Találatok a következő kifejezésre: Már tuti baba A (48 db)

Hányadik hét az amikor már tuti baja lesz a kismamának ha üres a petezsákja?

Gondolok itt,rosszul létre,vérzésre,vérmérgezésre,vetélésre.Meddig lehet várni a m?téttel?

Legjobb válasz: Fel is szívódhat észrevétlenül illetve egy erõsebb, mensiszerû vérzéssel ürülhet. Nem feltétlen lesz baja a kismamának vagy kell mûteni. Sokan épp ezért nem is tudják, hogy terhesek voltak, csak azt hiszik, késett a mensi.

Fel is szívódhat észrevétlenül illetve egy erõsebb, mensiszerû vérzéssel ürülhet. Nem feltétlen lesz baja a kismamának vagy kell mûteni. Sokan épp ezért nem is tudják, hogy terhesek voltak, csak azt hiszik, késett a mensi.
Nekem a 8. héten is üres volt még, így megbeszéltük, hogy egy hét múlva újra megnézik, ha nincs változás missed ab mûtét lesz. A mûtét napján, úton a kórházba kezdtem el vérezni és erõsen görcsölni. Egy gyors uh után vittek is a mûtõbe. Akkor már a 9. hétben jártam. Gondolom magától is lezajlott volna a folyamat. De gyanítom így sokkal gyorsabb és fájdalommentesebb volt. 3 hónap múlva ismét pozitív lett a tesztem, és a kisfiam már 5 hónapos.

Mennyire hihetek a pozitív tesztnek? Már három éve probálkozunk, de ma teszteltem egy erős pozitivat. Ez már tuti baba?

Legjobb válasz: Háááát GRATULÁLOK!!!!!!Anyuka leszel!!!A +teszt az +!!!Vigyázz magatokra!!!!:D 25hetes kismami

Háááát GRATULÁLOK!!!!!!Anyuka leszel!!!A +teszt az +!!!Vigyázz magatokra!!!!:D 25hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, édes vagy. Majd ki ugrom a bõrõmbõl!!!!!!
Nekünk is 3 év próbálkozás után jött össze, úgyhogy megértem az örömöd. Gratulálok, most kezdõdik életed legszebb, legcsodálatosabb része!:-) Egy 5 hónapos kislány boldog anyukája.
Kösziiiii:D Elpirulok!!!:) 25hetes kismami
hát ez bizony tényleg baba! nagyon örülök a boldogságodnak! mi is rajta vagyunk! vigyázz magatokra, és pihenj sokat az elsõ 3 hónapba!
Hát ez már bizti baba! Azért maradj a bõrödben! Nemcsak magad miatt, hanem a pici miatt is! Gratulálok! Boldog Babavárást! Remélem én is nemsokára megtapasztalom, hogy milyen is egy ilyen tesztet tartani a kezemben..... -)
remélem én is, esetleg van valamilyen tüneted? Mi is 3 éve probalkozunk, bárcsak nekem is meglenne már a dolog!
A kérdező hozzászólása: Hát éjjel, nappal pisilek, a hõm már vagy két hete 37 fölött van és a mellem az fáj de se hányás , se szédülés nincs. Ja és csajok , nagyon köszi mindenkinek!
Gratulalok, es nagyon sok boldogsagot, es jo egeszseget kivanok nektek.Remelem en is ezt erezhetem, holnap tesztelek.:)

Szerintetek most már tuti, hogy a baba mozgását érzem?

Már a 14. hét elején amikor feküdtem az ágyban olyan fura remegő érzést éreztem a méhem környékén, de nem középen, hanem jobb oldalt inkább. Most már a 18. hétben járok és egyre sűrőbben és erőssebben érzem ugyanezt, sőt néha már, mintha konkrét rúgás szerű lenne. Korábban kb. heti egyszer éreztem, de most már naponta többször. Eddig azt hittem, hogy biztos, csak bélmozgás, de kezdek ebben elbizonytalanodni :)

Legjobb válasz: Jah és elsõ gyerekem lesz, szóval tapasztalatlan vagyok :)

A kérdező hozzászólása: Jah és elsõ gyerekem lesz, szóval tapasztalatlan vagyok :)
Valószínû. Én a 19. héten kezdtem érezni, nekem is ugyanolyan remegõ érzés volt a legelején míg pici volt. Olyan, mintha buborékok pattannának a hasamban.

