Találatok a következő kifejezésre: Már többször hogy (453 db)

A párom minden nap este 7-8-ig dolgozik, de olyan is volt már többször, hogy 11-kor jött haza. Ma szombat van, és még most is bent van, és ki tudja, mikor jön haza. Hogy kezeljem ezt, ti hogy kezelitek?

Együtt élünk,de örülök, ha együtt alszunk és vasárnap együtt vagyunk, de néha még akkor is dolgozik... Alig találkozunk, és nagyon magányos vagyok... de nem akarom, hogy azt higyje, hogy hisztizek. A félreértés véget tényleg dolgozik, nem csal meg! Egyszer?en ilyen a munkája. Nagyon szeret, de ezt nehezen viselem!!! És nem keres sokat, 20 éves vagyok, de egyáltalán nem tudok szórakozni járni, annyira nincs pénzünk!! eddig mindenben mellette voltam, de nem bántom meg azzal, ha hangot adok a véleményemnek??

Legjobb válasz: Szerintem megértené õ is.Nem lehetne esetleg hogy többet legyetek együtt.nem lehet megoldani?:S Ha szeret akkor szerintem nem fog megsértõdni ha elmondod hogy mi bánt és hogy mit szeretnél.Sok sikert ;-)

Szerintem megértené õ is.Nem lehetne esetleg hogy többet legyetek együtt.nem lehet megoldani?:S Ha szeret akkor szerintem nem fog megsértõdni ha elmondod hogy mi bánt és hogy mit szeretnél.Sok sikert ;-)
Szia! Ne haragudj, lehet, hogy nem fog tetszeni, amit írok, de mi lenne, ha Te is elmennél dolgozni, ha eddig nem tetted? Nem kellene magadat sajnálni egyfolytában, pénzed is lenne szórakozni, és a barátodat sem kéne nyúzni, õ mindent megtesz azért, hogy jól éljetek.
hat ha csak o keres ratok, akkor meg szep, hogy sokat dolgozik. Menj el dolgozni, nem fogsz unatkozni annyira es neki sem kellesz annyit dolgozni.
Sajnos ez a Magyar ember sorsa. Dolgozni hajnaltól késõ estig. Persze mindezt írtó kevés pénzért. Szórakozni, kirándulni, esetleg mozit, múzeumot látogatni bizony ebbõl a fizetésekbõl és idõhiány miatt lehetetlen. Természetesen vannak olyanok, akik rengeteget dolgoznak, napi tizenhat órát és mellette még bevállalnak egy másodállást, utána meg haza és foglalkozás a szerettekkel és nem marad ki a kikapcsolódás sem. Ezt azért írtam le, mert tapasztaltam, hogy bármit is írtam rögtön rákontrázott egy két emberke, hogy így úgy lehet csinálni mert ha õ neki van erre idõ és pénz, akkor más is megtudja tenni. Mert sokan magukból indulnak ki. Önzõ az ember és sajnos az ember önpusztító, aki azt pusztítja ami enni, inni ad neki az pedig a Föld. Na de eltértem a témától. Nehéz lesz egy darabig neked, de fel a fejjel és kitartás. Foglald el magad valami értelmessel, hogy addig is teljen az idõ amíg várod a párod.
A kérdező hozzászólása: Úgy tûnik le kellett volna írnom: fõiskolára járok, és mellette dolgozom is, csak keveset keresek. Úgy vettem észre, inkább férfiak írtak, holott megértõ hölgyek válaszát vártam...
Mit dolgozik a barátod? Szereti a munkáját? Hogyan viszonyul hozzá?
Nos én nõ vagyok. Persze megértelek, nagyon rossz lehet egyedül. Gondolj viszont arra, hogy igy, hogy még tanulsz és dolgozol, legalább te is el tudod foglalni magad, valamit tág az ismerettségi köröd, vannak barátaid, akikkel beszélgethetsz. Azért jobb, mintha otthon lennél egész nap, és a háztartást vezetnéd, arra várva, hogy majd csak hazajön. Ne tünj csalódottnak és szomorúnak melletted, hiszen érted dolgozik, ezzel is a szeretetét fejezi ki. Légy türelmes, gondolj arra, hogy nemsokára lediplomázzol, el tudsz menni teljes munkaidõbe valahová, és akkor majd jobban álltok anyagilag, neki se kell beleszakadnia a munkába. Addig azt tudom javasolni, hogy vasárnaponként biztos nem dolgozik a párod. Ilyenkor fõzz valami finomat, szeretkezzetek jó sokat, és élvezzétek az együtt töltött idõt.

