Találatok a következő kifejezésre: Már több egy hete fáj a (15 db)

Már több mint egy hete fáj a mellem, de most már annyira, hogy a vállam és a hátam is fáj, és nagyon feszül a méhem. Lehetek terhes?

Folyik az orrom, olyan mintha meg lennék fázva, pedig nem. És ma reggelre még a szokottnál is jobban feszül a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. a jöv? hét elején kell megjönnie. Fáj a fejem is, és napközben olyan fáradt vagyok, hogy délután olyan mélyen alszom mint éjszaka. És gyakran kell pisilni. Mikor csináljak tesztet? Még korai? A hónap elején volt egy rövid mensim, két napos. Lehet, már azel?tt terhes lettem? A teszt eddig nem mutatott semmit. Köszönök minden választ. :-)

Legjobb válasz: A nem várt menzi napján csinálj tesztet vagy max. 2 nappal elõtte.A tünetek engem már sokszor becsaptak.Pl. a múlt hónapban annyira fájt a mellem,mint még soha.100%-ra vettem,hogy terhes vagyok,aztán pedig mégsem!

A nem várt menzi napján csinálj tesztet vagy max. 2 nappal elõtte.A tünetek engem már sokszor becsaptak.Pl. a múlt hónapban annyira fájt a mellem, mint még soha.100%-ra vettem, hogy terhes vagyok, aztán pedig mégsem!
Mielõtt megjönne 1-2 nappal elõtte csinálhatsz tesztet, d nem biztos hogy kimutat valamit is. Ha nem jön meg, akkor pár na múlva ismételd meg. A tüneteid alapján lehetsz terhes, de lehet, hogy csak a frontok miatt "nyavalyog" a tested és simán megjön majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-) Te babás vagy?

Lehetek terhes? Már több mint egy hete fáj a mellem, de most már annyira, hogy a vállam és a hátam is fáj.

Folyik az orrom, olyan mintha meg lennék fázva, pedig nem. És ma reggelre még a szokottnál is jobban feszül a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. a jöv? hét elején kell megjönnie. Fáj a fejem is, és napközben olyan fáradt vagyok, hogy délután olyan mélyen alszom mint éjszaka. És gyakran kell pisilni. Mikor csináljak tesztet? Még korai? A hónap elején volt egy rövid mensim, két napos. Lehet, már azel?tt terhes lettem? A teszt eddig nem mutatott semmit. Köszönök minden választ. :-)

Legjobb válasz: És még annyi, hogy a derekam is szinte egész nap fáj, de legalábbis érzem.

A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy a derekam is szinte egész nap fáj, de legalábbis érzem.
Szia, én 6 hetes terhes vagyok. Ugyanígy kezdõdött, veszettül fájt a mellem (még most is). Azt hittem azért, mert meg fog jönni. 3 napos terhességet is kimutat már a teszt, én a helyedben vennék egyet, remélem várt baba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Múlt hét pénteken teszteltem, az negatív volt. Már félek tesztelni, de ez a bizonytalanság sem jó. ha baba, akkor 3 hetes lehet, most kezdõdik a 4. hét. Ezt a teszt már kimutatja?

24-én kellene megjönnie, több mint egy hete fáj a petefészkem, a hátam, a mellem, volt már hőemelkedésem is és úgy általában mostanában úgy nézek ki mint egy lufi. Ez már az? Lehet, hogy beköltöztek a pocakomba?

Legjobb válasz: Mindenképp a menstruáció elmaradása után tesztelj!! Én is így jártam, ilyen tünetekkel, tegnap helyett sajnos ma délután jött meg. Ma reggel csináltam egy tesztet, hát jó nagy csalódás volt, de én voltam túl türelmetlen. De neked drukkolok!!!