Már tuti menzi lesz nem baba, ha a ciklus 27. napján száraz vagyok? Már 5-6 napja biztos így van. Ha baba lenne, krémes kellene, hogy legyen nem?

Legjobb válasz: Szerintem ez mindenkinél más. Valaki száraz, valakibõl meg folyik a cucc(bocsánat). Nyugalom! Ne görcsölj és stresszelj mert azzal úgysem leszel elõrébb! Sok Sikert! :)

Szerintem ez mindenkinél más. Valaki száraz, valakibõl meg folyik a cucc(bocsánat). Nyugalom! Ne görcsölj és stresszelj mert azzal úgysem leszel elõrébb! Sok Sikert! :)

Tuti nem normális? Anyósom már megint alakított! A fiam leszedte a kezéről a gagyi karkötőjét ami szétgurult! ő meg közölte, hogy pár darab maradt a földön de nem bírja előkotorni de nem lesz semmi baja ha lenyeli ezek műanyag kövek egyben kikakilja!

és én megint túlreagálok mindent üvegfal között tartom őt stb stb ez nagyon sokadik eset,hogy felbosszant tiszta nem normális a gyereket 10 percre nem hagynám rá soha!!!!most éppen a konyhában pakoltam amiket hozott 1000 szer megmondtam NEM szereti a fiam a sütőtököt akkor is hozza és tömi/né belé!!!!ezalatt történt ez....

Legjobb válasz: Mi a kérdés? Hogy nem normális? Lehet, hogy normális, csak te nem szereted õt. Amúgy mit szólnál ha az én anyósom lenne a tiéd? Õ sokkal durvább. A babámnak a teli (!) flakon rovarirtót adta oda játszani. Meg rá akarta nyomni a kezét a sütõre, hogy megtudja mi az a meleg. Na õ nem komplett az tuti.

