Találatok a következő kifejezésre: Már több egy hete be van (3 db)

Már több mint egy hete be van dugulva a jobb fülem. Megvagyok fázva egy kicsit. Voltam dokinál azt mondta megfázástól van. Csak orrcseppet adott. Már 3nap telt el de még mindig be van. Fülgyertyára gondoltam. Szerintetek?

Legjobb válasz: Én sajnos fülfájós vagyok, lehet kapni gyógyszertárba fülcseppet, OTIPAX, ez nekem segít, meg sót szoktam egy fazékba melegíteni, bele egy konyharuhába, vagy bármibe és rá a füledre. Nekem sokat segített, karácsony elõtt volt nekem is bedugulva

Én sajnos fülfájós vagyok, lehet kapni gyógyszertárba fülcseppet, OTIPAX, ez nekem segít, meg sót szoktam egy fazékba melegíteni, bele egy konyharuhába, vagy bármibe és rá a füledre. Nekem sokat segített, karácsony elõtt volt nekem is bedugulva

Már több mint egy hete be van dugulva a jobb fülem, mit tegyek?

Torokgyulladással kezd?dött, de amint az elmúlt, jött a görcsös fülfájás kb. 2-3 napig. Azóta nem fáj, csak be van dugulva!! Elég zavaró! A doktor adott fülcseppet is, de nem használt!! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Vissza kellene menni az orvoshoz, lehet, hogy egy síma mezei fülmosás segítene (langyos vizet nyomnak egy fecskendõbõl a fülbe, nem fájdalmas). Esetleg kapsz másik fülcseppet, lehet hogy ez a fajta neked egyáltalán nem használ.

Vissza kellene menni az orvoshoz, lehet, hogy egy síma mezei fülmosás segítene (langyos vizet nyomnak egy fecskendõbõl a fülbe, nem fájdalmas). Esetleg kapsz másik fülcseppet, lehet hogy ez a fajta neked egyáltalán nem használ.

Több hete már hogy a homlokom közepén (és szétszórtan az egész arcomon) egy pattanástelep van. Mindenféle házi pakolást és sok másat kipróbáltam. Mit vessek be hogy tényleg megszabaduljak tőlük? !

(15/L)

Legjobb válasz: Keress fel egy bõrgyógyászt, õ tud ajánlani valami speciális krémet, vagy egyél egy kis élesztõt (max.2szer egy héten), de egy kis tejjel is kikeverheted az élesztõt és kend rá az arcodra, hagyd rajta 10-15 percig míg megszárad, aztán óvatosan dörzsöld le. Nekem bejött :)

Keress fel egy bõrgyógyászt, õ tud ajánlani valami speciális krémet, vagy egyél egy kis élesztõt (max.2szer egy héten), de egy kis tejjel is kikeverheted az élesztõt és kend rá az arcodra, hagyd rajta 10-15 percig míg megszárad, aztán óvatosan dörzsöld le. Nekem bejött :)
A kérdező hozzászólása: Hûha. Élesztõt már régóta nagyon gyakran eszem, viszont arcra még nem próbáltam, de kifogom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!