Találatok a következő kifejezésre: Már több másfél éve (15 db)

Széklet vizsgálatot kellett volna csinálni már régen. Mivel etetsz?
Nekünk is volt egy kutyánk, valami krónikus hasmenése volt, nem tudtunk vele mit kezdeni. Próbálj másféle étrendet adni neki. Porcos, csontos dolgokat.
Vidd egy normális állatorvoshoz, aki nem csak lehúzz pénzzel hanem kiderít mi is a baj!!
sovány a kutya?

Mit tennétek? 5 éve vagyok a párommal. Külföldön dolgozunk (vagyis én már nem dolgozok mert terhes lettem). Apósom másfél éve lakik nálunk, mert az elõzõ Munkahelye nem volt jó. A többi lennt.

Már eddíg is zavart hogy nem száll bele az albérletbe számlákba kajába stb, de most hogy jön a baba még jobban idegesít hiszen mi is anyagi gondokkal kûzdünkElõször normálisan próbáltunk vele beszélni, hogy mivel dolgozik segítsen õ is de ez egy kg cukorral a részérõl ki is merült. Most már hónapok óta nem dolgozik, mert volt egy vitám vele és azt mondta felmond és haza megy. Felmondott de azóta is itt van. Munkanélkülin van, egésznap itthon van õ is de semmit nem segít. Soha meg nem kérdezi hogy hogy van a leendõ unokája. Én már nagyon szeretném hogy haza menjen mert nem akarok feszengve élni. Nem akarok bunkó lenni mert a párom szereti az apját és ezzel õt is bántanám, de így se mehet tovább.

Legjobb válasz: Kerek perec mond meg a párodnak, hogy intézze az ügyet. Hogy nem sül le apósod képérõl a bõr! Kiakadva olvasom. Én nem hagynám annyiban és igen, "bunkó" lennék és minden nap elmondanám a drága apósnak, hogy menjen haza, a szemébe. Ha kell, minden nap ezen vitáznék vele-jó, most terhes vagy, nem kéne felidegesíteni magad, de valamit kell tenned. Ha látná a párod, hogy minden nap ezért veszekszel-nem csak vele, hanem apóssal is, akkor talán lépne valamit. Ha erre se lép, mond meg neki: választhatsz: vagy én, vagy õ. Ez így nem normális, nem élõsködhet rajtatok. Addig nyúzzad érte a párod, míg nem hajlandó lépni. Én legutolsó lépésként még azt is megtenném, hogy egyszerûen közölném vele, hogy na, most veszem meg a repjegyét hazafele. És meg is venném.