Mi a kérdés? Hogy nem normális? Lehet, hogy normális, csak te nem szereted õt. Amúgy mit szólnál ha az én anyósom lenne a tiéd? Õ sokkal durvább. A babámnak a teli (!) flakon rovarirtót adta oda játszani. Meg rá akarta nyomni a kezét a sütõre, hogy megtudja mi az a meleg. Na õ nem komplett az tuti.
Most az anyós a hibás, hogy a kisfiad szétszedte a karkötõjét, vagy nem értem? :s Ha tényleg nem találja, akkor mit tud tenni? Nyilván nem direkt hagyja a gyöngyöket a földön... Esetleg kérd meg, hogy porszívózza össze, vagy nem tudom...
Szerintem próbálj megnyugodni:) Mennyi idõs a gyerek? Egyébként meg nagyjából igazat adnék a nagyinak. Ha õ nem tudja összeszedni a szétgurult gyöngyöket, nem valószínû, hogy a gyerek pont megtalálja, és ha ne adj isten tényleg lenyelne belõle, valószínû tényleg kikakilná, és nem lenne semmi baja. De egyébként mi a kérdés?
Szerintem kicsit túlreagálod, igen. Természetesen NE egye a gyerek a mûanyag vackokat, de azért talán ennyire nem kéne kiakadni... De ez csak a személyes véleményem.
Az hogy a nagyi nem tud lehajolni mióta jelenti hogy a földön játszó gyerek sem éri el ezeket a vackokat ?
Figyi, ha azt szeretnéd, hogy kórusban szidjuk anyósodat, akkor azt írd... Amúgy meg túlreagálod.
Mond neki hogy nyugodjon meg anyuka , tuti nem nyeli le a gyerek , mert ide nem jön többet :) ha csak ennyit számít az unoka , kap majd egy új karkötõt a kínai boltból.
Nem az anyósvédelemrõl van szó, szerintem mindenkinek megvan a maga keresztje, mindenki tud cifra sztorikat mondani az anyósáról, de ha a kérdezõ kicsit lecsillapodna, rájönne hogy ezzel a kirohanással nem ér el semmit. Egyrészt ezt anyóssal kellene tisztázni, másrészt még mindig nem jöttem rá, konkrétan mi a kérdése.
Érthetõ, hogy kiakadtál mert azokat a vacakokat nem csak lenyelni lehet, ez a jobbik eset..de milyenek a gyerekek, mi van ha az orrába dugja??? Oké sokan nem jönnek ki jól az anyósukkal, sokszor erre meg is van az okuk.Nem kell ebbõl itt anyóskérdést csinálni, miért nem lehet a tényeknél maradni.? Én imádom az anyósomat de biztos, hogy nem hagytam volna szó nélkül, ha ilyen felelõtlenül viselkedne!
Szerintem meg NEM reagálod túl!Én tuti elküldtem volna már melegebb éghajlatra.A sütõtököt meg ha nem szereti a gyerek akkor mit nem lehet ezen érteni, megmondanám neki vagy elviszi vagy a szeme elõtt dobom a kukába.És a férjemnek is megmondanám hogy állítsa le.A szobát meg összeporszívóznám én, ha õ nem találja a köveket.Ha mindenhol jól kiporszívózol biztos nem fogja megtalálni a köveket a babád.
Fogj egy porszívót és told végig a szõnyegen, legközelebb õ fogja összeszedni, ha kell neki a karkötõje. És meg is van oldva a probléma. Sütõtököt meg úgyis ráköpködi a gyerek, ha nem kell neki. Ne idegeskedj! Egy szintén nem anyós-fan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat kedves utolsó akkor te megértesz legalább:) Azért egy-két anyukának érdekes a felfogása kívánok nekik hasonló jó anyóst, és cselekedeteket!kedves utolsó elõtti!természetesen felszedtem gondolhatod, hogy nem hagyom ott....és a hiszti pedig máshol kezdõdik nálam, kicsit felhúztam magam valóban, de NEM érzem úgy, hogy túlreagálom a dolgokat!!!!
