Találatok a következő kifejezésre: Már túl a (1013 db)

Ez már túl a barátságon?

Van egy barátom, mostanába nayon joba lettunk. régen szerelmesek is voltunk ehgymásba de nem akartuk kockázatatni a abrátságunkat. Mult héten itt volt nálam és megcsokolt. Mondtam neki, hogy szerintem ezt nem kellett volna, de megint megcsokolt, éppez nap szakitott velem 3 hete a volt barátom. most tisztára ossze vagyok zavarodva, mivel az volt pasimat még szeretem, de a haverommal meg nagyon jol érzem magam minden téren.Azonban vissza tért az exem, hogy sajnálja és nem kat nekem fájdalmat okozni.. most nem tudom h mi is van mind ketto fiuval.. segitenétek?

Legjobb válasz: Szerintem csomó esetben a legjobb barátból lesz a legjobb pasi barát (mármint akivel jársz). :) Õ már nagyon jól ismer, mindent tud rólad, és jó barátok vagytok, vagyis biztos járó-barátként is remek partner lesz. És ha már egyszer voltatok szerelmesek, akkor lehettek újra. :)

Szerintem csomó esetben a legjobb barátból lesz a legjobb pasi barát (mármint akivel jársz). :) Õ már nagyon jól ismer, mindent tud rólad, és jó barátok vagytok, vagyis biztos járó-barátként is remek partner lesz. És ha már egyszer voltatok szerelmesek, akkor lehettek újra. :)
Látszik, hogy nem láttad a filmet. Ez nem túl a barátságon, ez barátság extrákkal.

Clostit írt fel a dokim. Pco-s vagyok, már túl a lapar műtéten.2×1-et kell beszednem. Mikor szedjem? Reggel és este, vagy egyszerre a kettőt? Hányadik naptól szedjem?

Legjobb válasz: szia én az 5 naptol szedtem a 10 napig , de én nem vagyok pcos !!! ja és igen a 2*1 az reggel és este!!!

szia én az 5 naptol szedtem a 10 napig , de én nem vagyok pcos !!! ja és igen a 2*1 az reggel és este!!!
szia én is pcos vagyok én is az 5. naptólszedtem reggel és este, de kérdezz rá a nõgyógyászodtól, mert van akinek a 3. naptól kell szednie. sok sikert! 2 hónapos babó anyukája
Ez a kérdés mintha nemrégiben lett volna már... A 2X1 az szerinted mit jelent? Nyilván reggel és este. Nem 1X2 van ráírva. Hogy hányadik naptól szedd, azt a doki mondja meg. Általában a 3. vagy az 5. napon szokták. De nem mindegy! Kérdezd a dokit (a 2X1-et inkább ne kérdezd meg tõle :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok. a második válaszolótól megkérdezhetném, hogy kapott e más gyógyszert is, és hogy mikor jött össze a baba?
második válaszoló vagyok. nem kaptam semmilyen más gyógyszert a menszimegindítón és clostin kívül. a clostiból 1 havi adagot szedtem be, mellette nagyon odafigyeltem mit eszek, sokat sportoltam elõtte és leadtam 6 kg, (nem voltam kövér 176 cm és 69 kg voltam lement 63ra, folyamatosan a clostis hónapban együtt voltam a férjemmel, hõmérõztem és sikerült a babó )neked is ezt kívánom, mert nagyon vágytam már a kisbabára és hálás vagyok hogy most itt van nekem! sok sikert és kitartást! üdv 2 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsónak :) És gratula!

Hogy lehet észrevenni a lányon hogy már túl van-e az exén?

Legjobb válasz: Én inkább úgy kérdezném, honnan látod, hogy még nincs túl rajta? Ha mindig róla beszél, rá gondol, és összehasonlítgat vele. Az gáz.