Kerek perec mond meg a párodnak, hogy intézze az ügyet. Hogy nem sül le apósod képérõl a bõr! Kiakadva olvasom. Én nem hagynám annyiban és igen, "bunkó" lennék és minden nap elmondanám a drága apósnak, hogy menjen haza, a szemébe. Ha kell, minden nap ezen vitáznék vele-jó, most terhes vagy, nem kéne felidegesíteni magad, de valamit kell tenned. Ha látná a párod, hogy minden nap ezért veszekszel-nem csak vele, hanem apóssal is, akkor talán lépne valamit. Ha erre se lép, mond meg neki: választhatsz: vagy én, vagy õ. Ez így nem normális, nem élõsködhet rajtatok. Addig nyúzzad érte a párod, míg nem hajlandó lépni. Én legutolsó lépésként még azt is megtenném, hogy egyszerûen közölném vele, hogy na, most veszem meg a repjegyét hazafele. És meg is venném.
A kérdező hozzászólása: Jah és egyébként azért kéne a születendõ gyerekem életét kockáztatnom ( mivel veszélyes munkát végeztem) hogy egy számomra idegent eltudjak tartani??? Normális vagy te??? Nem hiszem....
A kérdező hozzászólása: "kedves" 13.21-és. Nehogy te tudd már jobban hogy veszélyeztett terhes vagyok e vagy sem. Az orvos konkrétan eltiltott a munkától. És a se én se a párom nem kockáztatni volna még egy missed ab.-ot. Tudod te hogy milyen érzés mikor elmegy a baba???!!! Inkább neked kéne lapulni nem másokkat idegesíteni. De ha már így érdekel én 4 évig fizettem a párommal a számlákat, albérletet és szülés után is lesz fizetésem tehát én nem vagyok eltartott!!!! Egyébként meg ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ahogy a többiek is tették akkor húzzál más kérdésre, hátha lesz valami a te alattomos szintedhez is!!!
a terhesseg elso 16 heteben meg nincs anya magzat kozos keringes (nincs mehlepeny) igy a karos anyagok nem jutnak be a bababa . A korai terhesseget kulso ok nem szakitja meg max egy nagy genetikai hiba es az meg nem befolyasolhato. Igen nem szeretem ha valaki behetbe esik es hanyattvagja magat , , mert o terhes , , neki felmentese van mindenre. tobb milio no dolgozik terhessen egesz a szules elott par napig. Baratnom munkabol ment szulni semmi baja nem lett. Nem kell tulmisztikalni a terhesseget termeszetes allapot es termeszetessen kell viselkedni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kedves utolsó: egy, honnan tudod, hogy nincs külföldön veszélyeztetett terhes? Ismered az összes országot a világon? Kettõ, vérrokon-nem vérrokon, akkor is, ez már pofátlanság, amit õ csinál. Persze nem szabad kirakni úgy, hogy lecserélni a zárat. Az igaz, hogy itt nálunk-én is külföldön élek-nincs veszélyeztetett terhesség-de lehet, a kérdezõ egy olyan országban él, ahol van. Egyébként ezek szerint te ellenzed az összes otthonmaradt nõt, aki azért maradt otthon, mert orvosa javasolta. Mondhatom szép, nem tudom, majd neked hogy esne, ha hasonló helyzetbe lennél terhes. Megértem teljesen a kérdezõt-nekem is kétszer volt vetélésem, most megint terhes vagyok, sajnos dolgoznom kell, ha tehetném, nem dolgoznék-takarítónõként dolgozok, vegyszerekkel, és eléggé sokat kell hajolni, cipelni, lépcsõzni. Nem lustaságból nem dolgozok szivesen, hanem azért, mert félek, hogy baja lesz a babának. Még nem mondtam el odabenn. Szerencsére eddig már tovább jutottam, mint a másik két terhességgel. De egyébként a kérdezõ terhessége itt nem mérvadó.
Kulfoldon nincs olyan hogy veszelyeztetett terhes csak megjegyzem A 12 het utan nyugodtan dolgozhatsz terhes vagy nem beteg. A baba nem a munkatol megy el hanem a genetikai hibatol. Hogy mered a paarod sajat apjat kritizalni hiszen te is eltartott vagy. Sot o verrokon te pedig nem ugye nem vagytok hazasok En a helyedben lapitanak
11-es, itt nem csak a kérdezõ lakik az apóssal, hanem annak a saját fia is. Ez nem megoldás! Nekem a bõr lesülne a képemrõl, ha anyám/apám elõtt lecserélném a zárat, hogy dögölj meg külföldön egyedül, ahogy akarsz. Ez egy nevetséges, gyerekes megoldás. Azt kell elérni, hogy a kérdezõ párja felfogja, hogy ez így nem jó és beszéljen az apjával és küldje el.
cseréljétek le a zárat a bejárati ajtón, igy nem fog tudni bemenni a lakásba és szépen lekopik majd. Ha szülõ vagy nem szülõ , így senkit nem kell elviselni.
Nem hiszem, hogy attól idegesebb lenne a kérdezõ, ha mondaná neki, mint attól, hogy simán kerülgesse.
A kérdező hozzászólása: Veszélyeztetett terhes vagyok, mivel volt már 2 missed ab. De ehhez konkrétan nem sok közöd, nem????
Mondjuk a terhesség sem betegség, nyugodtan dolgozhatnál attól ha rosszul álltok. Ezt még gyerekvállaás elõtt kellett volna lerendezni.
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy lakva ismeri meg az ember a másikat. Sose gondoltam róla hogy ilyen. Pedig tényleg csak segíteni akartunk rajtuk, de soha egy köszönömöt nem kaptunk. Én ezt se értem, hogy egy szülõ hogy telepedhet rá így a fiára mikor tudta nagyon jól, hogy nekünk is meg vannak a saját gondjaink...
Sajnos hasonló helyzetben vagyok...nekem is lépnem kéne. Én egy majdnem rokont tartok el, igaz, csak 2 hónapja, nõvérem nevelt fiát. Miért élnek vissza az ember jóindulatával? Aztán még te érzed magad szarul miatta, hogy te vagy a szemét. Valahogy ki kell tenned az öreget. Nekem meg határidõt kell szabnom a kedves "rokonnak".
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem tényleg ideje lesz bekeményíteni... Köszönöm szépen a válaszokat. A tettek mezejére lépek!!
Hát ha a párod így gondolja, akkor veletek marad, míg meg nem hal. Ekkora baromságot, már ne haragudj. És ismét csak magamat tudnám ismételni. Ha nincs semmitek, akkor minek tartjátok el?? Ezt nektek kell kettõtöknek megbeszélni. Én a helyedben egyébként nem tûrném és elég gyorsan rövidre zárnám a dolgot. Ha a papa marad, akkor éljenek boldogan és én eljönnék. De ez én vagyok. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: A párom azt mondta hogy nem is kérdés hogy engem választ, de mégse tesz semmit. Ennek szerinem az az oka hogy az apja mindíg azzal jön hogy nem él már sokáig, és a párom attól fél hogy ha most elküldi és lesz az apjával valami akkor magát fogja vádolni. De így tényleg nem lehet élni...
Ezt a pároddal kell megbeszélni. Ha anyagi problémáitok vannak, akkor nem értem, hogy miért tartja el az apját, aki ráadásul azért lett munkanélküli, mert felmondott?!?!?
A kérdező hozzászólása: Mindenki másnak köszönöm a válaszát!