Nyugi a sok anyósvédõ az ilyen kérdéseknél lesben áll. Sõt! szerintem ide is csak úgy srnak, hogy keresõbe rászûkítenek. Vessz vele össze és dobd ki az életetekbõl! Úgyis visszasírja majd magát de végre felfogja, hogy nem tehet meg akármit és te vagy a gyerek anyja neki nevelési kérdésben semmiféle döntõ joga nincs. Én is megutáltam már pontosan a gyerek miatt. Egy olyan nõtõl kéne idióta tanácsokat efogadnom aki két picigyerek mellett csalta a férjét és utána a férjére maradt a két gyerek. Hát ez már megalapozta a hangulatot amikor elkezdett okoskodni. Aztán hétrõl hétre egyre többet és jobban és csak mondta és mondta a hülyeségeit. Minden egyes alkalommal megfogadtam, hogy legközelebb majd visszaslok...majd legközelebb...majd legközelebb... A pontot akkor tette fel az i-re amikor párom vigyázott a kicsire. Õ eljött látogatni amikor nekem el kellett mennem. Hozott tejpépet a kicsinek aki HA tápszert eszik születése óta és a húgom tejallergiás. Párom azt s etudta, hogy az mire való... Amíg nem voltam itt szépen meggyõzte, hogy adjanak neki azt (4 hónaposan). Azóta tejallergiás a lányom...KÖSZI ANYÓSPAJTÁS MÉGEGYSZER! És nem...volt bennem annyi tisztelet, hogy nem üvöltöttem le a haját a fejérõl. Na de amikor ugyan ezt a babakekszel szerette volna mûvelni...amikor én pont hazajöttem és látom, hogy éppen bontja ki... (szintén volt lisztérzékeny sok rokonom) na akkor elszakadt a cérna. Megmondtam neki, hogy hovategye a babakekszét. Nem hiszem el, hogy ez elõzõ esetben oly annyira nem tanult a hibájából, hogy rá egy hétre megint kitalál valamit. Én tudom, hogy mi a jó a gyerekemnek és nem õ. Engem fog anyának nevezni és nem õt. Nagyon érdekes, hogy alig volt olyan alkalom amikor nem tudtam itthon lenni de õ akkor midnig jött. Mikor eljött rábeszélte a páromat, hogy menjünk moziba majd õ vigyáz rá. Hagyjam ott a gyerekemmel a lakásomban....? Kitaláltam, hogy fáj a fejem stb...Soha nem bíznám rá! Már odáig jutottunk, hogy amikor jön csak úgy lehet nála a gyerek hogy szem elõtt van. Mert megmondtam, hogy nem bízok benne. Elmondtam többször is neki, hogy hogy lesz a hozzátáplálás és hogy mennyi ellergiás van a családban nálunk. Sõt! telefonon még meg is kérdezte néhány héttel elõtte, hogy mikor fogok neki adni...erre meg kijátszott. Anyósvédõk! Támogassátok csak az ilyen kártevõket...
Akkor szedd fel te. ha itt valami leesett ami nem jó a gyereknek én már ott is teremtem és szedtem is fel, mindegy ki és mit tett én vagyok az anyja és össze szedem, megnézem hogy ne legyen baja belöle. ha nem szereti a fiad a sütötököt akkor mikor elmegy és mielött a férjed haza ér kidobod mint egy okos feleség, és nem hisztizel rajta mint egy buta nö.
A kérdező hozzászólása: természetesen elér akármit 9 hónapos egyébként mászik.ül , áll, lépeget! de a nagyi is fölszedhetné csak nincs kedve....
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó én ezeket is tudnám überelni...néha rájön a depije, hogy öregszik ráncosodik és akkor 2 hétig totál részeg egyfolytában úgy vezet, leégeti a a családot, 2 hónaposan ráesett a fiamra miközben szoptattam és ránk nyitott..... van még pár sztori...hogy szeretem-e az itt nem kérdéses...
A kérdező hozzászólása: konkrétan az orra elõtt volt a szuper karkötõjének a lehullott darabjai de hagy dobálja a fiam, és ha le is nyeli kikakilja!a nagyit ne egy vaksi öreg néninek képzeljétek el aki nem lát!!!55 éves 20 nak hiszi magát, röhejesen öltözködik kb én nem vennék fel olyan rövid szoknyát stb...és itt a kérdés az , hogy tényleg én reagálom túl?hagy egye a gyerek a mûanyagot úgyis kijön?!hát gratulálok.....
Az en lanyom 8honapos volt, amikor is arra lettem figyelmes, hogy egy jo nagy uvegdarabot ragcsal. Merthogy anyosom azelott 2 nappal eltort egy poharat. Hogy mit szoltam hozza? Eloszor megijedtem, persze, le is nyelhette volna. De biztos nem szandekosan hagyta a nagy uvegszilankot a foldon. Ez van. Amugy joban vagyok az anyossal, a hanyagsaga ellenere. Imadja a lanyomat es ez a lenyeg. Ne reagald tul a dolgokat! Erdemes joban lenni az anyosokkal! Le kellett volna hajolni neked es megprobalni megkeresni a golyokat