Én inkább úgy kérdezném, honnan látod, hogy még nincs túl rajta? Ha mindig róla beszél, rá gondol, és összehasonlítgat vele. Az gáz.
nem észrevenni...inkább rájönni úgy hogy elhívod valahova. ha elmegy az jó ha viszont a következõre csak unszolással megy el vagy sehogy abból lehet tudni hogy még mást szeret és meggondolta magát. vagy el se megy az 1.-re sem az van túl az exen aki nem beszél róla
A fenét. Én sem vagyok túl rajta, nem beszélek róla, de elmennék randizni egy lánnyal, már csak azért is, hogy könnyebb legyen túltenni magam rajta. Szerintem nem lehet ezt így észrevenni.
A kérdező hozzászólása: 3. de gondolom te fiú vagy (legalábbis sztem) azért ez így más.
ja hármas, a fiúk máshogy gondolkodnak egy kicsit, õk úgy felejtenek hogy randiznak új nõvel (tudom a fiúhaveroktól) mi csajok meg olyankor beülünk valami szívszorongató, kisõzike anyukáját elütötték és az õ hányadtatásai- filmre, telebõgünk egy rakat zsepit és folyton a barátnõknek panaszkodunk az exrõl ... meg mindenki másnak aki meghallgat. meg sütünk mindenféle édességet és esszük kétmarokkal, meg hasonlók... szóval olyan csajosan felejtünk. legalábbis a legtöbb... nehogy rámsüssék hogy általánosítok :D

Szerintetek 13 évesen már túl "nagy" vagyok a fogócskához?

Legjobb válasz: Játékhoz sohasem vagy túl nagy.

Játékhoz sohasem vagy túl nagy.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Sajnos ma már az a megszokott, hogy 13 évesek isznak, cigiznek, diszkóba járnak, túl "nagynak" gondolják magukat, fogalmuk sincs arról, mi a játék, bár sokszor már egészen kicsi gyerekek sem tudják, csak ülnek a tv meg a számítógép elõtt. Csak becsülni lehet, hogy te még mersz játszani.
Nem vagy túl nagy. Inkább ezt, mint hogy halálra igyad és drogozd magad.
Az emberek felnõnek, és majd lesznek jobbnál jobb ötleteid az ilyen játékokra :) 15 éves vagyok. Furának tünhet hogy bújócskázunk. Na de mi úgy bújócskázunk hogy este a sötétben , és a keresõbõl a szart is ki lehet ijeszteni, nagyon fasza :)
Inkább mint hogy Minecraft-tal játssz xD

12 heti genetikia UH és vérvétel hogy zajlik? Vérvétel előtt lehet enni? Hüvelyi vagy hasi ultrahang? Az baj hogy már túl léptem a 12. hetet? Csak mostanra kaptam időpontot.

Legjobb válasz: Magánorvoshoz jársz? Vérvétel elõtt sosem lehet enni se inni sem. Max. vizet de abból sem túl sokat.Szerintem hasi Uh lesz nem hüvelyi.