Van egy srác, akivel már másfél éve együtt vagyunk, és mostanában egyre több köztünk a probléma. Az egyik az, hogy van egy "haverja" (lány), akivel állandóan ide-oda mennek, és szerintem a csaj azt gondolja, köztük több van, mint barátság. Okkal?

A legrosszabb benne, hogy a srác ezt tudja, de mégsem mondja meg a csajnak, hogy nem akar semmit.

Legjobb válasz: finoman célozgass arra a másik lányra, és szervezz kettõtöknek programokat, jó sokat.

finoman célozgass arra a másik lányra, és szervezz kettõtöknek programokat, jó sokat.

Segítséééég! Van egy fiú, akivel már másfél éve járok. Néha már nagyon idegesítő! Ilyenkor ti mit tesztek? (több lent)

a fiúsabb vonalat képviselem, mert bátyám van, ezért sok a fiú barátom. Nagyon csúnyán beszélt velem, mikor nyáron a legjobb haverommal 2szer talkoztam vele meg csak1szer. aztán pedig megfenyegette a másik haveromat, h ne barátkozzon velem, mert megveri!!! de néha-néha kedves velem, meg minden de...én még reménykedem benne, h megváltozik de reménytelen...

Legjobb válasz: "nyáron a legjobb haverommal 2szer talkoztam vele meg csak1szer" bassza meg, azért ez nekem is rosszul esne. 3 hónap alatt csak egyszer tudtál a barátodra idõt szakítani????? hány évesek vagytok? és nem mentség az, hogy fiús vagy, mert én is, ahhoz képest mégse lennék képes ilyen magasról tenni a barátomra... biztos, hogy szereted te még?