EZ már tuti, hogy baba ugye? NEm tévedhet a teszt? CSak ezt az egyet csinaltam, és már 8. napja vagyok mensi után. Semmi vérzés nemjelentkezett!

http://kepfeltoltes.hu/view/121121/DSC01733_www.kepfeltoltes... Jpg

Legjobb válasz: Hát ez elég egyértelmûnek látszik! Gratulálok!

Hát ez elég egyértelmûnek látszik! Gratulálok!
Gratulálok.
Ugyanilyet teszteltem én is ma délelõtt. Szerintem elég határozott a vonal, és mivel menszi se jelentkezik, jó esélyünk van arra, hogy nem téves az eredmény.
Jöttél dicsekedni, mi? :) Viccelek csak:) Ez már 1értelmû, gratulákok!!!:)
4-es vagyok, aki ma tesztelt ugyanilyet. Én hétfõre nem vártam, tehát 2-3 napja maradt csak ki a menszi, de rögtön kijött a 2 erõs vonal. Éreztem fura dolgokat, pl mellem lüktetgetett, hasam belsejében tompa érzés, szagokat éreztem, ennék állandóan, kívánok dolgokat. 2.babánk lenne, tehát gyanús volt az egész, ez a sok tünet. Ja, és ami a leggyanúsabb volt, hogy nemvárt elõtt nem voltak a megszokott petefészek szurkák, menszi görcsök. Te mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Bocsi:http://kepfeltoltes.hu/view/121121/DSC01733_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: nem-nem, én csak ezt az egyet csinaltam, mensi után pár nappal....
ne aggódj, a cisztától nem lesz ennyire erõs pozi teszt
A kérdező hozzászólása: Köszi!:-)
Gratulálok neked!!!! :) A legjobbakat kívánom mindkettõtöknek (és apukának is, naná :D)
ez baba! A cisztától nem késik 8 napot. tökéletes pozitív tesz! Nem te voltál az, aki 7.nap is tesztelt? És 3 tesztet is mutatott?
Szerintem is egyértelmû. 8. nap a menzi után, nagy valószínûséggel az ultrahangon is látszódni fog, nyugodtan jelentkezz be, ott ki fog derülni. De szerintem is tuti terhesség. Halkan, de gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Egyebkent köszönöm a gratulációkat, de azért még parázok!
A kérdező hozzászólása: Hát csak háziorvoshoz megyek, holnap! De az nem fog megultrahangozni, beutalot csak vagy 3hét mulvára kapok...mert külföldön élek itt más a rendszer..:S Viszont nekem voltak hasszurkák meg minden...mára már nem érzem ugy õket mint az elmult 2hétben!De azt olvastam ez a méhnek a húzódásától van meg ilyesmik...és ne aggodjak... Csak az a ciszta, ami volt.... de lehet hogy csak ráparázok, mert semmi vérzésem sincs. mint annak idején. És ezt a teszt jóval erõssebb pozi lett mint az.
A kérdező hozzászólása: Mivan, ha megint csak a ciszta "játszik velem"?
A kérdező hozzászólása: És te hány nappal csinaltad mensi után? Nekem elég hihetetlen ez az egész!Fél éve volt egy cisztám, és okozott fájdalmakat...meg lett tõle egy pozi halvany tesztem, bár akkor össze vissza pecsételtem és barnáztam. vagy 3hétig. De most semmi ilyesmi nincs, de félek nehogy csalódás érjen!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!:-)

Mára nem várom a mensim!? Egyenlőre semmi, de csináltam reggel egy wodfo (25-ös) tesztet, de nega lett . Már tuti nincs baba?

Legjobb válasz: 25-ös teszt gyakran csak az elmaradt mesi után 3-4 nappal mutatja ki a terhességet. Fõleg ha esetleg késõn volt PÉ-d. Szerintem még ne add fel! Ha ma nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva érdemes újratesztelni. Vagy próbálkozz holnap egy érzékenyebb teszttel! :) Szorítok neked, hogy baba legyen! Majd írd meg, hogy mi lett!

25-ös teszt gyakran csak az elmaradt mesi után 3-4 nappal mutatja ki a terhességet. Fõleg ha esetleg késõn volt PÉ-d. Szerintem még ne add fel! Ha ma nem jön meg, akkor 2-3 nap múlva érdemes újratesztelni. Vagy próbálkozz holnap egy érzékenyebb teszttel! :) Szorítok neked, hogy baba legyen! Majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: ma reggelre megjött :( nem tudom mi van velem. máskor görcsölök, most meg semmi. a melleim ugyanúgy fájnak...
??
A kérdező hozzászólása: még semmi :) semmi jele, hogy meg akarna jönni. Amit érzek, hogy szúrkál a méhem, de inkább a bal oldal, vagy nem tudom, de nem vészes. Ja és a cicim viszont egyre jobban fáj, feszül. Ma reggel arra keltem, hogy ráfeküdtem és üvölteni tudtam volna.
várjuk a fejleményt!:) )
Kérdezõ, mik a fejlemények? :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :) még mindig semmi. de olyan furi, hogy semmi görcs sincs, semmi.
Nem tuti! :) Nekem nemvárt másnapján is negatív volt, majd nemvárt után 3 nappal lett pozitív. (2. napon nem teszteltem) Szurkolok, majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) tegnap úgy éreztem megfog jönni, fájdogált a hasam, stb, de már semmi
Velem is múlt hónapban pont ez volt, és sajnos nekem is megjött.Reméljük mihamarabb sikerünk lesz!:)