Nem baj, ha a 7 hetes tápszeres babám úgy evett már többször, hogy napi 4 alkalom jön csak ki és nem 5? Így is tud rendesen fejlődni?

Legjobb válasz: 7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.

7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.
Nyugi! Az én babóm is 4x evett eleinte és 1 kilókat hízott havonta!!! Picit késõbb áttért a napi 5 evésre és ezt most is tartja. Nem minden gyerek egyforma, neki valószínûleg ennyire van most szüksége. Boldog babázást! /hat hós kislány anyukája/
A kérdező hozzászólása: Evésenként 180 ml-t eszik , és szépen gyarapodik, és nem sír.De nem mindig van 4 étkezés, túlnyomó részt 5
A baba annyit eszik, amennyi kell neki. Ha éhes lenne, éktelenül üvöltene. Ha nem teszi, elég neki amit kap:-)
Szia! Az én (tápszeres) kislányom 7 hónaposan eszik naponta 5x, 7 hetesen még 6-7 evésnek kéne lenni legalább, a 4-5x-i evés szerintem kevés egy ilyen pici babának. De beszéld meg a gyerekorvosotokkal, õ tudja biztosan.

Tisztelt Főorvos úr! 39 éves nő vagyok. Már többször észrevettem, hogy a menstruáció előtt 5-6 nappal olyan tüneteim vannak, mint amikor gombás fertőzésem volt! Sajnos már többször, amire vettem canestem combit általában. Mitől lehet ez gyakran és főleg a

Tisztelt Főorvos úr! 39 éves nő vagyok. Már többször észrevettem, hogy a menstruáció előtt 5-6 nappal olyan tüneteim vannak, mint amikor gombás fertőzésem volt! Sajnos már többször, amire vettem canestem combit általában. Mitől lehet ez gyakran és főleg a mensim előtt? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek jelentkezésekor kellene végezni egy nőgyógyászati vizsgálatot, azzal meg lehet állapítani a pontos okot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek jelentkezésekor kellene végezni egy nőgyógyászati vizsgálatot, azzal meg lehet állapítani a pontos okot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! 39 éves nő vagyok. Már többször észrevettem, hogy a menstruáció előtt 5-6 nappal olyan tüneteim vannak, mint amikor gombás fertőzésem volt! Sajnos már többször, amire vettem canestem combit általában. Mitől lehet ez gyakran és főleg a

Tisztelt Főorvos úr! 39 éves nő vagyok. Már többször észrevettem, hogy a menstruáció előtt 5-6 nappal olyan tüneteim vannak, mint amikor gombás fertőzésem volt! Sajnos már többször, amire vettem canestem combit általában. Mitől lehet ez gyakran és főleg a mensim előtt? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek jelentkezésekor kellene végezni egy nőgyógyászati vizsgálatot, azzal meg lehet állapítani a pontos okot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek jelentkezésekor kellene végezni egy nőgyógyászati vizsgálatot, azzal meg lehet állapítani a pontos okot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Megesett már valakivel, hogy terhessége alatt többször fojt az orrából a vér? Mert nekem már másodszor.

Legjobb válasz: Igen, normalis jelenseg. Nekem is tobbszor verzett az orrom a terhesseg alatt, foleg a vege fele.

Igen, normalis jelenseg. Nekem is tobbszor verzett az orrom a terhesseg alatt, foleg a vege fele.
Szia! Nekem vérzett az elsõ 3 hónapban. Dokim Rutascorbint ajánlott. Napi 3*1 szem hatásos volt, pár nap alatt elmúlott. Utána jött a fogíny vérzés, arra is szedtem a Rutascorbint, és az is elmúlott:) Nem írtad hány hetes vagy... Arra azért figyelj hogy a vérnyomásod nem-e magas, mert az is okozhat orrvérzést!!!
Nekem is vérzett, eddig úgy kb. 4-5 ször. Egyszer éjszaka kellõs közepén ébredtem arra, hogy folyik a vér az orromból, hát jól meg is ijedtem. De legtöbbször akkor fordult elõ, amikor megerõltettem magam, így elpattant gondolom egy hajszálér, és ezért vérzett. Éjszaka is azért vérzett, mert elõtte fújtam ki az orrom, és gondolom erõsebben.
Szió! Velem is sokszor elõfordult, természetesen a legkellemetlenebb helyzetekben, de hozzászoktam. Aztán észre sem vettem, hogy abbamaradt. :) )) Inkább az elsõ trimeszterben volt jellemzõ. Éppen ezért is volt kínos, mert még akkor nem volt publikus a dolog.
Nekem az elején volt többször is, mindig a hányás után :-S
Hajajj!De még hányszor! Volt, h vizsga közben eredt el az orrom vére, de patakokban.Nagyjából úgy nézett ki a vizsgadolozatom, mintha disznót vágtak volna rajta..
Szia! Nekem az elsõ három hónapban szinte minden reggel vérzett az orrom, hol csak gyengén, hol erõsebben. De azt mondta a doki, hogy ez normális, nem kell aggódni miatta.
Nekem szülés elõtt 2nappal vérzett, de akkor rendesen!
a hajszálerek jobban telítettek vérrel + c-vitamin hiány is okozhatja, amúgy terhesen teljesen normális. ha nagyon vérzik vagy nem tudod elállítani, akkor el kell menni vele orvoshoz
Nekem is rendszeresen vérzett az orrom az elsõ 20 hétben.