"nyáron a legjobb haverommal 2szer talkoztam vele meg csak1szer" bassza meg, azért ez nekem is rosszul esne. 3 hónap alatt csak egyszer tudtál a barátodra idõt szakítani????? hány évesek vagytok? és nem mentség az, hogy fiús vagy, mert én is, ahhoz képest mégse lennék képes ilyen magasról tenni a barátomra... biztos, hogy szereted te még?
Dobd ki azt az állatot a büdös .... Ne haragudj, de ilyen a kedvem most:)
A kérdező hozzászólása: és nem teszek rá, mert akkor már lese írtam volna a kérdés basszmeg
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok és õ is...azért nem talkoztam vele, mert rohadtul fájt hogy úgy beszélt velem pedig semmi oka nem volt rá! és õ mit tett annak érdekében h talkozzunk??? mert akkor is én hívtam föl h találkozhatnánk, és õ még arr a sem volt képes h megkérdezze h mizujs!!! bár amikor azt mondta h valójában én nagyon kocka vagyok , na akkor elszakadt a cérna! szted nem a fiúnak kéne elhívni a lányt ??? és csak a használható véleményeket szeretném látni, ami jóis valamire!!! köszi
Az ilyenek nem változnak. Húzd meg a határokat, ha nem tetszik neki, dobjon ki.
a leírásod alapján ez egy büdös cigány!!!!
Színvonal befigyel... Hány évesek vagytok? Gondolom nem lehet valami túl érett, ha egész nyáron egyszer találkoztál vele. Mit jelent, hogy jársz vele?
Mutasd meg neki a melled, aztán dugd el a ruhád mélyére, és mondd azt neki, könyörögöj!
Mi az, hogy néha kedves veled?? Van alapja annak, hogy megfenyegette a haverod vagy csak féltékeny és ... Az ilyen nem fog megváltozni!
A kérdező hozzászólása: ezeket a 21:14esnek küldtem

Mit tudok tenni? Van egy srác aki már több mint másfél éve tetszik. De teljesen bele vagyok bolondulva, szinte már egy sztárként nézek rá.

párszor beszéltünk msnen régen, de azóta nem ír. hogy tudnék kilépni ebb?l,h ne rajongjak érte? ? biztos egy dedós csának tart, és végülis lehet,h igaza is van. köszi.. :P

Legjobb válasz: Ismerd meg, gyorsan kiábrándulsz belõle. :) vagy Nyiss más fiúk felé. Barátkozz, szórakozz, randizz! Akkor szokott ilyen eszeveszett kötõdés kialakulni, ha túl sok a szabdidõd és sokat vagy egyedül. Ilyenkor van idõd rá goldolni, meg elképzelni milyen szépek is lennétek együtt, meg mennyi jó tulajdonsága van,... Kösd le magad és ismerkedj!