Szia! Én 27-ére nem várom. Már öt napja melygek délelõttönként, hányinger, hasszurka... néha picit fájdogál a derekam...úgy érzem, nem képzelem, de lehet... szorítok neked. majd válaszolj Cs
A kérdező hozzászólása: November óta megy a projekt, és krisztusi korban vagyok (33)van már egy 6 és fél éves fiúnk, úgyhogy ideje lenne.
nem bírtam tovább...ma bevásárlás közbeni hirtelen hányinger és csináltam egy tesztet...negatív...remélem csak korai volt Cs
A kérdező hozzászólása: 16.23-as. De jó, h írtál! Most nem érzem magam annyira egyedül ebben a felemás-érzéssel. Szeretném elhinni, de még nem merem. Régóta próbálkoztok?
Cs! Én is, nekem is nega, pedig Clearblueval csináltam... :( Fel a fejjel nekünk, ha baba van, az elõbb-utóbb úgyis kiderül...
Mindenképp a menstruáció elmaradása után tesztelj!! Én is így jártam, ilyen tünetekkel, tegnap helyett sajnos ma délután jött meg. Ma reggel csináltam egy tesztet, hát jó nagy csalódás volt, de én voltam túl türelmetlen. De neked drukkolok!!!
Sajnálom :( És ti hogy álltok, többiek? Én olyan influenzás lettem, hogy lehet azért voltam rosszul :( Bár lehet nem is baj, mert mi van, ha a betgeségem ártana a babának... Cs
Lányok, nekem ma reggel megjött... :( Nem várt keddig... Majd legközelebb..
Én a türelmetlenebb fajta vagyok, negatív, én vagyok, aki szintén 24-ére nem várja. E.
Szerintem várj még vele... én is úgy megcsinálnám, de szerintem még korai majd ha nem jön meg... szerintem próbálj megtürelmes lenni, mert olyan rossz csalódni Cs
Sziasztok! SZ vagyok.Nekem is 24-én kellene nem megjönni.Kb.4-5 napja érzem a hasszúrkát, de nem mondhatnám erõsnek, inkább nagyon sûrûn érzem. A mellem nem feszül, de vannak bizonyos kaják amik nem esnek jól. Pl.: nagyon imádom a forrócsokit tejszínnel, tegnap este meg alig tudtam leerõltetni. A cigifüst sose zavart, másfél éve még én is cigiztem, de tegnap este megfordult tõle a gyomrom mikor mellettem szívták. 10-én teszeteltem ovut a + lett. Akkor nem tudtunk együtt lenni, de elõtte egy nappal és utána is együtt voltunk. Remélem elkaptuk a jó idõpontot. Már nagyon tesztelnék, de nem tudom van e értelme.Szerintetek?
mindenki szorít hogy baba legyen de tudod hogy ezek gyenge kétesélyes tünetek. 24 én kiderül.
Én meg E. vagyok és látom, hogy melyikek a Tieid ;) Szóval azt érzed, hogy babás vagy? Mert az is nagyon sokat számít. Én a fiammal mikor terhes lettem, fogalmam sem volt, hogy mikor kellene megjönnie, csak gyanút fogtam és teszteltem egy pozitívat. Aztán meg fogtam a fejem, hogy mikor is volt az uccsó menzeszem.. nem volt egyszerû kideríteni ;)
Akkor még rááééérteeeek! :) Fiatal vagy, neked sem kell aggódni! Milyen nagy fiad van!:) De magam is meglepõdök néha, hogy mennyire megy az idõ.. hisz nemrég még olyan pici volt a fiam...:) Már tûkön ülök, hogy kétcsíkos legyek ;) Mikor mersz elõször tesztelni? :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, h itt lehet-e neveket írni, de jó lenne valahogy megkülönböztetni egymást. T vagyok és az elõzõ kettõt is én írtam.
A kérdező hozzászólása: Ma már egész büszke vagyok magamra, mert nem minden pillanatban arra figyeltem, h mit érzek, és ez már biztos az. Ne, tudd meg mekkora erõfeszítésembe kerül, de magam miatt muszáj megtennem, különben bekattanok. Jön majd, ha jönnie kell.
Már van egy 15 hónapos rosszcsontom, meg volt egy vetélésem a 8.héten december végén. Ez az elsõ hónap, hogy mehet a babaprojekt, mert egy ciklust várnunk illett :) Csoda lenne, ha ilyen simán menne ;) De nem szabad feladni. Ti mióta próbálkoztok? És mennyi idõs vagy? :) (remélem nem kérdezek túl sokat ;) )
Sziaaa! Én is 24.ére nem várom. Derékfájás volt, petefészekszurka volt, émelygés van, lufi-effekt van. Pisilni 20 percenként tudnék rohangálni, csak azért nem teszem, mert tudom, hogy csak 2 csepp jön.. :) Lh tesztem nagyon halvány pozitív, HCG tesztem totál negatív. Tényleg nem kell elkapkodni, mert én már hergelem magam, hogy ááá, bizti nincs baba, hisz a tesztem nega. Holott lehet, hogy csak a nemvárt után váltana kétcsíkosra. Nagyon drukkolok magunknak!!!! Ja, a hõm is 37 körül van folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért majd üzenek, de várom a többi választ is, olyan jó olvasni õket.
Háát én tesztelnék. Annó -kb.32 hete- én még izzadékony is voltam. De végy inkább tesztet. Aztán mindenképp dobj egy kommentet!! Szorítok!!!
Még 1 nap a nem vártig...ma mintha már megint hányingerem lett volna...ti hogy álltok?