3. baba 16+4napos és nem érzem még a mozgásás. Ez már tuti baj. Ugye? Félek

Legjobb válasz: Nem, ne aggódj, akárhányadik baba, a huszadik hétig is teljesen normális, hogy nem érzed. Nincs semmi gond.

Nem, ne aggódj, akárhányadik baba, a huszadik hétig is teljesen normális, hogy nem érzed. Nincs semmi gond.
Ugyan, dehogy baj!! Nekem masodik baba es csak a 20.-het kozepetol kezdtem el erezni! Nyugi biztos nincs semmi baj! Minden jot!
Ha elõl tapad a méhlepény akkor is késõbb érezni a mozgást.Én is csak a 20. hét körül éreztem a lányom.3.baba

14 hetes vagyok, elkezdett látszódni a pocakom. Ez már tuti a baba és nem csak puffadás?

Legjobb válasz: Az attól is függ, hogy soványabb vagy esetleg egy picit husisabb voltál elõtte.. Nekem úgy kb a 3. hónap végéig nem igazán látszódott, mert egy kis felesleggel indultam neki a terhességnek. De ilyenkor már elképzelhetõ, hogy a baba miatt látszódik a pocakod!! :-) Boldog babavárást! 27+5 hkm

Az attól is függ, hogy soványabb vagy esetleg egy picit husisabb voltál elõtte.. Nekem úgy kb a 3. hónap végéig nem igazán látszódott, mert egy kis felesleggel indultam neki a terhességnek. De ilyenkor már elképzelhetõ, hogy a baba miatt látszódik a pocakod!! :-) Boldog babavárást! 27+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Vékony vagyok, 160 cm és 46 kg, egy pici pocakom volt a terhesség elõtt is, de úgy látom és mások is, mintha növekedne :)
Akkor gratulálok, ez biztos már a baba! :-) Ilyenkor még eléggé lent érezhetsz egy kis "dudort", nagyjából a szeméremcsont környékén, ha jobban megtapogatod.. :-))
Nekem (nem vagyok vékony, átlagos vagyok) a 14. héten ha hanyattfeküdtem, a köldököm alatt egyértelmûen kidudorodott. :) Nem "esett össze", nem húzta le a gravitáció. Ez már biztosan a baba, azaz a méhed ami látszik! Jó babavárást!

11-12-re vártam! Teljesen olyan tüneteim voltak mint amikor a fiammal voltam terhes de ma megjött miért ilyen korán? Akkor már tuti nincs baba ugye?

Ja és az a fura hogy 5 napig semmilyen folyásom nem volt

Legjobb válasz: megjött, vagy csak van valami? mert lehet beágyazódásos vérzés, vagyis a baba a dologban. Nekem mindkét terhességemnél volt ilyden, egyszer mint neked most korábban, egyszer meg pontosan a nem várt idején.

megjött, vagy csak van valami? mert lehet beágyazódásos vérzés, vagyis a baba a dologban. Nekem mindkét terhességemnél volt ilyden, egyszer mint neked most korábban, egyszer meg pontosan a nem várt idején.
A kérdező hozzászólása: Elég gyenge a betéten szinte csak ilyen kis barnás vér de amikor megyek wc-re akkor már van vér és folyamatosan fáj a hasam!Sztem ha fáj a hasam az nem jó jel neked fájt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!