rá. Nem kéne siettetni. Várhattok még vele bõven.
Még nem készültetek fel lelkileg! Ennyi az egész! Játszatok egymással továbbra is, kényeztessétek egymást aztán idõvel sikerülni fog! Sok sikert!
Szerintem is.Még nemkészültél fel rá lelkiekben.Várjatok még vele.
A kérdező hozzászólása: Mit tehetnék/tehetnénk??segítsetek!
VÁRJ és 1xcsak majd sikerülni fog!

A baratommal mar egy eve jarok, de a sexualis elmenyem vele 0. bizzam magam egy masik sracra, ami elegge megalazo, vagy hozzam fel a temat a pasimnak?

valahogy soha nem jott ugy ossze , hogy kielegitsen sexualisan.mindig volt valami baj, vagy valami ami kozbejott. csak vele volt eddig sexualis elmenyem, igy sajnos gozom sincs , hogy meddig birnam, hogy mennyire vagyok jo.ezt a temat soha nem hoztam szoba, nem szeretnem megbantani. viszont mar nagyon"kiehezett" vagyok. van egy srac, akit jo baratnak nevezhetek es talan masnak is.beszeltem vele errol es pettingeltunk.kesobb a sexre is ra akart terni, de szamomra annyira megalazo, hogy egy eve van baratom es nem volt meg egy normalis sex se vele, hogy nem tudom eldonteni most bizzam magam a sracra, ami elegge megalazo, vagy hozzam fel a temat a pasimnak?

Legjobb válasz: Próbálj vele beszélni, hogy figyeljen jobban. Aztán ha nincs változás akkor bizony szakítani kell. Egy jól mûködõ kapcsolatnak a szex az alapja. A késõbbiekben meg pláne.

Próbálj vele beszélni, hogy figyeljen jobban. Aztán ha nincs változás akkor bizony szakítani kell. Egy jól mûködõ kapcsolatnak a szex az alapja. A késõbbiekben meg pláne.
Barátod nacija le, lecummantod, utánna nem tudom ellen fog-e álni :D
Légy vele õszinte , igen hozd fel szépen , meghitten , mond el ez neked mennyire fontos , és VELE akarod orvosolni , Tetszeni fog neki , h Õ kell :) . mond el - BIZTOSÍTSD arról, hogy nem feltétlen az õ hibája , és hogy próbáljon ki esetleg valami mást -- alternativan ... :D Hátha neked az a jó , és legyen kitartása. És te is adj neki valamit - szépen , demokratikusan :) Sok sikert !!!!

17 éves lány vagyok. A párommal már 1 éve járunk és most mondta el nekem hogy imádja a kezeimet. Szószerint mi lenne ha befognám neki a száját miközben szertkezünk. Imádja szagolni a kezeimet. Mit tegyek? Ez normális?

Legjobb válasz: hát õõ van benne vmi.Ha szép ápolt a lány keze azt én is szeretem puszilgatni, na megha elkezd odalent simogatni..hmm:) azért meg lehet õrülni!:DD

hát õõ van benne vmi.Ha szép ápolt a lány keze azt én is szeretem puszilgatni, na megha elkezd odalent simogatni..hmm:) azért meg lehet õrülni!:DD
szerintem ez még teljesen belefér. sokkal aberráltabb dolgok is vannak, amire emberek felizgulnak. biztos neked is van valami hasonló, mint neki ez a kézimádás, kérd te is! ;)
én is rajongok a szép kezekért. mikor meglátok egy erõs, ápolt, meleg kezet, egybõl arra gondolok h miért nem érint meg vele? szóval.. ahogy érzed..

Éreztél már ilyet? Van egy fiú akit már 5 éve ismerek, 2 éve járunk újra. De egy haverom összezavarja az érzéseim. Nem tetszik, nem is járnék vele, de ha vele vagyok boldog vagyok és vidám, még csak nem is csókol jól de vágyom rá és kívánom!

De ha nem talizok vele, akkor egy id? után elfeledem a dolgot és a barátommal a jöv?nket tervezzük. Ha ez a fiú megint el?kerül, akkor megint meg?rülök!

Legjobb válasz: Ha nem a barátoddal, hanem a másik fiúval vagy boldog hagyd ott a barátod. Úgysem lesztek már sokáig együtt...és talán a másik fiúval jobban fogod magad érezni.

Ha nem a barátoddal, hanem a másik fiúval vagy boldog hagyd ott a barátod. Úgysem lesztek már sokáig együtt...és talán a másik fiúval jobban fogod magad érezni.

A gyed-nél a 365 biztosított napba mennyi ideig számít bele a középiskolai tanulmányok után járó 180 nap? Én már 4 éve végeztem és nem tudom hogy még beleszámít e vagy sem. Vagy csak akkor ha a szülést megelőző 2 éven belül végeztem?

Legjobb válasz: A kérdés az, hogy a szülést megelõzõ két évben dolgoztál-e. Ha nem dolgoztál, csupán a négy évvel ezelõtti tanulmányaid képeznek biztosítási alapot, akkor nem beszélhetünk GYED-rõl esetedben, csak alanyi jogon járó GYES-rõl.

A kérdés az, hogy a szülést megelõzõ két évben dolgoztál-e. Ha nem dolgoztál, csupán a négy évvel ezelõtti tanulmányaid képeznek biztosítási alapot, akkor nem beszélhetünk GYED-rõl esetedben, csak alanyi jogon járó GYES-rõl.
4 év elteltével semennyire. A szülést megelõzõ 2 évben kell meglennie a biztositotti jogviszonynak, nálad ez csak munkával és álláskeresésivel lehet meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!