Magánorvoshoz jársz? Vérvétel elõtt sosem lehet enni se inni sem. Max. vizet de abból sem túl sokat.Szerintem hasi Uh lesz nem hüvelyi.
azért a gyomortartalommal vitatkoznék, nekem kifejezetten mondták, hogy elõtte ehetek, de ne zsíros-cukros dolgot, így könnyû fõzelékes ebéd után 1-1, 5 órával mentem el és elõtte lévõ nap sem pacalpörit toltam dobos tortával (hú de megkívántam most a dobos tortát....:) )))
A 12. héten már hasi UH-ot szoktak végezni, akkor veszik elõ a hüvelyit, ha valamilyen okból nagyon nem látszanak a babóca részei. Egyébként a 11-13. hét között szokták elvégezni. A hozzá tartozó vérvizsgálat (AFP) majd a 16. héten lesz. Ha nem kaptál beutalót vérvételre, most szerintem nem kell menned. Egyébként vizet inni csak a terheléses cukorvizsgálat elõtt-közben nem lehet.
elõzõ vagyok, bocs, dehogy hüvelyi, hanem HASI uh lesz!!!
Szia, én ma vagyok 13 hét 3 napos, és ma megyek a genetikai uh-ra (ez már hüvelyi szokott lenni) és a kombinált vérvételre (ez elõtt lehet enni, mert ez nem a teljes vérkép). 11. és 14. hét között lehet menni ezekre a vizsgálatokra, úgyhogy nem vagy elkésve, mint ahogy én sem. Délután megyek, már nagyon várom :)
Nehogy éhgyomorral menyj!!!!
hasi UH-t csinálnak, és nem baj, hogy kicsit késõbb mész! a vérvételre nem kell éhgyomorral menni! szép is lett volna, nekem délután 5-re volt idõpontom! itt hormonokat vizsgálnak, amit nem befolyásol az elfogyasztott étel.
szerintem nem baj. testalkattól függ, hogy hasi, vagy hüvelyi. nekem csak hasit csináltak, de az elõttem lévõ kismamának hüvelyit is. én a vérvétel elõtt nem ettem, tudtommal nem szabad.
A kérdező hozzászólása: Magán orvos, de nem mondtak semmit, adtak egy jó távoli idõpontot, már a 13 hét végére érek mire megcsinálják, így van értelme? Nem kevés pénzért persze.
én ugy hallottam hogy az hüvelyi...és azt hiszem nem vagy lekésve mert a 13. hétig csinálják...de nem bizti..
A kérdező hozzászólása: Voltunk minden rendben, az eredmény is meg van, vérvétellel se volt gond. Babóca ép egészséges. :) Köszönöm a válaszokat, ja és hasi UH volt.

Szerintetek is túl kéne már lépni a holokausztozáson?

és a valódi problémákra fordítani a figyelmet?

Legjobb válasz: Elfelejteni nem szabad, nyilván, de attól még szerintem is túl kéne lépni rajta.

Elfelejteni nem szabad, nyilván, de attól még szerintem is túl kéne lépni rajta.
Igen. R*hadt unalmas már hogy mindenhol a pofámba nyomják... Ellenszenves.
Évente ha 3x hallok róla, akkor sokat mondok. Neked miért foglalkoztatja az agyadat? Magadnak kell túllépned rajta! Érdekes módon te tartod napirenden most is.
Legfõbb ideje volna.
Elsõnek: jó neked, én naponta 3x hallom.
Én is ritkán hallok róla.
Ritkán hallotok róla? Vagy süketek vagytok, vagy hazudtok.
A kérdező hozzászólása: Azt még hozzátenném, hogy undorító dolognak tartom, hogy valaki a holokausztot kihasználva anyagi haszonra tesz szert
Szerintem is túl kéne lépni. Azt még hozzátenném, hogy undorító dolognak tartom, hogy valaki az akkor kirabolt, de túlélô áldozatokat, vagy a kirablásuk után meggyilkoltak örököseit anyagi haszonszerzéssel vádolja. Meg azt is, hogy némelyek megpróbálják letagadni, hogy megtörtént ami megtörent. Ezen is túl kéne már lépni.

Honnan tehetnék szert max.1 éves kislány németjuhász kiskutyára nem túl sok pénzért (max.10 ezer)? A fajtamentőket ne írjátok, rajtuk már túl vagyok.

Legjobb válasz: Nézzegess apróhírdetéseket, ott akár ingyen is találhatsz, vagy te is adhatsz fel hírdetést, hogy ilyen kutyust keresel. Esetleg menhelyen körülnézhetsz még. Sajnos, nincs több ötletem, de azért sok sikert:)

