Találatok a következő kifejezésre: Már több páfrány (2 db)

Már több napja páfrány mintát mutat az ovulációs mikroszkop! Lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha együtt voltatok valószínû hogy megfogant a picitek. Akkor marad meg a páfrány ha az együttlét sikeres volt.Szorítok hogy baba legyen.

Ha együtt voltatok valószínû hogy megfogant a picitek. Akkor marad meg a páfrány ha az együttlét sikeres volt.Szorítok hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sokat segítettél!!!!
Szia! Én csak ma hallottam arról, hogy a mikroszkóp megmutathatja a terhességet is. Nekem még van négy napom a nem várt napig és sok tünetem mindezek ellenére...és fele páfrányom a mikroszkópon. Neked bejött???? (remélem olvasod ezt az üzit, mert a teszt még nem mutatott semmit és nagyon kíváncsi vagyok)

Mit jelent, ha az ovulációs teszt reggel páfrányt (fogamzóképességet mutat), este pedig már "köröket" vagyis nem fogamzóképes állapotot? Teherbe eséshez nem kellene több napig folyamatosan "páfrányt" látni?

Ez így normális egy napon belül? Ez esetben mikor lehet nagy eséllyel teherbe esni? El?tte nap nem csináltam tesztet, 2 nappal el?tte szintén csak körök voltak. Vagyis "páfrány" csak alig több mint fél napig volt. :(

Legjobb válasz: szia! Szerintem vegyél Lh tesztet, igaz drágább, de megbízhatóbb is! Nekem pl az Lh teszt pozitív volt, a hõm felment, viszont a mikroszkópon akkor sem láttam páfrányt! És a dokim is azt mondta, hogy õ nem becsüli semmire! Szóval szerintam az Lh teszt biztosabb (99%). Sok sikert!

szia! Szerintem vegyél Lh tesztet, igaz drágább, de megbízhatóbb is! Nekem pl az Lh teszt pozitív volt, a hõm felment, viszont a mikroszkópon akkor sem láttam páfrányt! És a dokim is azt mondta, hogy õ nem becsüli semmire! Szóval szerintam az Lh teszt biztosabb (99%). Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!