Ha többször vetéltem kérhetem én orvosomat hogy irjon ki clostilblegytet? Mert már többször hallottam rola.

Legjobb válasz: Ne clostilbegytet kérj, hanem ultrogestant. Ez progeszteront tartalmazó gyógyszer, úgynevezett terhességvédõ. A vetélések túlnyomó része az elsõ 12 hétben az alacsony progeszteronszint miatt vannak. Én is ezt kaptam, s meg is maradt a babám ezúttal.

Ne clostilbegytet kérj, hanem ultrogestant. Ez progeszteront tartalmazó gyógyszer, úgynevezett terhességvédõ. A vetélések túlnyomó része az elsõ 12 hétben az alacsony progeszteronszint miatt vannak. Én is ezt kaptam, s meg is maradt a babám ezúttal.
Szia! Nekem 5 elhalt terhességem volt. Én teljeskörüen kivizsgáltattam magam, meg persze a férjem is. Jártunk 3 genetikusnál is. Elöször vérvételre kérj beutalót, hogy megnézzék a hormonokkal minden rendben van-e. Nálam két gén is hibás, de a doki szerint erre is van megoldás. Folsavat és Elevitet kell szednem. A Te orvosod nem küldött el semmiféle vizsgálatokra, hogy kideritsétek a vetélések okait?
Menj el hormonlaborra és terheléses vércukor és inzulinvizsgálatra. Közel sem biztos hogy utrogestan kell neked.

Ti hogyan fogadnátok ha amíg munkában vagytok, anyósotok lejönne hozzátok és nekifogna takarítani, akivel egyébként nem vagytok annyira jó viszonyban és már többször többször is szóvá tette amiben nem vagytok jók?

Nos a helyzet az, hogy kisbabánk van, egy éves. Visszamentem már dolgozni, a Párom is dolgozik, váltjuk egymást. Emellett még fels?oktatásban tanulok, végz?s vagyok. Jelenleg nem élünk teljesen külön, de nem a szül?knél lakunk. Igyekszem a háztartást mindig rendben tartani, de ez nem mindig jön össze. Örülök ha rend van és van ebéd plusz a gyermeknek megcsinálom a kis kajáját, rendbe teszem a ruháit stb. Építkezés van most nálunk és ma arra értem haza, hogy le van takarítva a terasz, amit én már egyszer rendbe raktam de amíg folyamatos építkezés van, úgy érzem felesleges mert mindig össze koszolják. (még októberig így lesz) Igazából konkrétan nem tudom, hogy ki takarította le, de magamat érzem szégyenben, mert amikor ma hazaértem a munkából a Párom nagymamája (akivel együtt élünk) nem akarta megmondani ki volt aki letakarította, csak nevetett és annyit jegyzett meg, hogy mindig rendben kell lennie a terasznak hiszen a szomszédoké is rendben van. Nem is lenne ezzel baj, mármint a segítséggel, de tudjátok anyósom a házasságunk elején említést tett arra, hogy nem tudok úgy f?zni illetve sokszor úgy érzem, hogy nem néz ki bel?lem túl sokat... Egyszer?en folyton megakarok felelni, azért igyekszem egyre több és több ételt megtanulni elkészíteni, hogy ne gondolják, hogy rossz feleség vagyok, hogy a fiának nem adok meg mindent. Sokszor telefonált úgy ide, hogy küldjem haza a fiát, hagy egyen ha én nem f?ztem. És mindig f?zök, borzasztóan rosszul esik nekem ez ... Van olyan, hogy pont olyan ételt csinál amit én még nem készítettem és ezzel próbálja "lecsalogatni" a fiát és ezt el?ttem teszi szóvá. (például munkahelyr?l hazafelé menet ír Neki egy sms-t, hogy mit f?zött. Abba is beleszól, mit adok a gyermekemnek enni, sokszor utalt már arra, hogy nem etetem rendesen a kicsit, csak mert még mindig eszik anyatejet IS. (elég sokat) Na mindegy, nem is akarom húzni, csak nekem ez már kicsit sok volt, hogy még rendet is tesz helyettem, mert számomra jelzés érték?. Igen, lehet, hogy rendbe kellett volna tennem a teraszt, de számomra annyira jelentéktelen volt most, pláne úgy, hogy építkezés van és fel van állványozva az egész épület, hogy hihetetlen. Lehet, hogy túlreagáltam, csak rosszul esik ... Bele fogok jönni a házi asszonyságba, csak id?re van szükségem de nagyon igyekszem. .. Szívvel lélekkel.