Már több mit egy hete fáj jobb oldalt a derekam. Mitől lehet? 15éves lány

Legjobb válasz: Vesekõ? Szólj anyudnak õ majd elvisz orvoshoz. Amúgy nekem is volt már egyszer ilyen, voltam is orvosnál de nem volt semmi bajom, rá 2 nappal megjött, gondolom azért fájt.

Vesekõ? Szólj anyudnak õ majd elvisz orvoshoz. Amúgy nekem is volt már egyszer ilyen, voltam is orvosnál de nem volt semmi bajom, rá 2 nappal megjött, gondolom azért fájt.

Már nagyon szeretnénk babát. Max 2 és fél évet szedtem fogamzásgátlót több mint egy hónapja abba hagytam. Azóta minden nap élesbe szeretkezünk. Kb 1 hete fáj a pisilés enyhén érzem a mellem a derekam és a fejem is fájt. Lehetséges hogy babánk lesz?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm

Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm
Az elsõ teljesen jól írja. Amíg nincs késés a vérzésedben, addig ne pörögj rá a dologra. Az elsõ babánkra 5 hónapot, a másodikra 3 hónapot kellett várnunk, pedig fiatalok és egészségesek vagyunk. Azért szurkolok, hogy elsõre összejöjjön!
Én 8 évig szedtem megszakítás nélkül a fogamzásgátlót. Tavaly augusztus végén tettem le, és 3-4 havonta volt vérzésem. A doki azt mondta egy év után helyreáll, mert annyira hozzászokott a gyógyszerhez a szervezetem. Végül orvost váltottam, aki Norcolut-tal helyre rakta a vérzésemet, és Clostilbegy-el (5x1) lett peteérésem. A ciklus 15. napján megnézte, hogy lett-e peteérés, és még aznap este terhes lettem!! :D Nekem a fogantatás után már kb. a 4.-5. napon iszonyatosan elkezdet fájni a mellem... Holnap megyünk bejelenteni a jó hírt a dokinak, és holnap leszek 7 hetes. Sok sikert nektek is!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este csináltam tesztet nem mutatott semmit.Ma délután meg meg is jött.Sok sok egészséget mindenkinek a babához.Köszönöm a válaszokat.

Lassan több hónapja abbahagytam a szoptatást, de még nem jött meg. Viszont több mint egy hete fáj az alhasam, folyamatosan peteérésre utaló jelek vannak, csak erősebbek a szokásosnál. Te jártál már így?

Elég kellemetlen, már jó lenne ha elmúlnának ezek a tünetek.

Legjobb válasz: szoptatás abbahagyása után fél évig normális ha nem jön meg(álítólag).nekem sem jött meg utána.nekem 5 hónapra rá jött meg ugy,hogy elkezdtem szedni a fog.gátlót és az meghozta.hogy tüneteim voltak e arra már nem emlékszem sajnos,lassan már 1 éve volt.ha aggódsz csinálj egy tesztet hogy nem vagy e terhes(én azt tettem),majd menj el a dokihoz.nekem egyszerûen nem vastagodott meg a nyálkahártyám és nem volt mi leváljon igy nem véreztem.