Ismerd meg, gyorsan kiábrándulsz belõle. :) vagy Nyiss más fiúk felé. Barátkozz, szórakozz, randizz! Akkor szokott ilyen eszeveszett kötõdés kialakulni, ha túl sok a szabdidõd és sokat vagy egyedül. Ilyenkor van idõd rá goldolni, meg elképzelni milyen szépek is lennétek együtt, meg mennyi jó tulajdonsága van, ... Kösd le magad és ismerkedj!
akkor írjál rá te! amúgy nem lehet h foglalt és azért nem ír rád?!
Feküdj le velem :D: [email protected] Élvezd ki :) ! Késõbb jókat fogsz ezen derülni mikor vissza gondolsz rá. Egyébként meg írj neki msn-en valami ürüggyel. Pl segítsen már eltûntek az ikonok a gépedrõl, tudja e, hogy hozd vissza. ha tudja kérdezd meg, hogyan hálálhatod meg. Kérdezd meg mizu vele? Minket fiúkat átszoktak hívni a lányok DVD-zni, gépet szerelni. stb.... Közben beszélgetnek velünk. Kérdeznek inden félét, hogy megismerjenek minket jobban és figyelik rájuk mozdulunk e.... Ilyen kor elkel õket hívnunk randizni... Am szervez vel sok közös pogit. Mindig köszönj neki puszival stb... Jah súgd meg a barátnõidnek, hogy tetszik :D (ez a rész szokott tetszeni). Azok majd elmondják neki, ha tetszek neki és akar tõled vmit rád mozdul. Onnantól rajtad múlik mi lesz belõle. Jah a 24:62 -es voltam
igaza van
Vsak nem SP-az?
A kérdező hozzászólása: ahha nem
16:59 –» no comment Szerintem is az lenne a legjobb, ha mások felé kezdenél el nyitni. Menj el bulizni, ismerkedj. Így kevesebb idõd marad majd belelovallni magad ebbe a srácba. Így nagyobb eséllyel találsz mást, aki viszonozza is az érzelmeidet. 22F

Már nem szeretem? Több mint másfél éve van barátom. Ugy érzem mostanában ha vele vagyok nem szeretem, vagyis nem úgy mint régen. Néha nincs kedvem hozzá. De néha meg hiányzik és érzem, hogy vele szeretnék lenni. Mért van ez?

Legjobb válasz: Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!

Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!
szerintem már megszoktad a párod, de te magad már túlnõttél rajta, de vannak olyan tulajdonságai amit imádsz..de neked kell eldöntened véget vetsz ennek avagy magaddal kell ezt tisztáznod..

Már több mint másfél éve próbálkozunk a babával, de eredménytelenül. Ciklusaim 31-32 naposak. Peteérésem 21-22 napon van. Mi baj van a ciklusommal?

Nem kés?i ez egy kicsit az átlag félid?höz?

Legjobb válasz: Orvosnál jártál már kivizsgáláson? Mit mond? Egyébként nem késõ, szerintem, Én egy olyan ciklusomban estem teherbe, ahol a 27. napon volt peteérésem.

Orvosnál jártál már kivizsgáláson? Mit mond? Egyébként nem késõ, szerintem, Én egy olyan ciklusomban estem teherbe, ahol a 27. napon volt peteérésem.
Szia! Ha a ciklusod 31-32 napos, akkor a peteérésednek a 07-08. napon kell lennie, hisz a pé után 14 nappal jön meg a menszi.
nem jól írtad! normál esetben ha 31 napos a ciklusod, akkor a 17.-18 .napon kell lennie. Nekem általában 12-13 napos a luteális fázisom, sott volt már 11 napos is. Akor van baj, ha 10 nap alá esik ez a pé utáni idõszak.Sztem menj dokihoz.10 nap a pé érés és a mensi között lehet hogy kevés. de vannak neten orvos válszol oldalak...kérdezd meg ott egy doit

Tisztelt Doktor úr! Már több, mint másfél éve vagyok új párkapcsolatban, 25 éves fiatal nő vagyok. Nőgyógyászatilag minden téren rendben vagyok, kicsit magas a hüvelyi PH-m, csak ennyi a bajom néha. Rendszeresen járok az orvosomhoz és Lindynette fogamzásg