Legjobb válasz: Megértelek. De ne törõdj vele, nem kel olyannak lenned amilyen feleséget Õ akar a fiának, olyannak kell lenned amilyennek a párod szeret, elõbb-utóbb tényleg bele fogsz jönni, ha pedig felhív, hogy küld át a fiát, mert fõzött, mond meg hogy te is fõztél, és pont. Majd rájön hogy te sem vagy semmirekellõ. Õ se tudott egész életében fõzni. Lehet hogy féltékeny egy kicsit, hogy a fiának nem te vagy az elsõ. A teraszról meg annyit hogy ha téged nem zavar hogy nincs rendben, és a párodat se, akkor tegyetek úgy mintha nem is vettétek volna észre hogy megváltozott, amíg építkezés van tényleg úgyis visszapakolnak rá. Lehet hogy tényleg jelzésnek szánta, párom nagymamája ( és az én nagymamám) is szokott ilyeneket csinálni.

4. vagyok. Ilyen dologban a férjednek kell kiálni melletted és leállítani az anyját. "Nem koszonom anyuka, de otthon is van fozve, ... Epp most vacsorázott/ebédelt a család stb. "
Megértelek. De ne törõdj vele, nem kel olyannak lenned amilyen feleséget Õ akar a fiának, olyannak kell lenned amilyennek a párod szeret, elõbb-utóbb tényleg bele fogsz jönni, ha pedig felhív, hogy küld át a fiát, mert fõzött, mond meg hogy te is fõztél, és pont. Majd rájön hogy te sem vagy semmirekellõ. Õ se tudott egész életében fõzni. Lehet hogy féltékeny egy kicsit, hogy a fiának nem te vagy az elsõ. A teraszról meg annyit hogy ha téged nem zavar hogy nincs rendben, és a párodat se, akkor tegyetek úgy mintha nem is vettétek volna észre hogy megváltozott, amíg építkezés van tényleg úgyis visszapakolnak rá. Lehet hogy tényleg jelzésnek szánta, párom nagymamája ( és az én nagymamám) is szokott ilyeneket csinálni.
Szerintem nem anyóssal laknak. Ez van. Megmondod, hogy ne szóljon bele a dolgotokba. nem kell finomkodni.
Ismerõs a dolog... nekünk is hasonló volt. Egyszerûen csak idegesíti hogy már nincs egyedül a gyereke, vagy nem tudom.... Mindenbe bele akar szólni stb... Sajna nekünk is ez volt. A megoldást a különköltözés jelentené.. bár tudom hogy az manapság nem egyszerû az anyagi körülmények miatt.
En a helyedben meg azért is lakkoznám a körmeimet és hadd menjen a fiacskája enni az anyjához. Fõznék magamnak és a lányomnak. Ha szóvá merné tenni, akkor azt mondanám, hogy anyucika drága, hát nem maga akarta igy? Ja és mindig finomabbnál, fnomabbakat fõznék magunknak. Sõt még küldenék is neki a fiával. Ami nagyon fontos ne akarjál megfelelni, mert elõbb-utóbb te fogsz kijönni rosszul a szituból!!
Nekem nem jött le, hogy akkor most vele éltek vagy nem? Ha igen és megtehetitek, változtassatok. Ha nem, kérjétek vissza a kulcsot vagy zárcsere.
Szia. Hasonlo a helyzetunk. Kulon élunk, bontásban vagyunk, van egy másfél éves kislányunk, akit váltott muszakban dajkálunk, mert szintén vissza álltam munkába. Anyosom is ilyen. Mindég pakol, tesz-vesz, mindent áthelyez ahogy neki tetszik. Ha elozo este fozok, mert tudom, hogy reggel jonnek, akkor is neki áll más kaját fozni. Mániásan foz, és mániásan eszik. Csak e korul forog a világ. Nekem ez nagyon rosszul esik. Nem szeretem ha takarít nálam, nagyon megalázonak tartom, hogy a beteg anyosom nálam dolgozik. Pedig tudom, hogy csak segíteni akar. Nem tudok változtatni, még ha fejre is állok, ugy is azt fog csinálni amit akar. Már nem fozok elotte valo nap (pedig jobban fozok mint az anyos- a férjem mindég meg is jegyzi az anyjának), kikészítem a hust és csináljon azt amit akar. 25N
Inkább örûljél annak, hogy van aki segit! Mindent szépen lassan megtanulsz, ne akard az anyóst legyõzni a fõzésben, mert neki több a tapasztalata! Amikor a fiát hivja téged nem hiv meg? Ez viszont nem lenne helyes tõle, mert igy nem illõ.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy féltékeny, nem is engem akart a fia mellé, sõt az unokáját sem akarta, nyíltan megmondta, hogy nem szeretné ha megtartanám. Mondjuk ennek van más háttere is, tehát ez így nem ilyen egyszerû, akkor még nem voltunk házasok, csak õ úgy gondolta, ezt el is mondta a rokonságban, hogy szerinte én ezzel a gyerekkel szeretném magamhoz kötni a fiát. Ezzel a nézõponttal én nem értek egyet, úgy vélem aki menni akar megy, legyen szó gyerekrõl vagy bármi másról. Ilyen nincs, hogy valaki ezért marad. Azóta persze kedves velem, próbál jó viszonyt ápolni, azóta már az unokáját is szereti, látom rajta, de nem tudom elfelejteni azt, hogy azt javasolta, hogy menjek abortuszra.