szoptatás abbahagyása után fél évig normális ha nem jön meg(álítólag).nekem sem jött meg utána.nekem 5 hónapra rá jött meg ugy, hogy elkezdtem szedni a fog.gátlót és az meghozta.hogy tüneteim voltak e arra már nem emlékszem sajnos, lassan már 1 éve volt.ha aggódsz csinálj egy tesztet hogy nem vagy e terhes(én azt tettem), majd menj el a dokihoz.nekem egyszerûen nem vastagodott meg a nyálkahártyám és nem volt mi leváljon igy nem véreztem.
A kérdező hozzászólása: Nem azért aggódok, hogy terhes vagyok-e, (csak felismerném a tüneteket, meg védekezünk is) hanem csak egyszerûen érzem, hogy "próbálkozik" a szervezetem. Közben pedig a tüszõrepedés nem történik meg. Szurkálnak a petefészkeim, van, hogy az egész alhasam fáj. Meg van az arra jellemzõ folyás, az is több, mint egy hete... alapesetben ezek a tünetek 1-2 napig szoktak lenni.
Az én dokim szerint a szoptatás befejezése után 3 hónapon belül meg kell jönnie, ha nem jön meg, akkor valami hormongond van, és meg kell nézni. Mikor hagytad abba a szoptatást? Én 1 hónapja, még nem jött meg, de nekem is sokszor fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, mintha peteérésem lenne, de semmi. Elsõ babám szoptatás-befejezése után is 2 hónappal jött meg, de akkor nem voltak ilyen fájdalmaim. Most várok még, hogy mi lesz, kíváncsi vagyok, mikor fog megjönni.
Szia! Velem ugyan ez van, megvannak ezek a tünetek, csak én még szoptatok, de a múlt hónapban megjött. Most valahogy nem akar megjönni, már tesztet is csináltam, persze - lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 2 hónap, nem tudom pontosan, de kb. annyi ideje hagyhattuk abba. Ha letelne a 3 (bár remélem nem fog), akkor megyek dokihoz. Ugyanaz van most is, ebben a pillanatban is úgy szurkál az oldalam. Nem irigylem azt aki minden hónapban érzi a peteérést. Ezek szerint nem vagyok egyedül. Nektek is biztos ez van, ezek szerint több idõ kell, hogy helyreálljon a szervezet, mint gondoltam

Mitől lehet, hogy már 3-4 napja fáj a hasam és már több mint egy hete késik a menzeszem?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha internetes kérdezõsködés helyett elhúznál a nõgyógyászodhoz?

Mi lenne, ha internetes kérdezõsködés helyett elhúznál a nõgyógyászodhoz?
Szerintem meg fog jönni, de én is nõgyógyászt javasolnék.
Sajnos sokan azt hiszik, hogy azt itt kapott válaszok helyettesítik az orvosi vizsgálatot. Ha baj van, mindenképpen orvoshoz kell menni, mert még ha lenne is köztünk orvos, látatlanban akkor sem lehet semmit mondani.
Gratula :) ennel egyertelmubb nem is lehetne :) Mi lesz most?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát ha tényleg ennyire egyértelmû, akkor én vagyok most a világ legboldogabb embere!!!!!! :)
Gratula :-) ha 2 rendesen látható csík akkor elhiheted! Jó baba várást
:) )) akkor szuper. En is igy ereztem 23 hettel ezelott. Elso voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Képzeljétek az a bizonyos 2 csík olyan hamar megjelent hogy én csak pislogtam...de biztos ami biztos alapon elmegyek egy vérvételre, mert nem szeretnék pofára esni!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked elsõ! :) )
fals pozitív teszt nem nagyon van.. :) ha volt 2. csík akkor van hcg a pisiben, ebben a teszt nem téved. Felesleges a vérvétel, inkább várj 2 hetet onnan hogy meg kellett volna jönnie és akkor menj ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: okés köszi.lehet hogy úgy lesz ahogy írtad! :)

30 hetes kismama vagyok, tegnap volt jelentkezett egy csepp vér, de több nem, nektek volt ilyen már? és már hetek óta fáj a szeméremcsontom nagyon, mi lehet ez kinek volt ilyen?