Tisztelt Doktor úr! Már több, mint másfél éve vagyok új párkapcsolatban, 25 éves fiatal nő vagyok. Nőgyógyászatilag minden téren rendben vagyok, kicsit magas a hüvelyi PH-m, csak ennyi a bajom néha. Rendszeresen járok az orvosomhoz és Lindynette fogamzásgátlót szedek pár hónapja. Azóta csökkent a nemi vágyam, és fellépett ez a hüvelyi szárazság is azt hiszem, mert míg régen nem volt szükségem síkosítóra ha a partneremmel voltam, most nem vagyok képes eléggé benedvesedni és nagyon fáj a szex, leginkább a behatolás pillanatában a hüvelynyílásnál, ami eléggé vörös is. Ajánlott a nőgyógyász rá Bepanthent, Fenistilt, Neogranormont, de semmitől nem múlik el a hüvelynyílásnál lévő fájdalom, pirosság. Már félek lefeküdni a párommal, hogy csalódást okozok neki, hisz neki se jó, ha nekem fáj és látja rajtam. Olvastam a Cikatridina hüvelykúpról. Önnek mi a véleménye róla? 25 éves lánynak mit kell tennie hüvelyszárazság esetén? Nem vagyok ehhez a tünethez még túl fiatal? Előre is köszönöm a válaszát, Lilly

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hormonhiány által okozott hüvelyszárazság sajnos fogamzásgátló tabletta szedése kapcsán is előfordulhat. Mindenképpen javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, mert az igen hatékony a kellemetlen tünetek megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hormonhiány által okozott hüvelyszárazság sajnos fogamzásgátló tabletta szedése kapcsán is előfordulhat. Mindenképpen javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, mert az igen hatékony a kellemetlen tünetek megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Már több, mint másfél éve vagyok új párkapcsolatban, 25 éves fiatal nő vagyok. Nőgyógyászatilag minden téren rendben vagyok, kicsit magas a hüvelyi PH-m, csak ennyi a bajom néha. Rendszeresen járok az orvosomhoz és Lindynette fogamzásg

Tisztelt Doktor úr! Már több, mint másfél éve vagyok új párkapcsolatban, 25 éves fiatal nő vagyok. Nőgyógyászatilag minden téren rendben vagyok, kicsit magas a hüvelyi PH-m, csak ennyi a bajom néha. Rendszeresen járok az orvosomhoz és Lindynette fogamzásgátlót szedek pár hónapja. Azóta csökkent a nemi vágyam, és fellépett ez a hüvelyi szárazság is azt hiszem, mert míg régen nem volt szükségem síkosítóra ha a partneremmel voltam, most nem vagyok képes eléggé benedvesedni és nagyon fáj a szex, leginkább a behatolás pillanatában a hüvelynyílásnál, ami eléggé vörös is. Ajánlott a nőgyógyász rá Bepanthent, Fenistilt, Neogranormont, de semmitől nem múlik el a hüvelynyílásnál lévő fájdalom, pirosság. Már félek lefeküdni a párommal, hogy csalódást okozok neki, hisz neki se jó, ha nekem fáj és látja rajtam. Olvastam a Cikatridina hüvelykúpról. Önnek mi a véleménye róla? 25 éves lánynak mit kell tennie hüvelyszárazság esetén? Nem vagyok ehhez a tünethez még túl fiatal? Előre is köszönöm a válaszát, Lilly

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hormonhiány által okozott hüvelyszárazság sajnos fogamzásgátló tabletta szedése kapcsán is előfordulhat. Mindenképpen javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, mert az igen hatékony a kellemetlen tünetek megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hormonhiány által okozott hüvelyszárazság sajnos fogamzásgátló tabletta szedése kapcsán is előfordulhat. Mindenképpen javaslom a Cikatridina kúp alkalmazását, mert az igen hatékony a kellemetlen tünetek megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mondjam el neki, hogy már többet érzek iránta? Másfél éve ismerem a lányt.