Én ebben az esetben két dolgot tudok tanácsolni. A férjed tegye helyre a mamát! Ha neki nem megy, akkor pedig te! És minél határozottabban és világosabban! Nehogy kimaradjon valami, amin nem sértõdhet meg!:D Ilyet! A párod mit szól az egészhez? Neki kéne a sarkára állni. Egyébként most pecsételitek meg a jövõtöket azzal, hogy a szomszédba költöztök! Szomszéd városba kéne!!!
Oké, de legalább gondolj ilyeneket. És megtetted a lépést a felnõtté válás útján. Az anyósod valamilyen szinten frusztrált és téged talált alkalmasnak arra, hogy a boxzsákja legyél. Kulcsot elvenni tõle és elmagyarázni neki, hogy a segítség az amit kér az ember, a kémkedés és kioktatás meg a kéretlen rendrakás pedig szimpla zaklatás és bunkóság. 13-as 37/F
A kérdező hozzászólása: 13-as válaszolónak köszönöm szépen a kulturált megnyilvánulását! De ilyen jellegû válaszokra nincs szükségem, azért ilyet nem mondanék rá.
Utolsó elõtti felpontoztalak, mert tetszett nekem, hogy nemcsak mi nõk panaszkodunk!:)
Melyik anyuci elkényeztetett kisfia vagy idióta anyós pontozott le mert nem nyalom ki a párom hátsóját és megvédem magam? 12-es voltam
Miközben dolgoztam az anyósom eljött és kitakarította a dolgozószobámat. Az íróasztalon az éves adóbevalláshoz voltak elkészítve a válalkozásomból a papírok, számlák, csekkek, átvételi bizonylatok.... Már három napja dolgoztam rajta (magam csinálom). Kitakarította. Szerencsére nem dobta ki, csak egy dobozba halmozta. Õmlesztve. Mikor hazajöttem és megláttam, a vörösgutaütés enyhe fogalom arra ami kerülgetett. Na aztán úgy megkapta (szóban), hogy majdnem egy évig nem jött.
Az anyósod szopjon le egy ezred mosdatlan iraki hadifoglyot!!!
Nálunk is volt ez, állandóan hallgathattam hogy a kicsipici 30 éves fia milyen kaját hogy szeret, meg hogy vasaljam az ingét, hogy csináljam a kávéját, stb. Nem túl szép idõssel igy beszélni, de amikor meguntam, helyretettem, hogy a kisfia felnõtt ember, eszi amit fõzök, ha nem izlik fõz magának, ingét õ vasalja, kávéját õ fõzi, rend olyan van amit ketten rakunk, ugyanis mindketten dolgozunk, ha nem tetszik, nem kell jönni, nem kell nézni. Duzzogott 3 hétig, azóta csak finoman szólogat be mit hogy kellene, de akkor párom szól rá hogy fejezze be. Tedd helyre, ne akarj neki megflelni, párodnak felelj meg és kész. Dolgozol, gyereket nevelsz, tanulsz, házfelujitás van.Hány felé szakadj még?
A kérdező hozzászólása: Nem, legutóbb nem hívott. Vagyis hívott, de csak mert találkozott az utcán velem és a kislányommal. De egyébként csak a Páromnak írt egy üzenetet amíg dolgozott, hogy fõzött és munka után menjen le. De késõbb, amikor sétáltunk a városban, mondta, hogy már szólt a Páromnak, hogy Õ fõzött és mondjam meg Neki én is és ha gondolom menjek én is ... És mondtam, hogy fõztem otthon és én nem megyek, nem vagyok éhes. És mondta, hogy attól még a Párom lemehet. Nem akarom legyõzni fõzésben, csak azt szeretném elérni, hogy ne gondolja, hogy én itthon nem tudok enni adni a családnak!!
A kérdező hozzászólása: Nos a helyzet az, hogy idõközben már a Párom helyett én elmondtam a véleményem, így az utolsó csepp után. :) Elmondtam, hogy unom már, hogy annak ellenére, hogy folytonosan próbálok megfelelni mert mindig van valami ami nem jó, még mindig találnak valamit amit nem úgy csinálok és, hogy ezt többet ne. Ahogyan azt is elmondtam, hogy tudom, hogy nem voltam mindig szimpatikus neki, viszont érzékeltem az utóbbi idõben, hogy próbál jó kapcsolatot teremteni velem is. (mert annak ellenére, hogy néha vannak érdekes húzásai, azt alá kell írni, hogy nincs ellene a jó kapcsolatunknak) Annyit mondott, hogy Õ nem rossz szándékkal tette ezt és, hogy ne neki akarjak megfelelni, hanem a fiának, mert nem neki kell. Meg, hogy egy család vagyunk és ne gondoljam, hogy rosszat akar, mert nem így van. Végül is megbeszéltünk mindent és este családostul lementünk hozzá. Azóta nem volt ilyesfajta incidens, remélem már nem is lesz. Bízom benne ... De köszönöm a válaszokat! Egyébként anyósom nem az a frusztrált fajta, kedves 13-as :) Bármilyen más jelzõ igaz lenne rá, de ez pont nem! :)
azt meglehet nézni hogy feltettek 1 kérdést többször, de azt hogy kitette fel azt nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Van egy csapattársam aki nagy valószínûséggel kleptomániás. Õ maga nem hajlandó bevallani, hogy lop, de mi már többször láttuk ezt. Mit tegyünk?