Nézzegess apróhírdetéseket, ott akár ingyen is találhatsz, vagy te is adhatsz fel hírdetést, hogy ilyen kutyust keresel. Esetleg menhelyen körülnézhetsz még. Sajnos, nincs több ötletem, de azért sok sikert:)
Fajtamentökön keresztül miért nem sikerült?
Törzskönyv ide, törzskönyv oda, ha egy ki tudja milyen helyrõl vásárolsz, könnyen pórul járhatsz. Kis ideggyengeség, kis diszplázia. Németjuhászt venni - ma, Magyarországon - elég nagy kockázattal jár, és nagyon nagy felelõsséget, körültekintést igényel. Tele vannak a menhelyek németjuhászokkal! Nem hiszem el, hogy nem találsz a környékedbeli menhelyeken, sintértelepeken neked való németjuhászt...
Mi a baj a fajtamentökkel? Mi két éve tölük hoztunk egy kutyust, nem volt semmi baj velük.
Valamelyik ismerõsödnek ha van ilyenje. vagy esetleg utcáról. nem tudok sokat segíteni
Csak nem azért nem akarsz /tudsz/ a fajtamentõktõl hozni , mert ott ivartalanítva vannak ?? És azt nem lehet szaporítani ?? Boccsa ha nem így van , de ez egy logikus válasz!
Hagyjuk már ezt az expressz.hu-t!!! Itt szinte csak szaporítók hirdetnek!!!! Gratulálok, ez már a második ilyen kink az elmúlt 24 órában! Amúgy meg, kérdezõ, ha elég alaposan keresnél, találnál menhelyen olyan kutyát, amilyet szeretnél! Az "expresszeseknek" hála tele van a menhely, nem csak német juhásszal!
http://www.expressz.hu/index.do?s_qu_kutya_fajta=N%C3%A9met+.. Utolsó vagyok , keress és találj :) sok sikert
http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/tina/ de én is az elõttem szólókkal értek egyet, egy fajtatiszta, egészséges kutya nem véletlenül kerül több mint 10.000ft-ba.
A kérdező hozzászólása: 17.38-as köszi a linkeket! Ha pl. rögtön az elsõre rákeresel a menhely honlapján máris láthatod, hogy már van gazda jelölt! Nagy segítség volt! Hidd el, én is átnéztem a menhelyeket! Azt írtam MAX 10 hónapos! Egy 6-8 hónapos kölyök miért ne lehetne az udvaron?! A korábbiaknak... nem véleményt kell nyilvánítani, hanem a kérdésre válaszolni (ha tudsz...) hogy ki meddig gyászol?! Ott maradt egy 6 éves kutya egyedül, aki azóta nem eszik, nem alszik csak a társát keresi. Szerinted mit kellene csinálnom, még a saját sebeimet nyalogatni vagy legalább rajta segíteni?! A késõbbieknek! Gondoltam (reméltem) olyan valaki is ír, aki rendelkezik ilyen kiskutyával és nem csak a remek ötletekkel! Én még bízom benne!
Honnan tehetnék szert egy audi q7-er nem túl sok pénzért (max.10 ezer)? na ez kb. így hangzik. Lehet hogy te nemétjuhász kislányra vágysz, de ha nincs rá elég pénzed mért nem elégedsz meg egy keverék kutyussal? Sok olyan kutya van aki szinte teljesen úgy néz ki mint a fajtatiszta. Például itt vannak õk: http://allatok.info/animal.php?a=10383575&breed=n%E9met+juh%.. http://allatok.info/animal.php?a=10384504&breed=n%E9met+juh%.. http://allatok.info/animal.php?a=10384221&breed=n%E9met+juh%.. http://allatok.info/animal.php?a=10381865&breed=n%E9met+juh%.. http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/tina/ http://gallery.site.hu/u/SZTENDREARVACSKA/KOLYKOK/eni/ http://koborka.hu/orokbefogadas2.php?aazonosito=1470&vkezd=0 Ami a bejárást illeti, kölyök kutyát ilyen hidegbe kint tartani van szíved? ha mindenáron kintinek akarod érdemesebb egy már felnõtt keményebb kutyát keresni nem egy pici érzékeny kölyköt. És nem kell rögtön megsértõdni, senki sem akar bántani csupán mindenki leírja a véleményét amit vagy elfogadsz vagy nem, a szitkozódást kilehet hagyni.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy törzskönyv nem kell! Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az építõ jellegû kommenteket! Túl vagyok a vásárláson!
Mennyiért sikerült? Ennyiért, amennyit írtál, jó eséllyel csak szaporítótól tudsz venni, és késõbb a tízszeresét költheted dokira. DP-szûrés volt a szülõknél?Ha nem, érhet durva meglepetés.
A kérdező hozzászólása: 8-ért vettem, nem tenyésztõtõl és nem is szaporítótól! Nem tudom, hogy a szülõknél mi volt és mi nem, de ez igazából nem is érdekel! 15 éve járok kutyaiskolába, láttam világhírû tenyészetekbõl kihozott RONCS kutyákat! A szülõ a világon semmire nem garancia max. esély...
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha ingyen viszek el kutyát valahonnan, akkor mennyit költök dokira?! Nem gondolom, hogy az ár és az egészség összefügg! De ki fog derülni...
Legyen vele szerencséd!