Tavaly kezdtük a gimit, már akkor feltűnt nekem ő. Az idő haladtával egyre többet beszélgettünk, sok mindent tudunk egymásról, barátok vagyunk. Sajnos én ennél már jóval többet érzek, és nem tudom, jó ötlet volna-e tudtára adni ezt. Félek, ha elmondom, megromlik a barátságunk. Már pedig nagyon szeretem őt, és többet ér nekem az ő barátsága, minthogy kockáztassak, és mondjam el neki... Ti mit gondoltok, próba, szerencse, lesz ami lesz? Vagy szerintetek is inkább becsüljem meg azt, ami van? Különösebb jeleket nem adott, hogy ő vonzódna-e hozzám, sőt, már járt pár emberrel - most azonban nem. Én sokszor bókolok neki, kedves vagyok vele, próbálok úgymond a lelkitársa lenni, de azért - hogy ne legyek túl feltűnő - laza próbálok maradni, bár igaz, mindig hevesebben ver a szívem, ha csak meglátom is. Ez ugye természetes. Szóval a lényeg: mit csináljak? Mondjam el neki, hogy szeretem, azzal a kockázattal, hogy lehet, hogy emiatt többet már nem tudunk úgy beszélgetni egymással, mint most - ettől jobban félek, mint az elutasítástól -, vagy inkább hagyjam az egészet, és próbáljam meg elűzni a szerelemérzetet?

Legjobb válasz: Mond el neki.