Amíg õ maga nem vallaja be és nincs rá bizonyíték addig elég tehetetlenek vagyunk:/ Ötletek?

Legjobb válasz: Vegyétek videóra többször is ha látjátok hogy lop.

Vegyétek videóra többször is ha látjátok hogy lop.
A kérdező hozzászólása: Azt konkrétan nem láttuk Amikor lop, de a cuccunkat láttuk már nála
Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de a kleptomániást pont az különbözteti meg a közönséges tolvajtól, hogy elõbbi nem tudatosan csinálja.
ez egy betegség, nem egyenlõ a lopással hívd félre és mond meg neki hogy észrevettétek és kérdezd meg mit tudtok segíteni
Egyáltalán nem betegség, csak egy viselkedési forma.

1, 5 éves lányom naponta többször keresi az apját, néha sír is utána. Ez normális? Nem kellene már "tudnia", hogy apa dolgozik?

Legjobb válasz: Nekem 4 és 2 évesek a lányaim, mégis minden nap többször kérdezik, hogy hol van apa:) Hiányzik nekik:)

Nekem 4 és 2 évesek a lányaim, mégis minden nap többször kérdezik, hogy hol van apa:) Hiányzik nekik:)
Nem kell tudni, miért kellene? Arany szíve, hiányzik neki apa. :) Az én lányom 2 éves elmúlt és folyton apa, apa, apa... még a csapból is apa folyik. :)
Az én lányom is 2 éves, de egész nap keresi az apját. Elmondom neki, hogy elment dolgozni, majd ebéd után jön haza. Így megérti és nem sír.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!