Rengeteg kutya él úgy a lakásban, hogy napi kevesebb, mint 2 órát foglalkozik vele a gazdája, amúgy meg le se [email protected] Akkor ezeket mind elkobozhatnák az állatvédõk?! Attól, mert kertben van, lehet vele akár 4-5 vagy több órát is foglalkozni, kutyasuliba vinni, kirándulni stb. Jó hogy nem már csak ágyban alvási kötelezettséggel adnak kutyát örökbe... Szerintem attól, mert nem mehet a kutya a hálószobájába, még lehet jó gazdi. Másik példa, van akinek bent lehet a házban a kutya, de mondjuk a gazdi az emeleten alszik, a kutya nem mehet föl. Én galériás lakásban lakom, a galérián alszom és nem jöhetnek föl a kutyáim. Akkor én is rossz gazdi lennék? Pedig napi 3-6 órát törõdöm velük...
Nem igazán látom át, hogyan foglalkozhat vele megfelelõen, ha a kutya ki van zárva az udvarra, a család meg a jó meleg szobában. Esetleg kiviszi napi 1 óra hosszat sétálni, meg esetleg még egy óra játék? Ez jó esetben napi 2 óra, a többi 22 órában a kutya gyakorlatilag egyedül van.
A kérdező hozzászólása: Nos, köszönöm a jobbnál jobb válaszokat, megint meggyõzõdhettem róla, hogy az oldal túl sok mindenre nem ad választ... Az expressz.hu-n már túl vagyok, de nem szeretnék 600 km-t autózni Nyíregyházáig egy kutyáért, amit vagy megveszek vagy nem. Ez lehet hogy az én hülyeségem, de ez van... A fajtamentõk rendkívül kedvesek, de miután több kérdést feltettek mint az APEH (ami nagyon helyes, mert ne adják ki roszz körülmények közé a kutyát) fennakadtak azon, hogy miért nem engedem be a kutyát a SZOBÁBA! Aztán majd értesítenek, de ha nem hívnak 1 héten belül, akkor azt is értsem meg, mert nem hívhatnak fel mindenkit... De ugye veszek naptárat, amivel támogatom õket?! Persze, vettem! Egyébként én is ivartalanítani szeretném, mert nem szeretnék kölyköket. És a menhelyeket is nézegetem a neten, mivel mindenhová elmenni nem tudok, de ott a legritkábban van kölyök és még ritkábban van fajtiszta kutya. A további kérdésekre is szívesen válaszolok! :)
Azért linkeltem be neki , mert MAX 10 ezer ft ot ad érte, és ennyi pénzért még talán szaporítótól sem kap kutyát, nem hogy tenyésztõtõl ! Neki csak egy kutya kell , nem bánja ha 1 évesen el kell altani mert Dp-ja lessz, vagy más betegsége. (sajnos) SEHOL nem fog ennyi pénzért kutyát találni , de még elmenni sem akar (tud ) Érte! Nos?? Sztem , ne ragaszodj kedves érdezõ egy adott kutya fajtához , mert ennyi pénzért egészséges kutyát nem fogsz kapni! Ha meg nincsen pénzed , érd be egy keverékkel is , õk is ugyan olyan szépek , és kedvesek , talán még hálásabbak is !
A kérdező hozzászólása: Kedves 10.51-es válaszoló! Te el sem tudod képzelni mennyire ostoba vagy! És abba ne menjünk bele, hogy mennyire számít, hogy el kell e altatni egy kutyát mert 1 hete vagyok túl rajta és nem 1 hónapos volt! De! Szívesen elmegyek érte, csak nem Nyíregyházán szeretnék szembesülni azzal, hogy az expressz.hu-n egy kamuhírdetés áldozata vagyok! Kérlek TE többet ne írj nekem! Ksözönöm!
A kérdező hozzászólása: Ja, és a lesz 1 sz! Így kell írni, nézd csak: LESZ!!! Inkább a helyesírási szótárt forgasd!
Nem értem ... mi rosszat írtam ?? Na de mindegy is ... 10 ezer ft ért mi vársz ? Hogy mindenki dobálja neked a jobbnál jobb , tk-s kutyáit? Én nem akartalak megbántani , és nemtudom mi rosszat írtam , de nem is érdekel ! Én vagyok ostoba?? Ha annyira csak egy házi kedvencet szeretnél akit imádhatsz , nem lenne az a feltétel hogy szuka legyen , meg Fajtatiszta! Pénz nélkül jobb híján érd be egy menhelyi kis kutyival akit ha elhoznál , élete végéig hálás lenne neked! Vagy gyüjtögess még , és nem futsz bele a kamu hírdetésekbe. Na most mondhatod hogy csúnyát írtam , nem írok többet , és a válaszodat sem olvasom el !
Most mit kell sértegetned ?? Én nem sértegettelek ! Te vagy felháborodva még?? Mikor te kérdeztél ?? Nagyon fájhat hogy elvesztetted a kutyád , ha egy hét után új kutya kell ! Én 6 év után sem tudtam feldolgozni a kutyám halálát , nem hogy 1 hét után ! És még én vagyok bunkó! Szia
Van már egy másik fajtamentõ egyesület is. Egyébként talán azért akarták, hogy a kutya bemehessen a szobába, mert a kutyának a gazda mellett a helye, nem órákig kizárva valahova, míg ti alszotok vagy tévéztek a szobában.
Ezt a szobás dolgot mondjuk én sem értem, mert mi van, ha kertes házban tartaná az udvaron? Ettõl még foglalkozhat vele rendesen, mert nem engedi be a házba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Lányok! Szerintetek jó stallone teste a rambo 2-ben? Vagy ez nektek már túl izmos?