Mond el neki.
baráti tásaságban nem mondtad esetleg valakinek h szereted a csajt? lehet h így próbál el távolodni vagy csak simán meg ilyedt vagy csak érzi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, át fogom gondolni. :)
Figyi én is így voltam sokáig egy lánnyal hogy sokszor csak baráti szinten beszéltünk egymással és úgy is álltunk egymáshoz mintha csak haverok lennénk. Én sokáig egyáltalán nem voltam belé szerelmes, bár tetszett nekem ez tény de nem éreztem iránta szerelmet csak simán haverok voltunk. Õ járt egy sráccal ismertem is vele is jóba voltam, de amikor szakítottak a lány nagyon ki volt akadva, teljesen maga alatt volt én vigasztaltam õt meg minden, egy kis idõ után már rendbe jött a lelke és újra az a vidám lány lett aki eddig is volt. Nos a szerelembe esés nálam úgy kezdõdött, hogy a szülinapját ünnepeltük és mivel én bejárós voltam így mondta hogy ne kelljen korán hazamennem a busz miatt így felajánlotta hogy töltsem ott az éjszakát. A buli éjfélkörül lett vége, mindenki haza is ment csak én nem, segítettem neki elpakolni és ugye amikor õ rajta láttam hogy fáradt volt elküldtem õt hogy zuhanyozzon le addig én is pihenek egyet, de mivel unatkoztam így elmosogattam meg rendet raktam, annyira megörült neki hogy átölelt és még puszit is adott amit ugye korábban õ sosem tett meg és ez annyira meglepett engem meg olyan jó érzés is volt plusz egész éjszaka jókat beszélgettünk hogy másnap beleszerettem. Én is sokáig halogattam a dolgot de egyszer csak úgy döntöttem hogy lesz ami lesz elmondom neki mit érzek. Egyik nap hazakísértem õt a suliból útközbe megálltunk egy helyen és szerelmet vallottam neki, õt ez olyan szinten meglepte hogy nem jutott szóhoz de egyszer csak azt vettem észre hogy megcsókol engem, én meg visszacsókoltam, és elmondta nekem hogy õ már nagyon régóta szerelmes belém csak õ nem mert lépni mert félt hogy elutasítom mivel eddig én nem adtam úgy a jeleket meg minden. Valamelyest megértettem mert én is tartottam ettõl csak nem bírtam már tovább és féltem hogy össze jön egy másik sráccal amit én nem bírtam volna ki, és ezért léptem. Olyan szinten megszerettük egymást hogy gimi végéig együtt voltunk, igaz mi 10. osztály végén jöttünk össze, de még amikor õ egyetemen én meg OKJ-s suliba voltam még akkor is együtt voltunk, csak közbe már ellaposodott minden és nagy fájdalmamra véget ért a szerelem amit le is zártunk, azóta még mindig barátok vagyunk hetente többször is beszélgetünk. De már új kapcsolata van és boldog, és én is tovább léptem mert igazából közösen döntöttük el azt hogy szakítsunk és legyünk újra csak barátok. Nekem is van már másik párom, neki is, ismerik is egymást, jóban vagyunk mindannyian idõnként össze is futunk egy kisebb esti sörözésre, szóval jó minden, tehát volt belõle szerelem, elég szép volt, de ugyanúgy megmaradt a barátság is a késõbbiekben és jól elvagyunk még most is, nosztalgiázunk meg minden és sokszor õ keres engem hogy beszélgessünk tehát nem úgy van hogy én ráírok õ meg udvariasan vissza ír valamit és ennyi. Szóval minden megmaradt a régiben nincs gond. Neked is azt mondom próbáld meg, ha nem lépsz akkor koppanni fogsz ha összejön egy sráccal és nehogy azt érezd hogy elszúrod és olyat ne csinálj hogy lekoptatod a srácot a csajról mert annak csúnya vége lehet, mert korábban csináltam ilyet és még most is idõnként visszatérnek azok az emlékek amikor a csaj megutált egy életre persze jogosan és lelki ismeret furdalásom is van miatta a mai napig is, de már könnyebb nyilván csak ezt a hibát ne kövesd el. Vagy lépj minél elõbb és legrosszabb esetben is csak barát zóna lesz belõle akkor a barátságotok megmarad de a szerelmet felejtsd el valahogy, vagy összejössz vele de ha nem mûködik a dolog és szakítani fogtok akkor is próbáld úgy alakítani a dolgokat hogy legalább a barátság meglegyen a továbbiakban is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Elég frusztráló...
A kérdező hozzászólása: Bár a jelenlegi állapotokat figyelembe véve nem lenne sok veszíteni valóm, mert nem igazán kommunaktívkodik velem, személyesen jóval kevesebbet beszélünk, interneten pedig folyamatosan tõmondatokban beszél, szóval most igazából mindegy is volna... de nem értem a változást, már egy ideje ilyen velem..
A kérdező hozzászólása: Nekem tényleg nagyon fontos õ, és nem akarok megválni tõle csak azért, mert elmondom azt az apróságot, hogy szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: Persze, esély az van, kérdés az, hogy mekkora... én nem az elutasítástól félek, hanem a lehetséges következményétõl: eltávolodunk egymástól, stb..
A tied a döntés :) inkább szenvedj azért mert nem sikerült, mint azért mert meg sem próbáltad.Választás mindig van! :)
végig akarod nézni ahogy majd össze jön valakivel és közbe neked is meg volt az esély arra h vele legyél..szentem nem.. mondel ha rendes a csaj akkor semmit se veszithetsz vele
A kérdező hozzászólása: Idén többször is próbáltam már elhívni valahova, de a válasz mindig az volt, hogy nincs kedve, vagy nem ér rá.. sajnos emiatt sem vagyok abban biztos, hogy jó ötlet-e elmondani... végül is minek bolygatni azt, ami amúgy is mûködik? :)
Haver amit írtál "a tavalyt" kivéve teljesen ez a helyzetem :) Ha el akarod mondani szerintem mond én drukkolok! mondjuk én inkább 1, 2 randi mellett maradok, az hogy a szemébe mondjam az vetekszik a lehetetlennel :D
A kérdező hozzászólása: Majd átgondolom még ezt, de köszönöm a választ! :-)
Figyelj, szerintem semmi baj nem lehet belõle..Ha nem is szeret, és normális, legalább ugyanúgy fog hozzád állni, mint eddig.Azt te tudhatod, hogy milyen..De mondd el neki, mert ha összejön, boldog leszel:) ) Szóval hajrá, szorítok, hogy sikerüljön:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudja senki... és nem értem, mert ma is pl. õ kezdeményezte a beszélgetést - ami elég gyorsan meg is halt... Szóval nem nagyon tudom hova rakni a dolgokat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!