Találatok a következő kifejezésre: Már több a hőm 37. A (3 db)

Hogy lehet az hogy 14 napja meg kellett volna jönni, de nem jött és a hőm 37 már több mint egy hete?

Amikor meg kellett volna jönni voltak menszes görcseim 3 napig azóta semmi. Egy hete csináltam tesztet de -lett.

Legjobb válasz: Szia!Csinálj még egyet!Mert ennek nagyon baba szaga van:)))

Szia!Csinálj még egyet!Mert ennek nagyon baba szaga van:) ))
Vagy menj el dokihoz megnéz ultrahangon, hogy mi a helyzet. Drukkolok! :)
A HCG mennyisége naponta duplázódik. Egy hét alatt az egekbe szökhetett már. Miért nem teszteltél eddig? Sürgõsen tesztelj!!!!
A kérdező hozzászólása: Azért nem teszteltem még egyszer mert már sokat csalódtam, de holnap megyek úgyis dokihoz.

Már több napja a hőm 37. A mensimnek vasárnap kéne megjönnie. A melleim fájnak és érzékenyek, és egy picit mintha nőttek is volna. Esélyem lehet még a babára?

Bár az el?z? ciklusban is ugyanazen a napon kezdtek el fájni! A hasam 2 napja úgy fel van puffadva, mintha lenyeltem volna egy lufit! Mennyi esélyem van a babára? Mikor és milyen teszttel teszteljek?

Legjobb válasz: Már vasa´rnap is tesztelhetsz,ha nem jön meg.

Már vasa´rnap is tesztelhetsz, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: MElyik teszt az amelyik már kimutatja vasárnap is?
szerintem a rossmannban amit én találtam ONE STEP elég jó, de ha vársz hétfõig vagy keddig, lehet hogy nem kell pocsékolni, mert ha negatív lesz vasárnap , úgyis veszel még . inkább várj kicsit tovább. baj nem lesz belõle. Lehet baba, de a mensi elõjele is lehet. Sajna várni kell, de drukkolok.
Szia! Én a Clearblue-t ajánlom. Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitívat mutatott. Vettem a Rossmannban Lillyt is, de két nappal az elmaradt mensi után még mindig negatív, a Clearblue viszont egyre erõsebben pozitív! :)
Mielõtt megjön, azelõtt közvetlenül (6-10 óra) fog csak leesni a hõd. Szerintem ne medi labot vegyél, nekem csíkos volt, baba meg sehol. Állítólag túl érzékeny teszt. a Clearblue a legjobb, de elég drága. Dm-ben kapható, kb 1600 Ft.
A hõd még leeshet, hisz Vasárnap messze van. Várd meg, hogy meg fog-e jönni.
A kérdező hozzászólása: Azért ide írtam mert tegnap nagyon sok hasznos választ adtatok!:)
Egy teszt többet mondhat, mint itt bárki. Viszont szerintem ne nézegesd a méhszájad elérhetõsségét. Még a végén bajt okozol magadnak, és a picurnak, vagy összeszedsz valami fertõzést. Hagyd ezt innkább a dokira! Amúgy tényleg tesztelj egyet, és kiderül minden. 24+4heteske
Szia.Én is válaszoltam tegnap a hõvel kapcsolatban.Az nagyon jó, tökéletes, nekem mondom még annyi sem volt, mégis.Mondjuk én szájban mértem, nem tudom hogy ez mit befolyásol.TESZT.Remélem azóta már vettél, én ki sem bírnám.Ja és szerintem sem szabad a méhszájadat most nézegetni.Nehogy valami baj legyen.Sok sikert, írd meg hogy mi van jó??!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!