Legjobb válasz: A vér az nem jót jelent ennyi idõs terhesen. Menj el a dokidhoz, és nézesd meg magad. Nem akarlak riogatni, de nekem így kezdõdött a szülésem. Fájt nekem is, utána vér. 31 hétre szültem.

A vér az nem jót jelent ennyi idõs terhesen. Menj el a dokidhoz, és nézesd meg magad. Nem akarlak riogatni, de nekem így kezdõdött a szülésem. Fájt nekem is, utána vér. 31 hétre szültem.
Én nem tudom mi ez de 31 hetes vagyok vér még nem jelentkezett de nekem is nagyon fáj a szemérem csontom ha felkelek valahonnan
A vérzés esetén mindig azonnal dokihoz kell menni!
Menj dokihoz, nehogy a lepénnyel legyen valami bibi!
A kérdező hozzászólása: Szerdán jön az orvos a falunkba addig remélem nem lesz gond tegnap óta nincs semmi csak a szeméremcsontjaim fájnak , köszike mindenkinek :) :)

Már több mint egy hete annyira fáj a derekam hogy majd le szakad meg az ágyékom is fáj mintha izomlázam lenne. Közeledhet a szülés?

most meg 2 napja elég sürün bekeményedik a hasam alja meg hányingerem van napok óta kedvtelen vagyok és most 1-2 napja alig tudok menni és nagyon hamar elfáradok kifulladok! Rosszul alszok nehezen fordulok meg az ágyban és rosszakat álmodok! Ugyérzem hogy nem sok van hátra. lehetséges ez? 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Minden lehet,de ezzel még simán kihúzhatod azt a 6 hetet ami hátra van,ha szerencsés vagy akkor a 37. héttõl kicsit könnyebb lesz,leszáll a baba és ujra kapsz levegõt,a keményedés is természetes.Türelmet,kitartást és szép szülést kívánok!

Minden lehet, de ezzel még simán kihúzhatod azt a 6 hetet ami hátra van, ha szerencsés vagy akkor a 37. héttõl kicsit könnyebb lesz, leszáll a baba és ujra kapsz levegõt, a keményedés is természetes.Türelmet, kitartást és szép szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ de én már inkább szülnék mert már nagyon nehéz! mindenki azt kérdezi hogy ikreim lesznek-e mert akkora a hasam!
Hát, azért még ne akarjál szülni. Szerintem a babának még van ideje kibújni. Elhiszem, hogy nehéz-én most vagyok a 40. hét után 2 nappal. Igazán várom, hogy meglegyen (indítás nélkül)-de nekem már itt az ideje. Kitartást.
Valószínûleg a magzatbrok súla miatt fáj a derekad.Nekem is ez megy úgy a 30. hét óta, de még egyben vagyok.No meg a meleg is sokat dob a helyzeten.A keményedés és a kényelmetlen alvás sajna igenis összefügg.Próbálkoztál már azzal a pozícióval, hogy valamit a combjaid közé teszel?Sokat segít, nekem is volt ilyen idõszak, amikor hírtelen nagyot nõtt a pocim, de szépn megszoktam, az elsõ hét volt vele nehéz.Az is javíthat a keményedéseken, ha néhány napig eszel magnéziumot, és ágyban fekszel a nap nagy részében. A szülés meg még messze van, ha kíméled magad. 39 hetes kismama
Szia! Én is 34 hetes vagyok és ugyan ezek a tüneteim, hányinger nélkül, de sok savval.Minden ismerõsöm azt mondta aki már szült, hogy nekik az utolsó hetekben volt ekkora pocakja.Nekem is már nehezemre esik mindenféle tevékenység, de annyi tanácsot tudok adni, hogy minden napra tervezzél be valami "munkát" magadnak, így gyorsan eltellik a nap, el is fáradsz a nap végére és talán át tudod aludni az éjszakát. Sajna többel nem tudok szolgálni, de ne kívánd hogy "itt legyen az idõ", mert azért még igen korai, szüksége van még a picurnak a nyugalomra odabent.Bár néha már én is szívesen túllennék rajta.Ha ez valamennyire vígasztal nekem ez a harmadik napom, hogy hajnal fél kettõtõl nem alszom. Na de kitartást nekünk!Mindjárt itt van június vége!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!