Legjobb válasz: nekem nincs olyan hogy túl izmos:D inkább legyen izmos mint vézna:D legalább lehet vele dicsekedni;)

nekem nincs olyan hogy túl izmos:D inkább legyen izmos mint vézna:D legalább lehet vele dicsekedni;)
A kérdező hozzászólása: csak mert itt sokszor olvasom hogy a lányok írják hogy ne legyen túl izmos egy férfi teste
szerinteem jóól néz ki.:) báár én csak a 4-et láttam.:D
huhúúúúú még szép de Sly-nak mindig is jó teste volt/van, még így 66 évesen is. Amúgy már a Rambo 1-ben is irtójól néz ki, a 3-ban meg olyan szinten hogy *______*

Mit gondoltok a nagy Hollywoodi esküvőkről megéri a felhajtást vagy ez már túl sok? Milyen esküvőt csinálnátok?

Legjobb válasz: Számomra már néha túl sok a Hollywoodi esküvõ! De kis lányként persze nagy és csillogó villogó esküvõrõl álmodoztam! ; )

Számomra már néha túl sok a Hollywoodi esküvõ! De kis lányként persze nagy és csillogó villogó esküvõrõl álmodoztam! ; )
A kérdező hozzászólása: és most milyen esküvõrõl álmodozol?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!